sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

AVOIN KIRJE PUOLUSTUSMINISTERI HAGLUNDILLE

Arvoisa puolustusministeri Haglund,

olette toimikaudellanne pyrkinyt kaikin mahdollisin tavoin lisäämään sotilaallista jännitystä Suomessa ja sen lähialueilla, sekä koko Pohjois-Euroopassa. Erityisen tarmokkaasti olette pyrkynyt heikentämään Suomen ja Venäjän kahdenvälisiä suhteita lausunnoillanne ja toimillanne, ja saamaan aikaan sotilaallisen jännityksen lisääntymistä Suomen ja Venäjän välillä. Tämän toimintanne loogisena päätepisteenä onkin aseellinen yhteenotto Suomen ja Venäjän välillä, eli sotatila, jota pyritte lietsomaan koko ajan.

Kuitenkin julkisuudessa esillä olleiden tietojen mukaan ette ole suorittanut jokaiselle isänmaalliselle suomalaiselle niin tärkeää kansallista asepalvelusta vakavan allergianne perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että aikaansaamanne sodan syttyessä Te ette kuulu taistelujoukkoihin tai mihinkään armeijan tukijoukkoihin.

Tämän lisäksi julkisuudessa esillä olleiden tietojen mukaan ette ole myöskään samoista syistä suorittanut edes siviilipalvelusta. Tämä tarkoittaa sitä, että sytyttämänne sodan aikana ette kuulu edes siviilipuolen tukijoukkoihin tai työskentele edes sairaaloissa aikaan saamanne sodan uhreja auttamassa.

Koska olette innokkaasti lähettämässä suomalaisia sotilaita kaatumaan kaukomaille vieraiden valtioiden sotiin ja sitäkin innokkaammin pyritte saamaan aikaan sodan Venäjän ja Suomen välille, ja olette valmis tapattamaan tuhansia suomalaisia miehiä ja naisia tämän tavoitteenne vuoksi, kysynkin nyt Teiltä, arvoisa ministeri, mikä Teidän sodan ajan tehtävänne on?

Mitä Te tulisitte tekemään sytyttämänne sodan aikana?

Olisiko tehtävänne kenties pakolaisstatus Ruotsissa, tahi jokin vastaava toimi?

Kiitos vastauksestanne.

12 kommenttia:

 1. Jep - samaa olen itsekin ajatellut. Mutta näitä "kukkopoikia" riittää nyky-Suomessa ja päättäjissä vielä! Ja kukaan ei pistä ruotuun...?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haglund kuuluu samaan "nappula- sarjaan" Arhinmäen, ja Stubbin kanssa. Keskenkasvuisten poikien lohkoon…

   Tuolta jengiltä ei voi mitään muuta odottaakaan. Mokia ja älyttömiä tekoja on kuluneella vaalikaudella tullut solkenaan.

   Kansalaisena ei voi muuta kuin ihmetellä: Mikähän nykypolitiikoissa on vikana, kun he eivät tajua kansanedustajan asemaansa. Oma ego taitaa olla tärkein?

   He käyttäytyvät kuten uhmaikäiset lapset!
   Uhmaiän oireet:
   Lapsi on kiukkuinen, masentunut, hapan, tottelematon, pisteliäs, nenäkäs tai jopa kyyninen. Myös epärealistiset fantasiat ovat uhmaikäiselle tyypillisiä. He hakevat rajojaan…
   Valitettavasti on vain niin, että kun ministeritasolla oleva poliitikko ei tiedä rajojaan, niin se saattaa käydä meille kansalaisille kalliiksi. Pahimmassa tapauksessa se maksetaan meidän verellämme…

   Wiki:
   Frustraatio on turhauma (pettymys). Ihminen turhautuu, jos hän ei saa jotain, mitä hän tavoittelee, tai jos häntä estetään tekemästä jotain, mikä häntä kiinnostaa. Turhautuminen saattaa aiheuttaa aggressiivista käyttäytymistä. Aikuisen ihmisen kestää jonkin verran turhautumista.   Stubb on osoittanut uhmaikäisen lapsen kaltaista käyttäytymistä: Pohjoismaisen yhteistyön kokouksessa häneltä lipsahti:" Vittu mitä paskaa,ei voisi vähemmän kiinnostaa".
   Oliko tällainen sanailu sopivaa Suomen kokousedustajalta?

   Arhinmäki meni Venäjälle avustajansa Saramon kanssa heiluttamaan sateenvarjolippua. Julkisuus on snobeille elämää tärkeämpää. Tällaisena rauhaa rakastavana, ja viisautta arvostavana kansalaisena, ei voi muuta sanoa kuin, että tunnen myötähäpeää kyseisten poliitikkojemme toilailuista.

   Keskenkasvuisten tviitailusta on hyvä esimerkki viime kesältä:
   Stubb: – Voitte vain kuvitella sen frustraation määrän, kun aamulla herää ja menee Paavo Arhinmäen kanssa samaan kokoukseen. Se ei ole mikään ihan pieni,

   Arhinmäki vastasi:
   Pahoittelen @alexstubb että olen pilannut sun aamut. Ikävää, ettei ministerinä olo ole aina ollut sulle fantsua ja aivan mahtavaa. #pusihali”.

   Minusta olisi mahtavaa mikäli maan johtoon saataisiin aikuisia, vastuuntuntoisia ja asemansa ymmärtäviä poliitikkoja. Haglund ei ilmiselvästi ymmärrä asemaansa puolustusministerinä..?
   Show must go on...


   Poista
 2. "EU-vastainen mielenosoituspuhe 11.04.2015 klo 14
  Hyvät suomalaiset ystävät!

  Huomatkaa, että minä sanon, suomalaiset - en sano EU:laiset!! Sellaista väkeä ei ole olemassakaan kuin EU:laiset sen paremmin kuin on sellaistakaan väkeä, kuin USA:laiset, sillä näiden imperiumeilla ei ole kansaa, vaan alamaisia!!

  Me synnyimme vapaina, vapaassa maassa, vapaina kansalaisina. Ja 1995 se tapahtui. Eliitin syvin petos, isänmaa alennettiin Euroopan Imperiumin provinssiksi. Meidät myytiin muutamalla audikyydillä, parilla Brysselin-maljalla - halvalla meni Suomen kansan koti!!...""
  Koko artikkeli: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/04/eu-vastainen-mielenosoituspuhe-11-04-2015-klo-14

  VastaaPoista
 3. Meinasit varmaan, että sotatilassa muut ministerit ym. Myös pistettäisiin metsään vihollisia pysäyttämään. Aivan absurbi kirjoitus, minkä ajatus jäi aika pimeäksi. Lopeta se itään päin kumartelu..

  VastaaPoista
 4. Voin vasta Haglundin puolesta: jatkaa kansanedustajana (jos ja kun tulee valituiksi vaaleissa). Milloin muka kansanedustajia on nähty sotaväessä aktiivipalveluksessa - missään maassa? Kyllä se eduskuntatyö jatkuu sodan aikanakin. Olipa harvinaisen typerä kirjoitus muuten asiallisessa blogissa.

  VastaaPoista
 5. Mä lähden rintamalle vain jos saan korpraali Stubbin ja "Riitaoja" Haglundin joukkueeseeni!

  VastaaPoista
 6. Kävin antamassa äänen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilisessä pienten, eduskunnan ulkopuolisten, puolueiden vaalikeskustelussa Itsenäisyyspuolueen Antti Pesonen oli erinomainen: Rauhallinen, kiihkoton ja aivan oikeat perustelut sekä keinot itsenäisyyden palauttamiselle.

   Ohjelman myötä tuli myös selväksi sanomaton, mutta tärkein viesti: Nykyiset eduskuntapuolueet ovat kaikki vaihtoehdottomia liittovaltiopuolueita, jotka edesauttavat uusliberalismin tärkeintä tavoitetta: Hyvinvointivaltion ja kansanvallan alasajoa .

   Yritän omalta osaltani protestoida tuota suorastaan fasistista vallankeskittymistä ja menen tänään antamaan ennakkoääneni Itsenäisyyspuolueelle.

   Lopuksi totean vain, että näin tulisi menetellä kaikkien niiden , jotka 1994 äänestivät EI Euroopan unioniin liittymistä vastaan. Kaikki kauhukuvat ovat toteutuneet ja kauppasota ( talouspakotteet) ovat vain esiaste maailmansodalle.

   Poista
 7. Eilisessä pienpuoluetentissä Pesonen lanseerasi uuden iskulauseen vaikka paitoihin RAUHAARAJOILLE.

  VastaaPoista
 8. Kai te ymmärrätte että blogisti yrittää tässä kertoa että helppo se on haglundin sotaa lietsoa, sotaa jota hänen ei tarvitse sotia, sotaa, jossa hän ei menetä tippaakaan omaa vertaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä on paikallaan paljastaa EU-show: n koko kuva :

   Nimi: Veri on verraton neste...

   Paltamosta lähtöisin oleva Eino Leino:
   He ovat kuin pelaajia, jotka tahtovat antautua uhkapeliin toisten rahoilla.
   He pelaavat aina toisten rahoilla, nimittäin kansan.

   Välistä he pelaavat kansan verelläkin. Mutta omaa vertansa he eivät anna pisaraakaan.

   Onnettomien orjien joukko lisääntyy Euroopassa. Se vaarantaa orjuuttajien unelman EU:n liittovaltiosta.

   Onnelliset orjat ovat vapauden kiivaimpia vastustajia.
   Kaikki orjat eivät suinkaan pyri vapaiksi, vaan pieniksi herroiksi EU:ssa.

   Yhä useampi onnellinen orja huomaa, etteivät työvoiman, tavaroiden ja rahan vapaa liikkuminen lisänneetkään heidän vapauttaan, vaan pikemminkin sitä kavensivat.

   Orjat tarvitsevat vartijansa. Jo natsit tiesivät, että tunnollisimman , ja tinkimättömimmän, vartijan sai palkitsemamalla vangin ( Olli Rehn)

   Veri on verraton neste. Sen vuodattaminen on aina ollut keino, jolla vallanpitäjät ovat saaneet omat virheensä siirrettyä ulkopuolisten syyksi.

   Ranskan rahaministeri neuvoi rauhaan, sillä sekavat raha-asiat vaativat sitä.
   Napoleon vastasi:
   "Päinvastoin. Kun ne ovat menossa hunningolle, niin juuri siksi me tarvitsemme sotaa! Veri on verraton neste. Se pesee pois meidän tekemämme järjettömyydet. Niistä tulee sankarillisia tekoja!"

   Show must go on...

   Poista
 9. Haha, ihan mahtava teksti! :D kunpa Haglund itse näkisi tämän!

  VastaaPoista