tiistai 16. joulukuuta 2014

500 000 RAJA RIKKI! KIITOS!

Tätä blogia on luettu puoli miljoonaa kertaa. Se on aika uskomaton juttu. 500 000 kertaa joku on katsellut näitä horinoita. Se pistää mietteliääksi ja nöyräksi.

Pieni ihminen tuntee suurta kiitollisuutta kaikkia lukijoitaan kohtaan, myös niitä, joiden mielestä olen oikeistolainen, persu, natsi, fasisti, rasisti, sovinisti, kapitalisti, nationalisti, anarkisti, kommunisti, sosialisti, suvakki, homo, pelle, työtön, joutilas, teini, hippi, rikollinen, pummi, putinisti, jenkkifani, kiihkoisänmaallinen, epäisänmaallinen, maanpetturi, poliisin vihaaja, poliisin rakastaja, poliisi, suojelupoliisi, vieraan vallan vakoilija, jonkun puolueen asiamies, jonkun etujärjestön asiamies, jonkun epämääräisen tahon asiamies, joku epämääräinen mies jne.

Puoli miljoonaa lukijaa kuitenkin. Huh. Kertoo se ainakin yhden asian: tällä linjalla on jatkettava.

En tule jatkossakaan miettimään lainkaan onko tekstini sopivaa, onko käytökseni sopivaa, onko se korrektia tai sääntöjen mukaista, tai miellyttääkö se ketään. Tulen jatkossakin kirjoittamaan juuri sitä mitä huvittaa ja juuri niin kuin huvittaa.

En tule jatkossakaan korjailemaan tekstejä tämän enempiä, en tarkastele asioita "kypsästi" ja "fiksusti" edelleenkään, vaan sanon mitä mielessä on. Sanon mielipiteeni.

En tule jatkossakaan tekemään blogistani "uskottavampaa", enkä muuta sen ulkonäköä "asiallisempaan suuntaan." En pyri edelleenkään miellyttämään ketään, tai kalastelemaan suosiota. En jatkossakaan pyri samaan "enemmän hittejä" tai "medianäkyvyyttä", enkä ryhdy mainostamaan yhtään mitään, vaikka setelitukkuja on nenän edessä heiluteltukin jo useampaan otteeseen.

Kirjoitan mitä päähän pälkähtää juuri silloin kun huvittaa. Ja jaan sitten tekstejä ja annan muiden jaella, jos haluavat.

500 000 kertaa joku on lukenut näitä räyhäämisiä. Lupaan ettei räyhääminen tässä blogissa lopu tähän. Jatkoa seuraa varmasti.

Kiitos.

11 kommenttia:

 1. "En tule jatkossakaan korjailemaan tekstejä tämän enempiä, en tarkastele asioita "kypsästi" ja "fiksusti" edelleenkään, vaan sanon mitä mielessä on."

  Ironista että tekstisi ovat tästä huolimatta tuhannet kerran harkitumpia, tutkitumpia, puhuttelevampia ja osuvampia kuin mitä valtamedian ja useimpien sitä edustavien toimittajien journalismin taso tuppaa näinä päivinä olevan. Pinnalliseen hehkutukseen ja lyhytnäköiseen rönsyilyyn keskittyvät siinä missä unohtavat, että politiikassa ja nykymaailmassa ei tapahdu yhtäkään asiaa, joka ei olisi seurausta menneistä valinnoista ja hallintoluokan (viisaista taikka typeristä) teoista ja linjauksista.

  500 000 on hieno luku, jatka samalla tapaa!!

  VastaaPoista
 2. Joissain blogissa on vaan sitä jotain...

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu ja näinä päivinä lähes elintärkeää, että joku viitsii käyttää aikaansa yhteiseen hyvään ja sivistystason nostamiseen. Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Hyvä ja hienoa. Erotut kyllä joukosta ja olet 99% oikeassa. Olen pari kertaa kommentoinut vain siksi, että mielestäni unohdat joitakin faktoja tai kerrot mielestäni muunneltua totuutta. Mutta mikään pieni detalji ei ole muuttanut peruslinjauksia, joita pidän kyllä oikeina ja lisäksi äärimmäisen tärkeinä. Minua melkeinpä kylmäsi, kun kirjoitit Suomesta yksipuoluejärjestelmänä. Hitto jos olet oikeassa.

  VastaaPoista
 5. Mieluummin tätä lukee kuin valtamedian "uutisia". Hyvähyvä!

  VastaaPoista