torstai 15. lokakuuta 2015

KUUDEN EURON PIZZA

Elämme erittäin kummallisia aikoja. Poliisi on ilmoittanut, ettei tässä maassa voi olla laillisin keinoin tehtyjä pizzoja, jotka maksavat alle 6 euroa. Tunnollisena kansalaisena ilmoitankin tässä poliisille, että Kotipizza mainosti juuri 5,90e pizzoja eli rikollispizzoja.

Lisäksi haluan tuoda esille sen, että Siwassa, K-liikkeissä, Prismassa ja S-markeiteissa, Lidlistä puhumattakaan, myydään pizzoja alle 4e kappale. Saarioisten kuraläppäpizzoja saa jopa eurolla, joten poliisin logiikan mukaan ne pizzat ovat varmaankin sitten maan järjeintä rikollisuutta.

Vakavasti puhuen, pizzakampanja on malliesimerkki siitä miten päin helvettiä asiat tässä maassa ovat. Samaan aikaan, kun maamme roistohallitus jatkaa rikollista toimintaansa ja suojelee suurimpia talousrikollisia tuhoamalla talousrikostutkintaa leikkaamalla rajusti sen miehitystä, jostakin helvetistä tulee julkisuuteen kuuden euron pizzojen vastainen poliisikampanja. Asiat ovat yhteydessä toisiinsa.

Kuuden euron pizzojen jahdilla peitellään sitä tosiasiaa, että rikolliset kansanedustajat haluavat luoda suurimmille talousrikollisille parhaat mahdolliset toimintaedellytykset. Kuuden euron hälinällä peitellään sitä, että poliisi on impotentti talousrikollisuuden ja sen todellisen suomalaisen järjestäytyneen rikollisuuden edessä.

Kuuden euron pizza -jahti yrittää epätoivoisesti luoda mielikuvaa siitä, että viranomaiset ovat oikeasti harmaan talouden torjunnassa. Todellisuudessahan kaikki suurimmat yritykset ovat veronkiertäjiä. Terveysbisnestä hallitsevat Attendo ja MedOne ovat veronkiertofirmoja. Mutta niiden talousrikollisuus onkin laillista "verosuunnittelua".

Tosin, kun poliisille toimitettiin jo vuosia sitten kaikki tiedot Stora Enson talousrikoksista, poliisi ei tehnyt yhtään mitään. Ei ole ihmekään. Poliisi on Suomessa samassa asemassa kuin 1920-luvun Chicagossa. Se voi vain leikkiä poliisia. Se pelkää maamme suurimpia rikollisia, jotka istuvat presidentin linnassa ja hallituksessa, armeijan johdossa, eduskunnassa ja ministeriöiden johdossa. Siksi poliisi hyökkää kuuden euron pizzan kimppuun.

Pahinta tässä kuuden euron pizzojen vastaisessa taistelussa on se, että kansalaisista pyritään tekemään ilmiantajien verkosto. Viranomaiset kannustavat kansalaisia ilmiantoihin. Neuvostoliitossahan yksi suurimmista sankareista oli poika, joka ilmiantoi vanhempansa, jotka tapettiin. DDR:ssä valtion turvallisuuspoliisi Stasi oli luonut ilmiantajien verkoston, jossa puolistot vakoilivat toisiaan, lapset vanhempiaan ja vanhemmat lapsiaan.

Se ei sinänsä ole mikään uutinen, sillä viranomaisethan ovat jo pyrkineet luomaan erilaisia ilmiantojärjestelmiä eri aloille, eri tavoin. Verottajalla on omat vasikkaportaalinsa ja tullilla omansa, joten vasikoinnin levittäminen on vanha juttu. Uutta pizzajahdissa on se, että poliisi haluaa nimenomaan nuorison ryhtyvän omaksi vasikka-armeijakseen.

Tämähän on tuttu systeemi entisistä kommunistidiktatuureista. Siellä kaikkien pikku pioneerien odotettiin vasikoivan kenet tahansa koska tahansa maan viranomaisille. Ilmeisesti Suomen poliisi haluaa meille saman systeemin. Tavoitteena on vasikoiden valtakunta.

Ja sitten siihen kuuden euron pizzaan. MILLÄ OIKEUDELLA POLIISI TAI KUKAAN VIRANOMAINEN ILMOITTELEE MITÄÄN HINTOJA MILLEKÄÄN TUOTTEELLE TAI PALVELULLE? Väitän, että pystyn koska tahansa tekemään pizza Margharetan alle kuuden euron alveineen kaikkineen. Pizzapohja + tomaattikastike + juusto + työaika 3-5 min. + paistoaika 5-10 min ei varmasti maksa yli kuutta euroa.

Ja tosiaan: kaikkissa kaupoissa, siis kaikissa kaupoissa joka ikinen pizza maksaa alle 6e. Ja kirjoitan nimenomaan pizza, koska kielenhuoltolaitoksen virallinen nimi Pitsa on todella typerä ja naurettava idea, tyypillinen suomalaisen byrokraatin aivopieru.

4 kommenttia:

  1. Kun teet itse, saat paremia halvemmalla. Minä en tilaa, enkä osta valmiita.

    VastaaPoista
  2. Pitää varmaan kaikkien tunnontarkkojen kansalaisten nyt alkaa tekemään ilmiantoja alle 6 euron roiskeläpistä. Siitä tulee massiivinen määrä ilmiantoja, me kun olemme niin tunnollista ja lainkuuliaista kansaa.

    VastaaPoista
  3. Asiaa, kuten usein muulloinkin, mutta tuo maitokauppojen eineksien vertaaminen ravintoloihin sössi tämänkin yrityksen.

    VastaaPoista