lauantai 13. joulukuuta 2014

KUOLEMANTUOMIO ON VOIMASSA LÄNSIMAISESSA ARVOYHTEISÖSSÄMME

Suoraa tekstiä Euroopan Unionilta:

"Oikeus elämään


1. Jokaisen oikeus elämään on suojattava laissa. Keneltäkään ei saa riistää hänen elämäänsä tahallisesti, paitsi tuomioistuimen päätöksen täytäntöönpanemiseksi silloin, kun hänet on tuomittu rikoksesta, josta laissa määrätään tällainen rangaistus.

2. Elämän riistämistä ei voida katsoa tämän artiklan vastaiseksi teoksi silloin, kun se seuraa voimankäytöstä, joka on ehdottoman välttämätöntä:

a) kenen hyvänsä puolustamiseksi laittomalta väkivallalta;

b) laillisen pidätyksen suorittamiseksi tai laillisen vapaudenriiston kohteeksi joutuneen henkilön paon estämiseksi;

c) mellakan tai kapinan kukistamiseksi laillisin toimin."


Ja sama på engelska hieman pidemmän kaavan mukaan:

"Article 52 of the Charter of Fundamental Rights

Scope and interpretation of rights and principles
(...)
3.   In so far as this Charter contains rights which correspond to rights guaranteed by the Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms, the meaning and scope of those rights shall be the same as those laid down by the said Convention. This provision shall not prevent Union law providing more extensive protection.
(...)
7. The explanations drawn up as a way of providing guidance in the interpretation of this Charter shall be given due regard by the courts of the Union and of the Member States.

Article 2 of the Charter of Fundamental Rights – Right to life

1. Everyone has the right to life.
2. No one shall be condemned to the death penalty, or executed.
Source: Charter of Fundamental Rights of the European Union, 14 December 2007,  Official Journal C 303/1

Explanation on Article 2 – Right to life

1. Paragraph 1 of this Article is based on the first sentence of Article 2(1) of the ECHR, which reads as follows:
‘1. Everyone‘s right to life shall be protected by law (…)’.

2. The second sentence of the provision, which referred to the death penalty, was superseded by the entry into force of Article 1 of Protocol No 6 to the ECHR, which reads as follows:
‘The death penalty shall be abolished. No-one shall be condemned to such penalty or executed.’
Article 2(2) of the Charter is based on that provision.

3. The provisions of Article 2 of the Charter correspond to those of the above Articles of the ECHR and its Protocol. They have the same meaning and the same scope, in accordance with Article 52(3) of the Charter. Therefore, the ‘negative’ definitions appearing in the ECHR must be regarded as also forming part of the Charter:
(a) Article 2(2) of the ECHR:
‘Deprivation of life shall not be regarded as inflicted in contravention of this article when it results from the use of force which is no more than absolutely necessary:
(a) in defence of any person from unlawful violence;
(b) in order to effect a lawful arrest or to prevent the escape of a person lawfully detained;
(c) in action lawfully taken for the purpose of quelling a riot or insurrection.’

(b) Article 2 of Protocol No 6 to the ECHR:
‘A State may make provision in its law for the death penalty in respect of acts committed in time of war or of imminent threat of war; such penalty shall be applied only in the instances laid down in the law and in accordance with its provisions (…)’."


Huomattavaa on, että kuolemantuomio on voimassa nimenomaan mellakoinnin ja kansannousun tapahtuessa. Miettikääpä sitä.

Eli Lissabonin sopimuksella, joka suomalaisten poliitikkojen käytännössä yksituumaisessa höpötyksessä oli länsimaisen demokratian suurimpia saavutuksia sitten ihmisoikeuksien, Euroopan Unioni otti koko unionin alueella käyttöön kuolemantuomion. Kuolemantuomio on siis voimassa koko EU:n alueella. 

Koska EU:n periaatteiden mukaisesti EU-lainsäädäntö ohittaa kansalliset lait, myös tämä Lissabonin artiklan lisäys ohittaa kansalliset lait. Euroopan Unionissa on siis voimassa kuolemantuomio. 

Venäjällä kuolemantuomio poistettiin Boris Jeltsinin kaudella. Hirveän pelottava Vladimir Putin ei ole palauttanut sitä lakiin edes Beslanin koulukaappauksen kaltaisten terroristiiskujen jälkeen. Kuolemantuomio on voimassa myös Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

6 kommenttia:

 1. Homojen avioliitto, kuolemantuomio, demokratian ja ihmisoikeuksien rappio....se länsimaisesta sivistyksestä.

  VastaaPoista
 2. Juuri näin, tämän on moni kansalainen aavistanut ja koskaan en ole koko EU:ta hyväksynyt suomen kohdalla....pitäisikö miettiä päättäjiä kansanpetoksesta, jos asioista ei ole kerrottu avoimesti kansalle mihin heitä on johdettu?

  VastaaPoista
 3. Muuten hyvä, mutta homojen liitot eivät alenna kenenkään ihmisarvoa, tai ole pois kenenkään yhtäläisistä ihmisoikeuksista.
  Itseasiassa, noiden oikeuksien nostaminen samalle tasolle heteroiden kanssa, korkeintaan korottaa yhteiskunnan sivistys- ja ihmisoikeustasoa, koska sen yhden osasen kyseiset oikeudet nousevat, mutta missään ei tapahdu vastaavaa alenemaa.
  Tämä ei ole edes demokratian alenema, koska päätös oli demokraattisten periaatteiden mukainen ratkaisu suurella enemmistöllä.
  Sen tietenkin sanon, että asia olisi ehkä tullut ratkaista kansanäänestyksellä, niin loppuisi kaikenmoinen turha vikinä sitten lopullisesti, koska se näin aivan heterostakin jo näyttää hieman turhalta.
  Kuolemantuomio taaskin on asia, jota ei olisi koskaan tullut sallia, mutta siitä voimme osoittaa syyttävällä sormella vain kansallisen itsemääräämisoikeutemme EU:lle ja NATO:lle luovuttaneita maanpettureita.
  Ero EU:sta kansanäänestyksen kautta olisi parasta mitä voisimme toivoa, mutta se kaiketi vaatisi Suomen nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä lähinnä kansannousun, johon sitten sovellettaisiin noita Parkkosen julkituomia Lissabonin sopimuksella hyväksyttyjä metodeja moisten hillitsemiseksi.
  Kaikenkaikkiaan saastainen tilanne, mihin meidät on kansakuntana ajettu, joten ei kiinnosta huomata turhaa huomion siirtämistä yhteiskunnallisesta ongelmasta läpi Euroopan, joidenkin homojen avio-oikeuksien vastaiseen huuteluun, mikä on kirotun pientä EU:n mahdollistamien poliittisten kuolemantuomioiden rinnalla.

  VastaaPoista
 4. "Koska EU:n periaatteiden mukaisesti EU-lainsäädäntö ohittaa kansalliset lait, myös tämä Lissabonin artiklan lisäys ohittaa kansalliset lait. Euroopan Unionissa on siis voimassa kuolemantuomio."

  "VÄKEVÄN OIKEUS. OIKEUTEMME PERUSTUU VOIMAAN.

  12. Sana "oikeus" on keinotekoinen, kuviteltu, eikä millään tavalla todistettu käsite. Se merkitsee vain: anna minulle, mitä ikinä haluan, jotta voisin osoittaa olevani sinua väkevämpi.

  13. MISTÄ OIKEUS ALKAA? MISSÄ SE LAKKAA?

  14. Valtioon, jonka hallitusvalta on huonosti järjestetty, lait arvottomia ja hallitsija heikko, tuon minä uuden oikeuden: väkevämmän oikeuden käydä valtion kimppuun, kumota kaikki voimassaolevat säädökset ja lait, muuttaa kaikki laitokset ja saattaa itseni niiden herraksi, jotka ovat jättäneet meille valtansa luovuttuaan siitä vapaamielisyyden vaikutuksen alaisena vapaaehtoisesti.

  VAPAAMUURARI-JUUTALAISUUDEN VOITTAMATTOMUUS.

  15. Nyt, kun vallat horjuvat, tulee mahtimme olemaan voittamattomampi kuin mikään muu, koska se tulee olemaan näkymätön siihen saakka, kunnes se kehittyy niin lujaksi, ettei mikään viekkaus voi sitä järkyttää."

  "Muuten hyvä, mutta homojen liitot eivät alenna kenenkään ihmisarvoa, tai ole pois kenenkään yhtäläisistä ihmisoikeuksista."

  Kyllä ovat! Tämä perversioiden laillistaminen ja hyväksyttäminen rapauttaa yhteiskunnan moraalin ja edesauttaa vallankaappausta. Ydinperhe ja avioliitto ovat olleet pervojen hyökkäyksen kohteena 60-luvulta asti ja tätä on haluttukin tukea:

  "MITEN HALLITSEMME YLEISTÄ MIELIPIDETTÄ?

  10. Voidaksemme hallita yleistä mielipidettä on meidän kylvettävä epäröintiä ja eripuraisuutta esittämällä eri tahoilta keskenään ristiriitaisia ajatuksia ja mielipiteitä, kunnes gojimit täydellisesti eksyvät tässä labyrintissa ja ajattelevat, että parasta on olla omaksumatta minkäänlaista mielipidettä valtiollisissa kysymyksissä, koska kansalla ei näissä asioissa kuitenkaan ole tarpeellista selvänäköisyyttä, ja koska ainoastaan kansan johtaja ne täydellisesti käsittää! Tämä on ensimmäinen salaisuutemme.

  11. Toinen valtamme menestymisen yhtä tärkeä salaisuus on siinä, että se siinä määrin kiihoittaa kansan ja yhteiskunnan paheita - huonoja tottumuksia, intohimoja jne. - ettei kukaan pysty selvittämään tätä kaaosta ja että ihmiset siten vähitellen lakkaavat ymmärtämästä toisiaan. Tämän menettelyn avulla on meidän helppo kylvää epäsopua (Matteus 21:21) ja epäilystä puolueiden keskuuteen ja pirstota kaikki kokoavat voimat, jotka eivät vielä tahdo alistua valtaamme sekä kukistaa jokainen aloite, joka jollakin tavalla voisi muodostua esteeksi asiallemme."

  http://www.netikka.net/mpeltonen/protokolla2.htm

  VastaaPoista
 5. Maksetaan asumisesta, ravinnosta, auton ja tien käytöstä. Mitä vielä? – Maksammeko me varojen peittäjien vai keinottelijoidenkin veroja?
  – Syyllistämistä ja sakkoja lisää. Mihin ihmisiä pysäytetään? Henkisesti ja taloudellisesti lamaannuttaa yhteiskunnan elävä toiminta ja kansalaiset. – Epäily rikollisjärjestöjen tunkeutuneen syvälle verovarojen sisäpiirin kippauskerhoon. Tämä on ehdottomasti avattava.
  <3 On ilmeisesti välittömästi syytä perustaa valvontaan rehellisistä kansalaisista ja moniosaajista koostuva kansalaisvalvontaelin, minkä valta on asettaa tutkintaan ja vapauttaa päättäjiä tehtävistään korvausvelvoitteineen.

  VastaaPoista
 6. Beslanin koulukaappaus oli false flag.
  Putin osallisena, joten voitko lopettaa tuon jeesustelun.
  Jos EU on paha se ei tarkoita että Putin on hyvä. Mikä siinä on ihmisten vaikea ymmärtää....???
  Onko se vaikeaa ihmisten aivoille nykypäivänä ymmärtää että vastapuolen voivat kumpikin olla pahoja...

  VastaaPoista