keskiviikko 21. lokakuuta 2015

KUINKA ISÄNMAALLISUUDESTA TULI RYSSÄN PEESAILUA

Jos joku ei ole huomannut, niin Suomessa on meneillään valtava, lähes koko mediakentän läpäisevä propagandatsunami. Se ei ole alkanut äkisti, eikä eilen, vaan on jatkunut jo parisenkymmentä vuotta. Se valehtelee ja vääristelee todellisuutta, ja pyrkii luomaan käsityksen, jonka mukaan mitä enemmän luovumme itsenäisyydestämme, sitä ennemmän olemme itsenäisiä.

Tämä orwellilainen propagandamyrsky tulvahtelee välillä yli äyräiden varsinkin Nato-propagandassa. Loistava esimerkki saatiin hiljattain, kun kirja Infosota julkaistiin. Kirja pyrkii osoittamaan, että jokainen Natoa vastustava onkin itseasiassa ryssän asialla tai ryssän kätyri, tai jopa itse ryssä. Kyseinen kyhäelmä on kuitenkin vain yksi murunen koko vyörytyksessä.

Todellisuudessahan me olemme menettäneet poliittisen itsenäisyytemme. Kuten silloinen pääministeri Alexander Stubb sanoi täpötäydelle eduskunnalle televisioidussa istunnossa keväällä 2015 juuri ennen vaaleja, "Me olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin." Asiaa ei voi tuon selvemmin ilmoittaa. Se tarkoittaa sitä, ettei meillä ole mitään omaa talouspolitikkaa.

Kaikki puhe siitä, kuinka Suomi tekee omaa politiikkaansa, kuinka me päätämme tästä tai tuosta, ovat silkkaa roskaa. Todellisuudessa Suomen hallitus ja eduskunta ovat osavaltiotason elimiä, joiden tehtävänä on pistää toimeen Brysselistä tulleet päätökset ja soveltaa niitä maahamme. Mitään omaa politiikkaa eduskunta ei voi tehdä, eikä kykenekään. Brysselin päätökset ajavat aina kansallisen parlamentin ylitse. Se on EU:n peruskirjassa. Halukkaat voivat tarkistaa asian sieltä.

Järjestelmä on siis melko tarkkaan sama kuin entisessä Neuvostoliitossa, jossa neuvostotasavallat toteuttivat Moskovan päätöksiä. Näennäisesti asioista oltiin päätetty "yhdessä" erilaisissa edustustoissa, aivan kuten Euroopan Unionissakin tehdään yhtä näennäisesti. Uusista laeista 80% tulee suoraan EU:sta, eikä eduskunta tee muuta kuin yrittää keksiä miten lait pannaan toimeen tässä maassa. Eduskunta ei voi olla ottamatta käyttöön EU-lakeja. Sellaista vaihtoehtoa ei EU:ssa ole.

Nato on puolestaan Yhdysvaltojen johtama sotilasliitto, joka luotiin torjumaan Neuvostoliiton vastavaa sotilasliittoumaa. Neuvostoliiton sotilasliitto on kaatunut jo parikymmentä vuotta sitten ja sen joukot ovat kadonneet keskisestä Euroopasta, mutta Nato on edelleen olemassa ja itseasiassa laajenee koko ajan. Naton viitan alla Yhdysvallat miehittää yhä suurempaa osaa Euroopasta ja aivan kuten Neuvostoliittokin aikoinaan, se puhuu yhteistyöstä, liittolaisista ja kumppaneista.

Joku sanoi, että Nato-maat ovat itsenäisiä. Eivät ne ole. Ne ovat sotilasliiton jäseniä. Jos Kreikka aloittaa sodan Turkkia vastaan, kaikki Nato-maat ovat sodassa. Turkkikin. Jos Algeria hyökkää Italiaan, kaikki Nato-maat ovat sodassa Algeriaa vastaan. Jos Venäjä hyökkää Latviaan, kaikki Nato-maat ovat sodassa Venäjän kanssa. Automaattisesti. Mitään valintaa ei ole. Tämä tarkoittaa juuri sitä, että Naton jäsenmaat eivät ole itsenäisiä.

Joku väitti taannoin, että Nato-maa Saksa on itsenäinen. Ei ole. Se on ollut miehitetty maa vuodesta 1945 saakka. Se, että miehittäjistä toinen puoli lähti kotiinsa jo 1990-luvun alussa, ei päättänyt miehitystä. Yhdysvallat ja entiset länsiliittolaiset miehittävät Saksaa edelleen. Jos joku ei usko että asia on niin, voi miettiä sitä mitä tapahtui kun Angela Merkel pyysi Yhdysvaltoja palauttamaan Saksasta Yhdysvaltoihin siirretyt Saksan valtion kultavarannot takaisin kotiin. Aivan. Saksa ei saanut kultaansa koskaan. Juuri siksi, koska se on miehitetty maa, edelleen.

Kun todellisuudessa jakolinja kulkee kansallinen-ylikansallinen rajaa pitkin, meille uskotellaan ja valehdellaan, että se kulkee edelleen itä-länsi akselilla. Meillä lietsotaan vanhaa ryssäfobiaa, meille valehdellaan päin naamaa uutisissa toimittajien ja poliitikkojen toimesta, ja väitetään, että itsenäisyyttä haluava on vain ryssän asialla. Todellisuudessa Nato-kampanjointi ja kiimailu on aivan samanlaista kuin neukkukiimailu 1970-luvulla: kritiikitöntä, valheellista ja lapsellista.

Koska suomalaiset eivät propagandasta huolimatta ole innostuneet sotilasliitosta, siihen on liitytty rikollisesti Isäntämaa-sopimuksella. Tätä rikosta peitelläkseen valtiollinen eliitti ja osa puolustusvoimien upseeristosta pyrkii luomaan mielikuvaa siitä, että itsenäisyyshenkisyys on ryssää. Kaikki puhe vapaasta ja itsenäisestä Suomesta on kommunistia ja ryssää. Jos haluat, että me emme ole kenenkään käskyvallan alla, olet ryssä, ryssätrolli tai jollakin tavalla ryssähenkinen.

Tätä viestiä meille toistellaan eri kanavissa ja medioissa jatkuvalla syötöllä. Meidät pyritään vakuuttamaan siitä, että kun olemme suurvallan alamaisia ja käskyläisiä, olemme vihdoinkin vapaita. Argumentit ovat aivan samat kuin niilläkin, joiden mielestä Suomen olisi pitänyt liittyä Varsovan liittoon 1970-luvulla. Vain suurvallan kainalossa, sen kainalokarvojen hikisessä syleilyssä, me olemme turvassa ja vapaita. Siis aivan samanlaista shaibaa kuin neuvostokiimailijoilla 70-luvulla.

Nato-intoilijoiden perusteet ovat myös hämmästyttävän paljossa aivan samanlaiset kuin Norjan suurimman maanpetturi Quislingin perusteet natsimiehittäjästä ja natsivallasta Norjassa 1940-luvulla. Eroa on lähinnä sanamuodoissa ja retoriikassa, ei itse sisällössä.

Kaiken tämän propagandan tarkoituksena on pitää suomalainen satraappikunta vallassa. Suomea johtaa sakki, joka saa voimansa ulkomailta. Sen valta nojaa Brysseliin, ei kotisuomeen. Aivan kuten Ruotsin vallan aikana, jolloin kruunu ja Tukholma olivat suomalaisen satraappiluokan turva, nyt EU ja Bryssel ovat näiden "johtajien" turva. Tilanne oli aivan sama myös tsaarivallan Suomessa, jolloin suomalaisten ylimystö nojasi vallankäytössään Pietariin ja tsaariin.

Propagandan tarkoituksena on uskotella suomalaisille, että tämä on normaalia. Meille valehdellaan, että me olemme itsenäisiä. Juuri siksi jokainen itsenäisyyden palauttamista vaativa leimataan ryssän kätyriksi. Tai sitten kaivetaan esiin ne 70-lukulaiset fascisti ja natsi kortit. Niin tai näin, itsenäisyyden ja kansan itsemääräämisoikeuden palauttamista vaativa saa niskalleen tänä päivänä jomman kumman kaavun: olet joko ryssä, tai sitten natsi.

Kyse on propagandasta, jolla pyritään peittelemään sitä tosiasiaa, että juuri tämä eliitti, nämä henkilöt, ovat vieneet itsenäisyytemme ja vastustavat sitä kaikin keinoin. Jokainen poliitikko ja virkamies, joka toimii Euroopan Unionin päätösten mukaisesti, ja he kaikki tekevät niin, toimii kansallisten etujen vastaisesti, ulkolaisen vallan määräysten mukaan. Se on vain tosiasia. Tätä pyritään peittelmään propagandalla.

Euroopan Unioni on ollut Suomelle taloudellinen katastrofi. Pelkästään jäsenmaksut ovat tuoneet nettotappiota valtiolle 5,8 miljardia euroa. Suuryritysten veropakoilu on vienyt kymmeniä miljardeja ja hallitus toisensa jälkeen on antanut niille miljardeja tulonsiirtoina. Euro on ollut naula arkkuun. Euro vei meiltä viimeisetkin itsenäisyyden rippeet talouspolitiikan myötä, aivan kuten pääministeri Stubb totesi keväällä 2015. Euroon on upotettu laskutavoista riippuen 20-40 miljardia euroa. Lisäksi Suomen valtio on joutunut EU-määräysten mukaisesti lainaamaan rahaa yksityisiltä pankeilta ja noiden lainojen korkoja on maksettu arviolta 70 miljardia EU-jäsenyyden aikana.

EU on siis kaikkineen vienyt valtiolta vähintään yli 100 miljardia parissakymmenessä vuodessa. Se on se todellinen syy siihen, miksi valtion talous on niin kehnossa kunnossa. Tätä tosiasiaa pyritään myös propagandalla peittelemään ja juuri siksi kaikki puheet itsenäisyydestä pitää kieltää tai torjua, leimata ryssän propagandaksi tai natsismiksi. Syykin on täysin selvä: itsenäisessä Suomessa näitä asioita ryhdyttäisiin selvittämään.

Itsenäinen Suomi voisi käydä läpi tilinsä ja katsoa minne kansakunnan varallisuus on kadonnut ja miten. Ja silloin sadat, tuhannet virkamiehet, sotilashenkilöt, poliitikot ja muut olisivat todellisessa vaarassa. Heitä uhkaisivat rikossyytteet.

Juuri tästä syystä he eivät koskaan halua itsenäistä Suomea. Juuri siksi isänmaallisuudesta tuli julkisuudessa ryssän peesailua.

6 kommenttia:

 1. Sande, sinun ja blogisti Yrjöperskeleen kirjoituksia lukiessa ei voi päätyä kuin yhteen johtopäätökseen: tämän maan asioiden totaalisen persiilleenmenon voi estää enää ulkoparlamentaarinen väliintulo - eli käytännössä se, että sotilaat ottavat vallan, tekevät tarvittavat päätökset ja panevat ne myös toimeen. Eihän se olisi mukavaa maassa, joka on pitänyt itseään demokratian mallimaana - mutta eihän Suomi ole oikea demokratia ollut enää ainakaan EUhun liittymisen jälkeen. Luulen kyllä, että jämäkällä sotilashallinnolla olisi kaiken EU- ja europerseilyn ja täysin holtittoman mokutuksen takia kansan enemmistön selvä tuki.

  VastaaPoista
 2. Historiassa meilltä löytyisi yksi hanke, joka tulisi nostaa kunniaan ajasamme. Anjalanliitto, se ja ne sen jäsenet ymmärsivät tuolloin muuttuneen geopolitiikan tuottaman aikaikkunan,ilman heitä mitään sellaista ,kuin Suomi kansakuntana ei olisi syntynyt. Tietenkin he olivat ruotsalaisten näkökulmasta petureita, mutta meille he olivat realisteja ja perustaja isiä. He osasivat lukea geopolitisten suhdanteiden muuttumista Pietarin kaupugin ilmestmisen jälkeen. Samoin on nyt ja tavallaan samantyyppisistä konservatiivisistä maailmankatsomuksellisista syistä kansallisvaltio nimelltä Suomi pelastuva vaikkapa uudeleen perustettavan Aanjalanliiton toimesta.

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä kirjoitus, täyttä asiaa ja totta! Mutta kun on noinkin pitkälle pohdinnoissaan päässyt tulee väistämättä mieleen sen suuremman kuvan vaihtoehdot. Suomi on liian pieni maa kaikella asteikolla mitattuna että voisimme toimia täysin itsenäisesti. Se on vain tosiasia. Maailmassa on onneksi vaihtoehtoja kenen kanssa liittoutua, tehdä kauppaa, vaihtaa kulttuuria. Luonnollinen kumppani olisi tietysti nykyinen Venäjä jonne juuremme ja kulttuurimme on historiallisesti, verelläkin, sidottu. Lännen arvot eivät ole meille, meillä on toisenlainen moraali, kulttuuri ja historia. Tämä kaikki olisi meille itsestään selvää ellei historiaa ja tapahtumia olisi niin raa-asti manipuloitu, väärennetty ja poistettu. Tämä ei tietenkään aukea koulutiedoilla, pitää kaivaa syvemmälle. Paljon syvemmälle.

  VastaaPoista
 4. Niin totta kuin vain voi olla!!
  Kiitos Sande, nämä viimeisimmät kolme blogikirjoitustasi ovat olleet todella painavaa asiaa.
  Hyvää jatkoa toivottaen.

  Diabolik.

  VastaaPoista
 5. Olisi ollut todellinen ja asiallinenkin vaihtoehto: puolueettomuuspolitiikan vaaliminen ja sotilasliiton ulkopuolella pysytteleminen. Niin tekivät Sveitsi ja Itävalta.

  VastaaPoista
 6. Perimmäinen idea russofobiaan löytyy 50-luvun yhdysvalloista, josta tuotu suorana kopiona tänne.

  Yhdysvalloissa käytettiin yleisenä mantrana kommunisti-hokemaa.
  Mikäli joku henkilö/yhteisö ei toiminut vallassaolijan mielestä hänelle hyödyllisellä tavalla, paras ja tehokkain tapa oli saattaa hänet julkisessa mielipiteessä kommunistiksi. Käytännössä leimatun ihmisen elämä pilattiin ja kaikki hänen sanomansa mitätöitiin.

  Täsmälleen samalla metodilla toimitaan myös nyt, ryssä-hokemalla pyritään samaan. Kohteen sanomiset halutaan vesittää ja hänen maineensa halutaan totaalisesti pilata, joka usein tarkoittaa taloudellisia menetyksiä.

  Suomen ns.vallassaolijoiden agenda on USA-mielisyys ja Nato-jäsenyys, samaista agendaa ajettu suomeen jo pari vuosikymmentä, joten pohja russofobialle on vahva.
  Kylmä sota oli USA:lle erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja erittäin hyödyllistä ulkopolitiikalle, CCCP:n loppuminen oli totaalinen katastrofi USA:lle, yhtäkkiä kaikki loppui kuin seinään euroopassa, kylmän sodan varjolla USA:lla oli euroopasta kuristusote.

  Nyt kylmä sota on herätetty taas henkiin, ainoana hyötyjänä USA:n valtaeliitti joka omistaa USA:n sotateollisuuden, joka operoi Naton kautta.
  Suomihan on ihan täysi USA-narttu, suomen ns.valtaeliitti tekee mitä itäisen puistotien valtias sanoo, eikä edes tarvitse kaikkea sanoa, nuo suomihorot ovat ymmärtäneet yskän ja USA:n etua ajetaan omatoimisesti.

  Kaikella russofobialla on siis herätetty ns. kylmä sota, illuusio uhasta, rakentaa pelko "pahasta venäjästä", jahdata "putinisteja" yksittäisistä ihmisistä, tuoda heitä esille ja murskata mediassa, antaa näyte että tämä on kohtalonne ellette kiltisti tottele valtaeliittiä.

  VastaaPoista