torstai 15. lokakuuta 2015

PATEETTINEN PIKKUTOHTORI PROPAGOIYLE jatkoi urheaa Nato-kampanjaansa lanseeraamalla laveasti uutisissaan yhden kenties lapsellisimmista ja tökeröimmistä propagandasepustuksista. Kyseessä hän oli yhden ilmeisen pelokkaan pikkutohtorin säälittävä kyhäelmä siitä, kuinka ryssä taas hyökkää ja Paasikivi oli ihan paska.

Varsinaisen uutisen olisi tietenkin pitänyt olla se, kuinka on mahdollista että ennen niin arvostetun sotatieteen opinahjon uumenista sikiää noin surkeaa potaskaa ja kuinka on mahdollista, että näin tietämätön ja yksinkertainen ihminen on ikinä saanut itselleen tohtorin nimikkeen.

Käydäänpä läpi tämän tutkijatohtorin väittämiä näin YLEn uutisen pohjalta.


"Venäjän infosodan tutkija: Suomi pyritään eristämään maailmasta"


Jo jutun otsikko paljastaa, että tämä tohtori on hysteerinen  ja kuvittelee. Suomea ei ole kukaan, eikä mikään taho eristämässä yhtään mistään. Sensijaan tämän lapsukaisen kaltaiset hysteerikot piehtaroivat omissa sota-fantasioissaan nännit jäykkinä ja maalailevat naurettavia uhkakuvia lähes kiimaisesti. Kukaan ei ole eristämässä Suomea, eikä kukaan sellaiseen edes pystyisi. Luulisi tohtorin käsittävän sen. Onneksi hän ei ollut kuvioissa Neuvostoliiton aikoihin, olisi varmaan tehnyt itsemurhan kauhusta.

"Venäjältä Suomeen suunnattu informaatiosota on jyllännyt ja voimistunut Krimin valtaamisen jälkeen. Kyse ei ole muutaman höyrypään puuhastelusta, vaan pahimmillaan päämäärä on saada aikaan valheellisella informaatiolla sekasortoa yhteiskunnassa, kertoo sotatieteen tohtori Saara Jantunen kirjassaan Infosota."

Käsittämättömän vainoharhaisuuden vallassa leijuva tohtorinen kuvittelee, että Venäjä pitäisi häntä ja tätä maata jotenkin tärkeänä, niin että tänne uhrattaisiin valtaisia voimia jonkinlaiseen yhteiskunnallisen levottomuuden lietsontaan. Joko tohtori on idiootti tai sitten hän on vain avuton, mutta jokainen maailmaa seuraava tietää, että yhteiskunnallisen sekasorron lietsominen/luominen on nimenomaan Washingtonin neokonien poliittinen idea, destabilisaatio, on ollut jo 1990-luvulta saakka. Sitä myös toteutetaan, parasta aikaa koko EU:n mittakaavassa pakolaisvyöryn avulla. Tämän lisäksi kannattaa muistaa, että Venäjän näkökulmasta Suomi on kohtalaisen mitätön ja harmiton palanen suurvaltapelissä, toisin kuin tämä hysteerinen tohtori kuvittelee.

"Tutkija Saara Jantunen löylyttää Infosota-kirjassaan lähes kaikki alkaen turvallisuuspolitiikan hyssyttelijöistä. Sotatieteen tohtori käy läpi informaatiosodan niin sanotut trollaajat ja hyödylliset ”myötäilijäidiootit” sekä päätyy Venäjän iskukykyisen informaatiorintaman perkaamiseen. On varmaa, että tekstistä suututaan. Suuttumus vyörynee sosiaalisessa mediassa melko varmasti jo lähes samalla kellonlyömällä, kun tämä juttu ilmestyy."


Tässä tohtorinen vetäiseekin hihastaan esiin ns. trolli-kortin. Jokainen, joka ei ole samaa mieltä hänen kanssaan, on Venäjän trolli tai myötäilijäidiootti. Tämä on ns. Jessikka-puolustus, joka vedetään esiin aina kun kyseinen henkilö tietää, että hänen "faktansa" ovat silkkoa sontaa ja pelkkiä mielipiteitä vailla yhteyttä todellisuuteen. Kyseessä on samanlainen puolustus kuin niin sanotussa Natsi-kortissa ja Rasisti-kortissa. Kriittinen ajattelu on niin kauheaa, että se pitää leimata jo ennen kuin kukaan ehtii kritisoimaan.

"Paikoillanne, valmiit – trollaus alkaa!
Puolustusvoimien tutkija kertoo häneen itseensä kohdistuneesta trollauksesta, tarkkaan suunnatusta parjauskampanjasta ja vähättelystä. Myös nyt on odotettavissa, paitsi someparjaajien parven hyökkäys, myös koneellisesti käynnistetty bottihyökkäys kirjan ilmestymisaikaan."Tässä tutkijatohtori jatkaa edelleen trolli-puolustustaan, koska tietää joutuvansa jokaisen todellisen trollin ja jokaisen omilla avoillaan ajattelevan käsittelyyn. Tohtori tietää jo etukäteen, että suurvalta pitää häntä niin merkittävänä, että valtaisa some-hyökkäys botteineen on jo kohdistettu häneen, tajuamatta ettei hänen tuherruksensa kiinnosta ketään ulkomaalaista, ruotsalaisia poikkeuksia lukuunottamatta.

"Tällaisesta Jantunen on jo aiemmin saanut tuta puhuttuaan informaatiovaikuttamisesta mediassa.
– Silloin tällöin huomasin itseäni ahdistelleen trollaajan jakaneen eteenpäin persoonattoman viestin, kirjoittaa Jantunen."

Tässä tohtori yrittää YLEn toimittajan avustuksella vakuuttaa olevansa niin merkittävä, että häntä vainotaan ihan henkilökohtaisesti ja se muka kertoo tohtorin painoarvosta. Vaikuttaa hiukan harhaiselta, että joku suomalainen oikeasti kuvittelee olevansa niin merkittävä henkilö, että Venäjä kävisi juuri hänen kimppuunsa, mutta toisaalta, löytyyhän maasta kansalaisia jotka uskovat olevansa napoleoneitakin.


"Samaa identtistä viestiä oli jaettu sadoilla eri käyttäjätunnuksilla. Kun viestejä tutki, bottiverkosto johdatti lopulta valheellista tietoa levittäville verkkouutissivustoille ja vääristelevään uutisointiin.
Myös toimittajat ovat saaneet Jantusen ohella niskaansa palauteryöpyn – ja jopa kanteluita oikeuskanslerille uutisoituaan informaatiovaikuttamisesta."


Hiukan vainoharhaiseen mutta hyvin tyypilliseen tapaan tässä jatketaan edelleen oman merkityksen epätoivoista korostamista, eikä edes harkita sitä mahdollisuutta että mahdolliset kantelut oikeuskanslerille ovatkin voineet johtua siitä, että tämänkin tutkijan ja YLEn trolli-kampanjat ovat aiheuttaneet konkreettista vahinkoa monille suomalaisille mustille trolli-listoille päätymisen jälkeen, valheellisten ja virheellisten "tietojen" ansiosta.

"Parjauskampanjan – vaikkapa kaunatoimittajaksi ja russofobiksi leimaamisen – ovat kirvoittaneet muun muassa uutiset: Yle Pietarin trollitehtaalla – Näin Venäjän propagandaa rustataan kellon ympäri ja Oletko joutunut Venäjän trolliarmeijan kohteeksi – kerro kokemuksistasi
Tutkija käy kirjassaan läpi infosodankäynnin argumentaatiovirheiden ja valheiden ilotulitusta. Jantunen erittelee tarkkaan ja nimeltä mainiten erityisesti suomalaiset, jotka tätä infosotaa Venäjältä ja ”Donetskin kansantasavallasta” Suomeen käyvät."


Tohtorinenhan on ihan avoimesti russofobi, henkilö joka ilmiselvästi pelkää Venäjää ja venäläisiä siinä määrin, että uskottelee itselleen suurvallan käyvän valtaisaa kampanjaa Suomessa häntä itseään vastaan. Jokainen käsittää sellaisen ajatuksen harhaisuuden. Kukaan täyspäinen ei voi mitenkään kuvitella ulkoministeri Lavrovin, presidentti Putinin, Medvedevin ja FBS:n johtajien keskustelevan mitä tälle suomalaiselle huurupäälle tehdään. Heillä on pikkuisen muita kiireitä, esimerkiksi Syyriassa.

Se, että maasta löytyy Bäckmanin kaltaisia Venäjä-fanaatikkoja, ei todista että jokainen tällaisiin puheisiin kriittisesti suhtautuva olisi sellainen. Se, että Donetskiin on mennyt ainakin yksi suomalainen tekemään separatistipropagandaa, ei sekään todista että tämän tohtorityttelin väitteisiin kriittisesti suhtautuvat ovat samaa sakkia. Paitsi tietysti tohtorin vainoharhaisessa päässä.

"Joukkopelon tai -raivon lietsonta
Kyse ei ole muutaman höyrypään puuhastelusta. Sotatieteiden tohtori luo kuvitteellisen esimerkin siitä, miten tällaista infosotaa voitaisiin pahimmillaan käydä Suomessa. Uhreina ja kohteena ovat siviilit."

Tässä tohtorinen sitten itse omin sanoin paljastaakin koko ajattelunsa perustan. Hän kuvittelee itse mitä tapahtuu. Ja käsishän on suoraan b-luokan tv-sarjasta. Koettakaa lukea seuraava pätkä nauramatta.

"– Entä jos saisit kesken kesäisen lauantai-iltapäivän kauppareissulla tekstiviestin Säteilyturvakeskukselta siitä, että Venäjällä on tapahtunut ydinvoimaonnettomuus? kysyy tutkija.
Jantunen jatkaa infosotakuviota: myös STUK:n nettisivuille olisi ilmestynyt väärennettyjä tiedotteita Pietarin seudun onnettomuudesta. Some olisi täynnä kuvia raivoavista tulipaloista. Lopulta tekaistu uutinen johtaisi siihen, että kehätiet tukkeutuvat pakenevista ihmisistä ja viranomaiset joutuvat julistamaan poikkeustilan.
– Entä jos tällainen hyökkäys toteutettaisiin vaikkapa vaalien alla? kysyy Jantunen."


Koko edellä kuvattu oli siis tämän tytön kuvitelmaa. Hän siis kuvitteli asioiden menevän noin ja kuvitteli, että suomalaiset ryntäisivät syyrialaisten tavoin massapakoon, hysteeriseen tungeksimiseen. Tämä puolestaan paljastaa sen, ettei tämä lapsi tunne edes omaa kansaansa. Kun talvisota alkoi, vihollisen aseet puhuivat vain muutamien kilometrien päässä niistä taloista, joista lähdettiin evakkoon. 420 000 suomalaista muutti keskellä sotaa pois sen alta. Ei ollut paniikkia, eikä hysteriaa. Paniikkia on vain tämän lapsukaisen kiihkeissä toiveunissa ja hysteerisissä fantasioissa.


Kokonaan toinen kysymys on se, että miksi Venäjä haluaisi luoda Suomeen kaaoksen vaalien alla? Miksi se ylipäätään haluaisi levottomuuksia ainoalle ongelmattomalle rajalleen?

"Pyrkimys kaventaa turvallisuuspoliittista liikkumavaraa?
Musta propaganda versoo vastakkainasettelusta. Ristiriitoja levitetään ja luodaan varsinkin sosiaalisessa mediassa.
– Rasismi, homofobia, salaliittoteoriat, länsivastaisuus jne. Kaikki tämä sopii erityisen hyvin Venäjän tapaan käydä informaatiosotaa."

Tässä tohtori sitten vetääkin fantasiamaailmansa rajaviivoja täysin mielivaltaisesti ja omasta päästään. Jokainen homofoobikko on Venäjän asialla. Jokainen rasisti on Venäjän asialla. Jokainen salaliittoteoreetikko on Venäjän asialla. Jokainen länsivastainen on Venäjän asialla. Tämä on muka Venäjän informaatiosotaa. Niinkö?

Jos lahtelainen amiskundi kirjoittaa Facebook-sivullaan, ettei pidä pakolaisista ja neekereistä, sekö on Venäjän informaatiosotaa? Jos kainuulainen herännäinen vastustaa julkisesti homoja, onko hänkin Venäjän sotilas tässä tohtorin kuvittelemassa harhamaailmassa? Jos joku suomalainen pyrkii kaivamaan esiin totuuden siitä, mitä tapahtui Dealy Plazalla Dallasissa, onko hänkin Venäjän asialla?

Jos joku ei jostakin kumman syystä hyväksy sitä, että länsimaat pommittavat maallistuneen Irakin tai Syyrian kivikaudelle tappaen satoja tuhansia siviilejä, onko hänkin Venäjän asialla? Näin tämä tohtori ilmoittaa. Kysymys kuuluu: ketkä eivät sitten ole Venäjän asialla? No ne, jotka ovat samaa mieltä tämän pelastyneen paranoidin pikkutohtorin kanssa.

"Ei tarvitse olla Sherlock Holmes huomatakseen, että yritykset irrottaa Suomi kansainvälisistä yhteisöistä, ovat pyrkimyksiä heikentää maamme turvallisuuspoliittista liikkumavaraa."

Tohtori vetelee ei mitään aasinsiltoja, vaan todellisia norsunsiltoja rasismista maamme turvallisuuspolitiikkaan ja väittää, että some-kirjoittelu ja muu skeida jotenkin saavat aikaan muutoksia siinä. Todellisuudessahan Suomi liitettiin taannoin Natoon perustuslain vastaisessa rikollisessa operaatiossa ja tuolla Natoisäntämaa-sopimuksella maamme alistettiin ulkolaiselle sotilasmahdille. Se ei ilmeisesti tämän idiootin mielestä ole maamme turvallisuuspolitiikkaan vaikuttamista. 

"Jantusen mukaan venäläinen infovaikuttaminen haluaa kaivaa kohdeyleisöjen välille rintamalinjoja.
Ja aivan totta, some-keskustelussamme velloo parhaillaan paitsi trollaus, myös suuri määrä mielensäpahoittajia ja loukkaantujia.
– Osa infosodasta on tökeröä, osa äärimmäisen huomaamatonta, sanoo tutkija Jantunen.
Jantunen tarkastelee kirjassaan myös esimerkiksi kiistoja Suomen Naton isäntämaasopimuksesta ja EU:sta.
– Ei tarvitse olla Sherlock Holmes huomatakseen, että yritykset irrottaa Suomi kansainvälisistä yhteisöistä, ovat pyrkimyksiä heikentää maamme turvallisuuspoliittista liikkumavaraa."

Ja siinähän se tulikin. Tämän tytön mielestä sopimus, joka alistaa koko maan siviilihallintoa myöten ulkolaiselle sotilasmahdille ei muka heikennä maamme turvallisuuspoliittista liikkumavaraa. Jo pelkästään tämän perusteella jokainen käsittää, että tämä "tutkija" on itse Nato-narttu, joka näkee kaikessa isänmaallisuudessa ja kansallismielisyydessä ryssän piippalakkeineen. Itsenäisyys on pelottavaa ja tuomittavaa, koska tohtorinen pelkää.

"Jantunen ei ole ainoa, joka on huolestunut Venäjältä tulevasta informaatiovaikuttamisesta. Valheiden ja todellisuuden sekoittamisesta ovat varoittaneet muiden muassa valtioneuvoston viestintäjohtaja ja Suomen turvallisuuskomitean asiantuntijajäsen Markku Mantila sekä tutkijatohtori Hanna Smith Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutista."

YLE yrittää epätoivoisesti leventää tohtorin hysteerisen paranoian harteita nimeämällä muita Nato-trolleja ikään todisteeksi siitä, että on tätä mieltä muutkin. Niin ovat, minunkin kavereistani moni on samaa mieltä, mutta ei se silti tee todeksi sitä että paha piippalakki nyt kuristaa Suomea ja erityisesti tätä tohtorirukkaa.

""Paasikivi on kuollut, ja niin on Kekkonenkin"
Jantunen tullee suututtamaan monet vaatimalla myös turvallisuuspoliittisten kuplien puhkomista.
– Omat kaapit on siivottava luurangoista! suomii tutkija turpokeskustelun hyssyttelyä.
Hän vaatii tutkijoille, sotilaille, toimittajille, virkamiehille ja jopa taiteilijoille puheoikeutta.
– Olen syvästi huolissani suomalaisen poliittisen keskustelukulttuurin tasosta, mikäli suiden tukkiminen saa jatkua."

Tämä on hauska kommentti Nato-trollilta, joka pyrkii kaikin keinoin mustamaalaamaan kaikkia erimieltä olevia ja sulkemaan heidän suunsa valehtelemalla, että he ovat Venäjän asiamiehiä ja naisia. On erittäin merkillistä, että joku aivan pokkana väittää, että Nato-rintaman suita on pyritty tukkimaan, tai ettei tällaisille russofobisille mielipiteille löydy tilaa, kun todellisuudessa Suomessa on vyörytetty Nato-propagandaa kaikissa medioissa mielin määrin.

Tohtori ei tajua ilmeisesti sitäkään, että juuri tässä jutussa hän saa suurimman mahdollisen julkisuuden ja puhepinnan mitä tässä maassa voi ylipäätään saada. Yksikään hänen kanssaan erimieltä oleva ei tässä maassa koskaan saa tällaista mediaa käyttöönsä. Tohtoriressukka ei edes ymmärrä olevansa juuri tässä jutussa propagandisti ja saa puhua pauhata paranoidia sanomaansa mielinmäärin. Eli kuka on nyt tukkimassa hänen suutaan? Ei kukaan!

"Jantunen löylyttää myös monta nimeltä mainittua suomalaista poliitikkoa ja kirjoittaa Paasikiven olevan kuollut.
– Ja niin on Kekkonenkin!
Sotatieteiden tohtori täräyttää, että jotkut polliittiset päättäjät haluavat ulkoistaa vastuun vaikeista päätöksistä muille kuin omalle yhteiskunnallemme. Suomettumisen aikaan haikaillaan takaisin.
– Suomettumisnostalgia ja merkitykseltään uudelleenmääritelty Paasikivi-Kekkos-retroilu ovat ajatusmalleja, jotka toimivat keinoina välttää päätöksentekoa ja älyllistä itsenäisyyttä."Jutun lopussa tutkijatohtori paljastaakin miten käsittämättömän typerä ja tietämätön hän itseasiassa onkaan ja kuinka ohuen spagetin varassa hänen näkemyksensä on. Hän todellakin vähättelee valtiopäämiehiä, joiden poliittisen pelin ansiosta me emme koskaan päätyneet samaan jamaan kuin itäisen Euroopan maat toisen maailmansodan jälkeen.

Paasikiven linja piti meidät erossa kaikista sodista 60 vuotta. Paasikiven ulkopoliittinen linja takasi meille vakaat olot ja sen, ettei meidän tarvinnut pelätä ryssiä hysteerisesti vuosikymmeniin. Nyt tämä tyttö ilmoittaa, että Paasikivi oli ihan paskaa. Sehän on Ulkopoliittisen instituutin Nato-idioottien sanoma sekin.

Joko tohtori ei tiedä (mikä olisi hyvin noloa) tai ei käsitä, että Paasikiven ansiosta se pahamaineinen YYA-sopimuksen sotilaallinen artikla sisälsi pienen jekun, jolla itänaapuri tyssättiin jokaisella kerralla kun Moskovasta ehdotettiin sopimuksen mukaisia konsultaatioita. Paasikiven johdolla suomalaiset kun ujuttivat sopimukseen sanamuodon: "...mikäli MOLEMMAT osapuolet... ". Ja koska Suomi ei koskaan katsonut aiheelliseksi sotilaalisen artiklan käyttöön ottoa, se eliminoi poliittisen painostuksen jo lähtökuoppaansa. Mitään yhteisiä sotilaallisia manöövereitä ei Neuvostoliiton kanssa koskaan tullut tai ollut, toisin kuin Naton.

Jos tohtori ei taas tiedä sitä, että Kekkosen kaudella Suomi karkotti maasta enemmän KGB:n asiamiehiä ja agentteja kuin mikään toinen valtio, se paljastaa kuinka surkean tiedon varassa tätäkin soodaa on puristettu. Jos tohtori ei tiedä sitäkään, että Kekkonen karkoitti maasta Neuvostoliiton suurlähettilään, joka ehdotteli yhteisiä sotaharjoituksia, se kertoo millainen tietämätön reppana hän on.

Nythän Suomi harjoittelee ulkolaisen sotilasmahdin kanssa, Suomessa ajelevat ulkolaiset panssarit, ulkolaiset poliisit tiukkaavat suomalaisilta henkilöllisyystodistuksia jne. Siinä ei tohtorin käsityksen mukaan ole mitään kummallista. Sellaista ei kuitenkaan tapahtunut koskaan Kekkosen aikana.


Tohtori yrittää epätoivoisesti manata esiin Suomettumisen haamua ja väittää, että jos arvostaa sitä ettei Suomi joutunut 60 vuoteen sotiin tai osalliseksi suurvaltakonflikteihin, on älyllisesti epäitsenäinen. Ikään kuin ulkolaiselle sotilasmahdille totaalisesti alistuminen olisi älyllistä itsenäisyyttä. Hän yrittää epätoivoisesti puhkua henkeä kuihtuvaan Nato-nukkeen, joka ei millään meinaa saada ylös itseään. Kaikesta propagandamyllytyksestä huolimatta, kaikesta ryssäpelon lietsonnasta huolimatta.


Ainakin tämän jutun perusteella voidaan todeta että tämä tutkijatohtori on tieteellisesti täysi nolla. Jos historiattomuus on tuota luokkaa, jos käsityskyky on tuota tasoa, voidaan todeta että tohtori on akateeminen nolla. Voi olla, että hänen teoksensa ja "tutkimuksensa" täyttävät akateemisuuden vaatimukset muodoltaan, mutta sisällöltään ne ovat samaa Nato-paskaa kuin Ulkopoliittisen instituutinkin hysteeriset oksennusrypäleet. Kyse on yhden keskinkertaisen ryssäfoobikon mielipiteistä, ei mistään tiedosta, tieteestä tai tieteellisestä analyysista puhumattakaan.

Mikäli tohtori oikeasti pelkää Venäjää näin hysteerisesti, niin pyydän ihmisiä auttamaan häntä. Joku ihan oikea historijoitsija tai tutkija voisi rauhoitella häntä, niin ettei tohtorin tarvitse kuvitella suurvallan hyökkäävän itsensä kimppuun. Sellainen harhaisuus on kovin murheellista.

Lopuksi voidaan ihmetellä sitä miten isänmaallisuudesta on tullut tällaisten tohtorinhupakoiden silmissä Venäjän asialla olemista.

Milloin itsenäisyydestä tuli ryssää?
Miten on mahdollista, että itsenäisyys, oma kansallinen päätösvalta, on muuttunut joidenkin aivoissa ryssäksi?

Mikä on se älyllinen saunasolmu, jolla tuollaiseen aivokuraan päästään?

Miten 90 000 suomalaisen kaatuminen itsenäisyyden puolesta muuttui ryssän kätyrinä olemiseksi?

http://yle.fi/uutiset/venajan_infosodan_tutkija_suomi_pyritaan_eristamaan_maailmasta/8382724

6 kommenttia:

 1. Todellinen ongelma on Saara Jantusen työnantaja.

  Olennainen kysymys on miksi saara jantuselle maksetaan palkkaa hänen tekemästään mediatyöstä, todellisuudessa kyseinen henkilö tekee vain työtä jonka työnantaja on hänelle määrittänyt.

  Hänen työnkuvassaan on määritelty missä medioissa hänen pitää toimia ja miten hänen pitää toimia, mitä hän saa sanoa ja miten hän saa sanoa.
  Luonnollisesti hyvän työläisen tavoin hän toteuttaa työnantajansa käskyt tarkasti, hän tekee vain työtään josta hyvä palkka maksetaan. Mikäli hän ei tuota työtään tee, tilalle otetaan joku muu tekemään täsmälleen samaa työtä.

  Olennainen kysymys on, miksi puolustusvoimat on palkannut henkilöitä (jantunen ei ole ainut) tekemään tuollaista työtä (veronmaksajien rahoilla) ?

  Kuka ohjaa puolustusvoimia, todellisuudessa ?
  Mikä on puolustusvoimien tavoite mediatyöllä jota esim.jantusen kautta tekevät ?

  Viimeisenä kysymyksenä tietysti tärkein kysymys ... miksi ?

  Jokainen analyyttiseen ajattelutyöhön kykenevä tietää vastauksen miksi-kysymykseen, loppupäätelmänä voinkin esittää huoleni asiasta, miten on mahdollista että suomen puolustusvoimia voi johtaa vieraan vallan edustajat, miten tälläiseen tilanteeseen on päädytty, missä on pahimmat maanpetturit jotka tämän mahdollistivat .... nämä palkatut "jantuset" pitävät myös huolta ettei näitä kysymyksiä esitetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomaisia kysymyksiä ja niihin voi vain varovaisesti arvailla vastauksia. Ehkä tuo armeijan komentosuhteen siirto Pentagoniin alkoi jo E-Rehnin aikaisilla hävittäjäkaupoilla, järjettömäthän ne olivat kun ajatteli mitä sopimusta niin Ruotsi kuin Venäjäkin meille hävittäjistä silloin tarjosi, erityisesti Ruotsi. Luonnollisin jatkumo Hornet-kauppojen sijasta olisi ollut nostaa konemäärää ja hankkia 60kpl Gripeniä 110% vastakaupoilla mitä Ruotsi tarjosi ja 40kpl MiG-29:jä Neuvostoliiton velanmaksuna. Hornet-vastakaupathan paljon kirjattiin siten, että yritysostoja kirjattiin vastakaupoiksi mikä ei ole vastakaupan hengen mukaista, esim. 80-luvun Hawk-kaupat maksettiin Britanniaan 100% suomalaisilla teollisuustuotteilla.

   Hornet-kauppa on sitonut meidät Afganistanin sotiin ja nämä Nato-trollit eivät huomaa sitä, että ei YYA meitä Afganistaniin vienyt, vastustajakin olisi ollut sama, saudirahoitteiset wahhabilaiset jihadistit.
   Afganistaniin hukkasimme 0,5 miljardia euroa rahaa, sillä olisi Suomen armeijan strategista liikkuvuutta parannettu 15000:lla kpl:lla Toyota Land Cruiser pick upilla, + itkk lavalle, n. 90000 jalkaväen sotilasta olisi saanut armeijan omaa liikkuvuutta melkoisen hyvin, eikä tarvitsisi PV:n miettiä kansalaisten katumaastureiden tuunaamisia.
   15000 "Taliban-Toyotaa" riittäisi Venäjän rajalle 100m välein yksi.
   Minkälaisen katastrofin aseistuksellemme tuo F-35?

   Poista
  2. "Viimeisenä kysymyksenä tietysti tärkein kysymys ... miksi ?"

   Lännen propagandan työkalut vaihtuvat aika ajoin. Nyt kun arvoyhteisön sotapolitiikan kannatus yskii, yritetään vaikuttaa 25-45 vuotiaisiin naisiin.
   Huomatkaapa Jantusen tuotoksen kömpelyys, ja tämä tullee arvatenkin saamaan vähättelyä ja voidaan vedota niin monen naisen tuntemaan riittämättömyyden tunteeseen ja näin ollen naiset alkavat samaistua ja symppaamaan "sisartaan", tässä tapauksessa Jantusta.

   Samanlainen naispuolinen katastrofi oli Washingtonin tiedottaja Jen Psaki, jatkuvaa kompurointia asiakysymyksissä ja änkkäämistä kameroiden edessä. Ikään kuin Yhdysvaltain kaltainen maa laittaisi vahingossa tuollaisen naispuolisen Frank Drepinin tiedottajakseen.
   Psakin kompuroinnilla saatiin naiset puoltamaan Psakia ja loppujen lopuksi asiasta viis kunhan sisarta sympataan.

   Tässä viikko pari sitten oli levitetty jollekin lapsi-ja perheaiheiselle sivustolle Suomessa kuvaa, kuinka vastaanottokeskuksen läheltä oli koiran ulkoiluttaja löytänyt rynnäkkökiväärin lippaita ja panoksia, lippaat olivat suomalaisia ja tällä ulkoiluttajalla yllätys PV:n hanskat kädessä. Eli tässäkin, PV:n informaatio-osasto oli lähtenyt vetoamaan naisiin, perheen äiteihin.
   Ilmeisesti tarkoituksena luoda kuva, että ISIS rantautunut Suomeen ja ehkä tarvitsemme pian Yhdysvaltain joukkoja terrorismin vastaiseen sotaan Suomessa. Noilla kun on aikaa pohjustaa mielipide-ilmastoa tuollaisilla pikku tempuillaan.

   Poista
 2. Mutta niin vain kansa ottaa omakseen isoissa medioissa julkaistut ''totuudet''. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444980708207.html

  VastaaPoista
 3. Entäpä jos, kyseiset russofobikot, sieltä maanpuolustuskorkeakoululta lährtettäisiin siedätyshoitoon vaikka Frunze akatemiaan Pietariin, se voisi rauhoitaa heidän mielijään.

  VastaaPoista
 4. Jantusen täytyisi lukea tämä analyysi hänen taidoistaan. Ei se kaikkia luuloja poistaisi, mutta toivottavasti aukaisisi silmiä edes hiukan.

  VastaaPoista