tiistai 17. marraskuuta 2015

KUINKA ITSENÄISYYTEMME VIETIIN

Suomi ei ole enää itsenäinen, suvereeni valtio. Jokainen poliitikko joka väittää niin, valehtelee tai ei tiedä mitä itsenäisyys tarkoittaa. Suomen itsenäisyys vietiin kansakunnalta hallinnollisin toimin ja poliittisin päätöksin, vastoin maamme perustuslakia ja vastoin maamme rikoslakia ja laissa olevia puolueettomuuspykäliä. Suomen itsenäisyyden tuhoaminen oli ja on siis rikos, johon syyllistyivät kaikki ne poliitikot ja virkamiehet, joiden toimikausien aikana tämä operaatio tehtiin.

Itsenäisyytemme tuhoaminen oli parikymmen vuotinen projekti, jota johtivat erityisesti kokoomus, SDP, RKP ja vihreät. Keskusta on myös osallistunut itsenäisyytemme tuhoamiseen, tosin hajanaisena. Keskustassa on myös ollut vastaanharaajia, mutta heidät on sivuutettu käytännön toimissa. Pienemmät puolueet ovat kaikki avustaneet itsenäisyytemme tuhoamisessa kukin vuorollaan. Elinkeinoelämän keskusliitto ja Elinkeinoelämän valtuuskunta, suurimmat ylikansalliset yhtiöt ja pankit olivat myös keskeisessä roolissa, kun Suomen itsenäisyys tuhottiin.

Jos joku haluaa tietää keitä henkilöitä itsenäisyytemme tuhoamiseen osallistui, voi käydä läpi vuosien 1995-2015 hallitukset ja eduskunnan kokoonpanot. Samaan kastiin kuuluvat myös elinkeinoelämän  keskusjärjestöjen johtohenkilöt, virkamiesjohto valtion hallinnossa, Suomen pankissa ja puolustusvoimissa. Sieltä löytyvät nimet ja henkilöt, jotka tuhosivat itsenäisen Suomen täysin tietoisesti ja tahtoen.

Ensimmäinen vaihe itsenäisyytemme tuhoamisessa oli tietenkin EU-jäsenyys. Suomen liittäminen liittovaltiohankkeeseen (jo tuolloin oli täysin selvää, että EU:ta kehitettiin federaatioksi, se oli sanottu ääneen jo EU:n komission toimesta moneen kertaan) oli perustuslakimme ja puolueettomuuslakien vastainen rikos. Rikolliset poliitikkomme yrittivät peitellä jälkiään vuonna 2011, jolloin perustuslakiin lisätiin lause "Suomi on Euroopan unionin jäsenvaltio." Tuo lause on Suomen valtiosäännön vastainen ja korjaus tehtiin 16 vuotta rikoksen jälkeen, sitä peittelemään.

Samaan aikaan tämän julkisen EU-maanpetoksen yhteydessä Suomen valtio muutettiin yhtiöksi rekisteröimällä se Yhdysvaltojen yritysrekisteriin. Myöhemmin sama tehtiin Suomessa, eli kansanvaltainen demokratia muutettiin täydessä hiljaisuudessa yhtiöksi, organisaatioksi jolla ei ole mitään laillista oikeutta hallita maatamme. Tämäkin oli perustuslain ja lain vastainen rikos. Tämä rikos jatkuu edelleen.

Itsenäisyytemme tuhoamisessa keskeistä roolia on näytellyt yleiseurooppalainen valuutta euro. Euron avulla meiltä vietiin talouspolitiikka. Euro myytiin kansalle vakaudella ja rahan vaihdon helppoudella, vaikka todellisuudessa kyse oli talouspolitiikan hallinnasta. Asia ei ole vieläkään selvä kaikille, vaikka tuolloinen pääministeri Alexander Stubb ilmoitti asian suoraan eduskunnan täysistunnossa keväällä 2015 juuri ennen vaaleja. OLEMME LUOVUTTANEET RAHAPOLITIIKAN PÄÄTÖSVALLAN BRYSSELIIN. Stubbin lausunto on täysin selvä. Meidän talouspolitiikastamme päätetään Brysselissä. Suomen eduskunta ja hallitus eivät päätä mitään muuta kuin sopeutustoimista ja soveltamisesta.

Lopullinen niitti itsenäisyytemme arkkuun lyötiin puolustusvoimien komentajan toimesta, presidentin ja puolustusministerin paikalla ollessa. Nato isäntämaasopimus oli antautumisasiakirja, jolla koko maa kaikkine resursseineen luovutettiin ulkolaisen sotilasliiton käyttöön ilman mitään varauksia tai ehtoja. Puolustusvoimien komentaja syyllistyi sekä maanpetokseen, virkavalansa rikkomiseen, rikoslain 12.luvun pykälien 1 ja 10 vastaiseen rikokseen, puolueettomuusmääräysten rikkomiseen, sotilasvalansa rikkomiseen, sekä virkavaltuuksiensa ylittämiseen.

Kyseinen sopimus löytyy googlaamalla ja merkille pantavaa siinä on se, että se luovuttaa todellakin koko maan kaikki resurssit ulkolaisen sotilasjohdon käyttöön ilman mitään oikeutta vaikuttaa tämän ulkolaisen sotilasjohdon päätöksiin. Sopimuksessa ei myöskään mainita sanallakaan Suomen turvallisuutta, puolustamista tai mitään. Se on asiakirja, jolla Suomen armeija ja valtio antautuivat laukaustakaan ampumatta ulkomaalaisille täydellisesti ja ehdoitta.

Tämä ei ole se Suomi johon suurin osa meistä syntyi. Juuri siksi se ei tunnu omalta, juuri siksi maassamme tapahtuu kaikenlaista kummaa. Juuri siksi me suomalaiset olemme johdonmukaisten sortotoimien kohteena omassa maassamme.

Pienyrittäjiä ja pieniä firmoja tuhotaan koko ajan johdonmukaisesti ympäri maata hallinnollisilla toimilla. Lähitulevaisuudessa suomalaisia tulee kuolemaan tuhatmäärin hallinnollisten toimenpiteitten johdosta, terveydenhuoltojärjestelmän tuhon myötä. Maaseutua tyhjennetään johdonmukaisesti hallinnollisin toimin. Olemme suuren myllerryksen kohteena ja alaisia juuri siksi, ettei meillä ole enää itsenäisyyttä.

Yksikään eduskuntapuolue, kansanedustaja, poliitikko tai johtava virkamies ei puolusta suomalaisia. Se johtuu siitä, ettei se ole enää heidän työnsä. Eduskunta on osavaltioparlamentti, jonka tehtävä on soveltaa ulkomailta tulevat lait ja määräykset, virkamiesjohto panee sovellukset toimeen. Me olemme osavaltio, siirtomaa. Olemme palanneet samaan tilanteeseen, jossa olimme Venäjän ja Ruotsin vallan aikana. Nyt propaganda on vain parempaa ja uskottelee, että tämä on etumme ja hyödyksi ja meidän oma valintamme. Ei ole.

Itsenäisyytemme vietiin rikollisin, lainvastaisin toimin.

4 kommenttia:

 1. Historia tulee osoittamaan nämä näkemykset oikeiksi, vaikka tällä hetkellä vasta harvat uskaltavat todeta näitä itsestäänselvyyksiä. Johtajamme myivät maamme ylikansallisille suuryrityksille muutamasta lasihelmestä, vertauskuvallisesti, mutta totuudenmukaisesti sanottuna.

  Rikolliset, katukaa rikoksianne ja tunnustakaa koko kansan edessä. Kansalaiset, puhukaa totuutta vallanpitäjien rikoksesta ja maanpetoksesta aina ja kaikkialla.

  Olemme vähemmistö, mutta emme ole menossa mihinkään. Päinvastoin, mikään ei voi pysäyttää totuutta, jonka aika on tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry nyt, mutta NÄKISI NYT SEN TOTUUDEN?! Hoh hoijaa... Mikään ei muutu. Sanojen helinää - vain.

   Poista