keskiviikko 25. marraskuuta 2015

SUOMI SEURAAVAKSI

Ruotsin valtio tuo Suomeen ilmaiskyydillä 31 000 pääasiassa miespuolista "pakolaista" hyvin lyhyessä ajassa pääosin Irakista ja Afganistanista.

EU haluaa takavarikoida suomalaisilta (ja muiltakin) lailliset luvanvaraiset puoliautomaattiaseet terrorismin torjunnan nimissä.

Posti haluaa korvata suomalaiset työntekijänsä maahantuoduilla. Maan mineraalivarannot annetaan ulkomaalaisille yritykslle ja maassa on voimassa Vanhasen hallituksen määräämä "ulkomaalaisyritysten suosituimmuusasema".

Toimivia suuria varuskuntia suljetaan ja jätetään tyhjilleen, ei pureta tai muutakaan, vaan tyhjilleen, odottelemaan.

Suomen valtio velkaannutetaan väenväkisin ja EU uhkaa ottaa maan suoraan hallintaansa. Suomea vaaditaan romuttamaan yhteiskuntarakenteensa.

Salaista yhteistyötä Naton kanssa lisätään, eikä siitä kerrota edes eduskunnan puolustusvaliokunnalle.

Naton panssarit ja sotilaat kulkevat ristiin rastiin ympäri Suomea "Saaristomerellä käytävän merisotaharjoituksen" yhteydessä, esim. Keski-Suomessa panssarikolonna ja Kouvolassa saksalaisia sotapoliiseja.

Nato-maa Norjan poliisit kuljeksivat Suomen puolella konetuliaseet tanassa ja tivaavat suomalaisilta henkilöllisyystodistuksia jälleen kerran terrorismin torjunnan nimissä.

Amerikkalaiset sotilaskoneet lentelevät Suomen ilmatilassa mennen tullen.

Eesti vaatii Suomea hoitamaan oman ilmatilansa puolustuksen ja merialueittensa puolustuksen.

Suomen puolustusvoimien komentaja allekirjoittaa yksipuolisen antautumisasiakirjan Naton kanssa, vaikkei hänellä ole mitään valtuuksia tehdä mitään sellaista virkansakaan puolesta.

Asiakirjassa ei mainita Suomen turvallisuutta tai puolustusta kertaakaan, vaan siinä varmistetaan juridisesti, että maahan tulevalla korkea-arvoisimmalla Nato-komentajalla on yksin päätösvalta. Hän voi halutessaan konsultoida suomalaisia, mutta hänen ei tarvitse. Suomi sen sijaan sitoutui sopimuksella antamaan koko yhteiskuntansa kaikki resurssit Naton käyttöön sotilas- ja siviilihallintoa myöten ja maksamaan kaikki kulut, yksipuolisesti.

Kaikki tämä on jo tapahtunut. Kaikesta tästä on uutisoitu julkisesti, kaikesta tästä löytyy materiaalia googlailemalla. Kysymys kuuluu: MITÄ ON TAPAHTUMASSA?

Maailmassa on meneillään suuri taloussota BRICS-maiden ja USAn talousjärjestelmien välillä. Kyse on vallasta, mutta ennen kaikkea taloudesta ja rahasta. Varmistaakseen asemansa Euroopassa Yhdysvallat on ryhtynyt destabilisoimaan koko Eurooppaa. EU tulee kokemaan saman kuin Ukraina, jonka USA myös destabilisoi. Syyrian kohtaloksi tuli sama, mutta siellä paikallinen diktaattori osoittautui Saddam Husseinia, Gaddafia ja muita tapettuja sitkeämmäksi. Syyria sai ja saa myös suoraa tukea Venäjältä. Juuri siksi "turkkilaiset" ampuivat venäläiskoneen alas.

Venäläiskoneen alasampuminen oli USAlle win-win. Toisaalta se auttoi alakynteen jäänyttä amerikkalaisten Syyrian destabilisointia varten luomaa ISIS-armeijaa, mutta paljon olennaisempaa on Turkin ja Venäjän välien katkeaminen. Miksi?

Koska juuri näin Turkkiin rakennettu venäläistä kaasua kuskaava putki saatiin poikki. Samasta asiasta on kyse Bulgariassa, Romaniassa, Ukrainassa, Puolassa, Liettuassa, Latviassa ja - lähitulevaisuuden Suomessa.

On vain ajan kysymys, koska Suomi kokee saman kohtalon kuin Ukraina tai Libya, Syyria tai Ranska, joka on ollut amerikkalaista hegemoniaa voimakkaimmin EU:ssa vastustanut maa. Nämä ovat vaihtoehdot. Joko Suomi ajautuu kaaokseen ja sekasortoon, jota nytkin vallassa oleva hallitus joko tietämättään tai tietoisesti valmistelee, tai sitten maahan tulee amerikkalaisia sotajoukkoja ja tukikohtia. Näin kävi kaikille entisille itä-Euroopan maille, halusivat ne tai eivät.

Amerikkalaisten läsnäoloa perustellaan Venäjän uhkalla. Jokainen voi itsekseen miettiä millainen uhka Venäjä oli Bulgarialle, jonne amerikkalaiset perustivat tukikohdan nimenomaan maajoukoilleen. Bulgarian ja Venäjän välissä ovat Romania ja Ukraina. Tuolla tukikohdalla olikin kaksi muuta tarkoitusta ja juuri siksi sinne sijoitettiinkin panssarivoimia. Se nimittäin uhkasi Syrizan Kreikkaa suoraan ja esti South Stream -kaasuputken linjauksen. Sama päti Romanian kohdalla. Mustanmeren kaasuputken piti kulkea jomman kumman maan kautta, eikä USA halunnut sitä. Siksi se miehitti nuo maat.

Ainoa maa, jota Yhdysvallat ei ole vielä miehittänyt, on Suomi. Se hetki on tulossa, hyvällä tai pahalla, ja sitä operaatiota valmistelevat jotkut poliitikot ja upseerit. Toiminta on tietenkin maanpetoksellista jo lähtökohdistaan, mutta näin toimitaan. Virallisesti kyse on Nato-jäsenyydestä. Todellisuudessa kyse on USA:n sotilasvallankaappauksesta tässä maassa.

Jos joku kuvittelee ettei amerikkalaisilla sotilastukikohdilla tehdä politiikkaa siinä maassa missä niitä on, voi kysyä itseltään kuinka Saksan kävi, kun se vaati Washingtonia palauttamaan valtionsa kullan takaisin. Aivan. Mitä tapahtuikaan, kun Ukrainassa tehtiin vallankeikaus? Maan koko kultavaranto siirrettiin ensitöiksi "turvaan" Yhdysvaltoihin ja USA:n varapresidentin pojasta tuli Ukrainan suurimman energiayhtiön kakkospomo.

Kyse ei ole siitä mitä amerikkalaiset haluavat. Kyse ei ole siitä, että perusjenkki haluaisi tätä. Päinvastoin, Yhdysvalloissa on erittäin suuri ja kovaääninen oppositio, joka vastustaa tätä politiikkaa. Valitettavasti Washingtonissa pitää valtaa juuri nyt neokonservatiivien klikki, joka haluaa, varaulkoministeri Victoria Nulandia lainatakseni "tuhota Venäjän". Suuret öljy-yhtiöt ovat nekin vallan kahvassa ja niiden strategiset tavoitteet ohjaavat USA:n hallituksen toimia.

Asia selviää, kun tarkastelemme karttoja.


Suomi on ainoa palapelin osa, joka Yhdysvalloilta puuttuu. Jos Yhdysvallat saa miehitettyä Suomen, se on käytännössä saartanut Venäjän ja pystyy halutessaan katkaisemaan venäläisen kaasun- ja öljyn toimitukset Eurooppaan. Näin se pystyy vahingoittamaan Venäjää, mutta ennen kaikkea kontrolloi Eurooppaa. Yhdysvallat tuskin haluaa sotaa Venäjän kanssa, koska se olisi itsemurha. Neokonservatiivit uskovat sellaiseen sotaan, mutta enemmistä Washingtoninkin päistä tajuaa ydinsodan olevan Bad business.

Yhdysvallat haluaa estää jokaisen eurooppalaisen valtion lipsahtamisen Venäjän leiriin. Se on USA:lle erityisen tärkeää nyt, kun sen valtiontalous on täysin uskon varassa, eikä dollarilla ole todellisuudessa enää katetta. Jos ja kun dollari romahtaa, on olemassa vaara että itäisen Euroopan maat suorittavat joukkoexoduksen BRICS-maiden leiriin omaa etuaan ajatellen. Tämän estämiseksi Yhdysvaltojen on miehitettävä ne kaikki. Ei suinkaan Venäjän uhkaa torjumaan, vaan niitä kontrolloidakseen.

Entä Suomi? Suomi on se mehukkain, mutta hankalin tapaus. Itäisten orjakansojen keskuudessa olemme itsepäinen ja sotilaallisesti voimakas maa, joka taisteli vapaudestaan toisessa maailmansodassa ja joka ainoana pysäytti Puna-armeijan. Meidän armeijamme on yksi Euroopan suurimpia ja maanpuolutustahto monin kertainen verrattuna yleiseen eurooppalaiseen tasoon. Me emme ole tottuneet tottelemaan ulkomaalaisia herroja, toisin kuin entiset Itä-Euroopan maat, joiden johtajat ovat aina eläneet ulkomaalaisen miehittäjän kanssa sulassa sovussa.

Näistäkin syistä Suomi on palapelin viimeinen nappula. Mutta me olemme seuraavana vuorossa. Yhdysvallat on jo päättänyt nielaista meidät ja kokoomushan on julkisesti ilmoittanut antavansa Suomen USA:lle jo vuosia sitten.

Kaikki tämä voi tuntua tyrmistyttävältä, mutta tarkastelkaa viimevuosien ja viimeaikojen tapahtumia kylmän viileästi ja miettikää ovatko ne kaikki erillisiä sattumia, vai olisiko mahdollista että ne liittyisivät toisiinsa jollakin tavalla?

Jos maailmalla esitetyt arviot siitä kuinka paljon pakolaisten joukossa on islamistitaistelijoita, terroristeja ja muita vastaavia pitävät paikkansa, Suomessa on jo nyt 3 500 sellaista miestä. Ja kun tiedämme varmuudella, että sellaiset järjestöt kuten ISIS ja Al Nusra toimivat USA:n ja Israelin ohjauksessa, näiden 3 500 miehen aktivointiin on jo valmiudet.

Jos Suomi, syystä tai toisesta, ei suostu luovuttamaan tyhjennettyjä varuskuntiaan amerikkalaisjoukkojen tukikohdiksi ("Nato"), tulemme näkemään kuinka tämä maa libanonisoidaan. Meille käy aivan kuten Ukrainallekin, miinus venäläiset. Taloutemme tuhoutuu, islamistisolut aktivoituvat, koemme terrori-iskuja, syntyy kahinoita poliisin, armeijan ja siviilien kesken, poliittisia liikkeitä syntyy kuin tyhjästä ja ne kaikki vaativat "demokratiaa ja vapautta" ja vastustavat Venäjän sekaantumista Suomen sisäisiin asioihin.

Ja sitten kun maa on suistunut kaaokseen, meille kerrotaan ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin liittyä Natoon, tai meille sanotaan ettei hallituksella ole muuta vaihtoehtoa kuin pyytää apua EU-jäsenmailta ja kumppanuussopimuksen mukaisesti Natolta. Ja siinä silmänräpäyksessä meidät miehitetään Utsjoelta Hankoon.

Juuri siksi on aivan keskeistä, että suomalaisilta saadaan aseet pois. On välttämätöntä, että kaikki suomalaiset voidaan rekisteröidä poliittisten mielipiteittensä perusteella. On luotava suuria rekistereitä, joihin tallentuu kaikki mahdollinen tieto kyseisestä henkilöstä. Vain siten heidät voidaan tarvittaessa eliminoida.

Sitten kun Suomi otetaan seuraavaksi.

6 kommenttia:

 1. Hei, olisi hienoa jos blogien kirjoittajat ja lukija käyttäisivät jotain harkintaa kirjoituksissaan. On helppoa poimia löyhästi todellisuuteen pohjautuvia asioita ja liittää ne omaan maailmankuvaan sopivaksi. Nämä tarina kuitenkin kuuluvat lähinnä viihdekirjallisuuteen ja vaatii ehkä vähän pitempää juonta.

  Esimerkiksi väität, että suomessa on 3500 islamistitaistelijaa. Onko asiaa tutkittu, oletko haastatellut itse kaikkia maahanmuuttajia vai onko luku vain ravistettu hihasta. Sehän olisi kyllä noin 10% esimerkiksi sisäministeriön arviosta suomeen saapuvien turvapaikanhakijoiden määrästä vuoden loppuun mennessä.

  Natoon kuuluu tällä hetkellä 28 valtiota ja rauhankumppaneita Natolla on 22. Eli Natoon jollain tavalla liittyy yhteensä 40 valtiota. Suomi on tunnistanut 195 itsenäistä valtiota. Onko siis perusteltua olettaa, että 144 Natoon kuulumatonta on jollain tavalla USAn valloittamia ja pieni ja piskuinen Suomi se vain on yksin miehittämättä.

  Lukijoiden olisi vastaavasti ihan hyvä miettiä onko millään asialla mitään muuta luonnollista selitystä vai onko tämä ainoa looginen päätelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, mutta luonnollisesti dokumenttia ei ole esittää koska kyseessä on hys hys juttu, mutta korkea-arvoinen upseeri on tällä hetkellä jenkeissä touhuamassa NATO juttuja. Ikävä kyllä ei ole linkkiä tai muutakaan todistetta tästä esittää, mutta näin se nyt vain on.

   Ja tässä video, jossa puhuttaan tuosta Sanden n. 3500 islamilaisesta jotka on valmiina mitä lie varten. Ja kyllä... Brigitte on ärsyttävä, mutta tuo hyvän pointin siitä, että se n. 20% on se joka tekee kaikkien elämästä hankalaa.

   https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s

   Poista
  2. Koponen: Taidat olla joko täysi idiootti tai sitten trolli. Nimittäin NWO-trolli...

   Poista
  3. Et siis ymmärtänyt lukemaasi. Suomi on viimeinen palapelin osa, venäjän eristämisessä. Kiinaa ja muita aasian maita ei washingtonikaan pysty valtaamaan. Mutta noin niin kuin lännen suuntaan eristämisestä puhuttiin. Ei puhuttu koko maailman valtiosta niin kuin varmasti ymmärsit, mutta halusit vain harhauttaa. Jenkkien takataskussa on kyllä monta muutakin maata kuin euroopan maat. Lähi-idästä löytyy israel, saudit, qatar, turkki, egypti ja miehitys on päällä afganistanissa ja Irakissa. Siis suurin osa sen alueen valtioista. Lisää löytyy muultakin kuten kanada, japani, australia, uusi-seelanti, etelä-korea ja muutamia entisiä itä-blogin maita. Afrikasta ei niin tietoa, mutta ei juuri vaikuta kokonaiskuvaan.

   10% varmaan olisi turhan korkea luku jos turvapaikan hakijat olisivat spontaanisti levinneet eurooppaan ja siinä joukossa olisi vain joitakin joilla on terroristi kytköksiä. Mutta nyt puhuttiin ihan suunnitelmallisesta suomen painostamisesta. Siis turvapaikan hakijat otettiin monivuotisen suunnitelman mukaan vastaan ja jotkut päättäjistä kyllä tietävät ketä siellä joukossa tulee. Suomen armeijaan kun ei ole luottamista mille puolelle kuppi kääntyy kun vastaan tulee ukrainan kriisiä vastaava tilanne. Siksi päättäjät eivät voi luottaa siihen vaan varalle on otettu terroristeja jotka luovat kaaosta maahan (tietysti vain sallittuihin paikkoihin jotka määritellään muualla). Lopulta myös EU tai NATO joukot tulevat kuvioon mukaan jos päättäjät tuntevat olonsa turvattomaksi. Silloin suomen kaduilla tulee virtaamaan veri kun ei suomalaiset sellaista peliä kauaa katsele.

   Poista
 2. https://pbs.twimg.com/media/COYjBCtUYAApAo3.jpg

  VastaaPoista
 3. Onko Tuomaksella faktoja toisinpäin? vai onko kyse fiktiivisestä mutusta

  VastaaPoista