maanantai 23. marraskuuta 2015

POSTILAKKO

Taas alkoi se "ay-liike vaarantaa terveytesi" -huuto, kun Postin duunari käyttävät sitä ainoaa LAIN SALLIMAA keinoa, joka heillä enää on, kun työnantaja ei suostu edes keskustelemaan asioista. Kokoomusjohtoisessa huudossa on kyse hämäyksestä. Syytetään sitä osapuolta, jota potkitaan, mikä ei sinänsä ole ihme. Niinhän se nuorkokoomuslaisten johtaja teki kun venäläisnaisen murhasi taannoin. Syy on aina uhrissa, kuten Ayn Rand opettaa.

Ihan aluksi olisi hauska nähdä yksikin kokoomuslainen, joka haluaa alentaa omaa palkkaansa 30%. Sen jälkeen voisi mennä huutelemaan postilaisille. Olisi myös hauska nähdä se johtaja, joka laskee omaa palkkaansa 30%. Varsinkin Postin pääjohtaja, jonka liksa on vain 600 000. Luulis että sekin parasiitti pärjäisi 400 000 liksalla jotenkuten, eli siitä vaan leikkaamaan omaa palkkaa 30%. Erityisen hauska olis nähdä yksikin poliitikko, joka alentaa omaa liksaansa 30%. Mut hetkinen, niiden liksojahan nostetaan just 900 eurolla.

Olennainen juttu tässä postilaisten potkimisessa on kuitenkin se sama, joka VRää runtelee. Ministeri Berner. Tuo sveitsiläismamu, joka sai ennätysnopeasti kansalaisuuden ja vaalikelpoisuuden, ja joka puhalsi muutamia miljoonia lastensairaalakeräyksellään, aikoo tuhota myös Postin. Se on selkeä strateginen tavoite. Miksi? Samasta syystä kuin VR ajetaan alas ja tuhotaan.

Kymmenen vuoden kuluttua maassa ei ole enää valtionrautateitä eikä postilaitosta. On vain yksityisiä yrityksiä, jotka eivät hoitele koko maan liikennettä tai postijakelua. Se taas tukee maaseudun tyhjentämistä, joka on yksi kokoomuksen ja vihreiden limaisimpia unelmia. Vihreille autio maaseutu on ihanainen neitseellinen teemapuisto, jonne he voivat mennä virkistymään ja ihailemaan ihania luontoja ja elukoita, halimaan karhuja ja pussailemaan susia. Kokoomus taas näkee Nestlen vesipulloihin päätyneen Päijänteen ja kaivosyhtiöiden lanaamat tunturit muna jäykkänä.

Postin tuhoaminen on osa tätä kaikkea. Nämä uuden ajan internationalistit eivät aja teidän, suomalaisten, tämän maan etua. He ajavat sen alas. Tarkoitus on aivan oikeasti tuhota koko Suomi, se valtio ja maa, ja ottaa se pois alkuasukkailta aivan kuten missä tahansa kehitysmaassa. Heille suomalaiset ovat pahalta haisevia juntteja, tyhmiä rasisteja, jotka saa ja pitää siirtää suurkaupunkien ghettoihin halpatyövoimaksi, rääsyläisarmeijaksi joka tottelee yleiseurooppalaista miehitysarmeijaa, jota sitäkin puuhaillaan kovaa vauhtia tänne. Sanoihan viher-Pekkakin että tulevaisuudessa EU(Nato) joukot huseeraavat meilläkin. Eikä suinkaan ryssiä vastaan, vaan meitä, alkuasukkaita.

Ja stten lopuksi niille kokoomukseen vielä uskoville pikkuyrittäjille: jos tässä taloustilanteessa, johon olemme joutuneet euron ansiosta, kansalaisten tuloja leikataan esimerkiksi 30%, se tarkoittaa saman suuruista leikkausta kulutuskysyntään. Kysy itseltäsi onko sinun asiakaskuntasi kokonaan rikkaimpien joukossa. Ovatko sinun asiakkaasi rikkaimman 10% joukossa?

Jos eivät ole, palkkojen alennukset tarkoittavat sinun yritystoimintasi alasajoa, sinun asiakkaittesi katoamista. Miksikö? Koska heillä ei ole enää varaa käydä kioskillasi, kaupassasi, pullapuodissasi, kuntosalillasi, kampaamossasi, taksissasi, hieronnassasi...

Kun palkat painetaan alas, 90% suomalaisista yrittäjistä kokee saman asiakaskatona, ennemmin tai myöhemmin. Palkkojen alasajo leikkaa suoraan kulutuskysyntää ja 90% suomalaisyrityksistä toimii vain ja ainoastaan kotimaisen kysynnän varassa. Mieti sitä.


3 kommenttia:

 1. Olipa hyvä ja terävä kirjoitus.Vaikea tuohon on mitään lisätä.

  VastaaPoista
 2. Bilderberg-ideologia on tässä kaiken perusta, yritysten valtio.

  Suomalaisille päättäjille on annettu käsky tehdä suomesta yritysten valtio, todellisena käskijänä Bilderberg-johtajat, jotka suoraan käskevät mitä yksittäisten valtioiden päättäjien pitää tehdä.
  Paikalliset poliitikot ottavat mediassa sulat hattuunsa tekemisistä, tai kurat, mutta paikalliset päätöksethän (aikataulut ja tavat toteuttaa bilderberg-käskyt) tässä maassa tehdään aivan muualla (johtavat byrokraatit, EK:n kultapossukerho).

  Suomalaiset tunnetusti ovat erittäin hyviä noudattamaan suoria käskyjä, auktoriteettiuskovaisia kun ovat, joten mitään ei kyseenalaisteta ja käskyjä totellaan kirjaimellisesti, vaikka se tarkottaisi oman maan totaalista kurjistamista (kunhan omat taskut täyteen samalla saa, se riittää) ja ajamista kehitysmaaksi.

  Todellisuutta on että Suomi valtiona muutetaan nopealla aikataululla entisestä hyvinvointivaltiosta yritysten valtioksi, jossa kaikella on hintalappu. Mikäli et pysty kulloistakin hintaa maksamaan, kuole pois, tai muuta maasta.

  Bilderberg-piireissä katsotaan tarkasti suomea, on täydellinen malliesimerkki kuinka nopeasti kaiken voi tehdä, täydellinen muutos yhteiskuntamallissa muutamassa vuosikymmenessä äärilaidasta toiseen.


  Suomi on jo nyt kansainvälisen hämmästelyn kohde, missään ei ymmärretä suomi-päättäjien logiikkaa tuhota määrätietoisesti oma maa totaalisesti ja ajaa maa takaisin kurjuuden syövereihin.
  Asiaa tarkastellessa tarkemmin ja Bilderberg-ideologian kautta, kaikki on täysin loogista ja määrätietoista.

  VastaaPoista
 3. Kyllä kaikki muuttuu taas hyväksi, kunhan VIHREÄT saadaa poise hallituksesta! Eiks ni.

  VastaaPoista