lauantai 18. huhtikuuta 2015

VAALIVALOMERKKI

Vaalit ovat tulossa ja kansalle on syydetty taas viikkotolkulla propagandaa joka tuutista. Yksikään valtamedia ja suurempi puolue ei ole kertaakaan ottanut esille Suomen talousvaikeuksien todellista syytä.

Yksikään leikkauslistojaan heilutellut ja sopeuttamisesta suu vaahdossa mussuttanut ehdokas ei ole sanonut ääneen mikä on se ongelma. Syy ja ongelma on tässä: EU-jäsenyys ja eurojäsenyys. Kaikki muu puhe on silkkaa paskapuhetta.

Olemme viimeisen kahden vuosikymmenen aikana hävinneet, siis saaneet nettomiinusta, ottaneet pataan, hukanneet pelkkien jäsenmaksujen muodossa yli 4 miljardia. Jokainen voi ihan itse laskea persnettomme EU:n omista virallisista tilastoista.

Tämän tilaston tappioputki päättyy vuoteen 2013, mutta viime vuonna 2014 otimme turpaan nettomiinusta, siis persnettoa kaikkien tukien jälkeen, yli miljardin. Tämä on siis absoluuttista tappiota, nettolasku, se mitä olemme hävinneet.

http://www.eurooppatiedotus.fi/public/default.aspx?contentid=97138&contentlan=1#.VTIZPpOjJOY

http://www.talouselama.fi/uutiset/kansanedustajat+jarkyttyivat+suomen+eujasenmaksuun+tuleekin+lahes+100n+korotus/a2265428

Yksikään suurten puolueiden kalifi ei suurin surminkaan sanonut ettei tässä ole mitään järkeä. Timo Soinikin uskalsi vain todeta, että pitäisi neuvotella jäsenmaksuista. Niinkö? Eiköhän niistä pidä päästä eroon kokonaisuudessaan. Se onnistuu hyvin helposti. Siihen on olemassa selkeät EU-pykälät.

Ja sitten päästään siihen varsinaiseen rahasyöppöön, eli euroon. Sen lisäksi, että euro on suurin syy siihen miksi vientimme tökkii, se on myös niellyt valtavia summia suomalaisten rahaa ammottavaan kitaansa, ja täysin vastikkeetta. Kreikka-sotkuun on uponnut jo toista miljardia putsia ja on enemmän kuin mahdollista että KAIKKI Kreikka-takuumme laukeavat kesällä, eli sieltä tulee suomalaisten maksettavaksi 7 miljardia.

Mutta varsinainen vitsi on se, paljonko olemme jo maksaneet eurosta riihikuivaa rahaa. Toisin kuin ministerimme ovat valehdelleet, euron tukemiseen oli jo vuoteen 2012 käytetty yli 9 miljardia kansalaisten rahaa. Se näkyy Valtiovarainministeriön omista virallisista tilastoista. 

http://vm.fi/documents/10623/1210755/Suomen+valtion+taloudelliset+sitoumukset,+vastuut+ja+saatavat+Euroopan+talous-+ja+velkakriisiin+liittyen+%28tilanne+31.12.2014%29/ab125e22-8004-41d4-b475-63d13e4642e8

Meillä ei ole tiedossamme kuinka paljon suomalaisten rahaa on syydetty eurosotkuun vuosina 2013 ja 2014, mutta selvääkin selvempää on, että kyse on miljardeista. Jo tuossa vuoden 2012 VM:n virallisessa rätingissä on alaviitteessä paljon puhuva pätkä: maksetaan pyydettäessä 11 miljardia ja rapiat. Voi hyvinkin olla, että se on  jo pantu menemään. Silloin euroon olisi hukunnut virallistenkin tietojen mukaan yli 20 miljardia!!!!!!!

Jäsenyyteen on hukkunut yli 4 miljardia ja euroon reippaasti yli 9 miljardia, se tekee jo noin 14 miljardia puhdasta, vastikkeetonta persnettoa, miinusta siis. Virallisten tietojen mukaan, siis. Paljonko se leikkaustarve olikaan? Miten taloutta piti sopeuttaa??

Ja tämä on vasta alkusoittoa. Ensivaalikaudella alkaa rytinä leikkauslistoista ja sopeutumisista puhumattakaan. Eräskin "asiantuntija" möläytti joitakin aikoja sitten erästä YLE:n vaalikeskustelua kommentoidessaan, että me teemme nyt "kipeät" "sopeuttamistoimet" tai ne tehdään "amerikkalaisten johdolla myöhemmin". Mitä luulette ekonomistin tarkoittaneen?

Aivan. Vapaakauppasopimuksia, jotka antavat amerikkalaisille avoimen valtakirjan järjestellä maamme lakeja, sääntöjä ja ympäristöä haluamallaan tavalla. Vapaakauppasopimusten mukaan yhdelläkään suomalaisella ei ole mitään oikeutta puuttua siihen vallankäyttöön. Sitä on luvassa vaalien jälkeen.

Ainoa mahdollisuus välttää tämä tuhon tie on äänestää vastaan. Jos et äänestä vastaan, älä valita tulevista tapahtumista. Olet antanut niille täyden tukesi vapaana osavaltion kansalaisena.

Jos jätä äänestämättä, annat tulevalle tuholle hiljaisen suostumuksesi. Valinta on sinun.

Vaalivalomerkki on annettu.

4 kommenttia:

 1. Näin "koti, uskonto, isänmaa"-puolueen 'hyödyllisiä idiootteja' johtavat nuoret Super-Neuvostoliitto-politrukit käänsivät Suomen viennin laskutrendiin: "Kuinka Kokoomus auttoi tuhoamaan Suomen viennin?
  Suuret maat, kuten Saksa, Ranska ja Englanti, tekevät kauppaa Venäjälle kuten aiemminkin, vain pölvästit mallioppilaat (Suomi etunenässä) pölvästien poliitikoiden vuoksi häviävät, kaikki taas kiitos varsinkin Stubbin!...", http://mvlehti.net/2015/04/18/kuinka-kokoomus-auttoi-tuhoamaan-suomen-viennin/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos aikaa vielä annetaan, niin ensi vaaleissa äänestän IPUA. Mutta kyllä IPUN pitäisi olla enemmän Mediassa esillä että saataisiin mitään muutosta aikaan. Uusi "jytky" siltä taholta on vaan niin epätodennäköinen. Mutta samaa mieltä; ilman itsenäisyyttä ei ole mitään.

   Poista
 2. Suurpuolueita ja puolueiden pönötystä ylipäätänsä tukeva, keinotekoinen vaalipiirijärjestelmä esti omallakin kohdalla minua äänestämästä haluamaani ehdokasta (blogin kirjoittajaa). Uusilla pienpuolueilla ei ole mitään mahdollisuutta asioista vaikuttamiseen nyt, eikä tule olemaan luultavasti pitkään aikaan. Ikävää, mutta totta!

  VastaaPoista