lauantai 2. joulukuuta 2017

SUOMI TARVITSEE UUDEN VASEMMISTOPUOLUEEN


Kun demarit ovat vain maamme suurimman puolueen (kepu+kok+dem) vasen laita ja niin sanottu "Vasemmisto" ährää sekin globalismin hiekkalaatikkoleikeissä, on sanomattakin selvää, että maahan tarvitaan uusi vasemmistopuolue. Kun sekoittaa vihreää ja punaista, saa ruskeaa ja se on nähty. SKP on taas liian pieni sellaiseksi muutosvoimaksi, joka maahan tarvitaan, puhumattakaan sen takavuosien rasitteista ja huonosta maineesta suuren yleisön keskuudessa.

Maahan tarvitaan järkevä vasemmisto, joka ottaa asiakseen palauttaa maahan se laillinen yhteiskuntajärjestys, joka on lainvastaisesti viimeisen parin vuosikymmenen aikana tuhottu. Meiltä on viety lakiemme vastaisesti itsenäisyys, oma raha, oma lainsäädäntävalta, eduskuntamme on syrjäytetty paikallisparlamentiksi, ja meiltä on viety myös oma armeijamme.

Koululaitosta tuhotaan, terveydenhoitojärjestelmää tuhotaan ja kansalaisten verovaroilla rakennettua yhteiskunnan infraa tuhotaan tai myydään pilkkahintaan ulkopuolisille omistajille. Kansalaisten maksamat palvelut, palveluinfra, tieverkko, rautatiet, sähköverkko jne. siirtyvät pilahintaan ulkomaalaisten omistukseen tai yksityisille toimijoille monopoleina ja rahantekoautomaatteina. Tämä on suorastaan rikollista toimintaa.

Kansallisvarallisuus, verovaroilla perustetut ja rakennetut yhtiöt on myyty ulkomaalaisille. Pääministerimme käy kuunteluoppilaana ulkomailla. Armeijaamme tuhotaan ulkomaalaisten tarpeiden mukaiseksi sotalaitokseksi, joka ei kykene puolustamaan omaa maataan, vaan toimii ulkomaalaisten työkaluna heidän haluamallaan tavalla. Ei tämä näin voi mennä.

Toisen maailmansodan jälkeinen menestystarina, kansallinen pyrkimys nousta sodan hävinneestä maasta hyvinvointivaltioksi, oli mahdollinen, koska niin haluttiin. Muutamassa vuosikymmenessä Suomi muuttui köyhästä agraarivaltiosta yhdeksi maailman rikkaimmista maista. Kansanterveys mullistui täysin kouluterveydenhoidon ja terveyskeskusverkoston, tiheän sairaalaverkoston ansiosta. Kuolleisuus väheni, terveys parani, ja tämä johti kansan taloudelliseen tehokkuuteen. Nyt tuo kaikki ollaan tuhoamassa ulkomaalaisten oppien ja määräysten mukaisesti.

Tähän maahan pitäisi perustaa uusi vasemmistopuolue, jonka ainoa tehtävä olisi palauttaa maalle sen itsetunto ja oma päätösvalta, oman kansakunnan hyväksi. Ei kommunismia, ei kansallissosialismia, eikä mitään muutakaan ulkomaalaisten kotkotuksia, vaan suomalainen hyvinvointivaltio, maa jossa suomalaisten olisi mahdollisimman hyvä elää ja tehdä sitä missä he ovat hyviä. Sivistys pitää saada takaisin arvoonsa mittatikkumiesten ja excelrouvien lattapäisyyden tilalle.

Samaan aikaan kun pienyrittäjät kamppailevat olemassa olostaan, ylikansalliset firmat eivät maksa senttiäkään veroja Suomeen. Niiden ei tarvitse. Maassamme on voimassa ULKOMAALAISYRITYSTEN SUOSITUIMMUUSASEMA. Matti Vanhasen hallitus päätti näin. Se tarkoittaa "helpotettua vero- ja lupamenettelyä". Miksi ulkomaalaisilla yrityksillä on helpotettu lupa- ja veromenettely? Koska päätöksiä tehdään ulkomaalaisen pääoman hyväksi, ylikansallisen pääoman tahdon mukaisesti, ei kansakunnan tai kantasuomalaisten yritysten hyväksi. Sitä on globalismi todellisuudessa ja käytännössä. Juuri tätä.

Suomalaisille pitää palauttaa yrittämisen ja toiminnan vapaus jatkuvasti paisuvan, ulkomailta annetun säännöstö- ja määräysviidakon sijaan. Ylikansallisen ohjauksen sijaan maahan pitää palauttaa kansallinen päätöksenteko, joka mahdollistaa sääntörämeikön nopeankin purkamisen, jos niin halutaan. Tämä ei ole mahdollista niin kauan, kun Euroopan Unionin komissio ja europarlamentti ovat korkeimmat päätöksentekoelimet maassamme, niin kuin ne nyt ovat. Jos joku väittää ettei niin ole, valehtelee tai ei tiedä mistä puhuu. Euroopan Unionin komissio on korkein päätöselin EU:ssa ja europarlamentti on ensisijainen parlamentti koko EU:ssa. Ottakaa selvää tosiasioista.

Ylikansallisen pääoman tukemisesta pitää siirtyä suomalaisten yrittäjien tukemiseen, suomalaisen bisneksen tukemiseen. Kyproksen pankeille annetut kaksi miljardia olisivat tuoneet aivan toisenlaisen tuloksen, jos ne olisi jaettu tukina PK-yrityksille. Nyt ne vain katosivat. Kymmeniä, satoja miljardeja on syydetty ulkomaille ilman mitään vastiketta, vastinetta, ilman että kansa olisi hyötynyt yhtään mitään. Ei tämä niin voi mennä.

Jos joku sanoo, ettei hyvinvointiin ole enää varaa, puhuu paskaa tai ei tiedä mistä puhuu. Tilitämme Euroopan Unionille joka vuosi miljardeja euroa keräämiämme tullimaksuja. Viime vuonna annoimme sinne kymmenisen miljardia ja saimme takaisin kaksi. Menetimme siis kahdeksan miljardia pelkissä tullimaksuissa. Millä tätä voi perustella veronmaksajille, kansalaisille? Ei millään.

Kun Matti Vanhasen ykköshallitus nousi valtaan, maassa oli noin 250 000 köyhää. Jos samaa laskutapaa käytettäisiin nyt, maassa olisi noin 900 000 köyhää. Runsaassa kymmenessä vuodessa köyhyys on lähes viisinkertaistunut. Leipäjonot pitenevät ja niitä tulee lisää koko ajan. Ja huomatkaa: hallituksissa ovat olleet kaikki eduskuntapuolueet. Joka ikinen eduskuntapuolue on ollut luomassa tätä tilannetta, vihervasemmistoliitto mukaan luettuna. Siellä se pötkötti onnellisena Jyrki Kataisen Six pack- hallituksessa ja siunasi kansakunnan alasajon omalta osaltaan.

Näin ei voi jatkua. On ryhdyttävä toimiin kansakunnan jälleenrakentamiseksi, kansan hyvinvoinnin palauttamiseksi. On luotava uusi suunta tälle maalle. Tätä tuhon tietä emme voi jatkaa, muuta kuin alamäkeen ja kohti loppuamme itsenäisensä kansana. Maahan olisi saatava uusi vasemmistopuolue.

Jos joku kysyy mikä uuden isänmaallisen vasemmiston agenda sitten on, voimme siteerata oikeistolaista presidenttiä takavuosilta. Kyllä, niin ovat ajat muuttuneet, että entisen valkokaartin teloitusryhmän kersantin puheen pätkä on tänä päivänä vasemmistolaisempaa kuin mihin yksikään vihervasemmistolainen globalisminsa huumassa kykenee.

Tämä voisi olla tuon uuden vasemmiston koko toiminnan ydin, koko perusidea.

11 kommenttia:

 1. Mielestäni järkevä vasemmisto on yhtä hedelmätön ajatusleikki kuin järkevä oikeisto... Ja nykyinen puoluepoliittinen järjestelmä on niin vahva, että se sulauttaa sisäänsä minkä tahansa isonkin uuden tulokkaan, kuten avaruusloinen The Thing-elokuvassa. Tulevaisuus perustuu puoluepoliittisen järjestelmän luhistumiselle ja kansalaisten omaan toimintaan, siitä näkee jo ensi merkkejä. Aamuhämärässä vasta toimitaan, mutta Aurinko karkottaa puoluehirviöt.

  VastaaPoista
 2. Ei uutta vasemmistoa, koska oikeisto-vasemmisto-ajattelun aika taitaa olla ohi. Tarvitaan puolue, joka ajaa suomalaisten kansallisia ja kansalaisten etuja sekä itsenäisyyttä ja aitoa demokratiaa eli suoraa demokratiaa ryhtymällä globalismia, suurpääoman valtaa ja vallan keskittymistä vastaan.

  VastaaPoista
 3. Miten olisi kansallinen vasemmisto?

  VastaaPoista
 4. Susanne Kaukisella oli idea Kansallismielinen vasemmisto,sinä olisi oiva sapluuna,jolla olisi kenties menestymisen mahdollisuuksia.
  Polittisella liikeellä, myös populistisella täytyy olla älyllinen päälysrakenne,muutoin käy kuin konservatiivisen populistin, Soinin hankkelle, muodostuu vain hillotolpaksi Soinille ja lähipiirille.
  Vaikka nyt näyttäisipolittinen kehitys vievän yhä enemmän oikealle,täytyy jossain vaiheessa tulla tällekin kehitykselle kulminaatiopiste,jolloin kehitys lähtee virtaamaan toiseenkin suuntaan.

  Katosihan kuusikymmeluvun vasemmistoradikalismikin tultaessa yhdeksänkymmenluvulle.

  Strtegisestikin ajateltuna polittinen vasemmisto kaipaa juuri populistista elementtiä, menestyvämmän yhteenliittymän, kansanrintaman muodostamiseksi.

  SandeParkkonen ja Auvo Rouvinen olisivat sopivia keulakuvia tuollaiselle liikeelle.

  VastaaPoista
 5. Puolueet on punnittu ja kevyeksi havaittu. Ajavat maailman asentoon köyhät vastaan varakkaat, väristä riippumatta. Aika näyttää onko lopputulos kapina (taas) ja kuinka verinen. Kekkosta tulee tosiaan ikävä kun katsoo näitä mitäänsanomattomia presidenttiehdokkaita.

  VastaaPoista
 6. Hieno kirjoitus, Sande. Kansalle riittää formulat, lätkä, tositv ym. UKK oli hieno mies. Siksi häntä dissataankin nykyään.

  Pahinta on, että köyhät vastaan köyhemmät. Työttömiä potkitaan joka suunnasta. Eniten työttömiä morkkaavat (vielä) työssä olevat.

  VastaaPoista
 7. Äänestin sinua viime eduskuntavaaleissa eikä minua edelleenkään harmita: tässäkin on järkevä ja tärkeä ajatus, joka on toisinaan käynyt omassakin päässäni. Teet tärkeää työtä!

  VastaaPoista