keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

SUOMALAINEN VAALIKARJA

Suomalaisia nimitellään joskus vaalikarjaksi. Nimitys on aivan oikea. Aivan kuten mikä tahansa karja, suomalaiset äänestäjät ammuvat, joskus ehkä kusevat sähköpaimeneen, mutta enimmäkseen märehtivät kaukaloissaan ja pilttuissaan, marssivat maitopumppuihin imettäviksi ja joskus käyvät ulkosalla niityllä seisomassa. Lopulta he marssivat tyynesti lihajalostamon rekkaan, ehkä ammuen, mutta sinne kuitenkin.

Suomalaisten äänestäjien karjamaisuus näkyy vaalituloksissa. Se näkyy suoraan siinä keitä he valitsevat maataan johtamaan. Vaikka valtaosa ei halua Natoa, suomalaiset äänestävät Nato-kiimassaan rypeviä edustajia. Vaikka suomalaiset haluaisivat säilyttää hyvinvointipalvelut, he äänestävät kiltisti niitä, jotka ne palvelut lakkauttavat.

Suomalaiset äänestävät niitä, jotka tuhlaavat yhteiset varamme ulkomaalaisten pankkien pystyssä pitämiseen, jotka vaativat lisää maahanmuuttajia halvaksi työvoimaksi, jotka pakottavat työttömät ilmaistöihin, jotka haluavat makuuttaa vanhuksia kusen ja paskan keskellä sairaina ja tappaa heidät lopulta nälkään.

Viimeisen 20 vuoden aikana suomalaiset ovat osoittaneet mieltään, valittaneet, protestoineet, vastustaneet, keränneet adressejaan ja mäkisseet, ja äänestäneet juuri niitä samoja puolueita joita he vastustavat, joiden politiikkaan he ovat tyytymättömiä. Suomalaiset haluavat niiden samojen naamojen jatkavan, joiden päätökset tuhoavat suomalaisten elämää ja elinmahdollisuuksia. Se näkyy suoraan maan hallituskokoonpanoista.

Vuonna 1995 Lipposen ensimmäisessä hallituksessa oli 7 demaria, 5 kokoomuslaista, 2 ruotsalaista, 2 vasuria, 1 vihreä ja 1 virkamies.

Lipposen kakkoshallituksessa 1999-2003 oli 6 demaria, 6 kokoomuslaista, 2 ruotsalaista, 2 vasuria ja 1 virkamies, joka ei jatkanut hallituskauden loppuun.

Jäätteenmäen hallituksessa oli vuonna 2003 8 kepulaista, 8 demaria ja 2 ruotsalaista.

Vanhasen ykköshallituksessa 2003-2007 oli 8 kepulaista, 8 demaria ja 2 ruotsalaista eli RKP:n edustajaa.

Vanhasen kakkoshallituksessa 2007-2010 oli 8 kepulaista, 8 demaria, 2 ruotsalaista ja 2 vihreää.

Kiviniemen hallituksessa 2010-2011 oli 8 kepulaista, 8 kokkaria, 2 ruotsalaista ja 2 vihreää.

Kataisen hallituksessa 2011-2014 oli 6 kokkaria, 6 demaria, 2 ruotsalaista, 2 vihreää ja yksi kristillinen.

Stubbin hallituksessa 2014 oli sama kokoonpano, kunnes vihreät ja vasurit pakenivat rikospaikalta ja ryhtyivät leikkimään oppositiota tulevien vaalien pelossa. Se toimikin hyvin ja pakolaispuolueet saivat kivasti ääniä. Vihreätkin saivat viisi lisäpaikkaa vaikka menettivät ääniä. Sellaista on suomalainen vaalimatematiikka.

Viimeisen kahden vuosikymmenen aikana demareilla on ollu peräti 41 ministeriä. Kokoomuksella on ollut peräti 40 ministeriä. Näiden joukossa on aina ollut pääministeri ja/valtiovarainministeri. Sama koskee keskustaa. Sillä on ollut samana aikana 34 ministeriä. RKP, jonka kannatus kyhjöttää noin 3-4% korvilla, on samassa ajassa rohmunnut itselleen peräti 16 ministeripostia. Se on hyvin mitätömältä mikropuolueelta ja on täysin suhteeton määrä puolueen kannatukseen nähden. Vasurit ovat kipittäneet aina pyydettäessä paikalle ja ovat saaneet 8 ministeripaikkaa. Kristillisillä on ollut niitä 2. Vihreät, nuo politiikan kameleontit, ovat saavuttaneet samaan aikaan 11 paikkaa.

Nämä luvut kertovat kaiken suomalaisesta vaalikarjasta. Se todellakin äänestää teurastajiaan. Se hamuilee kostealla turvallaan kaihoisasti sitä hihaa, joka painaa vasarapistoolia otsaan. Suomalainen vaalikarja ammuu ja määkii, mutta astelee lopulta kiltisti lihajalostamon rekkaan viimeiselle matkalleen.

5 kommenttia:

 1. Kristiina Kalliojärvi29. huhtikuuta 2015 klo 3.13

  Koeta nyt Sande tajuta. Voi olla, että osa menee riemuidioottien tiliin, mutta näyttö vaalivilpistä on jo nyt niin vedenpitävä, ettei se jätä epäilylle sijaa. Tätä tulosta ei saa hyväksyä. Liian kauan on ilmiselvien vääryyksien ja laittomuuksien annettu mennä protestoimatta ja vaatimatta päitä vadille. -Kuten hyvin tiedät. Nyt siihen ei ole enää varaa. Jos me emme puutu tähän, emme ole juuri murhaajia kummempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerro nyt Kristiina miten PUUTUTAAN tähän - jälleen samaan - tilanteeseen?

   Poista
 2. Suomalainen ihminen ei ansaitse parempaa, asia on näin yksinkertainen.

  Suomalainen on varsin ylimielinen ja pöyhkeäkin (varsinkin suomalainen ns.keskiluokka), nykyään.
  Suomalaiset on eriarvoistettu ja ns.omasta karsinasta katsottuna aina löytyy ryhmä jolla menee vielä huonommin, se riittää suomalaiselle, hän ei edes yritä parantaa yhteiskunnan tilaa. Voitaisiin sanoa että suomalaisen pahin vihollinen on toinen suomalainen, niin paljon toiselle suomalaiselle halutaan viskoa paskaa naamaan ja heittää kurjuuden mustaan aukkoon (kunhan MINÄ en sinne joudu).

  Suomalainen on siis käänteiskateellinen, tajuamatta että lopputuloksena on kaikkien ryhmien heikkeneminen.

  Kriittinen piste lähestyy jonka jälkeen seuraa yhteiskunnan muuttuminen (katsokaa mitä tapahtuu USA:ssa parasta aikaa, tutustukaa niihin oikeisiin syihin miksi siellä yhteiskunnassa kuplii, älkää takertuko pikkuasioihin, syyt ovat paljon syvemmällä kuin media antaa ymmärtää), koska muuta vaihtooehtoa ei enää ole, älykkäät ja sivistyneet keinot eivät kelvanneet.


  Kuinka tuo näkyy äänestyskäyttäytymisessä ?

  Äänestetään niitä jotka suojelevat ns.oman ryhmän etuja (tai ainakin oletetaan), muiden kustannuksella.
  Yhteinen yhteiskunnallinen jakovara ja kehittyvyys saa samalla heikentyä, siitä ei välitetä, kunhan omat edut säilyy (niin halutaan uskoa).
  Tämä on ainut selitys joka on looginen, koska lähes jokainen tietää tässä maassa että kurjuuden musta aukko on edessä haukkaamassa suomalaisen yhteiskunnan suureen kitaansa, tuolta tiedolta ei kukaan ole voinut välttyä .... mutta pääasia ettei kosketa MINUA.


  Todellinen kysymys kuuluukin, ansaitseeko suomalaiset oman valtionsa, oman identiteettinsä (?), oman tapakulttuurinsa (?) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaiset eivät todellakaan ansaitse kuin "viedä saunan taakse ja..." - koko paskasakki! Tai ihan kuin aikoinaan juutalaiset lampaat - "suihkuun"!

   Poista
 3. Vain murto-osa Suomalaisista ei ole kollektiivisen massahypnoosin vaikutuksen alaisena.
  Mitä ihmisten voi olettaa kykenevän tekemään hypnotisoituna?

  VastaaPoista