lauantai 31. lokakuuta 2015

KUINKA ULKOMAALAISVIHA TEHDÄÄN

Koskapa maame nerokkaimmatkaan ihmiset eivät tunnu käsittävän mistä ulkomaalaisvihamielisyys kumpuaan, kerron sen todella yksinkertaistettuna rautakankimallina niin että hekin tajuava asian. Ilmiöhän on täysin tekemällä tehty ja luotu, tietoisen politiikan seurausta.

Aluksi parit faktat: maassa on 250 - 900 000 köyhää. Lukujen venyvyys johtuu puhujan rehellisyydestä. Tilastokikkailulla saadaan painettua määrä 250 000, mutta EU mittareilla mitattuna köyhiä on 900 000. Työttömiä on 480 000, toki tätäkin lukua saadaan tempuilla pienemmäksi. Maassa on tuhansia asunnottomia. Toki tämäkin asia saadaan mitätöityä, kun sanotaan etteivät kaikki edes halua asuntoa koska ovat spruguja ja narkkeja.

Näiden faktojen päälle sitten tehdäänkin seuraavia asioita, joilla kunnon muheva ja väkevä ulkomaalaisviha saadaan aikaiseksi.

1. Suositaan asuntojonoissa pakolaisia. Kantaväestön asunnottomia roikotetaan jonoissa vuosia turhaan. Heille ei löydy kämppää. Ei edes perheellisille. Pakolaisille ja muille asuntoja löytyy muutamassa kuukaudessa. Tämä on erittäin tehokas keino herättää kiukkua. Toimi hyvin jo 90-luvun laman aikoina. Tämä tosiasia pitää myös kiistää. Se on myös tehokas keino herättää katkeruutta.

2. Tuodaan ulkomaalaisia halpatyöfirmoja aliurakoitsijoiksi ja torjutaan suomalaiset pikkufirmat, ja sanotaan ettei suomalaisia kiinnosta työ. Halpatyövoima on erittäin hyvä kikka. Varsinkin kun se yhdistetään tuohon suomalaisten laiskuuteen ja liian hyvään sosiaaliturvaan. Toimii hyvin.

3. Myönnetään maahanmuuttajille enemmän harkinnanvaraista sosiaaliturvaa ja väitetään, ettei niin tehdä. Jos joku sanoo asiasta yhtään mitään, kiistetään asia ja vaaditaan todistamaan se, vaikka tiedetään ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi näihin päätöksiin, paitsi vahingossa. Innokkaat ulkomaalaisvastaisethan kaivoivat roskiksista päätöksiä, joista käy ilmi maahanmuuttajan saaneen tuhansia euroja enemmän. Kiistetään asia silti. Tämäkin herättää hyvin ulkomaalaisvihaa.

4. Maksetaan maahanmuuttajille ajokortti työllistämisen tehostamisen nimissä ja kiistetään sekin. Asia on yleisesti tiedossa, mutta silti se kiistetään. Lieksan sosiaalitoimenjohtaja sanoi maakuntalehden haastattelussa jo 2012, että näin on. Myöhemmin hänkin kiisti asian. Tämä herättää myös hienosti ulkomaalaisvihamielisyyttä.

5. Suositaan ulkomaalaisia yrityksiä hankinnoissa ja urakoissa, varsinkin valtion toimesta. Palkataan eestiläinen halpafirma hoitamaan valtion Postin jakelua. Tämä herättää suomalaisissa kuskeissa oivasti ulkomaalaisvihaa. Matti Vanhasen hallitus teki aikoinaan päätöksen, jonka mukaan Suomessa on voimassa "ulkomaalaisyritysten suosituimmuusasema." Tämä tarkoittaa "helpotettua lupa- ja veromenettelyä". Juuri tällainen päätös on omiaan nostattamaa ulkomaalaisvihaa suomalaisissa yrittäjissä ja toimii mainiosti.

6. "Helpotetaan" juuri tulleiden pakolaisten pääsyä työmarkkinoille niin, ettei heiltä vaadita samoja pätevyystodistuksia kuin kantaväestöltä. Tai edes vuosikausia Suomessa asuneilta tänne jo aikaisemmin tulleilta maahanmuuttajilta. Tällainen linjaus on omiaan suututtamaan pitkäaikaistyöttömiä ja kaiken kirjaville kursseille pakotettuja. Toimii erittäin hyvin.

7. Leikataan vanhuksilta asumistukia ja lääkekorvauksia niin, että tuhannet heistä päätyvät kadulle ja joutuvat valitsemaan joko lääkkeiden tai ruoan välillä, ja tätä perustellaan säästösyillä ja vaihtoehdottomuudella. Sitten ilmoitetaan samaan aikaan että voidaan ottaa miljardi lisävelkaa pakolaisia varten. Tällainen politiikka on aina omiaan lietsomaan todella syvää vihaa ulkomaalaisia ja poliitikkoja kohtaan. Toimii todella hienosti.

8. Keskeistä ulkomaalaisvihan lietsonnassa on kiistäminen. Kaikki epäkohdat ja muut tulee kiistää koko ajan johdonmukaisesti, silloinkin kun asioita todistetaan dokumenteilla. Tämä on täysin keskeistä. Tämä herättää hienosti katkeruutta ja kaunaa, ja lietsoo ulkomaalaisvihaa kivasti. Kiistäminen pitää vain toteuttaa aukottomasti. Siinä ei saa horjua. Vaikka eteen lyödään tuhansien eurojan myöntämispäätös, se pitää vain kiistää kylmästi ja sanoa ettei tuo pidä paikkaansa. Kaikki saavat ihan saman verran. Se herättää aina kunnon kimakan kiukun kantamöröissä.

9. Rasismi. Se on todella hieno jekku. Jokainen, joka vähänkään avaa suutaan, on rasisti, vaikka olisi itsekin puoliksi maahanmuuttaja. Tätä täytyy myös noudattaa johdonmukaisesti. Jokainen joka kritisoi mitään missään milloinkaan, on automaattisesti rasisti. Tällä ns. rasisti-kortilla luodaan kokonainen rasistien armeija, jonka sanomiset voidaan sitten automaattisesti tyrmätä sanomalla sanojaa rasistiksi. Pikkuhiljaa rasisteiksi nimitetyistä tuleekin rasistisempia kuin aikaisemmin ja rasistien sanomisillahan ei ole mitään painoarvoa. Tämä on todella hyvä ulkomaalaisvihan aikaansaamistaktiikka.

10. Maapalloistuminen. Tämä on erittäin hyvä patenttihokema. Globalisaatiolla voi perustella ihan mitä tahansa kantaväestön potkimista ja minkä tahansa ulkomaalaisen asian suosimista. Tässäkin pitää olla aukottoman johdonmukainen. Ideana on korostaa sitä, ettei yksikään suomalainen voi millekään yhtään mitään. Samaan aikaan pitää toki muistuttaa siitä, että kurjistaminen ja suomalaisten varojen käyttäminen muiden eduksi on luonnonilmiö. Guggenheim-hanke on malliesimerkki tästä. Jokainen joka vastustaa sitä on rasisti ja ulkomaalaisvihamielinen.

11. Venäjä. Mitä tahansa tapahtuukin, voidaan asia töhriä Venäjällä. Jokainen kriittisesti ajatteleva on Venäjä. Jokainen vastaanpanija on Venäjä. Jokainen joka sanoo yhtään mitään vastahankaan, on Venäjä. Jokainen islamia arvosteleva on Venäjä. Kaikki, jotka puolustavat suomalaisia, ovat Venäjä. Tässä yhteydessä on tärkeää tuoda esiin uudelleen ja uudelleen sitä, että Venäjä on koko ajan hyökännyt Suomeen. Näin kaikki kantaväestön puolesta puhujat muuttuvat Venäjäksi, hyökkääjiksi. Venäjällä voidaan kivasti perustella mitä tahasa itsenäisyydestä luopumista. Pitää vain muistaa, että tässäkin on oltava johdonmukainen. Jokainen rasisti on Venäjä. Jokainen köyhä on Venäjä. Jokainen suomalainen on periaatteessa Venäjä, koska valtaosa vastustaa Natoa.

Tässä on tiivistetysti se, mistä ulkomaalaisviha ja pakolaisvastaisuus koostuu. Näin toimittiin jo 90-luvun laman aikoihin, joskaan ei niin voimallisesti kuin nyt.

Nyt onkin olennaista kiistää kaikki tässä esitetyt kohdat ja seikat, ja väittää kirjoittaa sekä Venäjäksi että rasistiksi. Tämä kirjoitushan on myös rasistia ja Venäjää, koska tässä väitetään etteivät suomalaiset olekaan syntyjään rasistijuntteja, jotka jo kehdossaan vihaavat ulkomaalaisia kauheasti.

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sande!! Aivan loistava kirjoitus. Minä voin jatkaa tuosta 90-luvusta: Pankki vei 0 markalla asiakkaan valkuutena olleen omaisuuden ja seuraavana päivänä kuittasi 3,28 miljoonaa. Velka oli 1,5 miljoonaa, joka jätettiin asiakkaalle. Varmuuden vuoksi vietiin omakotitalo ja parimökkiä ja arvopaperisäilytyksessä olleet osakkeet, jotka eivät olleet edes vakuutena ja edelleen velka pysyy lyhentämättömänä!!! Kyll toi pankki toiminta on sit hitto kannattavaa puuhaa -nimittäin samoilla velkakirjoilla luottotappiokorot, voidaan vähentää lopullisessa verotuksessa eli maksamme pankkitukea edelleen 2015! Nyt, joku vois mull sanoo, et kuimont kerttaa yks ja sama velka voi oll perinnän perusteen. Kuka haluaa maksaa maito purkin 4-5 kertaan kaupass?

   Poista
 2. Päättäjät toimivat irrationaalisesti kansan silmiin, mutta koska he tietoisesti "hölmölevät" kyseessä on mahdollisesti heidän kannaltaan rationaalinen juttu. Työvoimapula, humanitaarinen kriisi ja monikultuurin rikkaus ovat virallisia suuren kansanosan mielen suojamuurin läpäiseviä selityksiä.

  Valtionjohto tietää täsmälleen mitä se tekee. Kysymys lähinnä on siitä, miksi se niin tekee ja kuinka kansa valitsee toimia. Oma veikkaukseni on, että nyt pyritään saamaan syitä lakimuutoksille jotain asiaa varten tai huomio muualle. Valtio tietoisesti haluaa lisätä jännitettä ja tietää, että uhan kasvaessa yli kriittisen rajan kansallinen immuniteetti nousee kuten olemme viimeaikoina huomanneet. Juntta edelleenkin tietää, että kuume on seuraus eikä syy, mutta kuumeesta halutaan eroon buranalla. Tässä on nyt nähtävissä muutamia intressejä. Se voi olla liittovaltioksi pyrkivä EU, se voi olla Suomen valtaapitävät ja rikkaat, se voi olla Venäjä. Tai joku muu taho, joka jääköön nimeämättä. Vaihtoehtoja riittää, mutta missä niistä on savuava piippu? Vai onko kaikilla osansa sopassa. Sitä me rahvaat voimme vain arvuutella.

  Pakolaisesta on tullut poliittinen pelinappula. Suurvallan eräs tunnusmerkki on se, että suurvalta pystyy puuttumaan muiden maiden sisäisiin asioihin suojatakseen omat alueella olevat kansalaisensa vieraan maan rasismilta. Näin menetteli Hitler sudettisaksalaisten kanssa, Venäjä on myös huolellinen omien kansalaisten eduista maailmalla. Mutta sitten meillä on Länsi-Eurooppa joka suojelee omia kansalaisia suomalaisten, ruotsalaisten, saksalaisten jne rasismia vastaan. Tästä voisi tehdä päätelmän, että maissamme on hallinnot jotka mieltävät pakolaiset omiksi kansoikseen joita tulee suojata Länsi-Euroopan rasismilta...

  VastaaPoista
 3. 7 200 asunnottomista n. 1 400 henkilöä on maahanmuuttajia. Eli se siitä ensimmäisestä väittämästä ja sen paino-arvosta ja paikkaansa pitävyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin? Jos maassa on 1400 maahanmuuttajaa ilman asuntoa ja 5800 kantaväestöön kuuluvaa vailla asuntoa, eikö maassa silloin ole tuhansia asunnottomia?

   Poista
  2. Mutta miten voi sanoa että maahanmuuttajat sitten menisivät kaikkien kantasuomalaisten ohi???

   Poista
  3. Korjattu. Asuntojonoissa suositaan pakolaisstatuksen omaavia.
   http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/84165-pitkakaan-hakuaika-ei-auta-asuntojonossa

   Poista
 4. Jo ensimmäinen väite on valhetta. Suomessa 7 200 asunnotonta joista 1 400 ovat maahanmuuttajia. Se tämän blogin väitteiden todellisuudesta ja luotettavuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alustuksessa sanottiin faktana että maassa on tuhansia asunnottomia. Uskoisin että tuo osuus on oikeasti totta. Se, että tuo luku osaltaan aiheuttaa maahanmuutto-kritiikkiä on myö selvää. On huomattava että kysymys on siitä mikä "vihaa" aiheuttaa, ei siitä onko kansalaisille avattu tuota lukua millään tavalla.

   Poista
 5. Aivan. Näinhän tuo on. Mutta mitään emmekö voi asialle & hallituksen sairaille päätöksille ja leikkauksille?! Äänestämisen "vaikutus" on nähty jo vuosia sitten, mutta yhä edelleen siihen ihmiset uskotellaan -"vaikuta äänestämällä"?!. Ja takkiin tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai voisko olla niin että pitäis äänestää jotain muutaku niit vanhoja valtapuolueita?

   Poista
 6. Loistavasti oivallettu ja kirjoitettu! :D Kiitos <3

  VastaaPoista
 7. Kun ihmiset eivät pysty käsittämään sitä että ulkomaalaisviha on tuotettu ylikansallisen valuutan avulla, niin he tietysti syyttävät asiasta ulkomaalaisia ja heitä tukevia seteliselkärankaisia politikkoja, jotka nämä rahaa mme likkeelle laskevat ulkomaalaiset ovat lahjoneet rahakkailla vuokrasopimuksilla vastaanottokeskuspalveluista. Sellainen on tyypillistä fasismia, jota ei pysty torppamaan muuten kuin luopumalla €urojen käytöstä ja ottamalla käyttöön oma valuutta/aikapankki tms. suljettu paikallinen omavarainen harmaa vaihdatatalous. Vain sellainen harmaan talouden "sissisota" voisi asettaa tarpeeksi suuren uhan fasismille, joka on mahdollista vain siksi että käytämme heidän valuuttaansa..

  VastaaPoista
 8. Itseasissa monet rikolliset lähiöjengit ja osittain myös moottoripyöräjengit tekevät harmaalla taloudellaan fasismin (=valtion ja päämanomistajien yhteistyön) vastaista työtä, jonka fasistinen valtionjohto tietenkin tuomitsee, koska se uhkaa heidän optioitaan, jos ei jengiläiset maksa verojaan tavalla tai toisella esim. ostamalla koko ajan alvillista tavaraa. Pienten ihmisten muunkin veropakolaisuuden eli harmaan talouden valtio tuomitsee ankarasti, samalla kun pääomanomistajat ja heidän politikkonsa verosuunnittelevat omaisuutensa muualle.

  Sen sijaan maahanmuuttajien rikollisuutta valtionjohto ei tuomitse koska sen ilmitulo häiritsisi heidän fasistien maahanmuuttobisneksensä suosiota kansalaisten keskuudessa, joka voisi johtaa kansan haluttomuuten tukea sitä fasismia. Siksipä kannattavin harmaan talouden bisnes tällä hetkellä on perustaa valtion suojelusta nauttiva varasteleva ulkomaalaisjengi, joka myy varastettua tavaraansa kaduilla tai jopa turvallisemmin ulos maasta ja ehkäpä ryöstellen ja raiskaten siinä sivussa ohikulkijoita ihan huvin ja urheilun vuoksi.

  Tälaiset ovat siis yhteiskuntamme globalistirahoittajien luomat kannustimet jotka tuottavat pahoinvointia ja kriisejä sekä vihamielisyytä suomalalisten ja ulkomaalaisten välille. Ne voitaisiin torpata siis pienten rehellisten omavaraisella vaihtotaludella, joka ei maksa veroja juuri mistään.

  VastaaPoista
 9. Kuten herra blogisti tässä loistavasti demonstroi, ulkomaalaisviha kumpuaa ennakkoluuloista ja mutupuheista yhdistettynä katkeruuteen omasta oletetusta osattomuudesta.

  Kumma kyllä lähteitä ei löydy millekään "faktoille".

  VastaaPoista
 10. Hyvin sanottu ja kirjoitettu. Asiat on juurikin noin. !! Kiitos kirjoituksestasi.

  VastaaPoista
 11. Unohdit ajokorttijutusta, että mamu saa kortin ilmaiseksi. Suomalaiset ei.

  VastaaPoista
 12. Listaat varsin ansiokkaasti ulkomaalaisvihaan johtavia syitä. Vahinko vain, ettet esitä minkäänlaisia lähdeviittauksia.

  Mielipide ei muutu faktaksi sillä että "kaikkihan tän tietää" tai "KVG".

  VastaaPoista
 13. No niin noihan tuo mamusoppa todella menee ja harmillisinta asiassa on se että oman maan ja yhteiskunnan tuho tehdään suomalaisten omien totaali typerien päättäjien myötävaikutuksella.

  VastaaPoista
 14. Juuri tällaisilla musta tuntuu-pohjalta vedetyillä vihanlietsontajutuiila sitä maahanmuuttokritiikkiä saadaan pumpattua kunnon juhlakuntoon. Olisi mukava saada tietää, mistä vetelet noita tilastotietoja.

  VastaaPoista
 15. Se "Venäjä" ei taida olla tästäkään kirjoituksesta ihan poissaoleva komponentti: http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015103120592269_cm.shtml

  VastaaPoista
 16. Hauskaa kun kommunistit ja muut vässykät itkevät lähteiden ja tilastojen perään. Kyseessä on kuitenkin blogikirjoitus, jonka pääasiallinen tehtävä on ehkäpä enemmänkin herättää kriittistä ajattelua, kuin kilpailla varsinaisella faktalla. On aivan samantekevää mitä lukuja blogissa esitetään, jos idea on kuitenkin relevantti. Mutta onhan se hyvä, jos mitään muuta negatiivista tai vastaan sanomista ei löydy!

  VastaaPoista
 17. SINIVALKOISET-OPISTO
  10.10.2017 21:40
  KIRJASTOPALVELUMESTARIT
  10.10.2017 21:37
  Miksi juuri KristologiaJumala on Se ainoa oikea JUMALA ja vielä o olemassa se HYVÄ KYSYMYS, että mikä KristogiaJumala on todella SE ainoa oikea? Nyt esimerkiksi Vanhoillislestadiolaiset ovat sitä mieltä, että Taivasten Valtakuntaan pääsevät vain HE, jotka uskovat siten kuin me pidämme oikeana. Niin ja MIKSI nyt pitää uskoa siten, että kaikki toiset USKONTO-kehitelmät kuten ISLAM, HINDUISIMUS, BUDDHISMUS, JUUTALAISUUS ja LAOTSEISMUS sekä Vastaavat rs:t ovat sellaisia, jotka eivät vie uskovaansa taivasten valtakuntaan? Mehän sanomme kuulemma myös siten, että kukin tulee omalla uskollaan autuaaksi ja varmasti sekä Takuuvarmasti pääsee oman uskonsa Taivaaseen jos ei muuhun, niin ainakin mielikuvitusympäristöön tavalla tai toisella. Mitä PS-pomo haluaa vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin, niin MITÄ kaikkea todella?

  VastaaPoista