perjantai 8. tammikuuta 2016

KATUPARTIOITTEN KAUHISTELU

Suomalaisten katupartioitten kauhistelu on nyt pop. Nuorten miesten joukkioitten ilmestyminen kaduille "suomalaisia suojelemaan" on herättänyt yhteiskunnan yläpäässä hirvistystä ja kauhistusta. Totaalikieltoakin on jo väläytelty. Ilmiö on tuomittu. Siellä roistot ja huligaanit hengaavat kaupungilla natsien kera yhteisten tunnusten alla. Joissakin tapauksissa varmaan onkin näin. Ilmiön kauhisteleminen on kuitenkin varsinkin Carl Haglundin kaltaiselta poliitikolta kaksinaismoralismin työnäyte.

Mistä ihmeestä tällaiset katupartiot, joukkiot syntyvät? Joillakin tuntuu olevan käsitys, että ne ovat sinneet neitseellisesti tyhjästä. Toisten mielestä kaiken taustalla ovat natsit ja joidenkin mielestä entinen poliisijohtaja Paatero on syyllinen. Varmuutta ei vielä ole ylikomisario Aarnion ja Anneli Auerin osuudesta katupartioiden syntyyn, mutta nekin lienevät tulossa. Jossakin vaiheessa Putin vedetään hatusta kuin kani.

Todellisuudessa katupartiot ovat täysin tietoisen ja harkitun politiikan tulos. Poliitikot ja virkamiehet, jotka nyt kiljuvat katupartioiden tuomiota, ovat itse omilla toimillaan synnyttäneet koko ilmiön.

Nyt siellä joku taivastelee, että mitenköhän muka? Asia on hyvin yksinkertainen. Vastaus on tässä: pelon politiikka.

Paavo Lipposen, Sauli Niinistön ja Iiro Viinasen sekä Esko Ahon 90-luvulla lanseeraaman henkisen terroripolitiikan hedelmät putoilevat nyt puista. 20 vuoden ajan suomalaisia on haukuttu laiskoiksi, paskoiksi ylihintaisiksi loiseläjiksi, junteiksi ja arvottomaksi saastaksi, joka vain epäonnistuu kaikessa ja ansaitsee vain kaikkea pahaa.

Matti Vanhasen, Jyrki Kataisen, Alexander Stubbin ja nyt Sipilän hallitus ovat kaikki jatkaneet samalla linjalla. Valtion velkaantuminen ja romahdus on suomalaisten syytä ja heidän vikansa. Ilman suomalaisia Suomi olisi paljon parempi. Jos suomalaiset eivät söisi ja eläisi, valtio voisi hienosti. Mitä siitä, että sairaanhoitojärjestelmän romuttaminen johtaa suoraan tuhansiin kuolemiin? Mitä siitä, jos asumistuen leikkaukset ajavat tuhansia eläkeläisiä kadulle asunnottomiksi?

Haistakaa paska, suomalaiset, teitä saa ja pitää piestä, ivata, potkia ja räkiä silmille aamusta iltaan, uutislähetyksestä toiseen, lausunnosta toiseen. Teitä pitää uhkailla ja pelotella, syyllistää ja syyttää. Näin yrityselämän eliitti, poliittiset johtajat ja korkeimmat virkamiehet sanovat ja ajattelevat.

Mikään ei ole enää varmaa. Mitään varmaa ei ole. Työpaikat menetetään, asunnot menetetään, lapset menetetään, kodit menetetään. Kaikki voidaan ottaa pois milloin tahansa ja otetaankin, jos ette tottele ja tuhoa itse itseänne. Tällaista on pelon politiikka.

Olemme nähneet kuinka valtiomme, maamme kassa tyhjennetään ulkolaisten pankkien pelastamiseksi, kuinka perustuslaillamme on pyyhitty persettä kerta toisensa jälkeen ja kuinka johtajamme sanovat, ettei lailla ole väliä kun päätöksiä tehdään.

Tällainen jättää jälkensä. Se herättää epävarmuutta ja pelkoa. Kun koiraa hakkaa ja rapsuttelee, lasta piiskaa ja kehuu mielivaltaisesti, sekä koira että lapsi purevat ennemmin tai myöhemmin. Suomalaisia on kohdeltu juuri näin jo parin vuosikymmenen ajan ja kohdellaan edelleen.

Jotta turvattomuuden tunne olisi täydellinen, jotta terveydenhuollon alasajon ja koulujen lakkauttamisten herättämä levottomuus kasvaisi peloksi, myös kansalaisten viimeisenä turvanaan pitämä poliisi viedään pois. Noin vain. Itäkeskuksen poliisiasema lakkautettiin. Se on sama kuin keskikokoisessa kaupungissa lakkautettaisiin poliisi.

Helsingissä lakkautettiin joka toinen katupartio Päivi Räsäsen kristillisellä johdolla. Rikosten selviämisprosentti romahti. Poliisin tulo viivästyi tai jopa estyi. Ja nyt puhutaan kenttäpoliisista, haalarimiehistä. Uusia poliisijohdon virkoja kyllä syntyi, samaan aikaan kun tuhansia virkoja lakkauteltiin hymyssä suin. Ja Helsingissä tilanne on vielä hyvä muuhun maahan verrattuna.

Olen keskustellut asiasta tavallisten poliisimiesten kanssa. Heidän mielestään poliisijohto on kuutamolla. Tuhansia poliisivirkoja poistetaan ja on poistettu. Lapissa on niin vähän poliiseja, että Päivi Räsäsen mielestä ulkovallan poliisien suorittamat laittomat henkilötarkastukset Suomen maaperällä olivat hieno homma. Syrjäseudulla poliisi voi saada kiireellisen tehtävän 160 kilometrin päähän. Siis kiireellisen. Kuvittelevatko poliitikot ja virkamiehet, ettei kansa ymmärrä mitä tämä tarkoittaa?

Ja sitten tähän tilanteeseen tuodaan tuhansia nuoria miehiä, jotka ovat varttuneet sodan keskellä, jotka ovat kasvaneet täyden kaaoksen ja laittomuuden vallitessa heidän kotimaissaan. Jotkut näistä nuorista miehistä käyttäytyvät huonosti, osa syyllistyy rikoksiin, muutamat raiskauksiin ja pahoinpitelyihin. Huhut alkavat velloa, levitä, koska valtamedia vaikenee, koska viranomaiset vaikenevat ja poliitikot vaikenevat tarkoituksella. Lopulta paljastuu, että osa huhuista pitikin paikkansa. Mitä te luulette tämän aiheuttavan kansalaisten päässä?

Mistä te kuvittelette katupartioiden syntyvän?

12 kommenttia:

 1. Suomen valtaeliitti pitää suomalaisia B-luokan paskasakkina, jonka voi uhrata ns.parempien ihmesten iloksi, voitaisiinkin keskittyä em.ryhmän elämän tekemiseen hieman hankalammaksi suomessa.

  Otettaessa huomioon että todellista ns.valtaeliittiä tässä maassa on korkeintaan tuhat ihmistä, joista vain ympärpyöreesti sata todellisuudessa vaikuttaa suuriin päätöksiin, on hyvin loogista että paine kohdistetaan noihin henkilöihin, suoraan ja keinoilla jotka saavat tulosta aikaan.

  Tällä ei ole tarkoitus kerätä näitä ihmisiä kasaan ja teloittaa kadulla tai hirttää, ei suinkaan.
  Tarkoitus olisi poistaa heidät suomesta ja suomalaiseen päätöksentekoon osallistumisesta, puhtaasti yksinkertaisesta syystä, he ovat suomea ja suomalaisuutta vastaan kaikin mahdollisin keinoin, todellisia kansan vihollisia.

  Historia tietää kertoa monta tapaa joilla kansakuntaa murhaavat ja päätöksillään rampauttavat vallassolijat on saatu poistettua, keinoja on monenlaisia.
  Olennaista poistamisessa on käyttää heidän heikkouksiaan, vahvuuksillaan heitä ei koskaan voi voittaa, siispä käänteinen logiikka toimii tehokkaasti, nykyiseen verrattuna.

  Katupartiot ovat ensimmäinen askel kansakunnan aktivoitumisessa, on herätty todellisuuteen, yhteiskunta on toimimaton.
  Luonnollisesti valtaeliitti hallitsemansa valtamedian kautta tuomitsee em.aktiviteetin, heidän etu on pasiivinen kansa, jota on helppo hallita.

  VastaaPoista
 2. Jottameno saataisiin vielläkin tapahtumarikaaksi, tulee pikaisesti perustaa katupartioita tarkkaileva katupartio, ja niile taas omansa. Sitten voidaankin poliisi lakkauttaa tarpeettomana. Vartionti teollisuus onkin kasvanut viimevuosikymmenten ajan.

  VastaaPoista
 3. Ihan syytön tähän pelon lietsomiseen ei ole myöskään media, nimenomaan kaupallinen media ja sen keskinäinen verinen kilpailu rahasta. Pahinta on se, että ainoa ei-kaupallinen valtaviestin, Yle, on nykyään samojen poliittisten voimien hallinnassa, jotka ajavat samaa ideologiaa kuin kaupallinen media ja toimii siis samaan tapaan, seurauksista piittaamatta.

  Pelko myy ja hyvin myykin. Sen ovat huomanneet myös poliitikot itseään myydessään. Talouseliittihän sen on tiennyt aina.

  Pelko on kansan päähänpotkimisen seurauksena eskaloitunut Suomessa järkyttäviin mittoihin. Enimmäkseen kyse on pelon ilmapiiristä ja sen tunteesta, Suomi kun ei ole maailman köyhimmästä päästä, vaikka sitäkin mielikuvaa täällä levitetään. Suomi ei kärsi edes pakolaisvyörystä läheskään samaan tapaan kuin useat muut maat, vaikka sellaistakin pelkotilaa levitetään.

  VastaaPoista
 4. Tämä on juuri näin ilman pieniä yksityiskohtia tai esimerkkejä käytännön elämstä. Onneksi kansa tajuaa tilanteen Tähän tulee loppu ennemmin tai myöhemmin. Pahalta näyttää mutta kansa ei ole syyllinen vaan sen pettäneet poliitikot.

  VastaaPoista
 5. Viimeisin viranomaistulkinta kuulostaa siltä,että jos kantasuomalaisia miehiä kokoontuu useamman henkilön joukkona kadulle häiritsemättä ketään on kyse vähintäänkin arveluttavasta,ellei jo peräti rikollisesta toiminnasta.Nämä ns.pakolaisemiehet liikkuvat kaduilla useimmiten vähintäänkin kymmenhenkisenä meluavana suoraan kantasuomalaisille,etenkin naispuolisille ikään katsomatta,röyhkeästi ja selvästikin halveksivasti huutelevana uhkaavasti käyttäytyvänä joukkona.Heitä täällä meidän kaikkien verovaroilla elättävän päättäjäarmeijan mielestä tällainen poikkeava käytös johtuu vain heidän kulttuurinsa erityispiirteistä,joita meidän kantasuomalaisten tulee turhia kyselemättä sietää ja kunnioittaa

  VastaaPoista
 6. Hyvä Tarezan..esim. Sellon joka helvetin oviaukko on noita tyyppejä täynnä, ei läpi tahdo päästä..puhumattakaan siitä , että Espoon Leppävaara on jo täysin vallotettu, tää on niitten joku kokoontumiskeskus :((

  Ja mä en ole arimmasta päästä, mut hirvittää noitten nuorten tyttöjen puolesta ihan helvetikseen!!

  VastaaPoista
 7. Täyttä paskaa, sanoisin.

  VastaaPoista
 8. Nykyisen katupartion historiaa - lyhyt oppimäärä.

  Mouhijärvellä yrittäjät järjestivät oman partion/naapurustovahdin suojelemaan omia bisneksiään. Mikäli oikein muistan, kyse oli itäblokin maista tulevien keppostelijoiden varalta.

  Suomen Sisu oli huolissaan Helsingissä esiintyvästä knockout-pelistä ja maahanmuuttajien kohdistamasta väkivallasta kantasuomalaisiin, yleensä nuoriin mieshenkilöihin. Sisu julkaisi kirjoituksen, jossa pohdittiin katupartioinnin aloittamista. Myöhemmin Sisu julkaisi kirjoitukseni katujengeistä ja katupartioista.

  Samaan aikaan toisaalla SVL oli päättänyt aloittaa katupartiot. Lehdissä kirjoitettiin aiheesta ja takkunetin hippiporukka suivaantui aiheesta. 2014 lokakuussa takkunetin naamioituneet kommandojoukot iskivät metalliputkin SVL:n partioon.

  Sisu sai tuolloin jonkin verran palautetta "fasistisista katupartioista". Ihmettelimme palautetta kovasti, sillä me emme olleet järjestäneet ensimmäistäkään partiota. Minulla ei ollut edes tietoa mikä tämä SVL on.

  Sitten maahan tulikin 2015 toisella puoliskolla 30000 turvapaikanhakijaa sodan runtelemasta Ruotsista ja rikostilastot lähtivät nousukiitoon. Lukuisia mielenosoituksia järjestettiin tätä turvapaikkabisnestä vastaan. Tämä ei kuitenkaan auttanut mitään.

  Sons of Odin päätti iskeä vastaan ja järjesti ensimmäisen nykyisen kaltaisen katupartion. SOO:sta minulla ei ole hirveästi tietoa, mutta ilmeisesti se on laajentunut useihin kaupunkeihin. Myös Suomen Sisu on käynnistänyt partioinnin ainakin Tampereella.

  Kaiken tämän aikaa poliisi, media ja Suomen päättäjät ovat kieltäneet, että mitään ongelmaa olisi turvapaikanhakijoiden kanssa. Kun raiskaukset ja ahdistelut alkoivat kuitenkin olemaan lähes joka päiväisiä, ja kun poliisipartio joutui pakenemaan Hennalan vokista, poliisi ja media eivät voineet enää pimittää tietoa. Viimeisimpänä propagandayrityksenä olivat uuden vuoden tapahtumat, joista vain RKP:n ja KRP:n Thomas Eflgren yritti enää pimittää tapahtumien todellista luonnetta.

  Suomen laissa on pykälät mm. vapaasta liikkuvuudesta maassa, yhdistymisvapaudesta, jokamiehen kiinniotto-oikeudesta ja rikoslaissa jopa pykälä törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä. Sitten mediaan tulee poliitikkoja ja jopa poliiseja selittämään, että katupartiointi ei ole tavalliselle kansalaiselle! Miksi asia on sitten normitettu lakiin, sitä sietää kysyä, ja varsinkin miksi ilmoittamatta jättämisestä on säädetty rangaistus, jos kerran kadulla ei saa olla todistamassa rikoksia.

  Kaikkein tärkein kysymys kuitenkin on, miksei valtio suorita sitä ensimmäistä ja tärkeintä tehtäväänsä: suojella omia kansalaisiaa.

  VastaaPoista
 9. Sande, siinä vaiheessa kun natsit alkavat (kuten jo uhkailevat) pieksämään meitä kantasuomalaisia jotka eivät sattumoisin kaikki ole rasisteja edes syrjäseudulla niin sanotko sitten "plokissas" vielä että sinunkin mielestäsi tämä kuolemanpartioleikki on vähäsen vinoutunutta touhua? Vai odotellaanko että joku ensin kuolee, puolelta tahi toiselta..? Muuten taas ihan tolkun tekstiä & analyysia. Mut sellaista irtisanoutumista nasupettereistä toivoisin...

  Ja sori jos olet jo sanonut ettet ole rasisti tms., nyt vaan ihan vilpittömästi tuntuu kevyesti et (hyvällä tsägällä jo ennenaikaiset) edessä häämöttävät eduskuntavaalit hieman vaikuttais siihen, miten teksti on muotoiltu, mitä on sanottu, ja mitä sanomatta jätetty.

  Yst. terv.,
  J.V.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra J.V.Stalin, katupartiot ovat osoitus siitä, että yhteiskunta on sairas. Oikeisto, patriootit sun muut toimijat jatkavat kerääntymistä kunnes heitä on tarpeeksi jotta suomen suunta kolmannen luokan maaksi voitaisiin pysäyttää. Tavallisille kansalaisille heistä ei ole vaaraa, vain niiden jotka tahtovat jatkaa suomen suunniteltua alasajoa kannattaisi varoa ajamasta agendaansa liian näkyvästi. Yhteenotto tapahtuu vääjäämättä ja tahtoisin sen puolen voittavan joka ajaa itsenäisen suomen etuja.

   Poista
 10. kummallista ettei kukaan kiinnitä huomiota 20 hengen mustiin katupartioihin jotka ahdistelevat naisia.....

  VastaaPoista