torstai 12. marraskuuta 2015

POLIITIKKOJEN AIKAPOMMI

Ruokaa jonottavien suomalaisten määrä on lisääntynyt hälyyttävästi viimevuosina. Kaikki ruoka-apua tarjoavat tahot ovat kertoneet tästä julkisuudesta. Maassa on siis yhä enemmän kansalaisia, joiden rahat eivät riitä ruokaan.

Lähes viikottaiset uutiset kertovat vanhusten heitteillejätöistä ja raa'asta kohtelusta ennen kaikkea yksityisissä hoitokodeissa. Syynä on henkilöstön reipas alimitoitus ja se, että yksityisen yrityksen ensisijainen tehtävä on tuottaa voittoa omistajilleen, ei hyvinvointia vanhuksille.

Asuntojen hinnat ovat karanneet taivaisiin. Yhä useampi työssäkäyvä joutuu hakemaan yhteiskunnalta asumistukea pitääkseen kiinni asunnostaan.

Puolen miljoonan työttömän armeija saa jatkuvalla syötöllä lisää uusia jäseniä, kun julkinen sektori ja yksityiset yritykset, suuryritykset etunenässä, irtisanovat satoja ja tuhansia jatkuvalla syötöllä. Uusia työpaikkoja ei synny, eikä luoda. Miljardien yritystuista huolimatta, miljardien veronkevennyksistä huolimatta, miljardien veronkierrosta huolimatta.

Kouluja, terveyskeskuksia, poliisiasemia, työvoimatoimistoja, kansalaisille suunnattuja palveluita suljetaan, lakkautetaan, lopetetaan ja tapetaan ympäri maata kiihtyvällä vauhdilla.

Yksikään poliitikko tai virkamies ei tee yhtään mitään korjatakseen näitä ongelmia. Kaikki sanovat tekevänsä niin, mutta kaikki tekevät kaikkensa pahentaakseen tilannetta. Jokainen kansanedustaja on mukana suomalaisen yhteiskunnan tappotalkoissa. Se on totuus. Yksikään eduskuntapuolue ei ole tehnyt mitään tehdäkseen toisin, ei eduskunnassa tai hallituksessa.

Virkamieslegioonia johtavat byrokraattipomot teloittavat alaistensa työpaikkoja ja tekevät likaisen työn maamme murhaamisessa. Kehitys on vääjäämätön. Kannattaa muistaa, että juuri byrokraatit ja virkamiehet mahdollistivat ja toteuttivat historian suurimmat kansanmurhat Neuvostoliitossa, Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Ne ihmiset, joiden palkan me maksamme jotta he pitäisivät meistä huolta ja hoitaisivat asioitamme, käyvät aktiivista sotaa meitä vastaan. He toimivat meitä vastaan, meidän tappioksemme. Tuhansia suomalaisia tapetaan, kun lähihoitopaikkoja lakkautetaan, kun sairaaloita suljetaan. Se on fakta.

Sydänkohtauspotilaan henki riippuu minuuteista. Jos sairaala on 10km päässä, mahdollisuuksia on. Todellisuudessa sairaala on suurimassa osassa Suomea niin kaukana, että jos saa rajun sydänkohtauksen, hengissä selviäminen on täysin tuurista kiinni.

Jos nainen joutuu synnyttämään kotonaan tai matkalla synnytyssairaalaan, hän on hengenvaarassa. Mikä tahansa verenvuoto, sisäiset repeämät, puhumattakaan aivoverenvuodosta tai muista vastaavista komplikaatioista, voi olla kohtalokas. Suurimmassa osassa Suomea näin on jo nyt. Lähivuosina satoja suomalaisia naisia kuolee synnytyksiin.

Mikään puolue, yksikään poliitikko, virkamies tai byrokraatti ei edes pyri estämään tätä. Ei yksikään. Voidaan sanoa, että suomalaiset virkamiehet ja poliitikot, kaikki eduskuntapuolueet ja kansanedustajat, osallistuvat tuhansien suomalaisten murhaamiseen hallinnollisin keinoin. Näin käy, kun palveluita karsitaan ja menoja leikataan. Se on fakta.

Kun tähän tilanteeseen tuodaan yli 24 000 pakolaista, joille järjestyy välittömästi yösija, ruokailu, vaatetus, lääkärintarkastus ja kuukausiraha, on selvää, ettei se voi olla herättämättä kiukkua ja vihaa. Kiukku ja viha voi olla väärinsuuntautunutta. Se on voi olla arveluttavaa. Miten vain, mutta sitähän syntyy. Kun itse kävelee rikkinäisissä lenkkareissa ja reikäisissä verkkareissa, ja katselee kuinka pakolaiskeskukseen lahjoitettuja vaatteita viedään roskiksiin, herää kysymys: mitä vittua?

Joku siellä sanoo, ettei pakolaisia tuoda Suomeen. Tuodaan. Ruotsin valtio tuo heitä ilmaiskyydeillä junilla ja busseilla Tornioon ja tuhansia. Joku on järjestänyt heidän matkansa halki Euroopan. Se ei onnistuisi, jos kansainvälisiä pakolaissopimuksia noudatettaisiin oikeasti. Kaikkien niiden mukaan pakolaisten tulisi hakea turvapaikkaa lähimmästä turvallisesta maasta. Suomeen päästäkseen pakolaisen on kuljettava halki koko EU:n.

Joku sanoo, että jos rajalle ilmestynyt ilmoittaa olevansa pakolainen, hänen asiansa on tutkittava. Kyllä, mutta jos pakolainen tulee turvallisesta maasta, hänet voidaan käännyttää laillisesti takaisin samantien. Kaikkien sopimusten mukaan. Jos joku tulisi Afganistanista, Irakista tai Syyriasta suoraan lentokoneella Seutulaan, Suomi olisi ensimmäinen turvallinen maa. Näin sanovat kaikki kansainväliset sopimukset.

Tämä "pakolaiskriisi" on järjestetty, sovittu juttu. Kuten on käynyt ilmi, siihen varauduttiin jo toukokuussa 2015. Puheet sen yllättävyydestä ovat paskapuheita. Tarkoitus oli luoda hallittu kaaos, jonka varjossa voidaan viedä läpi kaikenlaisia asioita, vapaakauppasopimuksesta sosiaaliturvan romuttamiseen ja itsenäisyyden murhaamiseen.

Ongelma on vain siinä, että tämä räjähtää käsiin. Jossakin vaiheessa kantaväestön mitta täyttyy. Niin tulee käymään, ikävä kyllä. Jossakin vaiheessa katkeruus ja viha purkautuvat ja yleensä ne purkautuvat väkivaltaisesti. Poliitikot ja byrokraatit tuntevat olevansa turvassa, koska viha tulee suuntautumaan maahan tuotuihin niin sanottuihin pakolaisiin. Se on peruspsykologiaa. Maahan tulleet ovat se Toinen automaattisesti. Enemmän kuin sopiva vihan kohde.

Näin tulee käymään, koska samaan aikaan kurjistetaan kantaväestön oloja rajusti. Kun kantaväestön vanhuksia ja sairaita kuolee säästösyistä ja maahan juuri tulleiden asioiden hoitamiseen löytyy miljardi tuosta vain, se saa aikaan hirvittävää vihaa. Jossakin vaiheessa tulee räjähdys, purkaus, ja se on karmea asia.

Mutta eduskunnan hyväosaisia se ei kiinnosta paskaakaan. Siellä pelataan poliittista peliä, kisataan vallasta ja rahasta, eikä tajuta, että heidän itsensä luoma aikapommi tikittää koko ajan perseen alla.

9 kommenttia:

 1. Tarjontapuolen taloustiede ja monetaristinen oppi edellytää työvoiman tarjonnan paisuttelua että ,heidän mäkökulmastaan markkinat toimisivat juuri heidän edukseen.. Toisaalta taas maamme pahin ogelma on kansakuntamme vähäväkisyys suhteessa maamme pinta-alaan. Jos haluamme pitää kokomaan asuttuna ja vielläpä siten ,että kaikkialle maahamme syntyy elinkelpoisia ja omilaan toimeentulevia yhteisöjä. Yhdysvaltain elinvoiman säilyminen ja kasvaminen on osin aiheutunut siitä että sen väestö on tuplaantunut elinaikanani. Mielestäni nyt olisi erittäin tärkeää pitää yllä suomalaista kultuuri perimää ja opastaa tänne saapuvat suomalaisen kansankultuurin erityispiirteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä nyt ei ollut mitään uutta. Aika posiitivista puhetta mitä nykyjään saa koko ajan kuulla...

   Poista
 2. Tämä "pakolaiskriisi" on järjestetty, sovittu juttu. Kuten on käynyt ilmi, siihen varauduttiin jo toukokuussa 2015. Puheet sen yllättävyydestä ovat paskapuheita.

  Taisi kyllä alkaa jo aiemmin

  VastaaPoista
 3. Mikäli Herra Parkkoselle voisi ehdottaa, älkää käyttäkö termiä virkemies.
  Perusteluna että virkamiehistä n.75-80 %.a on naisia.

  Pilkunviilaustahan tämä on, termi virkamies johtuu siitä, että aikojen alussa lähes kaikki (+ 90 %) olivat miehiä.

  Nykyisin voisimme siis käyttää termiä virkanaiset.

  VastaaPoista
 4. Mutta kun, siis ei jos, kaikki tämä patoutunut katkeruus ja viha kerran purkautuu, niin poliittisten päättäjien on ihan turha kuvitella olevansa jotenkin turvassa. Sadan vuoden takaiset tapahtumat tulevat toistumaan, jyrkempinä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ma`odotan sitä. Mutta kauan tuntuu kansan "pinna" kestävän...? Ei voi kuin ihmetellä tätä paskan määrää, mitä suomalaiset nielevät ja niin - maksavat!

   1%

   Poista
 5. pitää siis levittää sanomaa, että vika on päättäjissä eikä maahanmuuttajissa.

  VastaaPoista
 6. Lisäksi "teemaan"; Kangasalan Kaivannon psyk.sairaala lakkautettiin lokakuun loppuun mennessä - säästösyistä?! Nyt sinne avataan vastaanottokeskus "pakolaisille" ja rahaa on tähän. Uskomatonta, mutta totta.

  VastaaPoista
 7. Kansojen liikehtiminen paikasta toiseen on täysin harkittua menetelmää tuhota yhteiskuntia.Yksi osasyyllinen on SOROS jolla näyttää olevan rajattomasti varoja "sponsoroida" kulkijat maasta toiseen, aiheuttaen taloudellista tuhoaan joka askeleellaan.Nyt on vuorossa etelä-Amerikan vaeltajat ylittäessään USAn rajat laittomasti.

  VastaaPoista