maanantai 1. joulukuuta 2014

SAMAAN AIKAAN TOISAALLA...

En alunperin aikonut kommentoida homoliitto-asiaa. Kommentoijia riitti muutenkin. Kun hälinä ja hypetys ei ota laantuakseen, niin kommentoin sittenkin.

Ihan alkuun: en ole koskaan käsittänyt miksi homot eivät saisi mennä naimisiin. Jos joku haluaa mennä naimisiin, menkööt. Aikuiset tehkööt mitä haluavat omassa elämässään. Juridisestihan kyse on esim. perintökuvioista jne. Jos joku on sitä mieltä että ei käy koska lapsella pitää olla isä ja äiti, niin sehän tarkoittaa sitä ettei yksinhuoltajillakaan saisi olla lapsia. Jos joku on sitä mieltä, että kyse on vallankumouksesta, niin avioliittohan on yksi konservatiivisimpia institutioita joita on. Eli omasta puolestani: homot menkööt naimisiin jos haluavat.

Ja sitten itse asiaan.

Mediassa hillittömän meuhkaamisen ja hypetyksen vuoksi huomattavasti suuremmat ja suurempaa väestöä koskevat päätökset jäivät tyystin vaille huomiota. Samana päivänä lapsilisiä LEIKATTIIN 8,1%. Noin vain. Tsup tsap. Siis melkein kymmenen prosenttia. Se ei herättänyt yhdessäkään toimittajassa minkäänlaista kiihkoa puolesta tai vastaan, eikä se näyttänyt tuottavan lapsista kauheasti huolissaan olevissa kansanedustajissakaan mitään intohimoja. Homoista kun piti huudella. Päivi Räsänenkin jeesusteli homoilla samaan aikaan kun leikkeli lapsilisiä muina mammoina siinä sivussa, siis heikensi suoraan lasten ja lapsiperheiden asemaa ja taloudellista tilannetta. Se ei herätä Päivissä mitään huolta. Homoisit ja -äidit sensijaan ovat ihan kauheita.

Samaan aikaan homohypen ja homohysterian takana eduskunnan suuri valiokunta näytti vihreää valoa CETE-sopimukselle. Se takaa kandalaisille firmoille vapaat kädet tässä maassa ja alistaa suomalaiset viranomaiset niille. Tuo sopimus takaa sen, ettei kukaan alkuasukas tässä maassa pysty tekemään yhtään mitään, kun kanadalainen kaivosyhtiö tulee ja repii kotikuntasi auki, jättää arsenikit ja raskasmetallit kotijärveesi jne. Siis samaan aikaan kun kansanedustajat hihkuivat ihmisoikeuksien voittoa tai lähestyvää maailmanloppua homoliittokuvion tiimoilta, samaisen laitoksen suuri valiokunta ilmaisi hyväksyvänsä sen että suomalaisten ja koko tämän kansakunnan suvereniteetti jää kakkoseksi ulkolaisten yritysten edessä. Mutta tätä Päivi ei kauhistellut, eikä Janikaan.

Samaan aikaan autoveroa muutettiin niin, ettei ulkomailla asuneena ulkolaisen auton ostanut suomalainen saa enää tuoda autoaan kotimaahan verottomana. Siitä joutuu jatkossa maksamaan ajoneuvovero täysmääräisenä. Tämä päätös on Euroopan Unioninkin lakien, asetusten ja perusperiaatteiden vastainen. En nähnyt yhdenkään EU-fanaatikon meuhkaavan tästä halaistua sanaa, enkä yhdenkään autoilijoilla eduskuntaan ratsastaneen kansanedustajan tehneen asialle yhtään mitään sen kummempaa. Ajoneuvojen polttoaineverotuksen korotukselle näytettiin myös vihreää valoa. Ei kiinnostanut ketään, kun piti olla joko kannustamassa tai etenkin vastustamassa homojen oikeuksia.

Hallitus oli myös kaatua luottamusäänestyksessä. Se selvisi hyvin täpärästi, vain kolmen äänen turvin. Meinas tulla uudet vaalit. Sekin jäi homomeuhaamisen alle.

Eikä tämä ollut suinkaan sattumaa. Homot ovat sellainen aihe, että kun poliitikot haluavat piilottaa jotakin, ei tarvitse muuta kun sanoa HOMO, niin johan pusikoista rynnistävät esiin aktivistit vastustamaan kaikkea homoilua tai tukemaan kaikkia homoja. Varsinkin mediassa homo-show on nannaa, se kun on mehevä aihe. Se on edelleen, ihme kyllä, joku ihmeellinen Juttu, josta saadaan aikaiseksi gallup jos toinenkin, otsikko toisensa perään ja aina riittää asiasta lausuntoja jakavia joka jeesuksen paikallisratioon ja lehteen.

Homoja on tässä maassa ollut aina ja tulee aina olemaan, enkä näe asiassa mitään ihmeellistä. Jos joku on homo, niin ei se tee asianosaisesta sen pahempaa tai parempaa kuin kenestäkään muusta. Ylipäätään allekirjoittaneen on vaikea käsittää mikä siinä homoudessa nyt niin erityisen kiinnostavaa tai kauheaa on. Ehkä se johtuu siitä etten ole koskaan kokenut yhtään homoa miksikään uhkaksi tai vaaraksi, tai kuvitellut kenenkään homon katselevan minua sillä silmällä. Ei ole itsekään tullut katseltua homoja sillä silmällä. Asia ei ole ikään kuin ollut henkilökohtainen. Ja noita homokavereita ja tuttuja on aina ollut, enkä ole osannut niitä mitenkään kauhistella, eikä se homouskaan ole tarttunut ainakaan vielä.

Tämän homohypetyksen ja homohysterian takana tapahtui ja tapahtuu kuitenkin asioita, joiden vaikutukset Päivi Räsäsenkin äänestäjien elämään ovat huomattavasti rajummat ja kovemmat, kuin homojen avioliitot koskaan. Koko hillittömän show'n varjossa on tehty ja tehdään asioita, jotka satuttavat oikeasti meitä kaikkia, joista on konkreettista haittaa meille kaikille. En kuitenkaan ole nähnyt yhtään poliitikkoa, homoa tai homovastaista, nostamassa niitä samalla innolla esille.

Se ei ole sattumaa. Kun kansan huomio on saatu siirretyksi homoihin taas kerran, voidaan tehdä kaikessa hiljaisuudessa lastenvastaisia poliittisia päätöksiä. Sensijaan että lehdet laativat listoja homoliittojen kannattajista ja vastustajista, mikseivät ne tee listaa niistä kansanedustajista jotka haluavat vaikeuttaa lapsiperheiden ja lasten asemaa?

Sen luulisi olevan kovempi uutinen. "NÄMÄ KANSANEDUSTAJAT OTTAVAT LAPSILTA RAHAT POIS!".

Tarttukaa todella tärkeisiin asioihin samalla innolla kuin millä kannatatte tai vastustatte homojen avio-oikeutta! Se voisi muuttaa jotakin tässä maassa.

14 kommenttia:

 1. Poliittisessa kentässä kaikkein vanhimpia ja toimivampia keinoja on ollut mainitsemasi silmänkääntötemppu, siirretään huomio toisaalle että saadaan vapaata aikaa tehdä päätöksiä joita ei haluta yleiseen huomioon (jotka toisivat negaation kannatukseen).

  Tuohon taikatemppuun tarvitaan tietysti media jota voi ohjailla, suomessa tuo on erittäin helppoa koska hallituksella on kaikki tärkeät mediaväylät hallinnassa (Sanoma, STT,YLE), he voivat milloin tahansa saada mediahuomion haluttuun kohteeseen.

  Jokainen yhteiskunnan poliittista toimintalogiikkaa tunteva tietää että (lähes) aina kun mediassa kuohuu joku totaalisen idioottimainen (mutta tunteita runsaasti herättävä) teema johon poliittinen kenttä on on imenyt huomion (kuka puolesta, kuka vastaan-spekulaatiot, miten äänestykset menee-spekulaatiot, puheenvuorot aiheesta mediassa ja niiden tulkitsemiset suurella hälyllä), tarkoittaa se yleensä sitä että silloin tehdään merkittäviä päätöksiä joista halutaan vaieta.

  Alkakaa silloin tarkkailla valiokuntien toimintaa hyvin tarkkaan, ne ovat julkisesti nähtävillä, ja huomaatte että juuri samaan aikaan tehdään vaikuttavia päätöksiä kaikessa hiljaisuudessa.

  VastaaPoista
 2. Lapsella on oikeus lapsilisään, ja suomalaisella oikeus omaan maahansa ja vesiinsä. Eiku.

  VastaaPoista
 3. Jos näihin vääryyksiin olisi kiinnitetty median ja kansalaisten täysimääräinen huomio ilman homojen häirintää, olisiko päätökset olleet toisenlaisia? Epäilenpä ettei.

  VastaaPoista
 4. mutta miksi ketään kansalaistakaan nuo asiat eivät kiinnostaneet, vasta kun niistä oli äänestetty? en nähnyt /kuullut yhtään mielenosoitusta asioiden tiimoilta :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on tarkoituksellista sumutustoimintaa, jolla ohjaillaan huomio pois elintärkeistä asioista.

  VastaaPoista
 6. Kumpaa siellä muutettiin, ajoneuvoveroa vai autoveroa?

  VastaaPoista
 7. Kokoomus on rektumista.
  http://www.muskleforum.com/showthread.php?9293-Kokoomus-on-rektumista

  VastaaPoista
 8. Poliittisessa kentässä kaikkein vanhimpia ja toimivampia keinoja on ollut mainittu temppu. Tämähän selvästi osoittaa , kuinka rehellisiä ja kansan etua ajavia syöpäläisiä Suomen kansa itse haluaa talouttamme johtamaan. Samat rikolliset joka vuosi lypsämässä yhteisiä varojamme ja omilla provisiollaan myymässä vaikka koko maan. Passit pois ja omaisuus valtiolle sekä vankilaan syytettynä
  valtiopetoksesta , Ja ennen kaikkea kaikki kansa vaaliuurnille, kun tulee se mahdollisuus, toinen vaihtoehto on jatkaa nöyryytyksen ja laillisen ryöstön kohteena olemista. Älkää valittako, vaan ottakaa kantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaan Suomen kansaa toisen maailman sodan aikaisiin juutalaisiin; Ei kun suihkuun vaan koko sakki! Ja yhtään ei laitettais hantiin - lampaat!

   Poista
 9. Näistähän asioista uutisoitiin hyvinkin laajalti aiemmin, ketään ei vain näyttänyt kiinnostavan nämä muutokset.

  VastaaPoista
 10. Populistista hölynpölyä kirjoitat. Esimerkiksi lapsilisien pienennys - siitä on meuhkattu jo kuukausia ja se on sovittu jo kuukausia sitten. Niin että jauhapa paskaa, persu! Sama pätee moneenb muuhun rinnastukseesi, joilla koetat huijata niitä, joiden eduskunnan seuraaminen on iltapäivälehtien lööppien varassa.

  VastaaPoista
 11. Olis pitänyt koko homous jättää keksimättä, näin olisi muutkin asiat tullu ihmisten tietoon...

  VastaaPoista