maanantai 4. joulukuuta 2017

AVOIN KIRJE SUOMALAISILLE

Nyt, kun maansa myyneiden isänmaanpetturien massiivinen propagandaprojekti Suomi 100 päättyy, lienee syytä kertoa teille kaikille, että Suomi ei ole enää itsenäinen valtio De Jure eikä De Facto. Ei siis laillisesti, juridisesti, eikä tosiasiallisesti.

Olen pahoillani, jos ette ole tätä aikaisemmin tienneet, mutta älkää olko pahoillanne. Te olette propagandan uhreja. Teitä huijataan median ja poliitikkojen, sotilaitten ja virkamiesten toimesta joka päivä. Jokainen, joka väittää teille, että Suomi on itsenäinen, valehtelee. Joko tietoisesti, tai tietämättään.

Seuraavaksi kerron teille kaikille, miksi Suomi ei ole enää itsenäinen.

Kansainvälisesti itsenäisen valtion tunnusmerkistönä pidetään muutamaa avain asiaa. Itsenäisellä maalla on oma raha. Meillä ei ole. Itsenäisellä valtiolla on oma lainsäädäntö. Meillä ei ole. Laeistamme valtaosa tulee ulkomailta, EUsta, eikä meillä ole laillista oikeutta kieltäytyä niistä.

Itsenäisellä valtiolla ei ole sen kansallisten päätöstentekoelinten yläpuolisia päättäjiä, mutta meillä on. Euroopan Unionin komissio ja parlamentti ovat koko Suomen hallituksen, eduskunnan ja presidentin yläpuolella päätöksentekijöinä.

Itsenäisellä valtiolla on oma armeija. Meillä ei ole enää sitäkään, sillä vuonna 2014 kenraali Jarmo Lindberg allekirjoitti sopimuksen Naton kanssa, jolla Suomen armeija, poliisi ja terveydenhoitojärjestelmä alistettiin Naton käyttöön vastikkeetta.

Meillä ei ole omaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Meillä ei ole omaa talouspolitiikkaa, eikä meidän perustuslakimme enää merkitse paskan vertaa, koska EUn perustuslaki eli Lissabonin sopimus syrjäytti sen ja kaatoi valtiosääntömmekin.

Meillä on vielä oma lippu. Mutta se ei yksin riitä.

Tästä syystä en juhli itsenäistä Suomea, enkä sytytä kynttilöitä maanpettureiden irvistellessä televisiossa ja propagandistien valehdellessa koko kansalle päin naamaa.

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/06/miksi-suomi-ei-ole-itsenainen.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/08/suomi-antautui-ehdoitta.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/maanpetos-seka-valtiopetosrikos-ja-sen.html

7 kommenttia:

 1. Aivan totta. Ei ole juhlamieltä minullakaan. Joskus aikoinaan Suomen lippu toi lämpimän läikähdyksen rintaan. Nyt ei tunnu miltään. Sääli.

  VastaaPoista
 2. Myydyn maan testamentti.

  VastaaPoista
 3. MYYDYN MAAN TESTAMENTTI.

  VastaaPoista
 4. Ehkä ei itsenäisyys ole koskaan ollut kuin illuusio.
  Niin tai näin,
  Olen iloinen syntyessäni, asuessani ja tehdessäni töitäni
  Täällä Suomeksi nimetyssä kauniissa paikassa.
  Saatan jopa kynttilän sytyttää.

  VastaaPoista
 5. Me Hesalaiset taidamme kuolla sukupuuttoon ennen seuraavia kunnallisvaaleja.

  VastaaPoista
 6. Häpeän Itsenäisyyspäivän vieton valheellisuutta ja törsäystä! "Rinta rottingilla" hallituspuolueiden "edustajat" esittävät, kuinka Suomi on saatu nousuun! Ja kenen kustannuksella? Työttömien, sairaiden, opiskelijoiden ja pieneläkeläisten!
  Itsenäisyyden valheellisuudesta puhumattakaan.
  Mutta mikään ei muutu tai näillä kirjoituksilla ei merkitystä - valitettavasti.
  Tyhmä kansa... Iso kiitos Sandelle, totuuksista!

  Nimim. 1% mieleltään

  VastaaPoista