torstai 21. tammikuuta 2016

JFK DALLASKoska monet pitävät minua salaliittoteoreetikkona, eli salaliittohörhönä, minunkin on pakko tarkastella sitä kaikkien salaliittoteorioiden äitiä, eli presidentti Kennedyn murhaa. Kuten niin moni muukin salaliittohörhöksi nimetty, ilmoitan ratkaisseeni kysymyksen Oliko kyseessä salaliitto vaiko ei. Vastaus kuuluu: kyllä.Jos Dallasissa ammuttiin enemmän kuin yhdellä aseella, kyse oli salaliitosta. Dallasissa ammuttiin useammalla kuin yhdellä aseella. FBI:n Warrenin komission loppuraportissa olevat luodinjäämäanalyysitkin toteavat saman, tosin byrookielellä harmittomaksi naamioituina. Niissä todetaan presidentin kallon sisäpuolelta poistetuissa luodin siruissa olleen "vähäistä aineellista vaihtelua". Suomeksi tämä tarkoittaa vähintään kahta erilaista luotia.

Koska Bethesdan sairaalassa Washingtonissa tehtyyn ruumiinavaukseen liittyy niin paljon epäselvyyksiä, samoin kun sen raportteihin, ainoa lääketieteellinen todistusmateriaali johon voidaan luottaa on peräisin Parklandin sairaalasta.

Parklandin sairaalan ensiapuklinikan traumaosaston kaikki työntekijät olivat kokeneita ampumahaavojen hoitajia ja heidän todistuksensa ja ruumiinavauspöytäkirjansa todistavat, että presidenttiä ammuttiin  ainakin kahdesta, jos ei jopa kolmesta suunnasta. Pelkästään kurkkuun tullut osuma, joka hävisi tehdyn traketomian alle, todisti presidenttiä ammutun edestä. Molemmat häntä hoitaneet lääkärit totesivat asian tuoreeltaan ja jälkeenpäin: kurkkuun oli ammuttu edestä. Myös paikalla olleet sairaanhoitajat todistivat samaa tuoreeltaan ja jälkeenpäin.

Parklandin lääkärit, joilla oli kokemusta ampumavammoista, totesivat myös pään vammat muun henkilökunnan kanssa yhteneväisesti. Vasemman ohimon yläpuolella oli suuri reikä, josta luut olivat räjähtäneet ulospäin. Ne olivat vielä kiinni päässä nahkan varassa. Pään takaosassa oli suuri reikä, josta näki sisälle kalloon. Takaraivon suurin kallon kappale oli myös poissa.

Ruumiinavauspöytäkirjaan merkittiin myös vasemman silmäkulman ja yläohimon välissä ollut 2,5 x 3 senttiä suuri kantikas reikä. Tämä ei voinut olla luodin ulostuloreikä, koska kasvot ja pää olivat muuten ehjät. Sen täytyi siis olla sisäänmenoreikä.Käydäänpä siis läpi presidentin saamat vammat ja luotien tulosuunnat.

1. Kurkkuun tullut osuma. Koska se oli pieni reikä, Parklandin hoitohenkilökunta totesin sen tulleen edestä.2. Selkään osunut laukaus. Luoti osui lapojen seudulle, hieman oikealle selkärangasta. Sen täytyi tulla takaa.3. Päähän osuneet laukaukset. Yksi luoti tuli edestä ja osui etuoikealle ohimon yläpuolelle ja räjäytti kallon kappaleita takaraivosta. Käytännössä samaan aikaan toinen luoti tuli takaa ja osui takaraivoon ja räjäytti oikean ohimon yläpuolisen kallon auki. Vasemman puolen otsaan osuneen luodin on täytynyt senkin osua käytännössä samaan aikaan ja räjäyttää takaraivon kappaleita ulos.
Kuvernööri Conollyyn osunut laukaus ammuttiin sekin takaa, mutta sekä filmeistä että kuvernöörin omasta todistuksesta käy ilmi ettei häneen osunut laukaus osunut kehenkään muuhun. Kuvernöörin vaimo todisti samaa. Kuvernööri oli myös sellaisessa kulmassa, ettei häneen osunut luoti voinut olla mikään presidenttiin osuneista.Eli tässä on todisteet siitä, että Dallasissa ammuttiin useampi kuin 3 laukausta, ne ammuttiin eri suunnista ja niiden siruissa oli vaihtelua, eli ne eivät olleet samoista luotieristä peräisin, tosin sanoen samasta aseesta samoja luoteja, kuten olisi pitänyt olla JOS Lee Havey Oswald olisi ollut yksinäinen ampuja.

Ketkä asialla olivat? Tahot, joilla oli motiivi ja kyky toteuttaa salamurha olivat 1963 marraskuussa seuraavat:

1. CIA:n Operaatio Mungossa mukana olleet tahot.

2. Mafia.

3. Kuubalaiset palkkasoturit erityisesti CIA:n kouluttamat ja värväämät ammattitappajat.

4. Teksasilainen varapresidentti Lyndon B Johnson, joka olisi joutunut oikeusministeri Robert Kennedyn ajamaan syytteeseen seuraavana vuonna. Hänen palkkalistoillaan Teksasissa oli mies, joka tappoi myös Lyndon B. Johnsonin alkoholisoituneen siskon ja jolle Johnson antoi oman lakimiehensä tuota murhaa koskevaan oikeuden käyntiin. Moni pitää tätä palkkatappajaa miehenä, joka oli ruohokummulla ja näkyy joissakin kuvissa ns. "Rintamerkkimiehenä"/"Rintalätkämiehenä", jonka uskotaan olleen poliisin univormussa.

CIA:n Operaatio Mungon miehet, siihen liittyvät kuubalaiset, sekä New Orleansin ja Flordian mafiapomot ovat kaikken vahvimmat epäillyt jo siksin, että kaikki toimivat yhdessä Fidel Castron vastaisissa salaisissa operaatioissa. Myös Chicagon mafialla oli motiivi, joskaan mitään sen osallisuuteen viittaavaa ei ilmennyt myöhemmin edes salakuunteluissa. Flordian mafiapomo Santo Trafficante, joka oli asunut Kuubassa ja joka tunsi kuubalaisia Floridassa, sanoi sensijaan ennen kuolemaansa: Meidän ei olisi pitänyt tappaa Giovannia (Johnia, JKF:ta), vaan Bobby.


New Orleansin pomo Carlos Marcello oli jo vuotta ennen murhaa todennut hoitelevansa Kennedyjen paskiaiset. Oikeusministeri Bobby Kennedy oli hänen verivihollisensa ja kun ilmiantaja sanoi Marcellolle että jos tämä tappaisi oikeusministerin, presidentti kävisi hänen kimppuunsa kaikella voimalla, Marcello vastasi, että jos haluaa hännän heilumisen loppuvan, leikataan koiralta pää ja häntä lakkaa heilumasta. Lee Harvey Oswald oli kotoisin New Orleansista ja hänen kasvatti-isänsä Dutch Murretz oli Marcellon organisaatiossa. Marcello ja Trafficante toimivat yhdessä sekä laittomissa että laillisissa bisneksissä ja vihasivat yhtä lailla Kennedyjen veljeksiä.


Baltimorelainen aseseppä ja eri viranomaisten käyttämä aseasiantuntija havaitsi omissa tutkimuksissaan, että päähän osunut laukaus ei voinut tulla Oswaldin ikkunasta Kirjavarastossa. Sen sijaan sen ballistinen rata osoitti suoraan takana tulleeseen Secret Servicen autoon. Sen takapenkin selkänojalla istui agentti Hickey, jonka jalkojen välissä oli AR-15 automaattikivääri, joka oli aina toimintavalmis. Presidentin turvaryhmän kenttäjohtaja oli kehoittanut agentteja olemaan erityisen varovaisia kyseisen aseen kanssa aikaisemmin samassa saattueessa.Kyseisen agentin nähtiin nousevan seisomaan ase kädessä, horjahtavan ja istahtavan alas. Tuo ase on todistettavasti ainoa paikalla ollut ase, jonka luoti voisi saada aikaan vastaavia päävammoja, kuin mitä Kenedyllä oli. Myös Secret Servicen ensimmäinen soitto Dallasista Bobby Kennedylle viittaa jonkinlaiseen osallisuuteen. "There has been a terrible accident", "On tapahtunut kauhea onnettomuus."

Tämän teorian puolesta puhuu sekin, että Dealy Plazalla olleet todistajat kertoivat haistaneensa "ruudinsavua", mikä ei olisi ollut mahdollista, jos Oswald olisi ollut ainoa ampuja, jos edes oli. Lukuisat todistajat puhuivat myös sarjasta laukauksia. Dealy Plazan länsipuolisella rautatiesillalla olleista todistajista moni sanoi luulleensa laukausten tulevan autosta. Presidentin auto ja Secret Servicen auto ajoivat peräkkäin.

Täytyy muistaa sekin, että nimenomaan Bobby Kennedy käski Secret Servicen tuomaan veljensä ruumiin Washingtoniin vastoin Teksasin lakeja ja hän myös määräsi veljensä aivonäytteet ja aivonjäänteet tuhottaviksi. Bobby Kennedy myös salasi ruumiinavausmateriaalin, kuvat ja lähes kaiken mahdollisen todistusaineiston. Hän myös määräsi presidentin virka-auton pestäväksi ennen kuin sitä oli edes tutkittu. Ammutun presidentin veli siis aloitti peittelykampanjan, eikä siihen ole koskaan keksitty mitään järkevää selitystä. Vain se, että Secret Servicen tukiase oli lauennut vahingossa ja mahdollisesti sen luoti osunut presidenttiin, selittäisi vainajan veljen toimet heti murhan jälkeen.

On siis mahdollista, että Murphyn lain mukaisesti kaikki meni päin persettä juuri tuona päivänä. Joku ampui presidenttiä kurkkuun, seurasi sekunnin parin hämmennys, toinen laukaus tuli takaa ja agentti nousi seisomaan, autot nytkähtivät eteenpäin ja agentti kaatui ja hänen aseensa laukesi samassa kun kaksi muuta laukausta osui presidentin päähän.

Tämä selittäisi sen, ettei murhaa koskaan ole selvitetty. Kaikki ampujat tiesivät, etteivät olleet ainoat asialla, mutta he eivät tienneet keitä muut ampujat olivat. Secret Service ja Bobby Kennedy tiesivät omasta vahingonlaukauksesta ja muista laukauksista, ja tiesivät ettei kukaan uskoisi vahinkoon. Salamurhan suunnittelijat tiesivät, että ampujia oli muitakin kuin vain heidän miehensä. Kukaan ei yksinkertaisesti tiennyt kuka ampui milloin ja mistä ja millä.


Ehkä paikalla oli CIA:n tappajia, Johnsonin mies ja mafian hitmanejä. Ehkä he eivät edes tienneet toisistaan. Joku ampui ensin, heti perään toinen, hetken hämmennys kun ampujat tajusivat jonkun muunkin ampuneen, tähtäys ja kolme lähes samanaikaista osumaa päähän. Kuka osui ja kuka ei. Halusiko kukaan edes tietää? Tuskin. Kaikilla on ollut kiire häipyä paikalta. Secret Servicen miehet eivät tienneet oliko heidän aseensa osunut presidenttiin vaiko ei. "On tapahtunut kauhea onnettomuus." Vuoren varmasti he tiesivät jonkun muunkin ampuneen presidenttiä ja kuvernööriä.

Murphyn laki ja salamurha yhdessä tekivät murhasta suuren salaisuuden. Kuten Dallasin poliisin murharyhmän veteraanietsivä kerran totesi: Jos murha olisi tutkittu aivan tavallisen murhan tapaan, syylliset olisivat jo aikoja sitten olleet tuomiolla.

2 kommenttia:

  1. Nerokkainta on se, että Robert Kennedy määräsi vielä itsensäkin salamurhattavaksi. Mikäs sen nerokkaampaa peittelyä voisi ollakaan :P

    VastaaPoista
  2. Tunnettuna? Cia:n tappajana toiminut näyttelijä Woody Harrelsonin isä piti itse, sillalta auton edestä, ampumaansa luotia kuolettavana.

    VastaaPoista