sunnuntai 8. marraskuuta 2015

SOTE-SHOKKI

Nyt kun "hallitus on sopinut", että Suomen kansanterveys tuhotaan ja suomalainen terveydenhoitojärjestelmä tuhotaan, valtamediassakin aletaan heräillä siihen mistä on todella koko ajan ollut kyse. SOTE ei tarkoitakaan palveluiden parempaa saatavuutta! Tosin, jokainen jolla oli edes kalansilmät ja munuaiset korvien välissä, tiesivät tämän koko ajan.

Jo 1990-luvun lopussa television ajankohtaisohjelmissa esiintyi pukumiehiä, joiden mielestä Suomeen mahtuu vain 5-6 sairaalaan, siis isoa sairaalaa. Samojen pukumiesten mukaan yhtä terveyskeskusta varten vaaditaan 25 000 ihmisen alue. Se olisi tarkoittanut valtaosan Suomea jäämistä ilman terveydenhuoltoa.

Jo tuolloin kirjoitin asiasta medioiden keskustelupalstoille, yleensä turhaan, otin yhteyttä joihinkin toimittajiin, turhaan, ja kansanedustajiin, täysin turhaan, koska ymmärsin, että tämä "terveydenhuollon hallintouudistus" tiesi maan terveydenhuollon tuhoamista. Asia ei kiinnostanut paskaakaan poliitikkoja tai mediaa.

Asia katosi pinnan alle muutamaksi vuodeksi, mutta kulissien takana valmistelu ja kehittely jatkui edelleen. Vuonna 2008 Voima-lehti haastatteli miestä, joka suunnitteli hallintouudistusta. Tuossa haastattelussa kyseinen SITRAn eli Esko Ahon mies sanoi, että hallintouudistus viedään läpi osissa niin, ettei kansa ymmärrä sitä kokonaisuudeksi. Yksi osa on "kuntauudistus" eli kuntien lakkauttaminen, toinen on sote jne. Kaikkien näiden taustalla on Suomen lakkauttaminen ja siirtyminen "konsernimalliin".

Koska tuo sana oli liian pahamaineinen ja rehellinen, ja harva tiesi tuossa vaiheessa että koko Suomi oli jo rekisteröity yritykseksi saman tien kun meidät liitettiin Euroopan Unioniin, ruvettiin höpöttämään asioista ikään kuin ne olisivat eri palasia. Kyse oli ja on edelleen vain yhdestä asiasta: Suomi-nimisen valtion lakkauttamisesta.

Miksi haalaripoliisien määrää on vähennetty koko ajan ja poliisibyrokraattien määrää sisäministeriössä lisätty? Koska näin raivataan tilaa yksityisille turvapalveluille.

Miksi sodan ajan reserviä on vähennetty ja varuskuntia lakkautettu? Koska näin raivataan tilaa Nato-armeijalle, joka on pääosin palkka-armeija. Vihreät, etenkin Heidi Hautala, ovat orgastisella kiimalla olleet ajamassa erityisesti tätä.

Koulujen lakkauttaminen on osa samaa. Terveydenhuollon alasajo samaa. Kyse on tämän maan tuhoamisesta. Kyse on siitä, että Suomeen tulee valtion virasto, yksi ainoa toimija. Se ei pysty hallinnoimaan laajoja kokonaisuuksia. Se ei ole sen tehtävä. Se on toimisto, joka toteuttaa Euroopan Unionin liittovaltion käskyjä. Se on toimisto, joka toteuttaa ylikansallisten suuryritysten tahtoa TTIP ja muiden "vapaakauppasopimusten" mukaisesti.

Tästä on kyse. Te, suomalaiset, kansa, olette pelkkää paskaa. Teidän ainoa tehtävänne on rahoittaa tämä projekti ja tuhota kansallisvaltionne. Mitään muuta virkaa teillä ei tässä kuviossa ole. Juuri siksi te ette tarvitse sairaaloita. Eivät ne teitä varten ole. Ne ovat tulevaisuudessa niitä varten, joilla on rahaa. Ei teitä.

Koulut tulevat olemaan maksullisia nekin. Ne eivät ole teidän lapsianne, tai lastenlapsianne varten. Ne ovat niitä varten, joilla on rahaa. Eivät kaikkia varten.

Tästä on kyse sotessakin. Ei sitä tehdä teitä varten. Ei sillä pyritä säilyttämään mitään, vaan tuhoamaan. Sote-alueen yksityistämisestä ei päätä mikään demokraattisesti valittu elin. Päätöksen tekee muutaman virkamiehen ryhmä. Sinä, sinun kuntasi tai kaupunkisi ette voi vaikuttaa asiaan millään tavalla.

Te ette edes voi vastustaa tai kieltäytyä päätöksestä. Te voitte vain maksaa veroparatiisista käsin toimivalle terveysbisnekselle. Se on teidän roolinne. Mitään muuta virkaa teillä ei ole. Asiakas? Jos sinulla on rahaa. Muussa tapauksessa: painu vittuun siitä bisneksiä häiritsemästä, suomalainen.

http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/03/kuinka-suomi-tuhotaan.html

5 kommenttia:

 1. Suomen tuhoaminen totaalisesti on ollut muutaman vuosikymmenen projekti.
  Määrätietoisesti pala kerrallaan eteenpäin kohti yritysten valtio-konseptia, kansalaiset muuttuvat maksaviksi asiakkaiksi.

  Tämän ideologian ydin löytyy Bilderberg-ryhmästä.
  Bilderberg-ryhmässä on kaksi tasoa, todellinen johtotaso, sekä hännystelijät/käskytettävät.

  Pyhä idea on haalia ryhmään, varsinkin ns.länsimaista, mahdollisimman vaikutusvaltaisia henkilöitä, joille käytännössä jaetaan toimintaohjeita kuinka omissa maissa toimitaan, näennäisesti asioista keskustellaan.

  Luonnollisesti toisissa maissa ideologia toimii tehokkaimmin kuin toisissa, suomi kuuluu niihin joille jaetaan käskyjä paikallisen hierarkiajärjestyksen kautta, paikalliset eivät vastusta johtajien käskyjä, muuta kuin kahvipöytäkeskusteluissa.
  Suomessa ketju toimii kaavalla:
  1. EU-organisaation johto > suomen ns.valta-eliitti (johtavat byrokraatit, EK, poliittinen johto, paikallinen finassisektori).
  2. Suoraan suomen valtaeliitin kautta.

  Bilderbergin todelliseen ytimeen, joka ei juurikaan halua näkyvyyttä, kuuluu maailman vauraus-eliitti, jotka omistavat suurimman osan globaalista suuryrityksistä ja finanssisektorista.
  Bilderberg-ytimen ensisijainen tavoite on kasvattaa lisää varallisuusmassaa itselleen, sekä todellista vaikutusvaltaa (nythän demokratiassa valta ei ole heillä) valtioiden päätöksiin.

  Suomalaiset ovat pikkukaloja tässä meressä, helppo suupala Bilderberg-ytimelle.
  Suomalaiset pikkusieluiset "johtajat" unelvoivat pääsystä "bilderbergiläiseksi", tulla maailman "todelliseksi johtajaksi" .... ja ovat valmiita tekemään ihan mitä tahansa heiltä pyydetäänkin, luonnollisesti, noita pikkusieluisia tyhjäpäitä ei koskaan päästetä eteistä pidemmälle, porkkanaa ei heiluteta yhtään enempää kuin tarve vaatii.

  Lopputuloksena päästään taas kerran samaan lopputulokseen.
  Suomalaisen ihmisen pahin dilemma on heikko itsetunto, ollaan valmiita myymään koko suomi päästäkseen muita "paremmaksi" ja "todelliseksi johtajaksi", saada ulkoista meriittiä olemassaolostaan, siksi suomalainen päätöksentakijä/vaikuttaja on helppo houkuttaa bilderberg-käskyläiseksi.

  Mitä tulee SOTE:een, tämä kuuluu täysin bilderberg-suunnitelmaan, onhan terveyshuolto kansakunnan jatkumon ydin, kysyntä on ikuista, tuotto on varmaa ja vakaata ... mikäli asiakkalla rahaa ei ole, menköön muualle kuolemaan.

  VastaaPoista
 2. Miten oikeassa oletkaan!

  VastaaPoista
 3. Myös Heikkilä herättelee kansaa, toivottavasti hertys tapahtuu: http://www.anttiheikkila.com/blogi/sotesoppaa-ja-muutakin/

  VastaaPoista