lauantai 30. tammikuuta 2016

SUURIN UHKA LÄNSIMAISSA

Mediassa on kautta länsimaiden huudettu kilpaa suurinta uhkaa länsimaille. On kiljuttu kuinka ryssä hyökkää, on pakolaiskriisiä, finanssikriisiä, suomalaisia työntekijöitä jotka uhkaavat saattaa länsimaat perikatoon ja ties mitä uhkaa. Yksi kesto uhka on tietenkin islamisaatio.

On kuitenkin olemassa näitä paljon suurempi uhka. Se on nimittäin jo keskuudessamme ja menestyksekkäästi lyönyt jo USA:n. Se voitti jo EU:n. Se kukisti Maailman pankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston, Goldman Sachsin ja Lontoon Citynkin. Ilman yhtään laukausta.

EU, USA, Maailmanpankki, IMF, OECD, Iso-Britannia, kaikki maailman suurimmat pankit ja kaikki luottoluokittajat, talousosaajat ja jopa Juhana Vartiainen hyökkäsivät tätä uhkaa vastaan ja hävisivät. Ei, kyse ei ole islamisaatiosta. Kyse on ISLANTISAATIOSTA.Islanti teki kaiken toisin. Kaikki kansainväliset supermahdit YK:ta lukuunottamatta uhkasivat sitä, painostivat, käskivät ja kiristivät, mutta Islanti teki niin kuin halusi. Se kaatoi velkapankit, se kieltäytyi maksamasta niiden velkoja ulkomaalaisille velkojille, se otti pankeilta pois oikeuden luoda velkarahaa tyhjästä, se teki jokaisen asian päinvastoin kuin sitä neuvottiin ja käskettiin.Islannille sanottiin, että jos tekee noin, se joutuu eristyksiin, ilman rahaa, ilman tukea, ilman mitään. Islannille sanottiin, ettei se voi tehdä noin. Islantihan teki.Se panki pankkiirit linnaan, se erotti koko eduskunnan, se laati uuden perustuslain ja kuinka kävikään?Aivan. Islanti on nyt velaton maa. Islannissä on käytännössä täystyöllisyys. Islannin valtio jakoi jokaiselle lapsiperheelle parisen vuotta sitten 34 000 euroa huvikseen. Islanti maksoi kaikkien kansalaisten velat pois. Tätä on ISLANTISAATIO.

Juuri tästä syystä länsimainen media vaikenee täydelisesti Islannista. Se on osoittanut kaikki, siis KAIKKI, meille esitetyt selitykset ja syyt ja systeemit paskapuheeksi ja valheiksi. Mikään mitä meille taloudesta selitetään ei pidäkään paikkaansa. Islanti osoitti jo sen käytännössä. Se teki kaikki Väärin ja on taloudellisesti tervein maa lännessä ja saattaa olla koko maailmassakin. Veikkaan, että siellä on köyhyys aika vähäistä.

Tämä on ylivoimaisesti suurin uhka koko maailman talousjärjestelmälle. Tämä on suurin uhka globalisaatiolle, finanssitaloudelle jne. Islanti paskat nakkasi niistä kaikista. Se teki mitä halusi. Kaikki talousviisaat, asiantuntijat, poliitikot, virkamiehet ja vaikuttajat sanoivat, ettei se ole mahdollista. Kaikki uhkasivat lilliputtivaltiolta tuholla. Verhotusti vihjattiin jopa sotilaallisen väliintulon mahdollisuudella. Mutta Islanti teki toisin, kaikessa.

Nyt se on velaton valtio. Sen kansa on velatonta. Siellä on täystyöllisyys. Mitä se kertoo sinulle? Aivan.

Islantisaatio on uhka koko eliitille, pankkiireista poliitikkoihin. Islantisaatio voisi muuttaa koko maailman. Islantisaatio osoittaa, että pankit voidaankin kaataa. Se osoittaa, että valtio voi olla velaton. Kansa voi olla velaton. Maa voikin hyvin ilman velkaa.

Juuri siksi ette kuule suomalaisesta mediasta juuri mitään Islannista. Se uhkaisi koko median luomaa talouskonstruktiota. Islanti osoittaa, että kaikki suomalaiset taloustoimittajat, uutiset ja asiantuntijat ovat valehdelleet tai eivät oikeasti tiedä mitään.

Ennenkaikkea islantisaatio uhkaa valtaa. Islannissa ei nimittäin tapahtunut mitään pientä. Siellä tapahtui vallankumous, oikeasti.

Kun maa oli pahasti velkaantumassa, pankit olisi pitänyt pelastaa tukipaketeilla, hallitus ajoi maata euroon ja Euroopan Unioniin, islantilaiset marssivat parlamenttitalolle ja heittivät koko eduskunnan ja hallituksen ulos. Islantilaiset pitivät uudet vaalit ja kirjoittivat uuden perustuslain. Se oli vallankumous.

Vaarana on se, että muissakin länsimaissa tapahtuu jotakin samanlaista. Se on uhka pankeille, pankkiireille ja poliitikoille. Varsinkin kun Islannin vallankumous on ollut menestystarina vailla vertaa koko historiassa. Islannin vallankumouksessa ei tapettu ketään, ei tuhottu muuta kuin parlamentin ovet, ei tullut sisällissotaa tai muutakaan demoNkratiaa. Tuli vallanvaihto ja poliittinen täyskäännös. Ja kansa voitti.Tämä on syy siihen miksi islantisaatio on suurin uhka maailmassa eliitille.

Ja tällä kertaa en laita linkin linkkiä. Opetelkaa googlaamaan. Tsempatkaa ja etsikää itse tietoa Netistä. Sieltä löytyy kauhakuormaaja kaupalla tietoa islantisaation menestystarinasta. Tulette hämmästymään useampaankin kertaan kun huomaatte, mitä kaikkea teiltä on pimitetty ja miten teille on valehdeltu Islannista.

12 kommenttia:

 1. Uskomaton silmänkääntötemppu!
  Taitaa Kreikalaiset hautoa samaa,kas kun ei Italia ja Espanja oj ole apajilla,tedä häntä,vaikka ???,

  VastaaPoista
 2. Uskomaton silmänkääntötemppu!
  Taitaa Kreikalaiset hautoa samaa,kas kun ei Italia ja Espanja oj ole apajilla,tedä häntä,vaikka ???,

  VastaaPoista
 3. Kuvavalikoima oli loistava! (itsekin Vikings sarjan fani). Keep going man!

  VastaaPoista
 4. Moi Sande,

  Lanseerasit oikein hyvän termin, islantisaatio. Tosin se olisi voinut olla myös otsikon nimi. "Suurin uhka länsimaissa" on toki ok ja asiaa kuvaava, mutta toisaalta se johtaa hieman harhaan ja toisaalta se voisi myös kuulua "Suurin mahdollisuus länsimaissa".

  Hämis

  VastaaPoista
 5. ? http://www.thisismoney.co.uk/money/saving/article-3400999/Eight-years-Icesave-went-bust-UK-receives-740m-Iceland.html

  VastaaPoista
 6. Sandella ajatus luistaa. Harmi että vastaavia Sandeja ei ole siellä missä asioistamme päätetään eikä Sanden sana näy ja kuulu isomminkin julkisuudessa.

  Islantilaiset ottivat ja länttäsivät noin vain komeasti kakun kansainvälisen rahavallan naamaan. Siitäs saivat ahneet paskat maistaa omaa lääkettään. Venäjän vastaavan tyyppinen itsekkyys ja omapäisyys omien etujensa puolustamisessa on ollut lähes samaa tasoa. Törkeä mutta itsekäs. Kansainvälinen rahavalta jäi silläkin suunnalla nuolemaan näppejään mutta se peli jatkunee.

  Oli miten oli. Loputtomalla velkarahalla pumpattu ponzihuijaus alkaa olemaan siinä pisteessä että kunnon resetti olisi ihan paikallaan.

  Tätä velkavetoista pyramiidihuijausta pyörittävät Maailman pankki, IMF, OECD, Kansainvälisen valuuttarahasto, Goldman Sachs, EU, USA ja kaikki maailman suurimmat pankit ja kaikki luottoluokittajat, talousosaajien talousviranomaisten kanssa yhdessä ja ovat kyllä jo näyttäneet mitä niillä on meille annettavaa. Varsinaisia kasakoita ovat! Mitään muuta kuin itselleen rohmuavat veroina kaiken mitä irti saavat ja näille roistoille pitää maksaa kaiken rohmuamisen päälle aivan helvetilliset eläkkeet!

  Ei mikään ihme että kaiken tämän vedätyksen maksumiehiksi joutuneen nettoveronmaksajan ketjutettu veroprosentti huitelee reilusti yli sadan prosentin.

  Minulle ainakin riittäisi tämä heidän tarjoama velkaa velalle herkku. Näiden mulkkujen pohjaton ahneus suorastaan velvoittaa ottamaan mallia Islannista ja Venäjästä.

  Itse toivon että otettaisiin Islannista ja Venäjästä vähän mallia miten sitä omaa etua vaalitaan. Tästä idioottimaisesta vastakkaisasettelusta pitäisi päästä eteenpäin niin että saataisiin talouden pyörät pyörimään ja sillä saralla Venäjän markkinat on meidän ainoa vahvuus.

  Jos kartasta katsoo niin Venäjä on ja pysyy vieressä, sen mahdolliselle itsekkäälle typeryydelle me emme mahda mitään mutta jokainen voi miettiä onko Venäjä ollut ikinä meille erityisen vittumainen ja ilkeä naapuri ?

  Aina kyllä on tullut pataan kun sinnepäin olleen itse ensin pullisteltu mutta sen nyt luulisi olevan itsestään selvääkin.

  Venäjän laaja talousalue olisi meidän taloudellisen menestyksen kannalta tärkeää lähialuetta meidän pitäisi vain älytä pitää kiinni omista eduistamme ja hyödyntää sitä.

  VastaaPoista
 7. Sande olet suuren luokan ladunavaaja.
  Nyt meidän olisi korkea aika lähteä tälle avaamallesi ladulle ja itsenäistyä uudelleen, ottaa oma raha käyttöön ja avata pankki, joka ei ole pienen eliitin maan velkaorjuutava rahanpainaja.

  VastaaPoista
 8. Kun puhut että Islanti on velaton maa, tarkoitat varmaan velaton muille/ulkomaisille tahoille, järjestöille, firmoille,jne., paitsi itselleen ja maansisäisille?

  VastaaPoista
 9. Sandella on yleensä mainiot blogit. Taisi esimerkiksi olla runsas viikko sitten sellainen aika pitkä, jota ajattelin esittää IPU-lehteenkin, mutta sehän oli jo täynnä. Antaisitko Sande luvan toimittaa tästä uudesta vähän lyhennetyn version ja luvan tarjota sitä Suomen medialle? Voisin sen tässä lähiaikoina tehdä, mikäli itse et viitsi? Parempi tietenkin, jos itse.

  VastaaPoista
 10. Suurin uhka maailmassa on tällä hetkellä ydinsota. Vasta sen torjumisen jälkeen kannattaa keskittyä muihin vaaroihin. Suomalaisten osalta se tarkoittaa että meidän täytyy vaihtaa hallinto sellaiseen joka sitoutuu Etyk henkiseen rauhantyöhön tämän nykyisen sairaan sotavalmistelun sijaan.

  VastaaPoista
 11. Islamisaatio toimii, mutta ei ratkaise kapitalismin ongelmaa, pääoman uusintamiskierron sisältämää riistoa. Suurin uhka kapitalismille on edelleen sosialismiin siirtyminen eli yksityisen pääomavallan hävittäminen.
  Islannissa on jo syntynyt, vaikka emme sitä näe koska pääomien uusintamiskierto ei ole havaittavissa kuin loogisin prosessein. Yksityinen pääoma kerää siellä voimiaan, ei se ole kadonnut minnekään...
  Islamisaatio olisi hieno asia myös Suomeen, mutta siltikin vain väliaikainen ilmiö, paljastaa juuri yksityisen pääoman kasvun logiikka.

  VastaaPoista