perjantai 26. joulukuuta 2014

MIKSI EROON EU:STA JA EUROSTA

Koska Euroopan vakausmekanismi, jota meilläkin poliitikot ja virkamiehet ovat kehuneet kuin jeesusta kirkossa, toimii sopimuksen mukaan esim. näin:

EVM (Euroopan vakausmekanismi) ei ole vastuussa kenellekään taholle mistään, eikä sitä voi kukaan haastaa oikeuteen, tutkia tai syyttää mistään. Tämä on siis sen perustamissopimuksessa.

EVM voi haastaa kenet tahansa, milloin tahansa, missä tahansa oikeuteen ja sitä vastaan ei saa esttää mitään todisteita.Tämäkin on perustamissopimuksessa.

EVM voi tilata mistä tahansa jäsenmaasta milloin tahansa miten paljon tahansa rahaa, eikä jäsenmaalla ole oikeutta kieltäytyä. Vaadittu summa on maksettava seitsemässä päivässä. Jos maa ei maksa, EVM voi haastaa sen oikeuteen tai määrätä lisämaksuja. Tämä on perustamissopimuksessa.

Tällainen on EU:n oma vakausmekanismi.

Tämän päälle tulevat vapaakauppasopimukset CETA sekä TTIP, joiden solmimisesta ei päätä yksikään suomalainen vaikka ne tulevat koskemaan jokaista suomalaista.

Noiden vapaakauppasopimusten jälkeen Suomen valtiolla tai yhdelläkään suomalaisella ei ole enää mitään laillisia oikeuksia omassa maassaan ylikansallisiin yhtiöihin nähden. Me emme voi tehdä rikosilmoituksia niistä, eivätkä suomalaiset viranomaisetkaan voi niille mitään. Ainoa keino on haastaa amerikkalainen suuryritys oikeuteen Yhdysvalloissa, koska sopimuksen mukaan kaikki riidat ratkotaan amerikkalaisissa tuomioistuimissa Yhdysvaltain lakien mukaan. Tällaiseen ei ole kenelläkään varaa, eikä mahdollisuuksia. Suomen lait eivät koske suuryrityksiä, eivätkä suomalaiset virkamiehet. Tämän sopimuksen tekee EU ilman että sinä, tai kukaan muukaan suomalainen saa edes nähdä sopimusta, joka on salainen.

Haluatko sinä tätä? Jos haluat, et halua elää itsenäisessä maassa itsenäisen kansakunnan jäsenenä.


4 kommenttia:

 1. Uskomatonta kuinka Suomen kansa on luovuttanut sille kuuluvan vallan maanpetturi-johtajille!

  VastaaPoista
 2. Lammaskansa tekee mitä käsketään, vahva kansa tekee niinkuin parhaakseen näkee.
  Lopputuloksesta päätellen, lampaiden määrä on suomessa suurempi kuin leijonien määrä, teuraaksi haluavat tepastella silmälaput silmillä ja iloisena matkaten kohti kuolemaansa.

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa luin, hyvää kamaa! Nato-kouhotuksen takana on varmaan se että usa tarvii lisää asiakkaita asekauppaan, kun se on ainoa tuotannollinen ja voittoa tuottava toiminta mitä siellä vielä on. En olisi uskonut että propaganda menee niin helpolla suomalaisille kaupaksi, mutta näköjään hyvin uppoaa, nato-kannatus sen kun nousee.

  VastaaPoista
 4. Nato-kannatus nousee ainoastaan valtamedian jutuissa. Kuka uskoo, että kannatus kansojen syvissä riveissä oikeasti nousee. Propaganda jyllää prkl.

  VastaaPoista