lauantai 14. marraskuuta 2015

OMAT KOIRAT PARIISISSA

"... We are speeding up the training of ISIL (ISIS) forces, including sunni volunteers from Anwar province... " president Obama.

https://www.youtube.com/watch?v=p2NkjNvwuaU

Kun Neuvostoliitto kävi Afganistanissa sotaansa, Yhdysvallat ryhtyi tukemaan sitä taistelvia ryhmittymiä. Yksi voimakkaimmista oli ääri-islamistinen mujahedin-joukko Jamiat-i-Islami. Siitä erosi omaksi radikaalimmaksi ryhmäkseen Hezb i Islami. Sitä johti yksi vaikutusvaltaisimmista sotapäälliköistä, Glubuddin Hektmatyar. Vuonna 1983 Hektmatyar sanoi amerikkalaisille, että ensin he kukistavat Neuvostoliiton ja hyökkäävät sen jälkeen USA:n kimppuun. Lausunto herätti suurta hilpeyttä lännessä ja Yhdysvallat toimitti Hektmatyarin joukoille Stinger-ilmatorjuntaohjuksia, muuta aseapua ja materiaalia Pyhää sotaa varten.

Huolimatta siitä, että hän oli avoimesti uhannut USA:a ja länttä, Hekmatyarin joukko sai satoja miljoonia dollareita Yhdysvalloilta ja CIA auttoi sitä myös käymään erittäin tuottoisaa heroiinikauppaa sodan rahoittamiseksi. Hekmatyar sai myös valtaosan saudien afganistanin mujahedineille jakamasta avusta, satoja miljoonia dollareita sekin.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hezb-e_Islami_Gulbuddin

https://en.wikipedia.org/wiki/Gulbuddin_Hekmatyar

Yksi Hekmatyarin alipäälliköistä oli nuori ja kiivas saudivapaaehtoinen. Hänen nimensä oli Osama bin Laden. Osama osoitti kyvykkyytensä ennenkaikkea organisoimalla oman järjestönsä, joka tarjosi Afganistanin sisseille saudien tukea. Hekmatyarin tavoin myös bin Laden oli avoimesti länsivihamielinen ja julisti sodan Yhdysvalloille Afganistanissa 1986. Siitä huolimatta Yhdysvaltojen ja CIA:n suora tuki jatkui vielä parisen vuotta, aina Neuvostoarmeijan vetäytymiseen saakka.

Myöhemmin bin Laden muutti järjestönsä nimen Al-Qaidaksi ja ryhtyi avoimesti haastamaan länttä ja erityisesti Yhdysvaltoja. Hän myös aloitti aktiiviset terroritoimet länttä vastaan jo 90-luvun alussa, osallistui eteläisen Sudanin kristittyjen ja animistien kansanmurhaan ja pyrki laajentamaan vaikutusvaltansa mahdollisimman laajalle.

Kenelläkään ei ole puolueetonta tietoa siitä, kuinka pitkään bin Laden toimi CIA:n kanssa. Se tiedetään, että bin Ladenien perhe oli perhetuttuja Yhdysvaltoja hallitsevan Bushin perheen kanssa. Syyskuun terroristi-iskun jälkeen Yhdysvaltojen ilmatila suljettiin kaikelta siviililiikenteeltä, mutta bin Ladenien perheen koneen sallittiin lentää vapaasti ulos maasta.

Se tiedetään, että Pakistanin tiedustelupalvelu suojeli ja avusti bin Ladenia tämän kuolemaan saakka. Hänen kotitalonsa sijaitsi Pakistanin armeijan leirin naapurissa. Ilmeisesti Pakistanin armeija myös myi taakaksi muodostuneen Osaman amerikkalaisillem jotka tappoivat hänet yhden vaimonsa kanssa.

Henkisen johtohahmonsa menettänyt Al Qaida sotii nyt Syyriassa uudella nimellä al Nusra.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Osama_bin_Laden

Syyriassa Assadin hallintoa vastaan nousseista aseellisista ryhmistä ehdottomasti voimakkain ja menestyksekkäin oli ja on ISIS, joka on käyttänyt myös nimeä ISIL. Äärimmäisestä raakuudestaan ja barbarismistaan tunnettu järjestö on Yhdysvaltain, Israelin, lännen, sekä Persianlahden maiden kouluttama, varustama ja rahoittama. Se on puoliksi palkkasotilasarmeija, puoliksi uskonnollisten fanaatikkojen joukkio, jonka voima on piilee sen taustatuessa.

http://www.collective-evolution.com/2015/07/10/award-winning-american-journalist-exposes-the-true-origin-of-isis-the-war-on-terror/

http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/10/isis-ja-syyria-koko-juttu.html

Syyrian diktaattori Bashar al Assad on useaan otteeseen varoittanut länttä tukemasta ISIS:tä.

http://www.mintpressnews.com/bashar-al-assad-cause-of-syrian-civil-war-is-isis-western-propaganda-intervention/209693/

Venäjän presidentti Vladimir Putin ennusti jo aikoja sitten, että lännen puuhastelu terroristijärjestön kanssa tulisi osumaan omaan nilkkaan ennemmin tai myöhemmin. Hän varoitti länttä syyskuussa 2015 siitä, että ISIS pyrkii levittäytymään Eurooppaan omaa sotaansa käymään. Putinin puheita pidettiin puhtaana paskanjauhamisena varsinkin suomalaisten "asiantuntijoiden" keskuudessa.

http://allnewspipeline.com/Putin_ISIS_Warning_Europe_Israel.php

Jokainen tietää, etteivät esimekiksi rikosrekisterin omaavat motoristit pääse ylittämään mitään rajaa Euroopassa. Hänet poimitaan jopa satojen matkustajien joukosta helposti ja heidän matkustamistaan rajoitetaan aina kun niin halutaan tehdä. Siitä huolimatta, että eurooppalaiset tiedustelupalvelut ovat melko hyvin selvillä ISIS:iin liittyvien henkilöllisyyksistä ja taustoista, yhtään tämän käytännössä kaikkien maiden terroristijärjestöksi julistaman joukon jäsentä ei ole pidätetty Euroopassa. Ei ennen Pariisin iskuja.

ISIS:in liikehdintä Euroopassa on ollut varsin hyvin tiedossa ja siitä ovat puhuneet ääneen myös radikaalimmat islamin oppineet. Myös Suomen suojelupoliisi on tietoinen siitä, että Suomessa on jo ISIS:in jäseniä, joita kutsutaan kainosti "Syyriassa taistelleiksi."Asia on ollut tiedossa ja julkisuudessa jo ainakin parin vuoden ajan.

http://yle.fi/uutiset/syyriassa_sotineita_taistelijoita_alkanut_palata_suomeen__supo_seuraa_tiiviisti/7015742

http://www.wnd.com/2015/09/muslim-cleric-isis-infiltrating-europe-through-migrants/

Tämä ei ole mahdollista ilman, että joku/jotkut ovat mahdollistaneet ISIS:in edustajien reissaamisen ristiin rastiin, pitkin poikin EU:ta. He ovat kulkeneet värväämässä uusia taistelijoita, lisää jäseniä ja tukijoita, sekä hankkimassa rahaa tämän hetken kuuluisimmalle ja pelätyimmälle terroristijärjestölle kenenkään estelemättä. Miten tämä on mahdollista? Vain siten, että läntiset tiedustelupalvelut ovat suojanneet heitä, auttaneet heitä ja järjestäneet vapaan kulkemisen, tavalla tai toisella.

Ja nyt nämä lännen omat koirat, jotka ovat julistaneet alusta saakka vihamielistä sanomaansa myös länttä vastaan, tulivat kotiin Pariisiin.

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/paris-attacks-isis-gunmen-shouted-6830234


4 kommenttia:

 1. Tuntuu siltä, että joku maailmanlaajuisesti vaikutusvaltainen taho haluaa vuodattaa vaihteeksi eurooppalaisten verta. Ei näin hölmö vapaa maahanmuuttopolitiikka olisi muuten mahdollista. "Follow the money", sanovat amerikkalaiset ja uskon sen pitävän tässäkin tapauksessa paikkansa. Isis on vain työrukkanen euroopplaisten ja muidenkin veren vuodattamiseksi.
  Kumman rauhassa esim. Israel on saanut olla aivan lähellä Isisin vaikutusaluetta. Isis tuntuu tosiaan tappavan enimmäkseen kristittyjä ja tavan muslimeja, hmmm...
  Tietyllä heimolla on kokemusta euroopplaisten massamurhaamisesta kommunismin kaavussa, onko kaapu vain nyt erilainen..? Tämän heimon edustajat omistavat läntiset tiedotusvälineet, jotka tämän tästä muistuttavat meitä eurooppalaisia kuinka "natseja" olemme, jos vähänkin kritisoimme maahanmuuttoa.
  Hizbollah, joka on Israelin vihollinen ja länsimedian mukaan terroristijärjestö, suojelee Libanonin kristittyjä Isisiä vastaan?

  Hmm, I`m getting the big picture...

  VastaaPoista
 2. Onhan tuossa aimo annos asiaa . Tosin Euroopan sisälle pääsyn jälkeen liikkuminen on helppoa . Sitä tukevat valtiot väliinpitämättömyydellään ja mm. laivayhtiöt kuten Finnlines säästöillään ja voiton maksimoinnilla . Pakettiautojen tai plommittomien rekkojen lastia ei tarkisteta , eikä henkilöllisyyttä varmenneta keneltäkään joka autokannelta laivaan siirtyy . Näin vain esimerkkinä. Saksan lautatkin alkavat täyttyä tummista .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun "Nenäpäiviä" lisää järjestäkää - Kaiken halaajat! Ettei hillot lopu ja saa lisää pommeja tehrä!

   Poista