keskiviikko 10. joulukuuta 2014

SOTAHYSTERIA SUOMESSA - MIKSI NYT?

Suomessa lietsotaan sotahysteriaa. Helsingin Sanomat, YLEn ajankohtaistoimitus ja uutiset, Maikkarin uutiset ovat hysterian torvisoittokuntana ja selustatukea antavat äärettömän lapselliset ja typerät "asiantuntijat" Ulkopoliittisesta instituutista ja Maanpuolustuskorkeakoulusta. Tavoitteena on kansalaisten pelottelu hysteriaan, jotta nämä saataisiin kääntymään Naton kannattajiksi.

Joukossa on ryssäfoobisia tyttelitoimittajia, joiden käsityskyky on yhtä korkealla tasolla kuin Guccin sandaalit, ja aitoja ryssävihaajia, joiden suurin unelma on vallata Suur-Suomi takaisin. Osa on mukana silkasta pelosta, osa typeryydestä, osa sen vuoksi että Jenkki on pop, ja osa siksi ettei tajua mitään mistään. Heitä kaikki käytetään häikäilemättä hyväksi.

Kysymys kuuluu: miksi Natoon pitää mennä, tai miksi pitää ainakin antaa ymmärtää, että sinne pyritään tosissaan? Spekuloidaanpa tovi.

Puheet Venäjän uhasta ovat lapsille ja heikkohermoisille hysteerikoille. Todellisuudessa tiedetään, ettei Venäjä muodosta Suomelle minkäänlaista uhkaa juuri nyt. Venäjän sotilaallinen toimeliaisuus Suomen lähialueilla ei ole mitenkään lisääntynyt, eikä Venäjä ole keskittänyt joukkojaan Suomen rajoille. Meillä ei yksinkertaisesti ole mitään, mikä voisi kiinnostaa Venäjää sotilaallisesti.

1980-luvulla Neuvostoliiton aikaan ilmatilaloukkauksia ja aluevesiloukkauksia, sekä rajaloukkauksia oli kymmeniä kertoja enemmän kuin nyt. Tuolloin yksikään suomalainen poliitikko ei edes räpäyttänyt silmäänsä niistä. Tiedettiin, että suurvalta testailee maamme puolustusta. Se oli normaalia. Nato-maat tekivät samaa Ahvenanmerellä ja Saaristomerellä sekä ilmassa, että veden alla.
Tämän muistavat kaikki tuolloin aikuisiässä olleet.

Puheet Naton antamista turvatakuista tiedetään pelkäksi lätinäksi. Vain Arno Kotron kaltaiset lapset voivat kuvitella, että Yhdysvaltain presidentti oli vakavissaan, kun hän Tallinnassa sanoi, että Tallinna, Riika ja Vilna ovat yhtä tärkeitä puolustuksen kannalta kuin New York, Pariisi tai Lontoon. Jokainen aikaihminen tietää, että Yhdysvaltain presidentin puheet oli suunnattu paskahousubalteille ja nämä kun ovat aina olleet poliittisesti äärettömän lapsellisia, he saattavat uskoakin moiset löpinät. Jokainen Saigonin hallituksen, Kabulin hallituksen, Bagdadin hallituksen, Tripolin hallituksen ja monen muun kaupungin hallituksen jäsenet tietävät, ettei noilla sanoilla ole mitään todellista merkitystä. Yhdysvallat ei koskaan uhraisi New Yorkia Tallinnan vuoksi, ikinä, missään tilanteessa.

Nato-jäsenyys olisi Suomelle sotilasstarteginen itsemurha. Se olisi itseasiassa varmistettu itsetuho. Venäjä on ilmoittanut 1990-luvulta saakka, että sen ja Naton mahdollinen sota on ydinsota. Tämä ei ole Naton valinta, eikä se ole minun valintani. Se on Venäjän valinta. Tämä on Venäjän sotilasdoktriini. Jos Suomi olisi Natossa, Suomi olisi ydinaseiskun kohde. Itseasiassa hiljattain entinen Venäjän puolustusministeriön kakkosmies sanoi haastattelussa, että Suomessa olisi 10-12 ydinaseiskun maalia. Loogista olisi, että ydiniskun kohteena olisivat Helsinki, Vantaa lentokenttänsä takia, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi, mahdollisesti Lappeenranta, Kuopio sekä Joensuu. Mahdollisesti kuusi ensimmäistä ja niiden lisäksi kuusi sotilaskohdetta. Iskut olisivat noin Hiroshiman luokkaa. Jokainen tietää, ettei Suomella, eikä Natolla olisi mitään mahdollisuutta torjua tuota iskua. Se olisi maamme tuho.

Syy Nato-hinkuun ei siis voi olla sotilaallinen suoja, koska jäsenyyden myötä Suomen tuho olisi täysin varma asia. Miksi siis valtiojohtomme ja poliitikkomme, virkamiehemme ja mediamme toitottaa Nato-jäsenyyden tärkeyttä? Mikä on se TODELLINEN uhka, joka voi tuhota yhteiskuntamme juuri nyt? Mikä voisi vaarantaa kaiken hetkessä, romuttaa yhteiskuntarauhan, suistaa Suomen sekasortoon ja hävitykseen? Mikä on se Damokleen miekka, joka tämän maan yllä oikeasti  roikkuu uhaten katkaista päämme? Miettikääpä sitä.

Presidentti Sauli Niinistö on juristi, lakimies. Hän ei ehkä ole niin fiksu kuin jotkut haluavat uskoa, mutta ei hän mikään idioottikaan ole. Hän tuntee lain. Miettikääpä sitä. Hän on lakimies, hän tuntee maamme lain. Hän tietää, että maamme perustuslaki ja rikoslain 12.luvun pykälät 1, ja 10. estävät Nato-jäsenyyden. Ne itseasiassa estävät kaiken sotilaallisen liittoutumisen. Miten on siis mahdollista, että presidentti on paikalla, kun Suomi solmii niin sanotun Isäntämaa-sopimuksen Naton kanssa?

Miten on mahdollista, että presidentti Niinistö on paikalla, kun puolustusvoimien komentaja kenraali allekirjoittaa sopimuksen lainvastaisesti, KAIKKI toimivaltuutensa ylittäen? Miksi presidentti Sauli Niinistö hyväksyy tämän rikoksen läsnäollessaan? Miksi kenraali allekirjoittaa sopimuksen, vaikka tietää vuorenvarmasti, ettei hänellä ole sellaiseen mitään valtuuksia?

Isäntämaa-sopimus on isointa, mitä poliitikkomme voivat Natolle antaa tässä tilanteessa. Kansasta lähes 70% vastustaa Nato-jäsenyyttä. Moni Naton kannattajapoliitikko on silti korostanut ja painottanut, että jäsenyys on ajankohtainen vasta kun enemmistö on sen takana. Juuri siksi käydäänkin ryssäfoobista sotahysteriakampanjaa mediassa aamusta iltaan, lehdestä riippumatta, kanavalta toiselle. Kansan mielipide yritetään kääntää Nato-myönteiseksi. Miksi? Mitä tällä halutaan viestittää ja kenelle?

Toisin kuin kuvitellaan, tämän kampanjan kohteena on Yhdysvallat. Maamme poliittinen johto pyrkii kaikin keinoin viestittämään, että me olemme Yhdysvaltojen liittolaisia. Me olemme tulossa Natoon. Me solmimme Isäntämaa-sopimuksen, joka on kuitenkin laiton, eli mitätön. Miksi on tärkeää vakuuttaa Yhdysvallat Nato-aikeistamme? Miksi me muka haluamme varmistaa sodan syttyessä oman tuhomme vain Yhdysvaltojen mieliksi?

Miettikää. Mikä on tämän ajan suurin motiivi kaikelle? Mikä on politiikan, startegioiden, sopimusten, liittolaisuuksien ja sotilastoimien liikuttavana voimana? Mistä on kyse?

Pyrin välttämään kyynisyyttä, mutta kun jokin asia ei avaudu järjen tai logiikan kautta, noudatan vanhaa sanontaa: seuraa rahaa.

Tuo sanonta tarjoaa avaimet tämänkin mielettömän sotahysterian lietsonnan ymmärtämiseen. Tuo sanonta selittää, miksi poliitikkomme antavat Yhdysvaltojen ymmärtää olevansa halukkaita varmistamaan kansakuntansa totaalisen tuhon sotatilanteessa. Raha. Se on tämän kaiken takana.

Kysytte ehkä hämmentyneinä: miten niin? Eikö kyse olekaan sotaintoilusta, Nato-kuumeesta? Joidenkin idioottien kohdalla on. UPI:n tutkijat ja toimittajat voivat olla tosissaan. Kenraali tietää, ettei hänen tekemällään sopimuksella ole mitään lain voimaa, koska hänellä ei ole sellaiseen valtuuksia. Presidentti Niinistö tietää sen vuorenvarmasti. Ammattisotilaana kenraali kaatuu miekkaan, ottaa vastuun, uhraa itsensä isänmaan puolesta, aivan kuten hänen valansa velvoittaakin. Miksi hän uhrautuu? Miksi juuri nyt? Miksi presidentti on paikalla, kun hän tekee niin?

Raha. Se on vastaus tähänkin mysteeriin.

Tarkemmin sanottuna rahan hinta.

Meidän pitää pystyä vaikuttamaan rahan hintaan. Ainoa tekijä, joka voi siihen vaikuttaa, on Yhdysvaltain hallitus. Se tekee juuri niin, jos se uskoo saavansa Nato-Suomen. Juuri siksi kenraali kaatuu miekkaan tekemällä laittoman sopimuksen, joka ulkomaalaisen silmissä vaikuttaa todelliselta, pätevältä. Onhan Suomen presidentti paikalla. Suomalaiset tietävät, ettei sopimuksella ole mitään lain suomaa merkitystä. Se voisi olla hampurilaisravintolan mainos.

Tällä Isäntämaa-sopimuksella, Nato-myönteisyydellä, ryssäfobisella medialla, idioottilauman Nato-hysterialla annetaan Yhdysvaltojen ymmärtää, että he saavat meidät. Miksi? Mitä Yhdysvaltain hallitus voi antaa meille juuri nyt? Mitä meidän poliitikkomme tarvitsevat juuri nyt, tällä sekunnilla, minuutilla, jokaisena päivänä?

Vastaus on koko ajan ollut neniemme edessä. Se on niin yksinkertainen, ettei sitä näe. Siinä se kuitenkin on. Selittämättömästi paikallaan pysynyt, talouden realiteeteista erkaantunut vastaus kaikkiin kysymyksiimme.

Se on AAA:n luottoluokitus.

3 kommenttia:

 1. Puheloinen ei allekirjoittanut ,vaan tämä uusi hornethörhö,joka on käynyt usan sotillasakatemian. Puheloinen ja useat edeltäjät ovat suorittaneet Pietarin sotilasakatemian. Mannerheimiä ammattipiireissä arvostelaan juuri puutteista sotilasjohdossa, jotka aiheutuivat hänen jäämisestään muutaman pisteen päähän saman opinahjoon pääsemisestä.

  VastaaPoista
 2. Luottoluokituksilla ei käytännössä ole enää mitään merkitystä, todellisuudessa.

  Suomalainen yhteiskunta on rakennettu olemaan lypsylehmä suurpääsijoittajille ja keskuspankeille, luottoluokituksella ei ole enää mitään käytännön merkitystä, lainamäärä on käytännössä maksimissa.

  Luottoluokituksella saatiin lainaa ja paremmilla ehdoilla, enää tuota syytä ei käytännössä ole. siispä koko sekoilu AAA-sertifikaatin ostamisella on täysin aiheeton (niitä todellakin ostetaan, moni euro-maa ei niitä osta enää).

  Suomi oli itsenäisen talouden valtio, parikymmentä vuotta sitten.
  Nykyään Suomi on velkaorjuudessa kituuttava pikkuvaltio pumppaamassa rahaa suurpääomasijoittajien pohjattomaan kitaan, siitä saa kiittää poliittista päätöksentekokoneistoa (käytännössä kokomus).
  Tässä muutoksessa häviäjinä suomalaiset kansalaiset, joiden uhrautuminen suurpääomalle on jopa ihastuttavan idioottimaista, täysin sokeina ilman minkäälaista vastustushalukkuutta uhraavat itsensä, ja hymyilevät mennessään mustaan kurjuuden kitaan.

  VastaaPoista
 3. Vaikka vaalit on käyty ja blogin kirjoitus on viime vuodelta, ei sen ajankohtaisuus tai osuvuus ole mitenkään vähentyneet. Meitä kohtaan on ollut ja on edelleen menossa massiivinen informaatio-offensiivi, josta kyllä osansa saavat myös ukrainalaiset sekä koko Eurooppa.

  Tilannetta ei mitenkään auta Venäjän lievän kaoottinen tilanne, mutta USAn johdattelema media lainaa milloin mitäkin kenraalia ja antaa kuvan, että Venäjä haluaa sotaa.

  Tässä voidaan kysyä blogistia myötäillen, kenelle Venäjä tällöin myisi aseita, vai olisiko ehkäpä amerikkalaisilla paremmat markkinat? ostajina siis EU ja ketä tuohon soppaan nyt ikinä saadaankin huijattua.

  Todellakin, follow the money. Kumma, että tuo raha on joilllekin ihmisille tärkeämpää kuin mikään muu.

  VastaaPoista