keskiviikko 31. joulukuuta 2014

ISÄNMAASI SUOMI ONKIN YRITYS

Onko olosi outo? Oletko tuuminut, että jotakin tapahtui 90-luvulla ja maamme Suomi muuttui oudosti täysin erilaiseksi kuin mitä se oli ollut aikaisemman itsenäisyytensä aikana? Jos sinusta on tuntunut siltä, olet aivan oikeassa. 1990-luvun puolessa välissä Suomen tasavallasta tuli nimittäin yritys, jonka toimenkuvaan kuuluu kaikki valtiollinen toiminta ja yritysmuoto on Valtio ja sen laitokset.

Kertaanpa vielä: sinun kotimaastasi tehtiin kaikessa salassa yritys. Sinulle ei tästä ole kerrottu yhtään mitään. Veikkaanpa ettei suurin osa kansanedustajistakaan tiedä elävänsä yrityksessä.

Kun tätä ajattelee ei ole lainkaan ihme, että valtiomme politiikka on muuttunut täydellisesti. Sehän ei ole enää kotimaamme, vaan yritys. Sinä et maksa veroja omalle maallesi, vaan yritykselle nimeltään Suomen valtio. Se kerää omin luvin sinulta rahaa, jonka se käyttää kuten haluaa. Nykyisin se sijoittaa sinulta kiskomansa rahat euroon, EU-toimintoihin ja muihin hankkeisiin, joilla ei ole sinulle mitään annettavaa ja josta sinä et hyödy mitenkään. Ei se ole tarkoituskaan. Yritys nimeltään Suomen Valtio saattaa hyötyä.

Ei ole siis mikään ihme, että Esko Aho ja SITRA ovat halunneet maallemme uuden valtiomallin, jotka nyt toteutetaan "hallintouudistuksena". Aikaisemmin hankkeen nimi oli "konsernimalli". Siis yritysorganisaatio. SOTE ja "kuntauudistus" ovat sen osia. On luonnollista, että normaali yhteiskunta halutaan vaihtaa yritysorganisaatioon, kun maamme on meiltä salassa jo rekisteröity yritykseksi. Meidän maamme on jo yritys De facto ja De jure maailmalla ja meillä, vaikka ei julkisesti. Suomalaiset eivät ole tienneet sitä. Nyt tietävät. 

Eikä tässä kaikki. Amerikkalaisista rekistereistä löytyy firma nimeltään The Republic of Finland, eli Suomen tasavalta. Sinun kotimaasi on rekisteröity Yhdysvalloissakin yritykseksi. Eikö olekin jännä juttu. Sinulle ei ole kerrottu koskaan yhtään mitään koko kuviosta. Miksiköhän? Olisivatko maasi yritykseksi kaapanneet arvelleet, ettet halua kotimaasi olevan yritys, siis liiketoimintaa harjoittava organisaatio? Sellainenhan yritys on.

Tässä litaniaa Yhdysvaltain pörssivalvonnan rekisteristä, siis listalla on nimenomaan Yhdysvaltoihin rekisteröityjä yrityksiä:

CIKCompanyState/Country
0000311669ASIAN DEVELOPMENT BANKR6
0000866710BANCO NACIONAL DE COMERCIO EXTERIOR SNCO5
0001026725BANCO NACIONAL DE OBRAS Y SERVICIOS PUBLICOS SNCO5
0001045299BANQUE CENTRALE DE TUNISIEDC
0000912239CANADA MORTGAGE & HOUSING CORPDC
0001498597CARSO INFRAESTRUCTURA Y CONSTRUCCION SAB DE CVO5
0001016472CITY OF NAPLESDE
0001109609DEVELOPMENT BANK OF JAPAN INC.
formerly: DEVELOPMENT BANK OF JAPAN (filings through 2008-09-29)
M0
0000033745EUROPEAN INVESTMENT BANKN4
0000276328EXPORT DEVELOPMENT CANADA/CN
formerly: EXPORT DEVELOPMENT CORP (filings through 2002-06-07)
DC
0000873463EXPORT IMPORT BANK OF KOREANY
0000205317FEDERATIVE REPUBLIC OF BRAZILD5
0000035946FINLAND REPUBLIC OF

lähde: http://removingtheshackles.blogspot.fi/2013/02/is-your-government-i-mean-corporation.html?m=1

Selityksiä on tietenkin taas kuin reikiä poliitikossa: se liittyy alviin, se liittyy siihen ja tähän ja tuohon, ei tällä ole merkitystä, mikään ei ole muuttunut. On. Kotimaastasi, valtiostasi on tehty yritys. Yritys ei ole sama asia kuin demokraattinen tasavalta. Yritys ei ole demokraattinen, eikä toimi kenenkään kansalaisen eduksi, vaan omistajiensa. Keitä he ovat, sitä emme tiedä. Sen tiedämme, että sinun ja minun kotimaastamme tehtiin kaikessa hiljaisuudessa yritys samaan aikaan kun maamme liitettiin Euroopan Unioniin.

Ja koska tämä täydellinen yhteiskuntamme ja isänmaamme olemassa olon muuttaminen on tehty täydellisessä hiljaisuudessa, tempun tekijät ovat tienneet leikkivänsä tulella. He ovat tienneet, ettei Suomen kansa koskaan hyväksyisi maansa muuttamista firmaksi. Se kuitenkin muutettiin sellaiseksi
 jo parikymmentä vuotta sitten. Olet siis elänyt yrityksessä viimeiset 20 vuotta. Mieti sitä, "kansalainen".

Mietipä mitä näköaloja tämä tieto tarkoittaa, kun se liitetään Yhdysvaltain ajamiin vapaakauppasopimuksiin. Yritys nimeltään Suomen Valtio/The Republic of Finland ja transatlanttinen vapaakauppa. Koska valtiomme, kotimaamme, on yritys, se voidaan myös ostaa. Ja maailmalta löytyy miehiä joilla on enemmän rahaa kuin valtiollamme, yrityksellä nimeltään Suomi. Kaikki mitä täällä on, kaikki mitä suomalaisilla on, kaikki mitä me olemme tehneet, saavuttaneet ja maksaneet veroina, koulut, metsät, valtatiet, rautatiet, järvet ja joet, tunturit ja harjanteet, kukkulat ja laaksot, vedet ja rannat rakkaimmat, kaikki ne ovat ostettavissa. Kaikki ovat myytävissä sinun altasi. Ympäriltäsi. Se on täysin normaalia yritystoimintaa.

Kerrataanpa vielä: vuosina 1994/95 Suomen Valtio rekisteröitiin yritykseksi. The Republic of Finland on rekisteröity myös Yhdysvalloissa yritysrekisteriin. Kun tasavallasta tehdään yritys, koko valtiomuoto muuttuu. Koko yhteiskuntajärjestys kumoutuu. Demokraattisen yhteiskunnan tilalle tulee laillisesti rekisteröity yritys. Eikä sinulle, minulle, meille kenellekään ole koskaan kerrottu koko asiasta yhtään mitään.

Jos tämä ei ole maanpetos, niin mikä on?

https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=816064&tarkiste=A17B5C9636A213D58EB5898D1F266380E09029F0

Etusivu >YTJ-tietopalvelu - Yrityshaku

Suomen Valtio/Alv

Kaikki kauppa- ja säätiörekisteritiedot Virre-tietopalvelusta
Y-tunnus: 0986674-0
  Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
Toiminimi Suomen Valtio/Alv
01.01.1995
Verohallinto
Yritysmuoto Valtio ja sen laitokset 01.01.1995 Verohallinto
Kotipaikka HELSINKI 01.01.1995 Verohallinto
Yrityksen kieli Suomi 05.12.1994 Verohallinto
Päätoimiala Julkinen yleishallinto (84110) 31.12.2007 Verohallinto
Postiosoite PL 14 00054 VALTIOKONTTORI 27.05.2014 Yhteinen

Voimassaolevat rekisteröinnit

Rekisteri Tila Alkupvm
Verohallinnon perustiedot   Rekisterissä   05.12.1994  
Ennakkoperintärekisteri   Rekisterissä   01.03.1995  
Arvonlisäverovelvollisuus   Liiketoiminnasta alv-velvollinen   01.01.1995  
Arvonlisäverovelvollisuus   Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta   01.01.1995  

Ennakkoperintärekisteröinnin voimassaolo:

Tapahtuma Pvm
Seuraava tarkistuspäivä 28.02.2015

Y-tunnushistoria

Pvm Tapahtuma Selite
05.12.1994 Tunnus annettu

25 kommenttia:

 1. Kapina, kapina! Ei tätä voi enää kovin kauaa jatkua ilman, että kansa tosissaan suuttuu, varsinkin nyt, kun on uhka jopa sodankin syttymiselle. Pikku hiljaa olen huomannut melko monenkin ihmisen silmien avautuvan, ja yhä useampi alkaa närkästyä näihin maamme "johtajiin", jotka vain pilaavat kaiken. Hyvä, että sanot ääneen sen, mikä kaikille muille on tabu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansa ei osaa suuttua niin kauan kuin sillä on pimennyslaput silmillä: läpeensä korruptoitunut, kaikenlaista hömppää tulvillaan oleva mutta olennaista tietoa tarkoituksellisesti pimittävä ja valehteleva valtamedia - oikeammin sanottuna propagandamedia, joka on täysin alistettu tukemaan rikollisten, maanpetturi-vallanpitäjiemme EU-diktatuuri/NWO-projektia.

   Sanomalehtien puolella aivopesutoimintaa johtavat Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda (vaikka Erkko itse jo onkin manan majoilla) ja HBL. YLE:n aivopesutoimintaa johtamaan ovat rikolliset vallanpitäjämme asettaneet bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen. YLE:n aivopesutoiminnasta raportoi ansiokkaasti http://ylewatch.blogspot.fi/ - kannattaa vilkaista myös aikaisempia artikkeleita.

   Joka ei tiedä mitä sanoihin Bilderberg ja NWO (Uusi Maailmanjärjestys) liittyy, löytää selvennystä artikkelin http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/suomen-yksipuoluejarjestelma.html kommentista 'Anonyymi15. joulukuuta 2014 13.44'

   Poista
  2. Tämä on jotakin helvetillistä, miten suomi on usan rekisterissä yritys ja miksi kiljutaan venäjä kaupoista, vaikka suurin osa myyty maasta ja yrityksistä ihan muille maille.
   Minne tästä pitää muuttaa, kohta ollaan täällä yrityksessä vähemmistö.

   Poista
 2. Eräs tyypillinen vallanpitäjiemme edustaja:
  Bilderbergi/vapaamuurari J.Kataisen palkitsivat hänen ylikansalliset feodaaliherransa politrukin viralla Brysselin lihapatojen ääressä – ”huomispäivän Super-Neuvostoliitossa”, jos käytetään itävaltalaisen politiikan tutkijan Karl Steinhauserin jo yli 20 vuotta sitten kirjansa nimessä käyttämää sanontaa.

  Tekihän Katainen suuren työn ylikansallisten feodaaliherrojensa EU-diktatuuri/NWO-projektin edistämiseksi – ja suomalaisen kansallisvaltiomme ja kansamme tuhoamiseksi. Yksittäisenä poimintana voidaan mainita mm. konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden saksalaisten, ranskalaisten ja britannialaisten pankkigangstereiden keinotteluvoittojen pelastamispaketti, johon Katainen & Urpilainen & Stubb & Co repäisivät suomalaisten selkänahasta huomattavan osuuden – tämä tietenkin ”vastuullisesti”, ”me tienataan sillä”, kasvattaen vastaavalla summalla jo muutenkin kriittisen suureksi paisutettua KOROLLISTA ulkomaanvelkaamme. Tällainen kansan köyhdyttäminen ja valtionvelan tarkoituksellinen paisuttaminenhan ovat tärkeää valmistelua EU/NWO-projektissa, joten jo tällä perusteella Katainen oli ’palkkansa ansainnut’ ylikansallisten feodaaliherrojensa silmissä.

  Tästäpä saamme huomattavalta osalta kiittää Kataista (unohtamatta Urpilaista, Stubbia ja monia muita, alkaen M.Koivistosta, joita olisi sanottu MAANPETTUREIKSI siihen aikaan kun suomalaisilla oli vielä ryhtiä ja selkärankaa): http://www.velkakello.fi/

  VastaaPoista
 3. Tämänkö takia sota_veteraani taistelivat?

  VastaaPoista
 4. Jopa sinisilmäiset suomi-lampaatkin alkavat pikkuhiljaa tajua olevansa myytäviä tuotteita, luonnonvarojen lisäksi.
  Luonnonvarat tosin annetaan pääomistajille ja he käyttävät suomea luonnonvaravarastonaan ja tulevaisuudessa kaatopaikkanaan, euroopan äärilaitavaltion kohtalo.
  Paikallisille alkuasukkaille annetaan raatajan rooli, saavat tosin antaa pienet varallisuutensa (raatamisen pieni ilo, perittyjen lisäksi) verotuksen kautta Suomi Ltd-firmalle joka tilittää ne emoyhtiöille, lammaskansan rooli on siis kuolla parempien ihmisten puolesta.

  Lammaskansaa tietysti ohjataan jatkuvalla pelottelulla, joka tähän kansaan on aina tehonnut, joten lampaat määkivät juuri niinkuin emoyhtiöt haluavat.

  Suomi Ltd:n "työnjohtajina" toimivat paikalliset poliitikot, eliittibyrokraatit ja paikallinen suuryritysten eliittipiiri, he ovat ns.kapoja piiskaamassa suomi-lammasta omaan kuolemaansa, nythän nuo kapot käyvät nuolemassa emoyhtiöiden johtajien persereikiä ja lutkuttamassa isojen poikien sykkivää, kyttäämässä pöydiltä putoavia muruja (joita eivät koskaan tule saamaan).

  Tämän kauhuskenaarion (joka on, valitettavasti, realismia) voi muuttaa vain paikallinen vallankumous, nykyiset isänmaanpetturit on kaivettava koloistaan ja tuotava kansan tuomittaviksi rikoksistaan suomea vastaan, suljettava vankilaan lopuksi iäkseen eristykseen ja pidettävä hengissä ettei tämä sama järkyttävä kohtalo heti uusiudu, varoittavana esimerkkinä.

  Parasta olisikin laittaa nuo kaikki isänmaanpetturit (Niinistö, Katainen, Stubb, ....) vankilaan, eristykseen toisistaan, myydä pääsylippuja että suomalaiset voisivat käydä katsomassa, välimatkan päästä, kun raitapuvussaan istuisivat kopissaan itkemässä kohtaloaan, miettimässä tekojaan.

  Kansalaiset, vallankumoukseen, suomen puolesta isänmaapettureita vastaan ...

  VastaaPoista
 5. Varsinkin lähestyviä eduskuntavaaleja silmälläpitäen seuraavassa on pari katkelmaa artikkelista ”Vapunpäivän ja eurokommunismin salatut taustat”,
  http://totuusbloki.wordpress.com/2014/05/28/vapunpaivan-ja-eurokommunismin-salatut-taustat/

  ”EUROOPAN UNIONI on väline, joka tuhoaa kansallisvaltioita TUHOAA KANSALLISVALTIOITA KOMMUNISTISEN IDEOLOGIAN MUKAISESTI ryöstämällä niiden itsemääräämisoikeuden ja talouspolitiikan vallan keskittämisen ja byrokratian avulla. Jo nyt kansallinen päätöksenteko on siirtynyt suuressa määrin EU:n korruptoituneelle keskushallinnolle lobbareita vilisevään parlamenttiin, jonka tekemisistä tavallisilla kansalaisilla ei ole juurikaan mitään tietoa. Siinä missä Neuvostoliitto laitettiin äkillisesti pystyyn väkivaltaa hyväksi käyttäen, niin Euroopan Unionia puolestaan toteutetaan Marxilaisen Frankfurtin Koulukunnan mukaisella ”hitaalla marssilla”, jossa muutokset kohti kommunismia tehdään NIIN HITAASTI JA HUOMAAMATTOMASTI, että tavalliset ihmiset eivät edes ymmärrä ja huomaa yhteiskunnan kehityksen todellista luonnetta, vaan pitävät sitä ikään kuin luonnollisena kehityksenä, joka on seurausta ympäristön ja yhteiskunnan muutoksesta.”

  Seuraavaa katkelmaa lukiessa on syytä muistaa erityisesti J.Kataisen ja A.Stubbin puoluetausta:

  ”Suomessa EUROKOMMUNISMIA EDISTÄVÄT käytännössä KAIKKI VALTAPUOLUEET, mutta ERITYISESTI tässä on kunnostautunut KANSALLINEN KOKOOMUS, joka jälleen kerran saavutti vaalivoiton vuoden 2014 eurovaaleissa. KOKOOMUSLAISET ONKIN HUIJATTU JUUTALAISEN AGENDAN EDISTÄJIKSI yhtä totaalisesti, kuin työläiset ja kommunistit aikoinaan huijattiin. Pahimpia harhaluuloja uusliberalismilla aivopestyillä kokoomuslaisilla ovat mm. uskomukset, että EU parantaa kansainvälisen kaupan ja Suomen yrittäjien menestymisen mahdollisuuksia. EU:n vaikutukset ovat kuitenkin juuri täysin päinvastaiset, sillä lisääntyvä sosialismi, verotus, direktiivit ja byrokratia syövät pienten- ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä. EU varmistaa sen, että valtioilla ei ole omaa rahapolitiikkaa, jolloin kaikkien valtioiden rahajärjestelmä perustuu kansainvälisen juutalaisen yksityisen pankkitoiminnan VELKAPONZIHUIJAUKSELLA tapahtuvaan rahan luontiin, mikä johtaa jatkuvaan velkaantumiseen ja sitä kautta verojen kiristämiseen ja yksityisen omistamisen alasajamiseen, eli siis kommunistisen ideologian mukaiseen yhteiskuntaan. Loppujen lopuksi Euroopan Unionin päätöksenteosta pääsevät parhaiten hyötymään ne, joilla on tarpeeksi varallisuutta kamppanjoida omia asiamiehiään parlamenttiin sekä myös maksaa siellä lukemattomien lobbareiden toiminta. On sanomattakin selvää, että pienet- ja keskisuuret yritykset eivät tähän resursseiltaan pysty, vaan taloustaantuman kurjistaessa niitä ne joko kuolevat tai päätyvät suurpääoman omistukseen ja suurpääoma erityisesti liikepankkien johdolla on tietenkin täysin juutalaisten käsissä.”

  Suosittelen artikkelin lukemista kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 6. Vitun vittu, emmä osaa enää muuta sanoa.

  VastaaPoista
 7. Hei Sande.
  Mielenkiinnosta, miksi väität ettei mistään näistä ole kellekkään koskaan kerrottu?
  Vanha juttuhan tuo on yhteiskuntaopin tunneilta koulunpenkiltä.
  Eikö valtiolla pidä Y-Tunnus olla, jotta kansainväliset rahapelleilyt onnistuvat.

  Tietenkin, en minä sitä mitenkäänpäin kiellä, etteikö sieltäkin asti oltaisi meille paskaa jauhettu.

  VastaaPoista
 8. Miten kansaiväliset rahapelleilyt onnistuivat ennen v.1995?
  Oliko Suomi silloin p.Korea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi liittyi EU:hun vuonna 1995. Tämän takia on rekisteröyty uusi tunnus yhdysvaltain kaupparekisteriin.

   Poista
  2. Liekköhän RANSKAN tunnus mikä...tai SAKSAN

   Poista
 9. Näitä kirjoituksia voi tänne ja nettiin julkaista täysin kuka vain, mutta fakta on että tämän blogin ylläpitäjällä ja vielä vähemmän lukijoilla on osaamista tai tietoa näistä asioista, lyhyesti referoidaan joku klikkihuorauskirjoitus, joka pohjautuu esim. 150:een päättäjien henkilötyöpäivään. Kellään ei ole aikaa 150:tä päivää, mutta blogikirjoituksen kirjoittaa kymmenessä ja lukee 2 minuutissa ja sitten luullaan tietävämme miten lampaita ollaan. Miksi puututte tai tuhlaatte aikaanne asioihin joihin ymmärtämyksenne tai aikanne ei riitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ad hominem, suomen liittymisestä EU:hun on jo 3660 päivää eli aikaa on ollut...

   Poista
  2. To Kyvykkö; who the f**ck are you to sit on your high horses and spit out your venom on other people like this?!? Go to hell with your PSYCHO-classic self-righteous and delusional "aah I'm too sexy for my skin" attitude, conceited SOB, you're the one who's full of s--t !

   Poista
  3. Kuka/ketkä -oikeastaan- hallitsevat Maailmaa, ja eivätkö he jotka hallitsevat Maailmaa hallitse myös Suomea, no, tietenkin! :D ja kysymys on myös MITEN (he hallitsevat) ja ehkä miksi olis kyllä hyvä tietää. Sillä heidän ideologiansa on niin epälooginen ,niin sairas!....

   Lue, tutki asiaa, uskalla katsoa Petoa suoraan silmiin, niin alat kyllä ymmärtää miksi Mailma on niinkuin se on....

   https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=Y-tiVcmWLoaA8QfDxYDIAw&gws_rd=ssl#q=Ponerology

   https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=Y-tiVcmWLoaA8QfDxYDIAw&gws_rd=ssl#q=who+really+governs+the+world

   https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=yu5iVbmvBoyr8wfG34GICw&gws_rd=ssl#q=the+protocols+of+the+elders+of+zion

   siis Lopullisena pohja ideana näillä ihmisillä on tuhota MAA -elikä ÄITI-MAA/Planeetta- NIIN PALJON KUIN MAHDOLLISTA ..... eiks tähän voisi sanoa: Järki hoi,älä jätä!


   Poista
 10. On tämän foorumin asiantuntijoilla semmonen tietitaito että heidän käsissään se suomi nousee ku mulukku huoran suussa.
  Ihan käsittämättömän asiantuntevaa sakkia.
  Suomen johtoon superkommmarit johdossa johan bäckman ja hallitukseen nää verkkomedian asiantuntijat. Olisi suomi pohjoiskorea alle vuodessa ja kaikki tuntus olevan hyvin. Ja russifobiaaa ei tunnettas.
  Jännä kun russofibiasta en ole kuullut koskaan muiden ku verkkomedialaisten puhuvan??? Ovat ihan satanan suomivastaisia rasisteja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "......On tämän foorumin asiantuntijoilla semmonen tietitaito että heidän käsissään se suomi nousee ku mulukku huoran suussa.
   Ihan käsittämättömän asiantuntevaa sakkia."

   Nii, siähän tiiät..... *o* *_*

   Poista
 11. Kyllähän tämä kansan mielipiteen kysymättä jättäminen menee ylitse.

  Lisäksi kun ihminen syntyy tai saa kansalaisuuden, valtion puolelta luodaan keinotekoinen henkilö jonka nimi on kirjoitettu sukunimi ensiksi kaikki kirjaimet isolla(Matti meikäläisen henkilö nimi on MEIKÄLÄINEN MATTI)
  Tämä samalta kuulostava henkilö ei ole elävä ihminen vaan fiktiivinen, eloton olento joka on käytännössä orja.
  Jokaisessa viranomaisilta peräisin olevissa dokumenteissa, korteissa nimi on kirjoitettu sukunimi ensin kirjoitettuna isolla.

  Jos nimesi luetaan paperista(vaikka tuomari oikeudessa) viitataan juuri tähän henkilöön, ja jos vastaat myöntävästi olet suorittanut joinerin itsesi ja elottoman orjan välillä.
  Elävä ihminen on vapaa, ellei luovu vapaasta tahdostaan vapaaehtoisesti.
  Esim Kun teet hakemuksen tai anot jotakin luovut oikeuksistasi saadaksesi etuuksia ja velvollisuuksia.

  Elävän ihmisen ei tarvitse maksaa veroja, ei tarvitse automobiililla matkustamiseen ajokorttia jne.

  Nykyinen laki on oikeastaan vain asetuksia ja säädöksiä
  Tärkeätä on muistaa oikea laki:
  Älä tapa tai aiheuta harmia,
  Alä kajoa toisen omaisuuteen
  Ole rehellinen sopimuksissasi.


  Asiasta lisää:
  http://yourstrawman.com/

  Suomeksi tähän ei meinaa löytyä tietoa, mutta Suomi24-keskustelussa
  coubri-nimisen käyttäjän kommentit kannattaa lukea.
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/11292247

  VastaaPoista
 12. Hallelujaahhhhh ! IHANAA että JOKU Suomessa tietää ja ymmärtää tämän TOSI SEIKAN!!! MIKÄÄN VALTIO ei ole Kansan vaan YKSITYINEN YRITTÄJÄ elikä tavallinen Yksityinen Firma!

  Suomen Kansa, tutkikaa Asioita! Esim: Suomen Pankki on YKSITYINEN Pankki, Ei Kansan!
  Meidän Niin sanottu Oikeus ei ole Kansan vaan YKSITYINEN FIRMA!!!!

  Aina kun näet Maan lipun missä on KULTAHAPSUT niin TIEDÄT ETTÄ SE YKSITYINEN FIRMA ON ASIOITA HOITAMASSA! OMAN ITSENSÄ TAKIA! Vikka se pinnalta näyttä niinkuin se palvelee Kansaa. Se palvelee vain OMAA HYÄÄ ELÄMÄÄNSÄ ja niinpä hallita OIKEUDEN mukaista Käytäntöä sellainen Meidä käytös on sekä osen hyväksi , ja myös Kansan hyötyy siitä.

  MUTTA KANSA MAKSAA KAIKESTA VALTIOLLE!!!!...NÄILLE YKSITYSILLE HENKILÖILLE Maan rikkaimmille ja korkeimille Politiikoille!
  Osa tulee Kansan hyväksi tääsä pelissä mutta surin osa siitä rahasta -koottu heille Kansan maksamina veroina- ei tule Kansan hyväksi vaan rahoittaa näittenihmisten Kesä Huvilat ympäri Maailmaa ja Jahdit ja vaikkapa Innsbruck Hiihto loma matkat y.m.y.m
  Kun he eivät saa tarpeeksi paljon Kansalta niin silloin alkaa koko tää LEIKKAAMMINEN SUOMEN KANSAN Soiaalista Hyvään Elämän Tason ylläpitoon menevät rahat jotka ensi töiksi OTETAAN POIS!
  Näin sitten ne Eläkkeet pienenvät, Lapsilisät hakataan sirpaleiksi, OMAT Palkat nostetaan -juu, ihan äskettäin NOSTETTIIN 40 prossalla! y.m.y.m.
  Suomi ei -onneksi ole ainoa Maa joka ylläpitää tätä SAIRASTA Yhteiskunta mallia, Vaan Kaikki Maat on pakotettu tähän Paska kuoppaan VALLITSEVAN RAHA SYSTEEMIN KAUTTA/AVULLA! Viisi Maata kieltäytyi kauemmin kuin mitkään muut ja heidät pakotettin sotaan ja nujerrettiin... Tässä vähän alustavasti lisä tietoa:
  https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=aQNiVYq0N46r8weisYD4Dw&gws_rd=ssl#q=+countries+that+refused+the+longest+to+join+the+Rotcshild+Monetary+Hegemony

  VastaaPoista
 13. Suomen nimen loytyminen USA:n rekistrista liitty Suomen lahetyston olemassaoloon!

  VastaaPoista
 14. Jos Valtion omaisuutta myydään kuten tässä tapauksessa esim. Soneraa myyty niin aina tulee myös myyvän valtion tiedot koska myyjänä valtio..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen ei myyty Suomen valtion ja Suomen kansalaisten omaisuutta. Nykyään menee metsät, Sonerat, Nokiat, kaivokset, maat, mannut ja kohta siun emäntä. Suomen valtio takaisin Isänmaaksi, pois rahantuotto (tai tässä tapauksessa, rahan menetys) -laitoksen asemasta.

   Poista
 15. Ihan vaan tiedoksi että tuolla listalla on velkakirjojen (eli arvopaperien) liikkeeseenlaskijoita. Toki valtiot ottavat velkaa myymällä markkinoille velkakirjoja ja USA:n arvopaoerimarkkinoita valvova SEC pitää näistä listaa.

  VastaaPoista
 16. Se selittää sitä suomen passissa nimi ja muut teksit kirjoitettu isolla kirjaimella, se tarkoittaa että emme ole ihmisiä vaat joku tuotte, orja. Sen nyt pikku hiljaa alan ymmärtä

  VastaaPoista