maanantai 2. marraskuuta 2015

MIKSI JA MITEN EUROOPPA DESTABILISOIDAAN

Jotta ymmärtäisimme mistä pakolaiskriisissä on kyse ja miten se liittyy siihen kuuluisaan "isoon kuvaan" on ymmärrettävä sen linkittyminen Lähi-idän tapahtumiin. Vasta kun ymmärrämme mitä siellä tapahtuu ja miksi, voimme ymmärtää mistä "pakolaiskriisissä" ja muissa on kyse. Seuraavassa videoklipissä entinen Nato-komentaja ja Pentagonin haukka, neljän tähden amerikkalaiskenraali Wesley Clark kertoo suoraan mistä on kyse ja milloin päätökset on tehty. Ne tehtiin jo vuonna 1991, eli 25 vuotta sitten.

https://www.youtube.com/watch?v=zuvV8-82LPQ

Kyse ei siis ole sattumasta tai kaaoksesta, joka olisi syntynyt itsestään. Kyse on politiikasta, toimista jotka hyödyttävät tiettyjä tahoja. Kuten olen aikaisemmassa tekstissä jo osoittanut, terroristijärjestö ISIS ei syntynyt itsestään tai sattumalta, vaan se oli ja on edelleen Yhdysvaltojen ja Israelin projekti, jolla Syyria destabilisoitiin. Tavoitteena oli syöstä Assadin hallinto vallasta, mutta miljardien dollarien aseellisesta, aineellisesta ja muusta tuesta huolimatta ISIS ei kyennyt kaatamaan hallitusta, jonka Yhdysvallat oli päättänyt kaataa jo vuonna 1991.

http://www.historycommons.org/context.jsp?item=aautumn92rethinking#aautumn92rethinking

ISIS ei suinkaan ole vain amerikkalaisten ja israelilaisten tukema. Se on saanut ja saa tukea muiltakin läntisiltä toimijoilta, niiden armeijoilta ja tiedustelupalveluilta. Näitä ovat ainakin Ranska ja Iso-Britannia, joiden sotilaat ovat jo ilmeisesti osallistuneet aktiivisesti taisteluihin Syyriassa viimevuodesta saakka ja olleet mukana jo vuodesta 2012 lähtien. Asiasta on raportoitu kansainvälisessä mediassa.

http://uk.reuters.com/article/2012/06/27/uk-syria-escalation-idUKBRE85Q11C20120627

Se, mikä todistaa ISIS-terroristijärjestön linkit länsimaisiin tiedustelupalveluihin, on tietenkin järjestön toiminta EU:n alueella. Alusta lähtien järjestön edustajat ja värvärit ovat voineet liikkua täysin vapaasti EU:n alueella maasta toiseen, Syyriasta EU:hun ja EU:sta takaisin Syyriaan uusia taistelijoita ja lisärahoitusta hankittuaan.

Tiedän, että mikäli EU haluaa pysäyttää jonkun yksilön matkustelun EU:n sisällä, se onnistuu. Näin on käynyt monille moottoripyöräkerholaisille. Tästä huolimatta ISIS-järjestön toimijat ovat koko ajan matkustelleet kenenkään estelemättä pitkin poikin EU:ta, Varsisuolta Wieniin, Lontoosta Lissaboniin jne. Miten terroristijärjestön jäsenet voivat makustella edestakaisin, pitää julkisia puheita moskeijoissa ja kokoontumisissa, käydä pankeissa, järjestellä rahaliikennettä, hankkia aseita ja varoja? Ja meille vakuutellaan mediassa kuinka länsi käy sotaa ISIS:tä vastaan? Ja sinä uskot sen?

Allaolevasta linkistä käy ilmi, että viranomaiset ovat tienneet kuvion koko ajan.

https://www.europol.europa.eu/content/returning-fighters-syrian-conflict-cause-concern-eu

Syyrian pakolaiskriisi alkoi sodan puhjettua 2011. Naapurimaihin pakeni hyvin lyhyessä ajassa miljoonia syyrialaisia. Libyan pakolaiskriisi alkoi samoihin aikoihin ja pakolaisten salakuljetus alkoi samantien. Vielä 2013 EU suunnitteli yhteistä laivasto-operaatiota Välimerellä, jossa salakuljettien alukset tuhottaisiin sen jälkeen kun ne olisi hinattu takaisin Libyaan (vastaavaa "suunnitellaan uudelleen" juuri nyt). Kuitenkin syksyllä 2015 alkoi hallitsemattoman tuntuinen pakolaisvyöry EU:n alueelle, näennäisen äkillisesti, siis 4 vuotta sen jälkeen kun miljoonat olivat paenneet Syyriasta.

Mitä tapahtui? Jossakin tehtiin päätös, jonka perusteella kreikkalaiset eivät edes pyrkineet enää estämään pakolaisten kauttakulkua ja maahansaapumista. Jossakin tehtiin päätös, jonka perusteella turkkilaiset eivät edes yrittäneet estää "salakuljettajia", jotka pakkasivat autolauttoihin tuhansia pakolaisia yhdellä kertaa avoimesti keskellä päivää satamassa. Kreikan päässä yksikään satamaviranomainen ei tehnyt elettäkään, kun autolautallinen pakolaisia saapui Pireuksen satamaan. Joku oli tehnyt päätöksen käynnistää tämän.

Miksi?

Jälleen kerran on katsottava kuka tästä hyötyy. Hyötyjiä on neljä.

Yhdysvallat, joka saa pakolaisvyöryllä aikaan koko EU:n heilumisen, eli tällä EU destabilisoitiin nopeimmin pieleen menneen euro-operaation jälkeen. Kannattaa muistaa, että Yhdysvallat on koko ajan lisännyt miehitysjoukkojaan EU:ssa, varsinkin sen itäosissa, eli se on tehnyt EU:ssa aivan samaa kuin Irakissa tai Afganistanissa, ilman laukaustakaan. Syykin on selvä. Miehityksellä estetään eurooppalaisia tekemästä taloudellista yhteistyötä BRICS-maiden kanssa ja valvotaan miehitettyjen maiden hallituksia ja politiikkaa kokonaisuudessaan.

Suuryritykset. Pakolaisvyöry tuo EU:n alueelle satoja tuhansia halpatyöläisiä, joita voidaan hyödyntää taloudellisesti monin eri tavoin. Satojen tuhansien kielitaidottomien ummikkojen armeijalla eurooppalainen tulotaso voidaan romahduttaa ja saadaan aikaan halpatyövoimamarkkinat EU:n sisälle. Tätä tarvitaan BRICS-maiden kanssa kisattaessa. Suomessa Elinkeinoelämän keskusliitto on jo lähtenyt liikkeelle ja vaatii juuri maahantuotujen "pakolaisten" helpotettua pääsyä työmarkkinoille tavalla, joka kantaväestöltä tai pitkään maassa jo olleilta puuttuu.

EU-liittovaltiohanke. Mikä tahansa kriisi EU:ssa antaa federalisteille ammuksia poliittisessa keskustelussa ja millä tahansa kriisillä voidaan vaatia lisävaltuuksia ja päätöksenteon siirtämistä ylikansallisille orgaaneille EU:n piirissä. Eurokriisi sopi sekä Yhdysvalloille että federalisteille. Heikko euro, velkakriisi ja muut olivat Wall street pankkien mieleen. Eurokriisin avulla federalistit saivat lisää valtaa suhteessa kansallisiin tasoihin. Niin on myös tämän kriisin kanssa. Jo nyt olemme kuulleet puheenvuoroja, joissa vaaditaan yhteiseurooppalaisia toimia EU:n SISÄISTEN UHKIEN torjuntaan.

Rikollisjärjestöt hyötyvät nekin. Turkissa sikäläiset rikollisjärjestöt ja maan tiedustelupalvelut pyörittävät pakolaisbisnestä, kreikkalaiset rikolliset hoitavat kuvion Kreikan päässä, Balkanin rikolliset jatkavat siitä eteenpäin. Välimerellä toimii ns. Välimeren mafia, joka on erikoistunut pakolaisten ja laittomien siirtolaisten salakuljettamiseen. Se taas toimii Italian mafiajärjestöjen kanssa, jotka jo Kosovon sodan aikaan tienasivat satoja miljoonia albanialaisten rikollisjärjestöjen kanssa Adrianmeren ihmiskuljetuksilla.

http://www.newsweek.com/2015/06/19/migrants-and-new-mediterranean-mafia-341468.html

Hiljattain julkaistiin uutinen, jonka mukaan Nato ryhtyy selvittämään kuka koordinoi EU:n laajuista kansallismielisyyden, ulkomaalaisvastaisuuden ja rasismin nousua. Todellisuudessa tämä on kakkapuhetta. Sellaista ylikansallista tahoa ei ole olemassakaan. Kyse on siitä, että pakolaisoperaatio on saanut aikaan EU-maissa rasismin, ulkomaalaisvastaisuuden nousun, eli selvittäjät ovat samoja jotka kriisin ovat luoneetkin.

http://www.elisa.net/dn-nato-epailee-jarjestelmallista-muukalaisvihan-lietsontaa-euroopassa/

Tämän hankkeen tarkoituksena onkin määritellä kansallismieliset ja EU-kriittiset koko EU:n laajuiseksi uhkaksi, mitä he ovatkin EU:lle, federalisteille ja Yhdysvalloille, jonka on helpompi hallita yhtenäistä EU:ta kuin lukuisia itsenäisiä valtioita. Kun kansallismieliset liikkeet ja toimijat on leimattu EU:ssa sisäiseksi uhkatekijäksi ja niille luotu fiktiivinen yhteys, ne tullaan nujertamaan ylikansallisin voimin, Naton ja EU:n toimesta.

Suomessa kampanja on jo alkanut. Valtamediassa on pidempään luotu mielikuvaa siitä, kuinka kaikki EU- ja Nato-kriittiset kirjoittajat, liikkeet ja henkilöt ovat vihollisia ja vihollisen, yleensä ryssän palveluksessa ja palkkalistoilla. Mitkä tahansa kritiikin lähtökohdat ovatkin, teema on juuri tämä: nämä ihmiset ovat vihollisia, vastustajia. Tämän mediamyllyn tarkoituksena on totuttaa suuri yleisö siihen, että nämä ihmiset otetaan erikoiskäsittelyyn, jos ja kun tarpeelliseksi katsotaan.

Tässä yhteydessä on syytä tarkastella isoa kuvaa isompaa kuvaa, joka paljastaa EU-federalistien ja Yhdysvaltojen motiivit. Miksi Yhdysvallat ja EU haluavat EU:n laajuisen kriisin? Tiukentaakseen otettaan alueesta. Se on ainoa syy. Motiivi kontrollin tiukentamiseen on se, että sekä EU että Yhdysvallat tietävät BRICS-liittouman pyrkivän valta-asemaan maailman taloudessa.

BRICS-maat pyrkivät luomaan oman valuuttajärjestelmänsä ja taloutensa, joka ei olisi lainkaan riippuvainen lännestä. Kiina ja Venäjä, mutta myös Intia, toimivat hyvin aktiivisesti globaalissa mittakaavassa, esim. Afrikassa ja Etelä-Amerikassa ja uhkaavat suoraan EU:n ja Yhdysvaltojen taloudellista dominanssia. Venäjä on pyrkinyt jatkuvasti suurempaan taloudelliseen rooliin EU:ssa ja Yhdysvaltain talouden yskiessä se on muodostunut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Juuri siksi Yhdysvallat pyrkii miehittämään jokaisen EU-maan, joka voisi ryhtyä liiketoimiin Venäjän kanssa.

Vähemmälle huomiolle on jäänyt Kiina, vaikka sen sota-aluksia vieraili ensikertaa Itämerellä viimekesänä, ensimmäistä kertaa maailman historiassa. Kiina omistaa 9% Ukrainasta, sen parhaista viljelysmaista. Kiina valmistaa käytännössä lähes kaiken EU:ssa myytävän kulutuselektroniikan. Intia ja sen naapurimaat valmistavat valtaosan vaatteista. BRICS-maiden taloudellinen vaikutusvalta on jo nyt EU:ssa tasolla, joka huolestuttaa sekä federalisteja että Yhdysvaltoja.

Yhdysvallat käy lähes normaalia kauppaa Venäjän kanssa. Vasta hiljattain maailman suurin helikopterivalmistaja Bell ilmoitti avaavansa uuden tuotantolaitoksen Venäjälle. Kansainvälisen avaruusaseman toiminta on täysin riippuvaista Yhdysvaltojen ja Venäjän yhteistyöstä. Yhdysvallat siis toimii kahdenkeskisesti suoraan Venäjän kanssa, mutta ei halua että EU tekisi samoin.

EU puolestaan tietää, että se voi lyödä kiilaa Yhdysvaltojen, Kiinan ja Venäjän väliin vain keskittämällä voimiaan. Juuri siksi federalisteilla on niin kova kiire luoda eurooppalainen liittovaltio juhlapuheiden lisäksi myös käytännössä. Juuri siksi EU:n kansallismieliset liikkeet ovat sen vihollisia.

Juuri siksi EU destabilisoidaan. Se sopii Yhdysvalloille, EU:n federalisteille ja juuri siksi pakolaistulva laukaistiin syksyllä 2015, neljä vuotta sen alkamisen jälkeen. Mikäli EU:ssa ei suostuta federaatiopolitiikkaan, sen alueella olevat ISIS-toimijat aktivoidaan. Terroriaalto saisi aikaan vastareaktion, joka oikeuttaisi poikkeustoimet koko EU:n tasolla. Mikäli rasistinen väkivalta nousee ennen tätä, sekin tarjoaa mahdollisuuden poikkeustilaan.

Euroopan laajuisesta destabilisaatiosta eli Euroopan libanonisoinnista hyötyvät monet tahot. Levottomuudet, sekasorto ja niitä seuraavat poikkeustilat sopivat Yhdysvalloille, EU-federalisteille, suuryritykslle, rikollisjärjestöille ja suurpankeille. Ainoat, jotka jäävät tappiolle, ovat eurooppalaiset itse.


11 kommenttia:

 1. Tämä on hyvänäkökulma tilanteeseen, tosin itse uskon enempi ohjautumiseen kuin yleiseen ohjaamiseen.

  VastaaPoista
 2. Rikollinen Naton isäntämaasopimuksen kiireellinen allekirjoittaminen sopii hyvin tämän agendaan. Ja tietenkin astraalisen Venäjä-vihan kiihottaminen Ukrainan vallankaappauksen tiimoilta. Ihmettelen kuinka suuri osa esim. Suomen eduskunnasta ajaa tietoisesti federalistien asiaa ja kuinka suuri osa on näiden hyödyllisiä idiootteja.

  VastaaPoista
 3. Kannattaisi tarkastella L Savin'in 26.10.2015 laatimaa artikkelia ("Strategic Engineered Migration as Weapon of War")!

  http://m.strategic-culture.org/news/2015/10/26/strategic-engineered-migration-as-weapon-of-war.html
  VastaaPoista
 4. Hieno kirjoitus , joka meni asian ytimeen ja täyttä faktaa , ! Hyvä Sande !

  VastaaPoista
 5. Terrorilla tyhjennetään joku tavoiteltava alue - muutetaan itse tilalle. Mikähän valtio se voisi olla Syyrian lähellä. No niitähän on monia.

  VastaaPoista
 6. Euroopan pelastaja yhdysvaltojen suoralta, ja epäsuoralta hyökkäykseltä, on BRICS.
  Euroopan pitää pyytää apua BRICS-mailta, valtiotasolla.
  Seuraava vaihe on EU-organisaation laukkauttaminen.

  Kolmas ja tärkein vaihe on yhdysvaltojen blokkaaminen euroopasta, mahdollisimman täydellisesti, tarkoittaa BRICS-maiden kanssa lisääntyvää yhteistyötä ja IMF-järjestelmästä irtaantumista (käytännössä USA:n lyömäase).

  Eurooppa voi pelastua vain ja ainoastaan irtaantumalla yhdysvalloista.
  Yhdysvallat on euroopan pahin vihollinen.

  VastaaPoista
 7. Miten Sande osuu joka tekstissään aina näin hyvin asian ytimeen? Jälleen kerran loistavaa tekstiä!

  VastaaPoista
 8. MAAHANTULOVARUTUMISEN OPAS JÄRJESTÖILLE JA SEURAKUNNILLE
  Punainen risti 2013 https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/J%C3%A4rjest%C3%B6jen%20opas%20MAVA.pdf

  VastaaPoista
 9. Niinhän, että se USA vaiko siellä takana Hollywoodin ja lähes maailman median omistavat judet??!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaanki globaali eliitti. Ns. illuminati, eli rikkaimmat yksilöt ja samalla monikansalliset jättiyhtiöt.

   Poista
 10. Elikkäs pienen ihmisen ratkaisu kriisiin on siirtyä käyttämään ruplia tai vaihtoehtoisesti omaa paikallisvaluuttaa, jota ei vaihdeta kuin oman yhteisön jäsenten tai jopa kansan €uroihin, jos kansa on yhtenäinen. Myös Bitcoin voi toimia sellaisena vaihtoehtona.

  VastaaPoista