sunnuntai 31. tammikuuta 2016

PELKURIPARAATI

Viimevuosina Suomessa ovat astuneet esiin pelkurit. Heistä on tehty asiantuntijoita ja suunnannäyttäjiä. He kitisevät ja itkevät aamutelevisiossa, vikisevät ajankohtaisohjelmissa ja minne vain saavat marisevan naamansa tungettua. Huolestuttavinta on se, että näitä tutisevia pelkureita tuntuu löytyvän poikkeuksellisen paljon upseerien joukosta. Yhteistä kaikille on Venäjän pelko.

Itse en pelkää Venäjää yhtään. En pelkää venäläisiä lainkaan. Asia on hyvin yksinkertainen. Jos tekee itselleen selväksi etukäteen miten missäkin tilanteessa toimii, tekee sellaisen aikuisen miehen päätöksen, ei tarvitse käyskennellä hätäkakka housuissa aamusta iltaan. Jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, siitä tulisi viholliseni saman tien. Näin yksinkertainen asia on. Niin kauan kun se ei hyökkää, se on vain naapurimaa. Helvetin isohan se on, mutta mitä sitten? Ei se yöuniani ole koskaan vienyt, ei edes silloin kun olin itse armeijassa ja reservissä. Ja 80-luvulla maamme rajan tuollapuolen oli yli 300 000 puna-armeijan sotilasta lähtökuopissa. Myös Eestissä, jossa valtaosa eestiläisistä palveli tuolloinkin ulkomaalaisten johtamassa armeijassa, aivan kuten nytkin Natossa.

Viimeisin tämän onnettoman parkujapataljoonan jäsen on turkulainen kapteeniluutnantti (hauska sotilasarvokin) James Mashiri, jonka mielestä Suomessa ei puhuta tarpeeksi Venäjän uhasta. En tiedä missä alakaapin peränurkassa James on aikaansa viettänyt, kun valtamedia ei ole juuri muuta ehtinyt suoltamaankaan kuin Ulkopoliittisen instituutin itkuvirttä Venäjän hyökkäyksistä Suomeen ja Ruotsiin. Instituutin suurimpien märkäpöksyjen mukaanhan Venäjä aloitti sodan Ruotsia vastaan jo parisen vuotta sitten ja teki toissa vuonna maihinnousun Suomeenkin. Tosin kukaan muu ei nähnyt näitä, kuin ulkopoliittisen instituutin idiootti-itkijälauma.

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016013121046645_uu.shtml

Mashirin säälittävä pupellus on juuri sitä paskahousujen pelokasta rääkymistä, jolla nämä vaippansa kastelleet kelvottomat yrittävät saada muut mukaan pelkobileisiinsä. Ydin ajatus on tietenkin se, että joku isompi ulkomaalainen pelastaa. Ajatushan on toiminut aina ihan vitun hyvin tämän maan historiassa. Ruotsin alamaisina kävimme käytännössä sotaa noin 500 vuotta ja valtaosa suomalaisista miehistä menehtyi ulkomaalaisen hallitsijan iloksi, ja ei se Saksan rinnalla sotiminenkaan ihan paraatimarssia ollutkin, joskin se kuvio oli pienempi paha kahdesta. Venäjän vallan alla eläminen ei sekään ihan kivaa ollut, joten itsenäisyys on minulle mieluisampaa kuin ulkomaalaisten alainen orjuus.

Jos katsomme maamme historiaa ja esitämme kysymyksen Milloin olemme eläneet rauhallisinta ja vaurainta aikaa, näemme että se tapahtui itsenäisyyden aikana, hävityn sodan jälkeen. Sotien jälkeiset 60 vuotta olivat Suomelle suunnatonta vaurastumisen ja nousun aikaa. Se oli rauhan aikaa. Nyt tällaiset james potkukelkat haluavat uskotella, että se oli surkeaa aikaa. Ei ollut. Sota ja sotiminen ovat surkeaa aikaa. Suurvaltojen sirkuksiin tunkeminen on surkeaa, varsinkin jos ja kun sinne menee vain siksi että on pelkopisut housussa.

Nämä Venäjä-pelkoiset pellet esittävät aina saman argumentin: jos jäämme yksin, Venäjä voi painostaa meitä. Ei voi. Me voimme sanoa Venäjälle: älä painosta. Voimme sanoa sille Ei, jos haluamme. Se miksi voimme sanoa niin, perustuu siihen että tässä maassa on iso reserviläisarmeija, joka tarkoittaa sitä että valtaosa kansalaisista kykenee tarvittaessa tekemään jotakin. Se pistää Venäjänkin miettimään. Sota Tsetsheniassa ei ollut mikään pilipalikeikka mutta se on sitä verrattuna siihen, että Venäjä hyökkäisi Suomeen. Venäjä tietää sen varsin hyvin.

Kuten puolustusvoimien entinen komentaja kenraali Häglund oivasti asian tiivisti: täällä voi tulla turpaan. Ja kuten samainen kenraali sanoi: Nato-maissa maanpuolustustahto on aina romahtanut. Esimerkistä käy Eesti, jossa kutsuntoihin osallistuneista ikäluokista vain 40% suorittaa asevelvollisuutensa. Sille tielle jamesitkijä-iineskin haluaisi lähteä.

Valitettavasti nämä jamespotkukelkat ja muut rapahousu-upseerit eivät usko itseensä eivätkä armeijaansa. He eivät usko esimiehiinsä, alaisiinsa, kalustoonsa, eivätkä ennen kaikkea suomalaisiin. Ytimessä on se, että he tietävät ettei heistä itsestään tosipaikan tullen ole yhtään mihinkään. Siksi he haluavat mukaan jonkun muun kelkkaan, toivoen että iso ulkomaalaispoika puolustaisi heitä toista isoa ulkomaalaispoikaa vastaan, kun he eivät siihen itkultaan itse kykene.

Koska tällaiset jamekset tietävät, etteivät he uskaltaisi koskaan sanoa Ei isolle naapurille, he kuvittelevat ettei kukaan muukaan uskalla. Koska he tietävät, etteivät he tositilanteessa kykenisi tekemään mitään, he uskovat ettei kukaan muukaan kykene. Siinä he ovat väärässä. Aina on kyetty tekemään jotakin. Ja aina on kyetty sanomaan Ei. Silloinkin kun tuossa naapurissa kapulaa heilutteli Josef Stalin.

Jotakin tämän "upseerin" ajatusten nerokkuudesta kertoo sekin, että hän pitää Puolaa jonkinlaisena sotilaallisena esikuvana. Kyllä, Puolaa. Kehoitan jokaista perehtymään Puolan menestyksekkääseen sotahistoriaan. Siinä sitä on kaikille mallia, juu.

Myös Ruotsin nostaminen malliksi kertoo jo kaiken käsityskyvystä. Ruotsi on tällä hetkellä täysin Suomen armeijan suojauksen varassa. Kun meidän sodanajan vahvuutemme on 250 - 350 000 miestä, Ruotsi saisi riviin muutaman kymmenen tuhatta svenssonia. Tanska sitäkin vähemmän. Ruotsin suurvalta-aseman takeena oli taas suomalaisorjista muodostettu sotajoukko. Kuten ruotsalaishistorijoitsija Peter Englund kirjassaan Pultava toteaa: Pultavan taistelu oli ensimmäinen, jossa riikinruotsalaiset joukot kantoivat päävastuun suomalaisten sijaan, ja se oli myös taistelu, jossa Ruotsi hävisi suurvalta-asemansa. Että näin.

Tai kuten kansalliskirjailijamme Väinö Linna asian tiivisti:
"- Me ei mahdeta mitään.
- Mist sie sen ieltkäsin tiijät?".


https://www.youtube.com/watch?v=ncpHXvpma8o

3 kommenttia:

 1. Sie kysyt et mist mie sen edelt käsin tiiän. No profetiasta ja siitä että on silmät auki.
  Jahka Kremlin karhua on tarpeeksi ärsytetty ja uhiteltu niinku tää naton kainaloon änkeävä suomi-neito on viime vuosikymmenet tehnyt ja varsinkin nyt näiden nato-isäntämaa sopimuksen allekirjoittaneet ja Kokoomus-johtoiset hallitukset niin siinä sitä Karhun ärsytystä.

  Luuleeko ne immeiset täällä Suomessa että se pilkka mikä on joka tv-ohjelmassa suunnattu Kremlin setiä vastaan ei sinne asti kuulu?
  Luuleeko ne, että "islamisti tulva" Idästä oli vain vahinko ja lopetettavissa "neuvotteluin"?
  -Luulkoot mitä luulevat mutta luulo ei ole tiedon väärti!
  Kun ne osastot tulevat yli rajan niin siinä ei ehdi edes hälytysosasto kasarmeista pihalle kun keskeiset paikat ja tiet ja tukiasemat on vallattu.
  Kuiskaus: Niitä on jo ko.alueella ns.harmaana eminenssinä ns.siviileinä.
  Huomio:Rajat on vuotanut jo yli puoli vuotta.
  Eräässä täkäläisessä ravintelissa oli havaittu mahdollisia erikoisyksiköiden jäseniä, jotka käyttäyivät sotilaallisesti ja oudon jäykästi baarissa, ja puhuivat keskenään venäjää. Tämän oli laittanut merkille joku baarin asiakas ja tämä tilanne oli siis päivä aikaan keväänä 2015.
  Joten jos luulette että jäykkä Res. jotain kerkeää tehdä niin olette pahasti vääräs, toki parempi olis että kerkeis mutta realismi ei ole koskaan huono juttu.
  Kun ne tulevat niin ne ottavat Itä-Suomen ja Lapin ainakin. Suunnitelmat ollut siihen jo Neuvosto-ajalta.
  N A T O on suutari ja UN on united nothing.
  Kun se maailmansota/ydinsota alkaa niin usan Pressa antaa sen tapahtua. Amerikka romahtaa, dollari romahtaa. Tarjoavat RFIDsirua maksuvälineeksi.
  Sitä Ei pidä ottaa jos tahtoo pelastua. Se siru on se "Pedon merkki" josta varoitetaan Ilmestyskirjassa luvussa 13.

  VastaaPoista
 2. Joo, ei Venäjä ole ollut erityisen huono naapuri. Nytkin laskenut elintasopakolaisia vain satoja, kun läntinen naapurimme laski niitä Suomeen kymenintuhansin.

  Vertaisin rinnakkaiseloamme karhuun ja siiliin. Piikit ovat meille tarpeen väärinkäsitysten välttämiseksi.

  Kerrotaanhan miten karhu ja orava olivat metsässä yhteisellä riu'ulla istunnolla. Karhu kysyi ystävällisesti:
  - Kurre-kuoma, miten se on, tuntuuko sinusta pahalta pyllyä pyyhittäessä?
  - Ei ollenkaan
  Niinpä karhu sitten otti oravan ja pyyhi pyllynsä.

  VastaaPoista
 3. Venäjän vallan alla Suomea kohdeltiin itseasiassa hyvin. Vuoden 1809 Suomen sota ei edes ollut sota sanan varsinaisessa merkityksessä (talviaika) vaan venäläiset joukot saapuivat Suomeen rauhanomaisesti ja asettuivat "taloksi". Venäläiset sotilaat kohtelivat suomalaisia hyvin. Kuvaavaa on myös se, että kun Bobrikov murhattiin, Venäjä ei tehnyt Suomelle mitään, yhtään mitään. Vain vuosisadan vaihteessa oli käsirysyä mutta sitäkin historiankirjoissa liioitellaan. Ruotsinvallan aika oli paljon hankalampaa, oli ankara verotus ja miesten oli lähdettävä sotaan. Pakkoruotsi oli jo silloin käytössä, ja ihmiset, joilla ei ollut sukunimeä, nimettiin automaattisesti ruotsinkielisellä sukunimellä. Suomea jopa kiellettiin puhumasta jossain määrin.

  VastaaPoista