sunnuntai 8. marraskuuta 2015

TÄYSLAIDALLINEN SKEIDAA

Koska Suomessa on ehkä maailman tyhmimmät ja paskimmat kansanedustajat ja poliitikot, paskimmat yritysjohtajat ja ekonomistit, paskimmat virkamiehet ja kaikenlaiset muut pellet, ajattelin pistää taas kerran maan asiat kondikseen. Näitä ideoita saa ihan vapaasti toteuttaa, jos kykenee ajattelemaan muutakin kun et pääseeks Linnan juhliin tai oonkohan mä nyt edustavan näkönen. Tai jos kykenee ajattelemaan ollenkaan, mikä tän hetken valossa ei vaikuta todennäköseltä. Toi paskiaislauma joka tuolla säätää ei ajattele.

Sote-uudistushan on kusetus. Sen koko idis on siirtää miljardeja veromarkkoja yksityisille bisneksille. Joka firmassa missä siivous on ulkoistettu, on huomattu et jälki on paskempaa ja hinta kalliimpi ku sillon ku oli kaks omaa siivoojatätiä hommissa. Tässä on sama idis. Verovarat kipataan jollekin verokarkurikelmille ja ahneille bisneslekureille, joita ei terveys kiinnosta vittuakaan golfin pelaamisen lomassa. Muodon vuoks käydään kirjottelemassa douppireseptejä ja lähetteitä yksityisklinikoille.

Miten se olis pitäny hoitaa, JOS oikeasto tavoteltais säästöjä, hallinnon leikkaamista ja parempaa palveluiden saamista? Se on ihan vitun yksinkertaista. Valtio hoitais erikoissairaanhoidon keskussairaaloissa ja kunnat perushomman terveyskeskuksissa, siellä mis jengiä on. Olis vaan kaks hallinto-organisaatiota ja kaks toimijaa, työjako olis selvä ja jengi pääsis lekuriin omalla kylällään, eikä tarttis lähtee Lichtensteiniin tai Kanaalin saarille labraan. Muistattekste ku joka skolessa oli hammashoitola, jonne pysty kävelee korjaa leegot? Joo, ei oo enää ku palveluita on parannettu niin vitusti.

Mut kuten sanottua toi SOTE on kusetus. Ei se mitään säästä, paranna tai helpota. Tulee kaks hallintoporrasta lisää. Nää sote-runkkaajat eduskunnassa ja virkamieskoneistossa tietää kyl et idis on pumpata tyhmiltä suomalaisilta kaikki fyrkat terveysbisneksille. Demarit halus sitä koska ne luuli et se vähentää kepun valtaa. Kokkareet halus sitä koska silleen saadaan pöllittyä valtion varoja kavereille. Kepu sääti jotain vitun omiaan, mitä se aina tekee. Ei siinä meitä kansalaisia tai tän maan etua ole koskaan edes sekuntia mietitty.

Kaiken lisäks koko sote-paska liittyy Suomen tuhoamiseen. Nää aikoo oikeasti lakkauttaa kaikki ministeriöt. Se on toi hallinto-uudistus. Siit on saatu jo esimakua. Skoudeja on otettu kaduilta veke, eli haalariosastoo vähennetty, ja on lisätty niitä runkkuja tonne poliisihallintoon sisäministeriöön kovaa liksaa vetämään. Sehän ei oo paranatanu kenenkään turvallisuutta, vai uskooks joku et Itiksen kyttiksen sulkeminen jotenki paransi turvallisuutta, rikostorjuntaa ja kansalaisten hyvinvointia itäisen Helsingin alueella?

Terkkareitakin on lakkautettu vitusti ja sanottu et nyt sulla on Sulevi lähin terkkari tos sadan kilsan päässä, et eiks oo nyt parempi ku ennen? Kouluja on tapettu minkä on ehditty ja sanottu et nyt kaikki pääsee helpommin skoleen ku sinne on vaan 25 kilsaa, ku ennen skidit pysty kävelee sinne.

Toi valtion velkaantuminenki on kusetus. Euroon on menny ainakin 30 miljardia käteistä. EU-jäsenmaksuissa on tullu puhdasta persnettoa kaikkien tukien jälkeen ainakin 5 miljardia. EU:n mukaan Suomi ei oo enää voinu lainata fyrkkaa omalta pankiltaan, vaan ulkolaisilta yksityisiltä pankeilta, ja siks me ollaan maksettu pelkkiä lainakorkoja noin 70 miljardii EU-jäsenyyden aikana.

Sit näille suurimmille firmoille on annettu verohelpotuksii joku 10 miljardia täs viimevuosien aikana, eikä ne maksa veroja paskaakaan tänne. Hesaris oli viime vuonna juttu et 9 suurimman firman veroprosentti on alle 5,5%. Ei ihme et joku snagarin pitäjä joutuu maksaa 60-70% ku noi ei maksa paskaakaan, Stora Enso ei senttiikään. Nää paskiaispoliitikot ja yrityspomot on sanonu et näin tulee lisää työpaikkoja. Onks tullu? No ei tietenkään, on tullu satoja tuhansia työttömii lisää ja se on ollu koko homman idis.

Nää on kaikki helppoja juttuja järkätä, jos haluttais. Mut ei haluta. Kukaan eduskunnassa istuva, ykskään ministeri, ykskään virkamiespomo ei ajattele et maa pitäis panna kondikseen. Ykskään niistä ei ajattele miten se helpottais sun elämää. Ne ajattelee et mitä lisälakeja ja vittumaisia sääntöjä mä keksin lisää et pääsee kurittaa tota saatanan kansalaista enemmän. Miten vois kieltää puulämmityksen tai saunat? Tollasia ne kelailee. Poliitikko kattelee sua ja miettii et mitäs paskaa mä tolle puhun et se äänestää mua. Ei sitä kiinnosta vittuakaan vaikka sä olisit kuolemassa siihen paikkaan. Se varmaan kusis päälle ja putsais taskut, jos kellahtaisit jonkin paskiaispoliitikon eteen.

Jengi sanoo et tää on kaikkien aikojen paskin hallitus. Niin se onkin, mut se johtuu siitä et meillä on kaikkien aikojen paskin eduskunta. Se johtuu siitä et siellä on kaikkien aikojen paskimmat poliitikot, mitä mä en kyl oo pitäny vuosiin edes mahdollisena, mut näin se on. Virkamiesbamarit on aivan kusipäitä ja paskiaisia, joille me kansalaiset ollaan jotain saatanan torakoita, joita ne yrittää tappaa mielellään. Sen takii me ollaan saatu ja saamassa täyslaidallinen paskaa naamallemme.

Tällasia tuli mieleen näin faijojen päivän vesisateessa. Et kaikille faijoille onnee ja olkaa skidienne kanssa ja pitäkää niistä huolta. Ei mul muuta tänään oo. Moi.

1 kommentti:

  1. Tämmöistä tuli kyllä mieleen itellekin. Mutta - kertokaa mitä noille paskiaisille voidaan?! Vai eikö ketään tosiaan kiinnosta?! Periksi antanutta sakkia!
    Pääasia kun tulee tv:stä aivotonta sontaa; Vain elämää, Parasiittihotelleja yms. ja tietysti - jääkiekkoa! Mutta onneksi on edes Sande - totuuksineen!

    Niin vielä tiedoksi/asiasta toiseen; Treella raiskattu nuori nainen ja poliisi kieltää puhumasta tapahtuneesta, kun tekijä "maahanmuuttaja". Oikein?

    VastaaPoista