tiistai 5. tammikuuta 2016

OPERAATIO "PAKOLAISKRIISI" ONNISTUI HIENOSTI

Koko Euroopan Unionia ravisteleva "pakolaiskriisi" ei ollut mikään luonnonmullistus, tai vääjäämätön ilmiö, jolle ei voitu yhtään mitään. Se ei ollut sattumaa, vahinko tai mitään muutakaan hallitsematonta tai ylivoimaista. Vuoden 2015 "pakolaiskriisi" oli harkittu teko, operaatio, jolla koko EU saatettiin näppärästi kriisitilaan.

Ukrainan pakolaiskriisi alkoi jo vuonna 2014. Kaksi miljoonaa pakolaista. Suomeen tuli pari, kolme sataa pakolaista. EU vastaanotti joitakin tuhansia. Venäjä toista miljoonaa. Se ei ollut, eikä ole vieläkään mikään ongelma yhdellekään EU-maalle, SPR:lle tai millekään pakolaisjärjestölle, maamme hallituksesta puhumattakaan.

http://www.euronews.com/2015/04/22/ukraine-crisis-has-created-more-than-2-million-refugees-un-reports/ 

Irakin pakolaiskriisi alkoi 2003. Pakolaisia oli miljoonia. Heitä tuli Suomeenkin joitakin tuhansia. 12 vuoden ajan Irakin pakolaiskriisi ei ollut mikään ongelma EU:lle, eikä Suomelle.

https://en.wikipedia.org/wiki/Refugees_of_Iraq#Iraq_War_.282003-2011.29 

Afganistanin pakolaiskriisi alkoi jo 1979. Noin kolme miljoonaa afgaania lähti pakolaiseksi. Pakolaiskriisi on jatkunut siitä saakka. Afganistanin pakolaiskriisi ei ollut EU:lle, eikä Suomelle mikään ongelma 36 vuoteen.

http://www.unhcr.org/3b680fbfc.html 

Syyrian pakolaiskriisi alkoi vuonna 2011. Pakolaisia oli satoja tuhansia ja nopeasti miljoonia. Syyrian pakolaiskriisi ei ollut EU:lle, eikä Suomelle mikään ongelma neljään vuoteen. Suomelle se ei ole vieläkään. Suomeen on tullut 785 syyrialaispakolaista. Albaniasta heitä tuli 755.

https://en.wikipedia.org/wiki/Refugees_of_the_Syrian_Civil_War 

Mitä tapahtui vuonna 2015?

Britanniassa UKIP, EU- ja eurokriittinen puolue, nousi lähes nollasta yli 10% kannatukseen. Marie LePenin siivoama euro- ja EU-kriittinen puolue sai Ranskassa mielipidemittauksissa järjestään 25-30% kannatuksen, vaikka sen oli väitetty olevan ryssien salajuoni. Suomessa perussuomalaiset pettivät kannattajansa kaikissa vaalilupauksissaan ja puolueensa teemoissa.

http://www.theguardian.com/politics/2014/oct/25/nearly-third-of-voters-prepared-to-support-ukip
http://www.theguardian.com/news/datablog/2014/sep/08/le-pen-tops-presidential-poll-for-first-time-ever
http://m.pohjalainen.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/soini-petti-%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4j%C3%A4ns%C3%A4-enn%C3%A4tysajassa-1.1836878

Skotlanti olisi itsenäistynyt ilman massiivista vaaliväärennöstä. Katalonia otti ensiaskeleet kohti itsenäisyyttä. Podemos nousi Espanjassa, Syriza Kreikassa, kansa velloi kaduilla euro- ja EU-vastaisissa mielenosoituksissa. Näissä oli kymmeniä tuhansia osanottajia ja niitä järjestettiin etenkin vuonna 2014 Brysselissä, Pariisissa, Kreikassa, Espanjassa, Italiassa ja Saksassa.

http://www.independent.co.uk/news/uk/scottish-independence/scottish-referendum-results-10-counts-of-electoral-fraud-alleged-in-glasgow-9742672.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Catalan_self-determination_referendum,_2014
https://fi.wikipedia.org/wiki/Podemos
https://fi.wikipedia.org/wiki/Syriza
http://www.bbc.com/news/world-europe-29944648 

Ylikansallisten suuryritysten laatima TTIP-sopimus sai vastaansa yli 2 000 000 EU-kansalaisen allekirjoittaman vetoomuksen, massiivisiä mielenosoituksia jne. Kansalaiset eivät halunneet TTIP:tä, vaikka Suomessakin sen puolustajiksi oli värvätty yhteiskunnan koko eliitti ay-liikkeestä kypäräkokoomuslaisiin.

http://www.ibtimes.co.uk/ttip-campaigners-hand-3-million-strong-petition-european-commission-scrap-deal-1522750

Euro oli saattanut koko EU:n talouden katastorfitilaan ja imenyt Suomesta kymmeniä miljardeja. Kansalaiset olivat saaneet tarpeekseen ja eurosta haluttiin eroon. Ei vain Suomessa, vaan useissa EU-maissa.

https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2015/07/17/the-euro-is-a-disaster-even-for-the-countries-that-do-everything-right/

Lyhyesti sanottuna, vuonna 2014 alkoi näyttää siltä, että Euroopan Unionin liittovaltiohanke ja sen valuutta euro tulisivat luhistumaan lähitulevaisuudessa omaan mahdottomuuteensa. Vuonna 2014 alkoi näyttää siltä, että transatlanttinen "vapaakauppasopimus" ei tulisikaan voimaan, vaikka amerikkalaiset miehittivät yhä suurempaa osaa EU-maista ja lisäsivät sotilaallista läsnäoloaan kaikkialla Euroopassa, myös Suomessa. Sotilaallinen uhkailu, poliittinen uhkailu ja kiristys eivät enää tehonneet. Oli tehtävä jotakin ja nopeasti.EU:n ulkorajoilla toimi lukuisia järjestäytyneitä rikollisorganisaatioita, jotka olivat salakuljettaneet EU-maihin laittomia siirtolaisia jo vuosikymmenien ajan. Niillä oli kaikki valmiina. Kun vielä vuonna 2014 EU:n komissio suunnitteli yleiseurooppalaista laivasto-operaatiota salakuljetuksen estämiseksi Välimerellä, keväällä 2015 laadittiin uusi suunnitelma.

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Triton

Suunnitelmaa ryhdyttiin laatimaan poliittisissa neuvotteluissa EU:n korkeimmilla tasoilla talvella 2014/15 ja Suomessa siihen valmistauduttiin eduskuntavaalien suojissa. Heti vaalien jälkeen operaation käytännön valmistelu käynnistettiin Suomessa toukokuussa 2015. Kunta-lehti raportoi sisäministeriön määränneen kunnat selvittämään jopa 80 000 pakolaisen vastaanottokykynsä.

http://kuntalehti.fi/kuntauutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

http://www.kunnat.net/fi/Kuntaliitto/media/tiedotteet/2015/Sivut/Kuntien-on-syyta-varautua-maahanmuuttajien.aspx

Kevät ja kesä kuluivat hankkeen valmisteluun ja syyskesällä 2015 se käynnistettiin näyttämällä salakuljettajille vihreää valoa. Kukaan ei edes yrittänyt pysäyttää laittomia siirtolaisia Välimerellä, puhumattakaan Kreikasta tai Balkanista, tai jo EU:n sisällä olevista miljoonista pakolaisista ja maahanmuuttajista. Siirtolaisvyöry oli alkanut EU:n korkeimman johdon hiljaisella suostumuksella.

http://www.ft.com/cms/s/0/3dadaf60-68ec-11e5-a57f-21b88f7d973f.html#axzz3whY2cy31

Saksa ei tehnyt mitään. Ranska ei tehnyt mitään. Kreikka ei tehnyt mitään. Italia ei tehnyt mitään. Yksikään EU-maa, yksikään Nato-maa ei tehnyt elettäkään. Valmiustilaa ei nostettu. Rajavalvontaa ei lisätty. Viranomaisia ei ohjeistettu. Yksikään poliitikko tai virkamies ei sanonut sanaakaan kuukausiin. Vyöryn annettiin jatkua niin kauan, kunnes Unkari ja Balkanin maat älähtivät. Senkin jälkeen reagointi oli tahallisen hidasta.

Missä olivat Naton nopeantoiminnan joukot? Missä olivat EU:n kriisijoukot? Kotonaan, koska kukaan ei tehnyt mitään.

Pohjoismaihin tulviva "pakolaisvyöry" koostui enimmäkseen jo vuosia EU:ssa ja Turkissa asuneista maahanmuuttajista. Pakolaisia heistä oli selkeä vähemmistö. Tunnetuin näistä uusista "pakolaisista" oli Juha Sipilän kanssa uutislähetyksissä keskustellut lähes ainakin parikymppinen irakilaismies, joka sanoi olevansa teini-ikäinen pakolainen. Todellisuudessa hän oli asunut jo vuosia Euroopassa.

Ruotsin valtio kuljetti valtionrautateillään ja bussikyydeillä ilmaiseksi toistakymmentä tuhatta "pakolaista" suoraan Suomeen. Tornion rajavalvontaviranomaiset eivät nostaneet sormakaan. Yksikään rajavalvontaviranomainen tai tullimies ei tehnyt elettäkään, vaikka tulijat eivät olleet Shengen-maiden kansalaisia, ei edes EU-kansalaisia. Joko he eivät uskaltaneet tehdä mitään, tai heillä oli ohjeistus, jonka mukaan tulijoita ei saa pysäyttää ja tutkia normaaliin rajavalvonta-tapaan, normaalin rajalainsäädännön mukaisesti.

Yksikään suomalainen poliitikko tai virkamies ei kysynyt kertaakaan Ruotsilta miksi se tuo näitä ihmisiä suoraan Suomeen, puhumattakaan siitä, että olisi sanonut ettei näin voi tehdä. Miten se on mahdollista? Miten he ovat reagoineet, kun itärajan takaa on tullut pari, kolmesataa pakolaista? Aivan, itäraja on lähes kiinni. Länsirajalta tuli kymmeniä tuhansia, eikä presidentti Niinistö ole sanonut sanaakaan. Sensijaan hän on koko ajan hokenut uskollisen EU- ja Nato-näädän tapaan ryssäryssäryssä.

Operaatiossa mukana olevien poliitikkojen sidosryhmät ja lähipiirit saivat Suomessa haltuunsa noin runsaan miljardin pikabisneksen niin sanottujen vastaanottokeskusten avulla. Veronmaksajat maksoivat jokaisesta "pakolaisesta" 43 euroa vuorokaudessa tilojen järjestäjille. SPR ja maahanmuuttovirasto huolehti ruokinnasta ja muista palveluista, joten kiinteistöjä omistaville kaikki oli puhdasta tuloa. Yksityiset terveyspalveluiden tuottajat saivat hekin miljoonabisneksiä, sillä näiden "pakolaisten" terveydenhoito ulkoistettiin kokonaan yksityisille laskuttajille.

Näin siis siinä tapauksessa, että kiinteistöjen omistajilla ja terveyspalveluiden tarjoajilla oli suorat kontaktit "pakolaiskriisiä" hallinnoiviin poliitikkoihin ja virkamiehiin. Ulkopuoliset pidettiin kokonaan ulkona tästä bisneksestä.

http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/332383-pakolaisbisnes-25-800-euroa-paivassa-2-miljoonan-investointi-voi-kuolettua

Tämä "pakolaisvyöry" sai aikaan lajaa suuttumusta ja nostatti kansassa vihaa ja negatiivista henkeä. Someraivo ja protestointi kiihtyivät. Keskustelun fokus siirtyi "pakolaisiin", puolesta ja vastaan. Kansalaisaktivistit, kansalaisjärjestöt, kriittisesti ajattelevat vasemmalta oikealle, kommentaattorit ja kommeljanttarit tarttuivat polttavaan "pakolaiskysymykseen" kuin kärpäset kärpäspaperiin. Se oli tarkoituskin.

Kuka kritisoi enää vapaakauppasopimusta? Kuka muistaa, että Suomi on menettänyt yli 100 miljardia euroon? Kuka muistaa, että olemme menettäneet pelkkään EU-jäsenyyteen miljardeja? Eipä juuri kukaan. Pakolaiset, mamut, suvakit, natsit, rasistit, musut, masat ja muut täyttävät ajan ja ajatukset. Juuri kuten haluttiinkin.

Hajoita ja hallitse, ja pistä kansa tappelemaan keskenään. Siirrä huomio pois suurista kysymyksistä. Vaihda fokus epäolennaiseen. Siirrä syyttely seuraukseen syystä. Jos kansa alkaa nousta hallitsjoita vastaan, aloita sota. Pariisi 2015.

Operaatio "Pakolaiskriisi" onnistui kaikessa tässä paremmin kuin osattiin odottaakaan. Sillä tehtiin satojen miljoonien voittoa. Se varasti huomion. Se jakoi kansan aktiivisimman osan kahtia. Se siirsi huomion kotimaisten poliitikkojen ja yritysten veronkierrosta, lain rikkomisista, rikoksista ja huijauksista vieraisiin, muukalaisiin, ulkopuolisiin, tulokkaisiin. TTIP, euro ja EU ovat unohtuneet, kun kylillä saapastelee geelitukkaisia iPhoneensa puhuvia ulkomaalaisia. He ovat tarjoituksella paikalle tuotu maalitaulu kaikelle vihalle, turhautumiselle ja epätoivolle.

Ja operaatio jatkuu edelleen, yhtä hyödyllisenä ja toimivana. Kukaan ei vaadi enää eroa eurosta, eroa EU:sta, itsenäisyyden palauttamista, kansallista itsemääräämisoikeutta, ei edes laittoman ja rikollisen Nato isäntämaa-sopimuksen purkamista. Kaikki tuo on unohtunut.

Kuka hyötyy siitä, että kansa vaatii tiukempaa kontrollia? Keneen se kontrolli todellisuudessa tulee osumaan? Kun Yhdysvalloissa säädettiin ns. patrioottilait vuoden 2001 terroristi-iskujen jälkeen, NSA aloitti massiivisen vakoiluohjelman. Se kohdistui amerikkalaisiin itseensä. NSA:n kohteista noin yksi promille oli legitiimejä terroristiepäiltyjä. 99,99% oli aivan tavallisia amerikkalaisia kansalaisia.

EU tekee saman. "Yhteinen" ulkorajojen valvonta. Liikkumisrajoitukset. Nettivalvonta ja sensuuri. Ylikansalliset sotilajoukot. Ylikansalliset poliisioperaatiot. Ne kohdistuvat meihin, sinuun ja minuun. Me olemme niiden todellinen kohde.

Liittovaltio kehittyy ja vahvistuu. Ranska vaati Pariisin terrori-iskujen jälkeen EU:n turvatakuiden voimaantuloa ja käyttöön ottoa. Välittömästi terrori-iskujen jälkeen. Sattumalta muukalaislegioona ja Ranskan armeija harjoittelivat juuri samaan aikaan Pariisin lähistöllä ja olivat muutamassa tunnissa Pariisin kaduilla ja ovat siellä edelleen.

Kaikki tämä liittyy yhteen. Kaikki nämä ovat samaa suunnitelmaa, toimintaa, jolla kansallisvaltiot ja pienet kansat jäävät ylitsekäyvän vyöryn alle. Toivottomuuden ja vaihtoehdottomuuden hokeminen on osa agendaa. "Meillä ei ole vaihtoehtoja" on pääministerin perushokema. Samaa toistavat kaikki eliitin edustajat ja juoksupojat.

Leikkauspolitiikka, työsuhdelainsäädännön romuttaminen, terveydenhuoltojärjestelmän tuhoaminen, koululaitoksen raunioittaminen, orjatyö/pakkotyö, kansallisen tulotason romuttaminen, pienyritysten ja yrittäjien määrätietoinen lahtaaminen, pientilojen ja omavaraisuuden murskaaminen, maan ja vesistön myynti ulkolaisille suuryrityksille, ulkomaalaisyritysten suosituimmuusasema, ulkomaalaisen sotilasmahdin palveleminen ja nuoleskelu, kaikki nämä ovat osa samaa operaatiota. Ne kaikki tähtäävät samaan maaliin. Pakolaiskriisi on osa sitä. Ja meille hoetaan, ettei vaihtoehtoja ole.

Kyllä meillä on. Itsenäisyys. Se on vain kielletty.

32 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kaikki kirjoittamasi on tapahtunut. PIRU on päästetty valloilleen. Savolaisten viekkaus saattaisi pelastaa. Esim. paperiväärentäjä kun lopettaisi Merkelin helmoissa pyörimisen ja Junckerin lempipoikana mahtailun. Vain epärehellinen ja viekas voi keksiä keinon Eliitin Suurpetojen voittamiseksi.

   Poista
 2. Hyvä että uskallat kertoa totuuden,meitä on jo monta jotka ovat heränneet näkemään kokonaisuuden,toivon vain että yleinen ymmärrys ehtii pysäyttämään nuo psykopaatit ennenkuin on myöhäistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muistettakoon että psykopaatteja ovat Suomen poliittinen johto ja hyvävelipiirit, paljon suuremmassa määrässä kuin parasiittiparvet.

   Poista
  2. Kyllä moni on ollut valveilla ja tiennyt asian suunnitelmallisuuden. Mitä se auttaa? Mitä voimme tehdä? Nato isäntämaasopimusta ei moni kannata eikä siitä ole koskaan järjestetty kansanäänestystä. Kansa ei voi asialle mitään niin kauan kun ne ei kykene vaihtamaan vallanpitäjiä nopeasti.

   Poista
 3. Lisää tähän vielä tuo väkisin Pariisin iskun jälkeen ajettu aselakien kiristys..

  VastaaPoista
 4. Hyvä kirjoitus taas, Sande. Ainoastaan pieni erehdys: Minä olen RK-mielenosoituksissa puhunut juuri tästä asiasta, eli siitä millainen kusetus ja savuverho on kyseessä. Tämän takana ovat sionistit, joiden EU-liittovaltion kasaan lyömiseksi tämä savuverho on luotu. Jos se onnistuu, niin sen jälkeen demokratia ja ihmisoikeudet hävitetään, lopullisesti. Tulee aika, jolloin Suomessakin - entinen nimi - poliisi tai ylikansalliset "rajavalvontajoukot" ampuvat surutta ihmisiä kaduille saamatta mitään rangaistusta, aivan kuten poliisi tekee USA:ssa Patriot Actin jälkeen.

  Seuraava looginen askel sionistien maailmanvalloituksessa ovat kansanmurhat. Niistä tuleekin sitten sen kokoluokan lahtauksia, että natsit olivat aloittelijoita ja kommunistitkin muuttuvat kateudesta vihreiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään siionisteja tarvitse tähän sekoittaa ollenkaan. Juutalaiset eivät ole mikään ongelma. Niitä on vain kourallinen ja ne eivät ole mitään maailmaa valtaamassa. Typerää siirtää huomiota pois muslimien maailmanvaltaus yrityksestä, joka on kirjoitettu koraaniin ja jota ne yrittävät.

   Poista
  2. Ertzsi ja Thomas ei ole veilä ymärtänyt että ongelmien juuret saavat voimansa rahajärjestelmästä. Ihan sama mitä uskontokuntaa kukakin edustaa jos kaikki on tasa-arvoisia maailmassa jossa kaikilla on elämän perustarpeet hyvin kunnossa, perustulon tai muun järjestelmän voimin(Copiosis, RBE). Yksittäisten ryhmien osoittelu maailman ongelmista on niin naiivia, kun tätä maailmaa ohjaa yksi asia ja kourallinen sen hallitsijoita, joihin kaikki juuret johtavat.

   Poista
 5. Juuri näin. Täsmälleen sanasta sanaan olen asioita kertonut jo yli vuoden eri foorumeilla. Varsinkin tuo loppukappale on kuin mun kirjoittama. Kaikki liittyy kaikkeen. Pakolaiset, kansalaispalkka, orjatyö, ek:n "paikallinen" sopiminen, ttip, "ilmastonmuutos", sosiaalijärjesrelmön, terveydenhuollon ja koululaitoksen täydellinen tuhoaminen, pohjavesien myynti niin, että niistä tulevat verot ei edes jää tänne. Bilderbergin hyeenat ja veroparasiitti vampyyrit kuppaa koko suomineidon tyhjiin. Ainoana päämääränään euroopan sisällissodan jälkeiselle liittovaltion raunioille pystytetty NWO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aivan mennyt kuten blogissa oli mainittu, mutta virhe on sangen pieni.
   http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000996882.html

   Poista
 6. Tämä on kuin eurooppalainen versio syyskuun yhdennestätoista tapahtumasta. "Jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan". Mutta, kohdistetaan huomio haluamaamme muutokseen.

  VastaaPoista
 7. Ton mä ynnäsinkin, että TTIP neuvotteluissa jenkit hyötyy, kun euroopassa on paha kriisi. Onhan se selvä, kun vastapeluri on mahdollisimman heikko, niin toinen pystyy sanelemaan parempia ehtoja itselleen. En yhtää epäile etteikö jenkit olis ollu rahoittamassa tätä massiivista pakolais vyöryä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin enemmän, amerikan istuvan pressan hallitus on kynäillyt koko jutun yhdessä eurooppalaisten kaveriensa kanssa.
   fema-keskitysleirit ja giljotiinit loppusilauksena.
   RFIDmikrosiru implattia EI ottako!
   SE ON se pedon merkki
   josta varoitetaan Ilmestyskirjan luvussa 13.
   Se on tämän koko kaaoksen idea, että ihmiset pelkäisivät ja ottaisivat sirun.
   ÄLKÄÄ OTTAKO SIRUA IKINÄ ETTÄ EI JOUDU HELVETTIIN.
   öbömä on Antikristus.

   Poista
 8. Asiaa niin kuin se on !

  VastaaPoista
 9. Juuri nämä asiat kun onnsaanut nähdä ja kokea tekeekin tämän kokemisesta niin ahdistavaa. Onko tavallisilla kansalaisilla enää mitään tulevaisuutta? Ja jos on, onko se vain leipäjonoissa jonottaminen. Tämä on Euroopan itsemurha.

  VastaaPoista
 10. Ei PS:t ole ketään pettäneet. He ovat vain taipuneet enemmistön tahtoon. Aasilandialaisia on aivopesty jo "Näin naapurissa" Neukkula-ajoista tähän päivään saakka kumartamaan ja pokkaamaan ja kynnysmattona olemaaan kaikenlaisten "eksoottisten" ulkomaanelävien suhteen. Ennen kumarreltiin ja ahteria nuoltiin Neuvostoliiton ja Moskovan suuntaan, nyt nuoltaviksi on otettu vielä Euvostoliitto, Brysseli, arabit ja neekerit. Sitä olette saaneet mitä olette tilanneet (tekisi mieleni sanoa aasit) mutten tahdo loukata niin sympaattista ja viisasta eläintä kuin aasi on, verratuna pohjoisen pölhölän ihmisiin.

  VastaaPoista
 11. Jonkin sortin faktatietoa tai lähteitä jos sais messiin niin enemmänkin ihmisiä uskoisi tämän. Eletään hurjia aikoja.

  VastaaPoista
 12. Jos nämä asiat pitäisivät edes osittain paikkansa niin lähteitä olisi tosiaan hyvä olla. Millä tavalla esimerkiksi Vantaan Sanomien spekulaatio vsstaanottokeskusliiketoiminnasta todistaa, että väitetyt hyötyjät hyötyy? Hieman syvällisempää tutkimusta voisi tehdä asioihin liittyen niin postauksen uskottavuus nousisi. Nyt nämä vaikuttaa vain salaliittoteorioilta, joilla ei ole totuuspohjaa.

  VastaaPoista
 13. Hajota ja pidä hajotettuna. Hajauta vastarinta ja pidä hajautettuna. Taktiikat toimivat, koska vastarinnan periaatteet ovat yleensä siinä, että yritetään muuttaa yhteiskuntaa ja saada parempi hallitus, paremmat johtajat yms. Emme voi myöskään muuttaa järjestelmää sillä sitä ei voi hallita. Liika valta on aina johtanut täydelliseen korruptioon.

  VastaaPoista
 14. Surullisinta on, että jos tämä täysin vainoharhaisen kuuloinen jättimäinen salaliittoteoria ei pidä paikkaansa, niin vaihtoehto on että maailmaa johtavat sokeat idiootit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa olen ajatellut.Kumpikin vaihtoehto on masentava.

   Poista
  2. Piti paikkansa tai ei, johtajat ovat molemmissa tapauksissa sokeita idiootteja. Koko eurooppalaisuuden pilaaminen kehitysmaainvaasiolla on aivan liian kallis hinta mistä tahansa tavoitteesta. Mitä tehdä miljardivoitoilla kun yhteiskunta on pilalla?

   Poista
 15. Näitä asioita on tuotu esille, lähetetty sähköpostia poliitikoille, pidetty mielenilmauksia... Vaadittu rajakontrollia, irtiottoa tästä moskasta ja omaa valuuttaa takaisin. Miten on huutoon vastattu? On otettu ihmisiä kuulusteluihin, pidetty valeoikeudenkäyntejä, nettipoliiseja otettu tarkkailemaan, valhemedia käytössä jotta saadaan eliitin mieleisiä uutisia... Eurostoliitto herrain vuonna 2017. Olisiko jo aika?

  VastaaPoista
 16. Kaikki tosiasiat viittaavat tosiaan siihen, että tuon kirjoituksen väitteet ovat totta. Jo pelkästään Tornion rajan avoimuus 2015 syksyllä ja poliitikkojemme täydellinen mitään tekemättömyys eivät selity kuin sillä, että invaasio oli suunniteltua.

  VastaaPoista
 17. Todella asiaa...Kuka vielä äänestää Niinistön jatkoon, peukuttaa tätä.

  VastaaPoista
 18. Ja taas unohdettiin se varsinainen sairaus. Keskustelu ajautui pelkkään pakolaisjuttuun, vaikka kaikki lähtee Lännen väkivallasta, siis rahanahneudesta NWO. kansanmurhat Lähi-Idässä ja Afrikassa, aikaisemmin kaikki ne muut.
  Muuten, Ceta-sopimus on tehty ja ja allekirjoitettu Muualla siitä on jopa puhuttu, muttei Suomessa. TTIP on painettu piiloon, mutta CETA-sopimuksen kautta kaikki TTIP:n kohdat toteutetaan. Eivätkä eurooppalaiset tajua olevansa täysin korporaatiohallinnon alaisia. Kokoomus on erittäin onnellinen. Mutta oletteko kuulleet Suomen hyväksyneen CETA-sopimuksen?
  Nato on se yhden maailmanlaajuisen korporaatiohallinnon yksi armeija, jolla maailmanllaajuinen liittovaltio" pidetään kurissa ja herran nuhteessa. Siinä valtiossa puheoikeus on kielletty kaikilta orjilta, jotka äävät jäljelle populaation pienentämisen jälkeen. Tämä kaikki kerrotaan YK:n agenda 2021:sa ja 2030:ssa. NWO on tosissaan. Kuunnelkaa Stubbin NWO-puhe niin moneen kertaan että ymmärrätte. Jos on olemassa salaliitto, niin se on vain valehtelemassa kansoille.
  https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/feb/13/ceta-north-america-canada-european-union-trade-eu-ttip

  VastaaPoista
 19. Kannattaa jokaisen kaivella tietoa itse niin paljon kuin ehtii ja välttää tv-ja päivälehtiuutisia. Parempi kohdata tämä laajamittainen kusetus ja unohtaa keskinäiset riidat mamuista ja mumuista ja keskittyä itse pääasiaan: ihmiskunta yritetään harhauttaa kaikki toisiaan vastaan niin että herroilla raha liikkuu (aseet, huumeet, ihmiskauppa, lääkkeet,) peloissaan ja paniikissa olevaa lammaslaumaa on helppo "johtaa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. George Soros ja bilderberg ryhmä tämän kaiken takana ohjailemassa.

   Poista
 20. Libyan Gaddaffilla oli EU:n kanssa sopimus, ettei Libya pitää rajansa kiinni eikä päästä afrikkalaisia Eurooppaan. Siksi Gaddaff piti tappaa ja Libya juonia sisällissotaan. Nyt Afrikasta on tulossa ehkä 10 miljoonaa pakolaista.
  Gaddaf muutti LIbyan lukutaidottaomasta köyhästä maasta Afrikan lukutaitoisimmaksi ja rikkaimmaksi maaksi. Libyan luonnonvarat käytettiin oman kansan hyväksi. Tiedot Wikipediasta.

  VastaaPoista
 21. Näihin vielä lisää ja ei sanaakaan Suomen mediassa.
  http://oikeusministerio.fi/artikkeli/-/asset_publisher/maksupalvelulain-soveltamisala-laajenee-muutokset-voimaan-13-tammikuuta

  Maksupalvelulain soveltamisala laajenee - muutokset voimaan 13. tammikuuta
  Oikeusministeriö 14.12.2017 13.56
  Uudistetun maksupalveludirektiivin, eli PSD2:n, ensimmäiset muutokset astuivat voimaan tammikuun puolen välin tienoilla.

  Verkkorikollisuutta pyritään ehkäisemään sillä, että uusien palveluntarjoajien tulee olla rekisteröityneitä Finanssivalvonnan rekistereihin. Toisaalta kyseessä on koko Euroopan laajuinen direktiivi, mikä tarkoittaa sitä, että palvelua tarjoavan yrityksen ei tarvitse olla Suomeen rekisteröitynyt.

  Sokea luottaminen ei siis kannata, mutta toisaalta ei ole syytä paniikkiinkaan. Kultainen taustojen selvittämisen keskitie on suositeltava. Jos on ollut tapana luovuttaa tietonsa helposti ottamatta selvää, kuka ja mihin tietoja käyttää, kannattaa nyt opetella taustojen metsästys.


  Tätä varten EU:sta on kysytty niiltä kolmansilta ja pankeilta, MUTTA EI meiltä asiakkailta. Laiton uudistus ja yhdessä rekisteritietouudistuksen kanssa Selvä nakki. Salaa ilman tiedotusta. Mediakin kusi sukassa, mutta jodenkin huuhaatietojen päätyminen Facebookista niille kolmansille oli iso synti, mutta tili tietojen julkaisu ole edes mainitsmisen arvoinen juttu, Ei henkilötietojakaan saa julkaista ilman asianomaisen lupaa.
  Perutustuslakivaliokunta Herätys.

  VastaaPoista