tiistai 30. joulukuuta 2014

SUOMI TUHOTAAN JUURI NYT

Miksi Suomi-niminen valtio pohjoismaisine periaatteineen, demokratiakäsityksineen, puolueettomuusperusteineen, sosiaaliturvineen ja terveydenhoitojärjestelmineen tuhotaan juuri nyt?

Kuka hyötyy siitä, että lainvalvontaviranomaiset ovat yhä alistetummassa asemassa poliitikoille, että kansalaisten turvallisuudesta vastaavien katupartioiden määrää vähennetään, että poliisista pyritään muokkaamaan kansaa kurittava ja kontrolloiva instanssi?

Kuka hyötyy siitä, että puolustusvoimia ajetaan voimallisesti alas?

Kenen etua ajaa se, että valtion veropohja romahdutetaan samaan aikaan, kun valtio velkaannutetaan?

Kenen etu ovat SOTE- ja kuntauudistus? Eivät sinun, tai kuntien.

Ei ole sattumaa, että yrittäjät ympäri Suomea ovat jatkuvassa viranomaishöykytyksessä. Suomalaiset yrittäjät ja yritykset pyritään ajamaan nurin tai pois maasta hallinnollisin menetelmin. Miksi valtio ei reagoi lainkaan siihen, että tuhannet pienemmät yritykset rekisteröityvät Eestiin? Miksei kukaan pyri muuttamaan tilannetta niin, että suomalaiset yritykset pysyisivät Suomessa?

Koska niin halutaan.

Euroopan Unionin ja Naton näkökulmasta Suomi on hankala maa. Se on strategisesti Venäjän suurin naapuri, mutta se ei ole Baltian maiden kaltainen orjuudestaan aina iloinnut kansakunta. Suomalaiset ovat epäluuloista ja isänmaallista kansaa, joka ei ole parinkymmenen vuoden eurooppalaispropagandasta huolimatta omaksunut "eurooppalaista identiteettiä". Suomalaiset eivät ole laskeneet aseitaan Yhdysvaltain jalkojen juureen ja avanneet peräaukkojaan ilosta huohottaen, kuten kaikki itäisen Euroopan entiset kommunistimaat ovat tehneet Nato-kyrvän edessä. Suomi on siis nujerrettava.

Friedmanilaisen koulukunnan näkemysten mukaisesti kansakunta voidaan pakottaa hyväksymään sille vahingolliset "uudistukset" kriisin avulla. Pitää vain luoda se kriisi. Kriisi voi olla sota, mutta Ulkopoliittisen instituutin Nato-prostituoitujen kiimaisesta kiljunnasta huolimatta suomalaiset eivät ole olleet halukkaita hyökkäämään Pietariin, ei vaikka Ulkopoliittisen instituutin propagandamylly on nyt jo kahden vuoden ajan suoltanut suolestaan toistaan haisevampaa Nato-ulostetta. Suomalaiset eivät ole innostuneet sodasta Venäjän kanssa, vaikka Yleisradio ja Sanomat Oy ovat jo vuosien ajan yrittäneet saada suomalaiset suuttumaan, pelkäämään ja kauhistumaan.

Sota ei siis vielä ole mahdollinen, mutta totaalinen yhteiskunnan romahduttaminen talouden keinoin on. Juuri siitä on juuri nyt kyse. Juuri sitä virkamieseliitti, poliitikkomme ja talouselämän johto yksissä tuumin pyrkivät luomaan. Koko Suomen valtion, maan ja kansakunnan taloudellinen tuhoaminen on se syy, miksi virkamiehet ympäri Suomen ajavat takaa kotimaisia PK-yrityksiä, miksi veronkierto miljardiluokassa on sallittua, miksi ulkolaiset maassa toimivat yritykset eivät maksa lainkaan mitään, miksi suomalaisten veroeurot ulosmitataan ulkomaille ja vedetään pois kotimaasta.

Tavoitteena on siis koko tämän valtion taloudellinen tuhoaminen. Jokainen suomalainen yritys, poislukien noin 15-25 suurinta ylikansallista firmaa, tullaan ajamaan ulkomaille, ulkomaalaisomistukseen, tai lakkauttamaan hallinnollisin menetelmin. Jokainen suomalainen kotitalous tullaan puristamaan velkavankeuteen. Työttömien satojen tuhansien armeijan pakkotyöllistämisellä tuhotaan suomalaisten palkansaajien tulotaso ja työpaikat siirretään ilmaisen pakkotyövoiman hoidettaviksi. Valtion verotulot romautetaan. Valtion ja koko maan talous romahtaa.

Miksi?

Koska kun suomalaiset ovat orjia, köyhiä, ja kaikki maaomaisuus ja muu omaisuus on ulkomaalaisomistuksessa, kun valtiota ei enää ole tarjoamassa mitään tukea, suomalaisten on pakko hyväksyä asemansa Euroopan Unionin liittovaltion osana. Maahan tulee SITRA:n jo vuonna 2008 lanseeraaman ohjelman mukaisesti yksi valtion virasto, joka hallinnoi Suomea Brysselin ohjeiden ja lakien mukaan. Tätä toteutetaan jo nyt. SOTE ja kuntauudistus ovat tämän "hallintouudistuksen" nimellä kulkevan valtion tuhoamisprojektin osia.

Kun Suomi on syrjäinen Euroopan Unionin osavaltio, vapaakauppasopimukset takaavat ulkolaisille yrityksille täysin vapaat kädet toimia Suomessa mielensä mukaan. Ei ole enää lakeja, poliisia tai valtiota panemassa hanttiin. Päinvastoin, Monsanto voi tuoda oman turvakaartinsa, eli entisen palkkasoturifirma Blackwaterin, huolehtimaan siitä, ettei sen "liiketoiminnallisesti tärkeitä etuja" loukata tai vahingoiteta. Yhdelläkään suomalaisella ei ole silloin mitään laillista keinoa estää Monsanton toimintaa missään, ei edes omalla maallaan.

Koska Suomella ei ole enää varaa omaan armeijaan, Nato hoitaa alueen puolustuksen. Natolle Suomi on vain maa-alue, josta voidaan käynnistää hyökkäys Venäjälle ja jossa sota Venäjää vastaan voidaan käydä. Suomalaiset pääsevät Nato-armeijoihin palkkasotureiksi kuolemaan taas kerran tuhansien kilometrien päässä elävien komentajiensa ja hallitsijoittensa puolesta.

Joku siellä nyt tuumailee, että tämä on mahdottomuus. Itseasiassa tämä tapahtuu juuri nyt. Joku yrittää lohduttaa itseään sanomalla, ettei näin suuri salaliitto ole mahdollinen. Ei tämä ole salaliitto. Esko Aho ja STRA:n miehet sanoivat jo vuonna 2008 Voima-lehdelle, että näin tulee tapahtumaan. Alexander Stubb sanoi aivan suoraan viimevuonna, ettei hän ole suomalainen. Hän on eurooppalainen. Te ette vain ymmärtäneet sitä. Te ette kiinnittäneet siihen huomiota. Te ette uskoneet, että näin tulee käymään. Näin on käymässä juuri nyt, parasta aikaa, samalla kun luette näitä sanoja.

EU-lait ovat jo nyt voimassa. EU antaa 70-80% uusista laeistamme. Me emme edes laadi omia lakejamme. Natoa tuodaan maahan väkisin. Vapaakauppasopimuksia hiotaan. Valtion veropohja on romautettu. Valtio on velkaannutettu. Kansalaisoikeuksia ja vapauksia on jo rajoitettu. Valtion maita on jo myyty ulkomaalaisille. Niitä on jopa annettu ilmaiseksi ulkomaalaisille yrityksille. Kaikki tämä tapahtuu juuri nyt, silmienne edessä. Ottakaa laput pois ja katsokaa. Ottakaa selvää. Älkää uskoko tätä tekstiä.

Kukaan ei aja suomalaisten etuja. Kukaan ei puolusta suomalaisia. Kukaan ei puolusta tätä maata. Kukaan ei puolusta Suomi-nimistä valtiota. Eliitin ohjelmana on alistaa meidät osaksi liittovaltiota ja Natoa. Sen he ovat sanoneet ääneen. Sen he ovat sanoneet avoimesti. Tuhomme on keino, jolla niin tehdään.

Kaikki tämä tulee johtamaan kansalliseen tragediaan. Suomessa on jo nyt 700 000 köyhää virallisten tilastojen mukaan. 300 000 työtöntä. Kun valtion rakenteet tuhotaan, poliisi ajetaan alas, kukaan ei enää suojele kansalaisia, joku tarttuu aseeseen. Jotkut nousevat vastarintaan. Seurauksena on poliittista väkivaltaa ja väkivaltaa, murhia ja attentaatteja. Niin tulee käymään. Poliisi ja virkamieskoneisto yrittävät kukistaa kapinoinnin väkivalloin. Syttyy uusi sisällissota. Suomalaiset tappavat toisiaan ja aivan kuten vuonna 1918, maahamme saapuu ulkomaalaisia sotilaita palauttamaan kuria ja järjestystä. Nuo sotilaat kuuluvat Natoon.

Haluatko sinä tätä? Minä en halua.

14 kommenttia:

 1. Suomen syntien mitta on täyttynyt mm. aviorikoksista, aborteista, homoseksuaalisten suhteiden suosimisesta/puolustelemisesta ja köyhien riistämisestä. Suomi ei voi millään tavalla välttyä Jumalan antamalta kuritukselta, jos suunta ei muutu täysin päinvastaiseksi. Tällä jumalattomalla menolla sota Venäjän kanssa on välttämätön seuraus. Suomen jumalaton kansa saa itkeä sodassa tapettuja, silvottuja ja vammautuneita lapsiaan varmana siitä, että se voidaan hävittää kokonaan, jos se ei järkiinny kurituksestakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat siis, että Jumala tulee olemaan Venäjän puolella, mikäli Suomi häviää hypoteettisen sodan Venäjää vastaan? Kertoo jo melko paljon Jumalasta itsestään. Eiköhän nykypäivänä kannataisi jo pikkuhiljaa hyväksyä se ikävä tosiasia, että ihmiset ovat vastuussa tekemisistään sekä niistä aiheutuvista seurauksista ja Jumala niistä piutpaut välittää. Voisin kaivella tähän muutaman sata esimerkkiä, miksi jumalaa ei selvästikään kiinnosta, mitä missään maailman kolkassa tapahtuu, mutta lienet tämän itsekin kykenevä tekemään, koska pääset nettiin blogeja lueskelemaan. Usko luonnollisesti jyrää tosiasioiden yli, koska jokainen järjetön epäoikeudenmukaisuus tai vaihtoehtoisesti onnekas tapahtuma voidaan uskon varjolla tietty aina laittaa jumalan piikkiin.

   Poista
  2. Jari, olen pahoillani, mutta minä en millään voi uskoa Jumalasta niin pahaa kuin sinä. En usko että se on Jumala, joka kuseksii yläkerran parvekkeelta meidän kansalaisten niskaan. Olen päinvastoin erittäin varma siitä, että ne parvekkeelta meidän päällemme kuseksijat löytyvät poliittisesta eliitistä.

   Eliitin joukosta luultavammin löytyy tarvittava määrä ilkeyttä.

   Poista
 2. Jari Hujanen, kyse ei ole mistään Jumalan rangaistuksesta, vaan poliitikkojemme ja virkamiestemme maanpetoksesta, mihin ne ovat saaneet käskyt ja ohjeet USA:n sionisteilta Bilderbergissä. Sionistit taasen ovat kasaareja, Itä-Euroopasta ja Mongoliasta peräisin olevaa, sisäsiittoista ja äärimmäisen vihamielistä kansaa, joka katsoo olevansa oikeutettu omistamaan koko maailman ja tekemään kaikista muista orjiaan sekä tappamaan kenet haluaa ilman rangaistusta.

  Siitä tässä on kyse ja Sande luetteli - jälleen kerran ansiokkaasti - ne keinot, joita maanpettureiden on käsketty käyttää meitä vastaan. Jos tämä onnistuu, olemme samassa tilanteessa kuin palestiinalaiset, joita Israelin sionistit murhaavat täysin surutta.

  Eero Tillanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko juttu sionisteista on äärimmäistä antisemitismiä ja mielikuvituksen lentoa. Pitää erottaa tosiasiat valheista. Bilderberg-ryhmä sen sijaan on todellinen uhka. Antisemitismiä ei pidä hyväksyä missään muodossa ikinä.
   Siitä seuraavat Jumalan tuomiot Suomen kansalle. Raamattu lupaa: "Joka siunaa sinua Israel, tulee siunatuksi ja toisinpäin, joka kiroaa, kirotaan. Jumalan sana toteutuu kyllä. Vai onko Hitler ja hänen toimensa sopivia? Nykyään muslimeilla on sama agenda. Ajaa Israel mereen. Takana on paholainen ja riivajahenget, jotka yrittävät estää Jeesuksen toisen tulemisen, jottei olisi paikkaa, mihin saapua. Tällä EU-asialla ja antisemitismillä ei ole mitään yhteistä.

   Poista
  2. Antisemitismillä ja EU-asialla ei ole mitään tekemistä keskenään.
   Antisemitismi ynnä muut rasismit ovat ehdottoman tuomittavia.
   Koko juttu sionismista on täysin mielikuvituksen tuotetta, keksittyä satua, antisemistismiä, josta Hitler sai innoituksensa ja jota muslimit jatkavat tällä hetkellä yrittäessään työntää Israelin mereen. Siitä täytyy sanoutua ehdottomasti irti. Sellaisesta seuraa vain Jumalan tuomiot Suomelle. Tosiasiat ja valheet on erotettava ja pidettävä erillään. Bilderberg-ryhmä sen sijaan on todellisuutta.

   Poista
  3. Sinä olet itse aivan hakoteillä ziionisteista ja Rothchildeista ja pankkiirimaailmasta, sota-ajan rahoituksista. Hanki tietoa.

   Poista
  4. Meija Liisalla on nyt valitettavasti todellakin liian vähän tietoa. Juutalaiset, ziionisti pankkiirit ovat kaiken pahan alku ja lähde. He ovat kautta aikojen luoneet sotia ja rahoittaneet molemia osapuolia, tappaakseen kummatkin ja rikastuakseen itse. Jos et usko minua, lue muutama kirja tai katso aiheeseen liittyvä dokumentti. ( Ai niin ethän sinä osaa englantia.) Turha huudella 0 tiedolla.

   Poista
 3. Höpöhöpö. Jätetään nyt Jumala(t) rauhaan.

  VastaaPoista
 4. Kansakunta joka ei ansaitse itsenäisyyttä ja omaa kulttuuriaan, on ansainnut unohduksen ja romuttamisen. Orjakansa suomelle annettiin mahdollisuus itsenäisyyteen ja omaan tapaan toimia, ei kelvannut, joten oikeus otetaan pois.

  Suomi on ollut läpi vuosisatojen orjakansa. Isännät (ja emännät) ovat tulleet välillä lännestä ja taasen toisaalta idästä, suomalaiset ovat syntyneet orjiksi ja käskytettäviksi.

  Itsenäisyys, tai lähinnä mahdollisuus itsenäisyyteen, oli liian suuri pala suomalaisille, ei pää kestänyt (koska omaa kulttuuria ei ole).

  Lenin antoi suomelle itsenäisyyden, sitä ei koskaan kansa ottanut (halusivat olla orjina) omasta kiihkeästä halustaan, suomi oli siis Neuvostoliiton sylilapsi. Muut baltian maiden (suomen katsotaan yleisesti kuuluvan baltian maihin) valtiot päätyivät tiukkaankontrolliin (eli osaksi CCCP:tä), mutta suomen annettiin toimia kohtalaisen vapaasti, ja suomineito todellakin kuunteli mitä isäntä sanoi ja totteli kiltisti (vaikka toisin väitetään), tehtaankadulla juostiin ohjeita kysymässä, sekä "oikeisto" että vasemmisto, ja kaikki siltä väliltä.

  Neuvostoliiton konkurssin kynnyksellä tajuttiin että talosta puuttuu isäntä jonka jaloissa nöyristellä, siispä lähes salamaniskusta otettiin uusi isäntä jota palvotaan edelleenkin tässä maassa, eli USA. Nyt poliittinen "johto" (myös eliittibyrokraatit, kuin talousjohtokin) juosee perse pystyssä itäisellä puistokaudulla nuolemassa ja lipomassa USA:n suurlähetystön "isäntiä" ja nöyränä tekee mitä "isäntä käskee", valitettavasti nykyinen isäntä on käskenyt orjiaan tuhoamaan itsensä lopullisesti (ja orjat tähän suostuvat).

  Suomi ei ole itsenäisyyttä koskaan menettänyt, koska todellista itsenäisyyttä suomella ei koskaan ole ollut, vain lume-itsenäisyys.

  Olennaista on kysymys, herääkö kansa kun kurjuus tässä maassa on jokaisen ovella, ja alkaa todella uskomaan suomi-nimiseen valtion olemassaoloon (ja alkaa tekemään omaa kulttuuriaan, omilla ehdoilla, omilla säännöillä), vai käykö niinkuin nyt näyttää ... kävelee jonossa joukkohaudan juurelle USA-lippu kourassa huutaen AMERIKKA ON UNELMA, HALUAN OLLA AMERIKKALAINEN, ja siististi jonoon järjestyy, ja ammutaan kuin kapinen rakkikoira joka putoaa joukkohautaan (jonka hiekalla täyttää puskutraktoreineen, toinen "suomalainen").

  On viimeisten aikojen aika, nyt pitää valinta tehdä, kuole tai synny elämään ... toivon parasta, pelkään pahinta.

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä kuin Jari Hujanen.

  Anomyymi voi ihan rauhassa jättää Jumalan, mitä en tietenkään suosittele. Kysymys ei ole mistään vastuunpakoilusta vaan vastuunottamisesta.

  Ei Jumala kuseksi mistään kenenkään päälle, itse me itsemme päälle kusemme.

  Itse stoori on kuitenkin osaltaan aivan totta ja huomiot hyviä. Suomea ajetaan alas ja samoin koko Eurooppaa ja KOKO maailmantaloutta, jonne halutaan uusi merkantilismi - uusi kaupankäyntitapa.

  Turvallisuuden nimissä kaikki tiedot ihmisestä halutaan yhteen varmaan paikkaan - siruuun, joka laitetaan oikeaan käteen tai otsaan, ilman sitä ei sinulla ole lupa ostaa eikä myydä.

  EU on UMJ:n koekaniini ja nyt Suomi on myös maksamassa tästä kallista hintaa.

  Monet meidän poliitikoistamme tietävät tämän hyvin mm. kaikki jotka ovat olleet tekemisissä Bilderbergien kanssa tai Trilateraalisen komission jne.

  Sinulle joka haluat ajaa Jumalan pois sanon; "ota järki käteen ja ala ajattelemaan", ja jollet ole tutustunut Jumalan sanaan aloita NYT. Voi olla, että saat armosta kyvyn tajuta miten ja miksi asiat menevät niin kuin menevät mutta ensin saat menettää typeryytesi ja ylpeytesi, sinä et ole mitään, kuten tapahtumien kulusta huomaat, et voi niihin vaikuttaa.

  Jeesus Kristus on ainoa vastaus.

  Voit valita juuri tänään kenen puolella taistelet, sillä sota on täällä, tässä ja nyt.

  Monet ihmiset täälläkin esittelevät näkemyksiään mutta ei heillä ole mitään ratkaisua. Jokaisen pitäisi nähdä missä nyt mennään ja miksi.

  Onko joku kuvitellut, että alulla ei ole loppua, että ihmisen toimilla ei olisi loppua, että tämä Saatanan valtakunta kestäisi ikuisesti - ei todellakaan kestä. Miltähän se tuntuisi välillä avata ne silmät näkemään ja korvat kuulemaan. Mistään ismeistä ei ole nyt ratkaisuksi, ei humanismista, ei demokratiasta, ei sosialismista.... ahistaako ?
  Ratkaisun olen jo esittänyt ja se on ainoa. kukaan ei siirrä Jumalaa syrjään, hän on todellisempi kuin yksikään meistä.


  VastaaPoista
 6. Paska blogi, kaikki vastaukseni sensuroidaan.

  VastaaPoista
 7. Hieman harhaista
  Niin blogikirjoitus kuin monet kommentit.
  Myönnän: EU oli minulle unelma,
  Joka näyttää nyt sortuvan kaikkien ahneuteen.
  Olen optimisti, aina.
  Ja uskon, että EU:ta perustettaessa
  Vilpittömästi uskottiin järjestelmän rakentavan rauhan eurooppaan.
  Surullista vain huomata,
  Että viimeiset hallitukset Suomessa toimivat niin,
  Että NÄYTTÄÄ tarkoituksena olevan hyvinvointivaltion romutus.
  Mutta sehän on vain kangastus?
  Eihän se ole mahdollista?
  Ei näin suuri tyhmyys ole mahdollista?
  Näenkö harhoja?
  Mitä?

  VastaaPoista
 8. Sande on taas, kuten aina, löytänyt totuuden kaiken verhon takaa. Ovathan Sanden tekstissä olevat asiat kaikki näkyvissä heille, jotka uskaltavat avata silmänsä, korvansa ja ennen kaikkea mielensä.
  Suomen valtaeliitin kaataminen ja EU-ero yhdessä ovat ainoa mahdollisuus pelastaa yhteiskuntamme.

  VastaaPoista