perjantai 12. joulukuuta 2014

AJOPUU VUOSIMALLIA 2014

Suomi on ulkopoliittinen ajopuu. Maallamme ei ole lainkaan omaa ulkopolitiikkaa, tai ulkopoliittista tahtoa. Suomesta on tullut lännen uittelema puoliupoksissa lilluva tukki lännen ulkopolitiikan virrassa, joka menee sinne minne ohjataan.

Suurin syy on ulkopoliittisen johtomme täydellisessä kädettömyydessä ja pelkuruudessa. Kansallisia etuja on uhrattu kilvan lännen alttarille siinä toivossa, että länsi rapsuttaa takapuolesta. Toistaiseksi vain Jyrki Kataisen 47 miljardia lisävelkaa maksanut EU-virka on uuden ulkopolitiikan ainoa suursaavutus.

Muuten olemmekin olleet häviäjä puolella koko ajan. Samaan aikaan kun Suomi laulaa USAn säveltämiä lauluja kauheasta Venäjästä, joka hyökkää muihin maihin, Suomi unohtaa osallistuneensa miehitysarmeijan miehityssotaan Afganistanissa vuosien ajan. Parhaaseen neuvostopropagandatyyliin meille kerrottiin, että siellä suomalaiset kouluja ja lastentarhoja rakentavat, aivan kuten puna-armeijakin teki YLEn mukaan vuonna 1979. Onneksi Eestin puolustusministeri möläytti faktan: suomalaiset osallistuvat Afganistanissa USAn johtamiin sotatoimiin siinä missä eestiläisetkin. Ja laskuhan oli tuosta pelleilystä miinus 450 miljoonaa euroa ja muutama vammautunut mies plus ainakin yksi ruumis.

Hallitus yritti viimeksi urheasti esittää EU:n antaman kymmenen miljoonan tukirahan olevan merkittävä saavutus, samaan aikaan kun joka kuukausi Suomi menettää noin parisen sataa miljoonaa Venäjä-pakotteiden vuoksi. Ja tuo kymmenen miljoonaa "EU-tukea" on aika pieni raha kun sitä vertaa Suomen tämän vuoden EU-jäsenmaksuun 1150 000 000 euroa. Netto. Miinusta siis.

Juho Kusti Paasikivi oli kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja ja pääministeri, joka pelasti Suomen neuvottelemalla Putiniakin tylympien itänaapurin isäntien kanssa. Hänelle Suomen etu oli tärkein ja tuo etu varmistettaisiin sillä, ettemme enää koskaan olisi niin tyhmiä, että sensijaan että käymme kauppaa ja yritämme hyötyä maantieteellisestä asemastamme, lähtisimme uusiin sotiin itänaapuria vastaan. Näin oli tehty ainakin vuodesta 1241 lähtien ja aina ulkomaalaisten ohjeistamana.

800 vuoden sotimisessa oli kaksi poikkeusta, jolloin emme sotineet länsivaltojen puolesta, jolloin hyökkäys tuli idästä ilman provokaatiota. Ensimmäisen kerran 1808 ja toisen 1939. Kaikkiin muihin sotiin maamme länsimielisessä ja lännen ohjaamassa historiassa oli syynä hyökkäys täältä itään. Kesällä 1941 saksalaiset sukellusveneet ja lentokoneet toimivat maamme aluevesiltä ja ilmatilasta vihollistaan vastaan. Hetkeä myöhemmin Neuvostoliitto pommitti Suomea ja olimme jatkosodassa kostoksi noista sotatoimista. Ja Suomi oli taas lännen liittolainen ja länsi oli Saksa, aivan kuten nytkin EU:ssa.

Nyt meille leivotaan taas samaa roolia. Itsetunnottomat epäisänmaalliset lapaset uhraavat oman maansa turvallisuuden, talouden ja kansalaisten varallisuuden jollekin mystiselle lännelle. Olemme taas luisuneet itänaapurin vihollisten leiriin. Poliitikot, jotka häpeävät omaa Neuvosto-aikaista perseennuolentaansa, yrittävät pestä suunsa puhtaiksi imemällä länttä posket lommollaan, uhraten samalla kansakuntansa oman häpeänsä alttarille. Historiattomat ja maattomat pölvästit elävät fantasiaansa ja ojentavat isänmaansa kirjaimellisesti ilmaiseksi kenelle tahansa lännestä tulevalle huijarille. Suurimmat yritykset, suurimmat kansallisvarannot, suurin kansallisomaisuus annetaan jopa ilmaiseksi kenelle tahansa, joka vain lännestä muistaa kysellä.

Olemme kansakuntana täysin heitteillä. Meillä ei ole mitään johtajia. Meidän johtajinamme esiintyvät maansa myyneet helppoheikit ja huijarit, valehtelijat ja idiootit. Heille Suomi on vain pelimerkki, jolla he voivat ostaa suosiota länneltä, mystiseltä ja myyttiseltä henkiseltä kodoltaan. Uhraamalla kansansa he voivat uneksia märkiä poliittisia uniaan ja masturboida alistumisfantasioillaan lännelle. Noissa unissa ja fantasioissa Suomi on salaperäisesti irronnut Euraasian mannerlaatasta ja leijuu jossakin Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä.

Juho Kusti Paasikivi totesi, että tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Nykyiset poliitikkomme voisivat aloittaa tunnustamisensa maantiedon kursseilla. Paasikivi oli myös KANSALLISEN kokoomuksen puheenjohtaja. Nykyiset voisivat aloittaa tunnustamalla olevansa YLIKANSALLISEN kokoomuksen miehiä, isänmaattomia, kansattomia, identiteetittömiä byrokraatteja ja virkamiehiä, poliitikkoja joilla ei ole sielua, moraalia eikä hajuakaan siitä mihin ovat menossa ja mitä tekemässä ja miksi. Ja tätä sakkia löytyy kaikista valtapuolueista.

Juuri heidän ansiostaan Suomi on ulkopoliittinen ajopuu myös vuonna 2014.

2 kommenttia:

 1. Hei, sattuma on saattanut nenàni alle tàmàn blogisi, ja olen samaa mieltà kanssasi asioista.
  Itse olen asunut vuodesta -78 Italiassa, ja seuraan Suomen tapahtumia vain netin kautta.
  Pistàà silmààn sellainen seikka ettà Italiassa asiat ovat samalla tavoin, lisàrasitteena vielà se ettà tàkàlàisià poliitikkoja voi tàydellà syyllà kutsua pelleiksi, ja ettà kavalletun ja varastetun rahan mààrà on Suomeen nàhden moninkertainen.
  On enemmàn jengià.
  Minulla on asioista sellainen nàkemys ettà eri maiden poliitikoilla ei ole enàà juurikaan pààtòsvaltaa, vaan ettà se on siirtynyt niihin instansseihin joilla on iso raha kàsissààn, ja valtaviin kansainvàlisiin konserneihin, jotka sanelevat tyòehdot ja saneeraavat armotta kaiken tuotanto-teollisuuden sellaisiin maihin joissa voi huoletta saastuttaa, eikà ihmisillà ole minkàànlaisia oikeuksia. Saksaa, ja jossain mààrin Ranskaa lukuunottamatta kaikilla euroopan mailla menee huonosti, joillakin todella huonosti, ja kansaa pelotellaan kaikilla mahdollisilla julkisilla tasoilla, jotta se saataisiin olemaan aisoissa.
  Mità tulee Venàjààn, niin sehàn on làhellà eurooppaa, ei ole enàà kommunistinen kauhistus, ja sen lisàksi sillà on valistunut kansa ja yllinkyllin luonnonrikkauksia.
  Mutta...sisàiset asiat ovat siellàkin ràjàhdyksen partaalla, joten kovalla kàdellà siellà hommia hoidellaan, ihan samoin kuin USAssa.
  Valitse siinà sitten.....???!!!
  Toisaalta jos EU huomaa ettà Venàjà on parempi kumppani maantietellisistà syistà, niin Eurooppa ja Venàjà yhdessà pàihittàvàt mennen tullen USAn taloudellisesti.
  Olen rauhan aktivisti mieleltàni ja toivon koko sielustani ettei aina tarvitsisi miettià sotilaallisia kuvioita ja mekanismeja.
  Yksi asia on varma tàllaiselle tavallisellekin kuusikymppiselle: jos halutaan pitàà kiinni entisestà talouspolitiikasta kynsin hampain on tapettava ainakin puolet maailman vàestòstà ettà saataisiin tilaa "espansiiviselle" vaiheelle.
  Joko siis kansat, ja sità mukaa poliitikot, onnistuvat sikiàmààn jotain aivan uutta ja ennennàkemàtòntà, joka kunnioittaa ELÀMÀÀ enemmàn kuin rahaa ja valtaa, tai sitten on sota edessà.

  VastaaPoista
 2. - 1049 novgorodilaisen Vladimirin hyökkäys Hämeeseen

  - novgorodilaisten useita hävitysretki Hämeeseen 1100-luvun lopulla, ainakin vuosina 1186 ja 119

  - 1292 Novgorodin sotaretki Hämeeseen ja suomalaisten kostoretki itään

  - 1311 Novgorod hyökkäsi Hämeen linnaan, samana vuonna kostoretki Nevalle

  - 1318 novgorodilaisten hyökkäys Turun seudulle: kirkko, kaupunki ja Kuusiston piispanlinna poltettiin, Turun linna kesti

  - 1322 Novgorodin suuriruhtinas Juri hyökkäsi Viipurin linnaa vastaan (1323 Pähkinäsaaren rauha)

  - 1377 novgorodilaisten hyökkäys Oulujokisuulle, hävittivät aluetta

  - 1415 venäläiset tekivät ryöstö- ja hävitysretken Oulun seudulle

  - 1430-luvulta lähtien puolen vuosisadan ajalta tietoja ainakin viidestä venäläisten tekemästä hävitysretkestä Pohjois-Pohjanmaalle sekä 1460-luvun lopulta karjalaisten hävitysretkestä Savoon

  - 1495-96 venäläiset hyökkäsivät Kuolasta Kemijokea pitkin Pohjanmaalle sekä Länsi-Karjalaan, Savoon ja jopa Hämeeseen asti; Viipurin linna (Viipurin pamaus) ja Olavinlinna jäivät valtaamatta (Novgorodin rauha 1497)

  - 1499 venäläiset hyökkäsivät Olavinlinnan alueelle ja Pohjois-Pohjanmaalle

  - 1555 Kustaa Vaasan Venäjän sota, ryöstöretkiä ja sissisotaa molemmin puolin (Novgorodin rauha 1557)

  - 1570-73 pohjoismaisen 25-vuotisen sodan (Venäjän sota ja ns. pitkä viha) alku, hävitysretkiä puolin ja toisin

  - 1656 Kaarle X Kustaan Venäjän-sota (Kardisin rauha 1661)

  - 1700 suuri Pohjan sota ja isoviha (Uudenkaupungin rauha 1721)

  - 1808 Suomen sota (Haminan rauha 1809)

  Joitakin tapauksia, joissa Venäjä on hyökännyt Suomen kimppuun tappamaan ja tuhoamaan.

  VastaaPoista