tiistai 19. tammikuuta 2016

HALPATYÖVOIMAN LUOKKA SUOMEENKIN

Kun kirjoitin koko EU:n laajuisesta pakolaiskriisistä, jonka sanottiin tulleen yllätyksenä kaikille, totesin että yksi tämän operaation tarkoituksista oli tuoda lisää halpatyövoimaa EU-maihin, joiden avulla palkkatasoa tullaan laskemaan.

Moni sanoi tuolloin, ettei se pidä lainkaan paikkaansa, varsinkaan Suomessa, vaikka Jyrki Katainen loihe jo aikoinaan lausumaan että Suomeen pitää saada yli miljoona uutta työläistä.

http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12 

Agenda on siis ollut olemassa jo vuosien ajan, vuosikymmenien ajan suurtyöttömyyden riivaamassa maassa, mutta sitä on perusteltu eri aikoina eri tavoin. Huoltosuhteen muuttuminen on ollut yksi pääsyy virallisesti. Puhuipa joku jossakin välissä jo suomalaisten geenipoolin sisäsiittoisuudestakin. Aina tälle halpatyövoiman tuonnille ja halpatyövoiman luomiselle on ollut jokin muu syy kuin hinta virallisesti. Paitsi nyt. Nyt se sanotaan jo aivan suoraan. Tarkoitus on luoda pakolaisista halpatyövoimaa.

Jos joku ei nyt vieläkään usko, että kyse oli ja on halpatyövoimasta, niin voi lukea seuraavat uutiset, ja miettiä mitä ne tarkoittavat käytännössä vielä vakituisessa työssä oleville.

http://yle.fi/uutiset/haglund_tukee_orpoa_palkoissa_joustaminen_koskisi_kuitenkin_kaikkia/8602482

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452921154536.html

http://www.hs.fi/kaupunki/a1453094256825

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hakamies-maahanmuuttajia-tarvitaan-toihin-eivat-uhkaa-suomalaisten-tyopaikkoja/5330822

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ek-pakolaiset-mukaan-talkoisiin/5304710

http://www.talouselama.fi/uutiset/ek-lta-ehdotus-maahanmuuttajien-kotoutukseen-tyomarkkinatuella-kokeilemaan-toita-6059846

http://ek.fi/ajankohtaista/tiedotteet/2015/09/10/ek-siirtolaiset-mukaan-rakentamaan-suomea/

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2015/09/10/ek-maahanmuutosta-arvokasta-osaamista/201511688/12

Ja jos siellä nyt on vielä joku, joka kuvittelee että ilmiö on vain kotimainen, niin voi aloittaa tavaamisen tästä. Saksan talouselämän eliitti on innoissaan tästä "ultrahalvasta" työvoimasta ja kas kummaa, sekin vaatii esteiden ja määräysten poistamista "pakolaisten työllistymisen" tieltä. Aivan kuten meilläkin. Siis sävel ja sanat ovat aivan samat sekä Saksassa että Suomessa. Se ei liene sattumaa.

http://www.spiegel.de/international/germany/refugees-are-an-opportunity-for-the-german-economy-a-1050102.htm

Saksassa aivan kuten Suomessakin puhutaan työvoimapulasta, jota pakolaiset ja siirtolaiset tulevat paikkaamaan. Suomessahan on ollut "paha työvoimapula" viimeiset 30 vuotta ja on edelleenkin, vaikka maata vaivaa suurtyöttömyys. Mutta sama sanoitus ei ole sattumaa. "Työvoimapula" on yksi kautta Euroopan hoetuista sumuverhoista, joilla halpatyövoimaluokan luomista perustellaan, olipa totuus mikä tahansa.

http://www.dw.com/en/tapping-refugees-to-combat-germanys-labor-shortage/a-18688541 

Jos joku ei ymmärrä, että kyse on EU-tason suunnitelmasta eikä silkasta sattumasta, voi  tutustua vaikkapa seuraavaan uutisartikkeliin.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/5bec9bee-758f-11e5-933d-efcdc3c11c89.html#axzz3xlSsrjDs

Tilannetta puntaroidaan siis EU-tasolla.

http://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/STUD/2015/536452/IPOL_STU%282015%29536452_EN.pdf 

EU:n johdon näkökulmasta globaalin palkkakilpailun ongelma on nimenomaan EU:n pohjoisissa maissa, joissa halpatyövoimamarkkinat eivät vielä toimi kuten Italiassa, Kreikassa ja Espanjassa, joissa on jo vuosikymmeniä ollut laaja laittoman ja halvan työvoiman käyttöaste. Sellainen pitää saada aikaiseksi myös paremman elintason maihin ja sitä myös suunnitellaan.

http://www.talouselama.fi/uutiset/ft-eu-aikoo-siirtaa-vastuuta-pakolaisten-vastaanottamisesta-pohjoisille-maille-6246303

http://uk.businessinsider.com/r-in-ageing-germany-refugees-seen-as-tomorrows-skilled-workers-2015-9?r=US&IR=T

Tiivistetysti pakolaisten ja siirtolaisten massatuonti Eurooppaan on siis ylätason ohjelma, jolla pyritään vastaamaan globaaliin palkkakilpailuun, eli laskemaan työvoimakustannuksia, eli palkkoja kautta koko Euroopan Unionin. Koska tämän "ongelman" ratkaisu on jo luotu valmiiksi etelän EU-maissa laittoman siirtolaisuuden ja heitä riistävien halpatyövoimamarkkkinoiden avulla, EU:lla on siis jo valmis ja toimiva malli. Nyt tuota samaa mallia pyritään soveltamaan kautta koko EU:n, pohjoismaita myöten. Siihen tarvitaan massasiirtolaisuutta ja pakolaisia.

http://fra.europa.eu/en/news/2013/exploitation-migrant-workers-illegal-and-unacceptable

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/11202976/Cheap-immigrant-labour-has-cost-blue-collar-Britain-dear.html

http://www.dw.com/en/migrants-in-italy-struggle-against-illegal-status-exploitation/a-17168175

http://www.theguardian.com/business/2011/feb/07/spain-salad-growers-slaves-charities

http://www.theguardian.com/world/2014/sep/01/greece-migrant-fruit-pickers-shot-they-kept-firing

Tämän halpatyövoiman hinta ei tietenkään ole ainoa syy miksi sitä halutaan niin kovasti Eurooppaan. Toinen yhtä merkittävä syy on tietenkin ay-liikkeen tuhoaminen. Kun järjestäytynyt työvoima nähtiin sotien jälkeen tehokkuutta lisäävänä ja työtä organisoivana voimana, nyt se nähdään globalismin ilosanoman perusteella pahana ja esteenä.

Toisin kuin muualla maailmassa, Euroopassa työvoiman järjestäytymisaste on korkea ja ay-liike on yhteiskunnallinen poliittinen voima. Sen tuhoaminen on aivan keskeisellä sijalla globalistien agendassa. Kielitaidottoman, lakeja osaamattoman ja valmiiksi pelokkaan halpatyövoiman avulla ammattiliittojen valta voidaan murtaa ja työvoiman neuvotteluasema työmarkkinoilla eliminoida.

Olennainen tekijä halpatyövoimaluokan luomisessa on myös se, että tämän avulla EU-kansalaisten huomio on siirretty pois kaikista niistä EU-kriiseistä, jotka olivat nostaneet kansallismielisten ja itsenäisyysliikkeiden kannatusta kautta unionin. Massiivinen maahanmuutto on siirtänyt huomion pois eurokatastrofista ja EU-liittovaltiohankkeesta, jotka molemmat olivat ennen tätä 2015 käynnistettyä "pakolaiskriisiä" yhteiskunnallisen keskustelun ytimessä. Eivät ole enää.

Transatlanttisen "vapaakauppasopimuset" ovat nekin kätevästi kadonneet julkisuudesta, vaikka ne ovatkin suurin ja suorin uhka eurooppalaisille valtioille. Ne saatiin kätevästi piiloon rasismikeskustelulla ja muulla huudolla.

Mikä sitten on se ongelma tässä halpatyövoiman luomisessa? Suomessa 90% yrityksistä toimii vain ja ainoastaan kotimaisen kulutuskysynnän varassa. Kun halpatyövoima painaa palkkoja alas, se leikkaa suoraan tuota kulutuskysyntää. Se johtaa konkurssitsunamiin yritysmaailmassa ja se lisää työttömyyttä. Elinkeinoelämän eliitin ja joidenkin puolueiden, etenkin kokoomuksen, silmissä tämä on vain hyvä ja tavoiteltava asia, koska näin koko työvoima romahdutetaan halpatyövoimaksi.

Tässä ajattelussa ei kuitenkaan lasketa hintaa niille sosiaalisille ongelmille, lisääntyvälle rikollisuudelle ja yhteiskunnalliselle levottomuudelle, joita kurjaliston luominen synnyttää. Kansantalouden ja kokonaisuuden kannalta kurjalisto ja halpatyövoima tulevat huomattavasti kalliimmiksi kuin järjestäytynyt, kulutuskykyinen työväki, jonka kohonnut elintaso nosti myös Suomen sotien jälkeisestä rauniotilasta yhdeksi maailman rikkaimmista maista. Nyt Suomi menettää tuon asemansa globalistien ja ylikansallisten yritysten agendan vuoksi.

Kärsijöinä ovat kotimarkkinoilla toimivat yritykset ja yrittäjät, palkansaajat, ylipäätään kansalaiset ja koko Suomi-niminen valtio, tai se mitä siitä enää on jäljellä. Mutta sitä laskuahan ylikansalliset pankit ja suuryritykset, eivätkä katastrofia keittelevät poliitikot aio maksaa. 

Aina kun jokin asia tuntuu oudolta tai ei mahdu järkeen, Follow the money.

3 kommenttia:

 1. Erinomaista Sande! Tekstisi pitäisi saada muillekin foorumeille. Olet myös käyttänyt aikaa linkkien hankkimiseen ja asian seuraamiseen. En toki ehdi nyt avata kaikkia linkkejäsi, eikä toisaalta perussanomassasi ole meikäläiselle uutta. No toki Kataisen ajatuksia vuodelta 2008 en noin tyhmiksi tiennyt. Tietojeni mukan myös Juhana Vartiainen on vaatinut yli miljoona maahanmuuttajaa. Olisiko Sinulla siihenkin linkkiä?

  Terveisin Mauri

  VastaaPoista
 2. Pankkiirit hallitsevat Eurooppaa. Komissio tottelee pankkiirien ohjeita.
  The United Bank of Switzerland vaatii siirtolaisten määrän kaksinkertaistamista v. 2016
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/3387334/posts
  Bilderberg vaatii Eurooppaa hyväksymään kaikki siirtolaisiksi haluavat - koyhdyttämään Eurooppaa ja luomaan kaaosta Eurooppaan. Amerikassa jo harjoiteltu. Vallankaapauksia ja sotia Väli-Amerikassa -> jatkuva pakolaisvirta USAhan.

  https://bilderbergmembers.wordpress.com/2016/01/21/windsor-beytrayal-isis-abc-news/

  http://www.infowars.com/goldman-sachs-boss-bilderberg-member-peter-sutherland-europe-needs-more-refugees-from-africa-syria/

  http://www.bilderberger.ch/?p=20588

  VastaaPoista
 3. Siis miten äijä kirjottaa joka kerta näin puhdasta timanttia? Vaikka kuinka koittais kriittisesti peilata ynnä pähkäillä näitä kirjotuksia, niin silti joka kerta oon täysin samaa mieltä pilkulleen. Muutama poikkeus tietysti vahvistaa säännön.

  Onkohan musta tulossa joku hihhuli, joka kelaa et joku uus profeetta naputtaa näppistä siel langan toises päässä...?

  Oli miten oli, tää blogi kaipais helvetisti enemmän lukijoita. Saatais varmaan sitä järkee tän lammaskansan kalloihin taouttua.

  Varmasti parasta paskaa mitä on härmänkielellä aikoihin paukuteltu nää tekstit. Hyvää kesän odotusta sinne! Jatkahan samaan malliin!

  VastaaPoista