keskiviikko 17. joulukuuta 2014

PEACE TAI TULEE TURPAAN

Nyt, kun on tapahtunut jotakin sellaista mitä en koskaan olisi uskonut näkeväni, lienee paikallaan kerrata mitä tapahtuu jos ja kun suurvaltasota syttyy. Koska mitään rauhanliikettä ei enää ole olemassa, koska sen johtajat pääsivät valtiollisten elinten johtotehtäviin ja Brysselin lihapatojen ääreen, jonkun pitänee kertoa kuinka siinä sodassa tulee käymään.

Venäläiskone loukkaa jonkun Baltian maan ilmatilaa ja Nato-uskovaiset baltit ampuvat koneen alas. Venäjä esittää vastalauseensa ja keskittää joukkojaan Baltian rajoille. Nato pitää kriisikokouksen ja nostaa valmiustasoaan. Yhdysvalloissa ryhdytään mobilisoimaan joukkoja ja Euroopassa olevat joukot asetetaan hälytystilaan. Venäjä suuntaa ydinohjuksensa strategisiin kohteisiin ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Yhdysvallat asettaa ilmavoimansa ja laivastonsa hälytystilaan. Jotta Nato pystyisi operoimaan vapaasti, sen täytyy painostaa Valko-Venäjä luovuttamaan alueensa Nato-joukoille. Valko-Venäjä kieltäytyy. Puolan ja Valko-Venäjän rajalla syntyy aseellinen yhteenotto. Nato syyttää Venäjää. Venäjä syyttää Natoa. Kiina esittää jyrkän vastalauseensa.

Sotilaskoneet nousevat Baltian lentotukikohdista, ehkä vain pelotellakseen. Venäjä tulkitsee tilanteen toisin. Se uskoo Nato-hyökkäyksen alkaneen. Yhdysvaltain joukoilla menee vielä kolmesta kuuteen päivään ennen kuin ne saadaan Eurooppaan. Brittien ja ranskalaisten ydinaseet suunataan Venäjälle ja se vahvistaa Venäjän tulkinnan.

1. tunti.
Koska Venäjän pitää suojata luoteisrajansa välittömästi, Suomeen iskeytyy 12 ydinohjusta parissa kolmessa minuutissa, joiden perään tulee 20-30 supermyrkkyjä sisältävää ohjusta. Suomalaisia kuolee välittömästi noin runsas miljoona. Kaikki Baltian maiden pääkaupungit tuhoutuvat samoihin aikoihin.

Ydinohjukset iskevät Osloon, Köpenhaminaan, Lontooseen, Berliiniin, Pariisiin, Roomaan, Madridiin, Varsovaan, ja satoihin muihin kaupunkeihin läntisessä Euroopassa. Saman tunnin aikana sukellusveneistä laukaistut ydinohjukset iskevat myös Washingtoniin, New Yorkiin, Bostoniin, Philadelphiaan, Los Angelesiin, Seattleen, Sam Franciscoon, Chicagoon, St.Louisiin ja kymmeniin muihin kaupunkeihin. Ensimmäisen tunnin aikana kuolee kymmeniä miljoonia ihmisiä.

Samaan aikaan ydinohjukset tuhoavat Pietarin, Moskovan, Yaroslavin, Zuzdalin, Tsheljabinskin ja kymmeniä muita kaupunkeja Venäjällä. Kymmeniä miljoonia kuolee välittömästi. 

2. tunti.
Ilman johtoa ja yhteyksiä toimivat vielä elossa olevat sotilasosastot ryhtyvät operoimaan omin päin. Syttyy epätoivoisia taisteluita osastojen kesken, niiden sisällä ja vihollisiksi uskottuja vastaan. Mitään keskusjohtoa ei enää ole, mitään kontrollia ei enää ole, mitään yhtenäistä operatiivista toimintaa ei enää ole. Miljoonia ihmisiä kuolee säteilyyn ja myrkytyksiin.

Epätoivoiset sotilaskomentajat ottavat käyttöön viimeiset strategiset aseensa ja ampuvat ohjuksin ja raketein biologiset ja kemialliset aseensa kohti oletettuja vihollisia. Superrutot, ebolat, isorokko, superinfluenssat, kaikki tappavat kulkutaudit pääsevät valloilleen radioaktiivisen säteilyn heikentämiin ihmisjoukkoihin, jotka vielä ovat elossa. Miljoonat saavat tartunnan ja alkavat kuolla.

3.tunti.
Valko-Venäjän valtaukseen määrätyt Nato-joukot taistelevat omillaan valkovenäläisten kanssa tajuamatta, että Kiinalla ja Valko-Venäjällä on puolustussopimus. Kiina katsoo hetkensä koettaneen ja ampuu satoja ydinohjuksia amerikkalaisiin tukikohtiin Aasiassa ja Tyynellämerellä. Japani tuhoutuu hetkessä, samoin Korea. Havaiji tuhotuu puolen tunnin sisään. Kiinalaisia ydinohjuksia putoilee Yhdysvaltojen länsiosiin.

Vielä toimintakunnossa olevat amerikkalaiset ydinsukellusveneet laukaisevat viimeiset ydinohjuksensa Tyyneltämereltä Kiinaan. Beijing, Shanghai, Hongkong, kymmenet kiinalaiset miljoonakaupungit tuhoutuvat. Satoja miljoonia kuolee.

Intia ja Pakistan aloittavat ydinsodan keskenään, koska ne pelkäävät toistensa aloittavan ydinsodan eikä ulkopuolisia ole enää takaamassa rauhaa. Kymmeniä miljoonia kuolee välittömästi.

4.tunti.
Maailman infrastruktuuri on tuhoutunut. InterNettiä ei enää ole, radio ja televisiolähetyksiä ei enää ole. Sähköä ei enää ole. Kaupunkeja ei enää ole. Ruokaa ei enää ole. Puhdasta vettä ei enää ole. Sairaaloita ei ole. Lääkäreitä ei enää ole. Hoitohenkilökuntaa ei enää ole. Teitä ei ole. Autoja ei ole. Junia ei ole. Laivoja ei ole. Rautateitä ei enää ole. Ei ole EU:ta, Venäjää, Natoa, Saksaa, Suomea eikä Ruotsia. Ei ole Yhdysvaltoja, Hollywoodia eikä MacDonaldsia. Whoppereita ei enää syödä koskaan. Kukaan ei juo vodkaa ja syö suolakurkkuja. Suomalaisissa kodeissa ei enää koskaan syödä nakkeja ja perunamuusia.

Maailma vajoaa pimeyteen, tappavaan säteilyyn, tuhoisiin kulkutauteihin, supermyrkkyihin, miljardien ihmisten tuskanhuutojen säestämänä.

Minä en halua tätä. Haluatko sinä?

Uskomantonta kyllä, on olemassa suomalaisia, jotka haluavat juuri tätä.

Mikä se asia on, jota en uskonut koskaan näkeväni? Suomalainen poliitikko, joka haluaa tätä sotaa ja haluaa Suomen mukaan tähän suurvaltasotaan. Pertti Salolainen, Alexander Stubb, ja kokoomus on ilmoittanut, että he haluavat vetää Suomen mukaan suurvaltojen välisiin konflikteihin ja siten myös siihen suursotaan, jos sellainen on tulossa. He ovat ilmoittaneet suoraan, että he haluavat suomalaisten kuolevan sodissa, joihin meillä ei ole osaa eikä arpaa, ja he ovat ilmoittaneet suoraan, että he haluavat tehdä niin kansan mielipiteestä riippumatta.

He ovat ilmoittaneet olevansa johtajia. Saksan kielellä sana Johtaja kuuluu Führer. Kokoomus on siis ilmoittanut olevansa Führer. Juuri siksi he haluavatkin kaikkien kuolemaa, koko Euroopan tuhoa. He ovat sotapuolue. He ovat ne sotahullut, sotaintoilijat, militantit kuohasuut, jotka uskovat sodan olevan ratkaisu.

Kauan sitten sanottiin, ettei seuraava Hitler marssi esiin univiormussa tai huuda sylki suupielessä puhujapöntössä, että seuraava Hitler on miellyttävä, sujuvasanainen ja pukeutuu tyylikkäästi pukuun ja kravattiin, sanoen asioita joissa tuntuu olevan järkeä. Juuri näin on käynyt. Meillä on jo sellaiset johtajat, führerit. He ovat kokoomuksen johtajia.

8 kommenttia:

 1. Pienikin alueellinen ydinsota missä päin tahansa tuhoaisi vähintään pohjoisen pallonpuoliskon elämän totaalisesti jonkinasteisen ydintalven seurauksena. Jos ydinasevaltojen päättäjät tietävät tämän tosiasian eivätkä kykene varastoimaan ruokaa ainakin suurimmalle osalle kansastaan vähintään 10 vuoden ajaksi, he ainakin yrittävät välttää ydinaseiden käyttöä viimeiseen asti. Toki tuosta huolimatta voidaan ajautua itsemurhaan ydinsodassa ja toisaalta tarkoituksena voikin olla tuhota kaikki muu väestö kuin johtajat jollakin tekosyyllä. Mistäpä tuon tietäisi?

  Esim. Michael Snyder ajattelee Venäjän voittavan mahdollisen ydinsodan Yhdysvaltoja vastaan. Se käy ilmi hänen kirjoituksestaan 10 Signs That Russia Is Preparing To Fight (And Win) A Nuclear War With The United States. Hän ei kuitenkaan ota huomioon sotaa seuraavaa ydintalvea.

  Kannattaa lukea Mikhail Delyaginin haastattelu "Is Ukraine Preparing for a Nuclear False Flag to Frame Russia?". Se löytyy Fort Russ Blogspot -sivustolta.

  VastaaPoista
 2. Muuten hyvä mutta yhdestä en pidä. Siitä, että löydetään aina jokin ryhmä joka on "syyllinen". Eikä ydinsota tai neljän tunnin eksterminaatio voi mitenkään olla yhden suomalaisen puolueen vika. Hullujahan ne ovat ja tyhmiä, mutta tällainen "kokoomus/demarit/kepu/persut" on syyllisiä kaikkeen on yhtä naurettavaa kuin porvariston syyllistäminen Neuvostoliitossa tai juutalaisten syyllistäminen natsi-Saksassa.

  VastaaPoista
 3. https://www.youtube.com/watch?v=sUqHECc5rPo

  VastaaPoista
 4. Vaikka Suomi ei liityisikään Natoon niin ydinsodan syttyessä kaikki kuolee kuitenkin.Voisi olla armeliaanpaa kuolla ydiniskussa Helsinkiin kuin Pietariin suunatun iskun hiljaa Helsinkiin leviäviin saasteisiin.

  VastaaPoista
 5. Sota on keskuspankeille valtavaa bisnestä. Ne rahoittavat molempien osapuolten aseistusta ja jälleenrakennusta. Tällä kertaa sodan pääasiallinen tulos kyllä taitaisi olla täystuho ilman, että velkoja olisi enää kukaan takaisin maksamassa. No, voivathan pankkiirit odottaa säteilyn puoliintumista ja koota haltuunsa maailman maat. Mutta pitkään heidän on odotettava jossain bunkkereissaan.

  Olen ajatellut, että sotia ei tule, jos sotilaat kieltäytyvät sotimasta. Siihen voisi lisätä, että ydinsotaa ei tule, jos se, jolla on valta painaa sitä punaista nappia, ei painakaan sitä. Kyllä meidän, kansojen pitäisi yhdessä herätä ennen kuin meidät uhrataan ennen näkemättömällä tavalla ahneuden alttarille.

  Toisaalta, jos me kuolemme toisten ahneuden tai hulluuden tai typeryyden seurauksena, meidän kannattaa varmaan muistaa, että kuoleminen on vain siirtyminen johonkin valoisampaan olotilaan. Tietysti sitä mieluummin siirtyisi sinne rauhassa, rakkaidensa ympäröimänä, kuin myrkkyihin tukehtuen tai elävältä palaen.

  Toivon tulevalle vuodelle itsenäisyyttä, vapautta, rauhaa ja kansojen solidaarisuutta ja yhteistoimintaa.

  VastaaPoista
 6. (Kirjoitin jo viestin, mutta se taisi kadota jonnekin, kun piti klikkailla ja todistella, että olen todellakin minä; yritän uudestaan.)

  Sota on aina ollut pankkiireille ja suuryrityksille valtava bisnes. Molempien puolten asevarustelu ja jälleenrakennus. Tällä kertaa sota kyllä varmaan jättäisi jälkeensä vain tuhottua, myrkytettyä maata, ei velan maksajia.

  Sotia ei tule, jos sotilaat kieltäytyvät sotimasta ja jos kukaan ei paina sitä punaista nappia. Tavallinen kansa ei ole koskaan halunnut sotaa. Meidät pelastaa maailmanlaajuiselta tuholta kansojen suuren enemmistön valtava rauhanliike.

  Toivon tulevalle vuodelle rauhaa, itsenäisyyttä, vapautta ja kansojen välistä solidaarisuutta ja yhteistyötä.

  VastaaPoista
 7. Mutta ydiniskut suoraan Suomeen ovat mielestäni hyvin epätodennäköisiä, sillä olemme niin lähellä Moskovaa. Ydinsodan aiheuttamat säteilyt leijailevat Moskovaan tai joka tapauksessa ainakin Venäjän puolelle. Venäläiset eivät vaaranna pääkaupunkinsa turvallisuutta.
  Mutta köpöttelipä Venäjä sitten vaikka millä Suomen maille, ei suomipojalla taida olla siihen mitään sanottavaa.

  VastaaPoista
 8. Pitäsköhän sami parkkosen mennä hetkeksi lepäämään? tuntuu olevan hieman skitsofrenia päällä.

  VastaaPoista