lauantai 2. tammikuuta 2016

POHJOLAN BANGLADESH

Hiljattain Jorma Ollila, tuo mies joka lähes yksintein tuhosi suomalaisen Nokian tuomalla firmaan troijalaisen ulkomaalaisyrityksen eduksi, uhkaili suomalaisia Uudessa Suomessa sanomalla, että nyt on meneillään globaalipudotuspeli. Jorman sanomahan oli se, että Suomi pudotetaan jos emme suostu tuhoamaan itse omaa maatamme ylikansallisten yritysten mieleisellä tavalla.

Jormahan ei ole suinkaan yksin vaatimuksineen. Hän on Bilderberg-salaseuran jäsen ja ahkera globalisti, jolle pienet kansat itsenäisyysvaatimuksineen ja omine tahtoineen ovat pahinta kakkaa maailmassa. Hirveintä on se, jos jokin kansakunta kehtaa vaatia hyvää elämää itselleen. Mutta hän ei ole yksin.

Eräskin kepulaisrandilainen uusliberalisti kirjoitti blogissaan taannoin siitä, kuinka törkeää on, että kaikenmaailman professorit kehtaavat muistuttaa pääministeri Sipilää perustuslaista. Kepulaisen valonlapsen mukaan politiikkaa pitää tehdä talouden perusteella, eikä perustuslakia noudattaen. Tuossa tiivistyykin näiden globalistien perusajatus. Lait ovat pelkkää paskapaperia heidän etujensa rinnalla.

Tunnetuin näistä älvästeistä on tietenkin Ruotsiin sikäläisten aateliskaveriensa suojiin paennut Bjärn Wahlroos, joka huutaa kaikenlaista, mistä ei edes tiedä mitään. Kaikkihan me muistamme kuinka yllättynyt hän oli kuullessaan kuinka suuri sosiaaliturvan perusosa onkaan. "En tiennyt, että se on noin pieni" Björn sanoi, huudettuaan vuosikaudet kuinka toimeentulotuki rappeuttaa suomalaisten selkärangan ja tekee kansasta laiskaa loissakkia.

Olen miettinyt jo pitkään millainen olisi näiden globalistien ihanne Suomi. Kuten Etelärannan ajatusten Mätäjoki Häkämieskin aina välillä muistaa huutaa, suurin ongelma on hyvinvointi. Ajatus siitä, että mahdollisimman monella kansalaisella olisi mahdollisimman hyvä elämä, on se kaikkein karmein painajainen. On siis etsittävä esikuva, joka vastaa mahdollisimman hyvin näiden globalistien ideaa Suomesta.

Koska suurin ongelma on kansa ja suomalainen työntekijä, maan pitää olla sellainen, jossa kansa on mahdollisimman sorrettu ja alistettu, eikä työläisillä ole mitään oikeuksia tai suojaa. Maan on oltava sellainen, ettei siellä noudateta edes omaa lainsäädäntöä, jossa poliisi ja virkamiehistö on aina ostettavissa, ja jossa armeija suojelee pientä eliittiä ja ulkomaalaisten yritysten intressejä loppuun saakka.

Palkkoja ei tarvitse juurikaan maksella, työsuojaa ei ole, mitään työlainsäädäntöä ei ole. Mitään sosiaaliturvaa ei ole, eikä mitään ympäristölakeja tarvitse noudattaa. Ihmisiä on paljon, eli kun tehtaassa kuolee joitakin satoja orjia tulipalossa, rauniot voidaan vetää sivuun puskutraktoreilla ja panna uusi pystyyn samalle paikalle.

Ympäristö voidaan tuhota vapaasti, ongelmajätteet syytää suoraan luontoon (kaivokset Suomessa mm.) ja muutenkin tehdä mitä huvittaa.

EK:n, Jorma Ollilan, Bjärn Wahlroosin, Juha Sipilän ja muiden ihanne maa onkin Bangladesh. Siellä kaikki heidän vaatimuksensa ja toiveensa ovat toteutuneet. Se on se ihanne yhteiskunta, jota kohti Sipilä, Soini ja Stubb maatamme vievät. Se on maa, jossa Anne Bernerin kaltainen "yrittäjä" saisi vapaasti rikkoa lakeja ja sortaa tyhmiä alkuasukkaita armeijan ja poliisin tukemana, maan lakien vastaisesti.

Kyllä, me emme ole enää Pohjolan Japani, emme edes Pohjolan Sisilia tai Uganda, meistä ei haluta edes Pohjolan Kreikkaa, vaan meistä tulee Pohjolan Bangladesh. Siihen nämä satraapit pyrkivät kaikin tavoin.

Bangladesh on maa, jossa kaikki näiden globalisien ja randilaisten uusliberalistien unelmat ovat todellisuutta. Siksi se on myös meidän tulevaisuutemme näiden miesten ja naisten mielestä.http://www.businesshabit.com/2014/10/top-10-multinational-companies-in.htmlhttp://mondediplo.com/2013/06/06bangladeshhttp://www.worldpolicy.org/blog/2015/06/02/when-corruption-becomes-oppression-bangladeshhttp://www.transparency.org/news/pressrelease/police_then_judiciary_most_corrupt_public_institutions_in_south_asia_reveal

http://globalpressjournal.com/asia/bangladesh/migrant-workers-face-trafficking-exploitation-in-bangladesh/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1638054/

https://www.hrw.org/report/2015/04/22/whoever-raises-their-head-suffers-most/workers-rights-bangladeshs-garment

5 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus. Suomalaiset ovat liian kilttiä kansaa. Kiltti ja alistettu kansa tottelee. Rikkaat sanelee ehdot. Hyvinvointiamme puretaan ja kansa vain hyssyttelee ja puhisee hihaansa.

  Veikkaan että jossainvaiheessa suomalaisten hiha palaa. Nurkkaan ajettuna ollaan vaarallisia ja aggressivisia. Jos Suomalaiselle vittuilee liian kauan, niin seuraukset saattavat olla yllättäviä ja ikäviä. Suomi mies ei ole mikään pienikokoinen. Eikä naisetkaa. Moni suomalainen nostaa penkiltä 120kg, jotkut 200kg tai enemmän. Suomalainen nainen on nyrkkeilyn maailmanmestari. Eliitti ei ole mitenkään kovin kehuttavassa kunnossa.

  VastaaPoista
 2. Pidän oikeastaan meidän suomalaisten nahjusmaisuuden syynä, että nämä uusliberalistit eivät saa vastaansa perusteltuja ,vakavasti otettavia vastaväitteitä. Esimerkiksi tarjonnan taloustiede, siis heidän oma pyhä doktriininsa, voidaan kääntää heitä vastaan,esimerkiksi kaavoituksen vapauttamisella, voitaisiin asuntojej vuokrat ja hinnat painaa alas, jolloin niiltäosin pärjäisimme hyvinkin pienemmillä palkoilla, valitettavasti siinä näiden globalistien iloisten juoksupoikien oma varallisuuskin siirtyisi näiden heitä hyväksikäyttävien oligarkkien taskuun. Kehityksen lopputuloksella ei olisi oikeastaan väliä, kunhan demokratia ja sitäkautta enemmistön tyrannia luo määräykset ja säännöt noiden oligarkkien resurssien käytölle.

  VastaaPoista
 3. Orjuus on jo tullut maahamme jäädäkseen, velkavankeuskin varmaan tullaan palauttamaan rikoslakiin...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi hyvä, ongelma eivät ole pullamössörikkaat vaan heidän palkkaamansa hyvin aseistetut psykopaatit, jotka iloiten hakkaavat/ampuvat kaikki epäilyttävän näköiset köyhät...

  VastaaPoista