maanantai 18. joulukuuta 2017

HESARI GATE ON TILAUSTYÖ?Helsingin Sanomien kohujuttu oli kuin tilaustyö. Hesari oli tahtoen tai tahtomattaan käsikassarana uuden tiedustelulain läpiviemisessä ja ilmapiirin muokkaamisessa sille myönteiseksi. Ennen kaikkea kyse on siitä, että presidentti Sauli Niinistön presidenttikampanja oli yllättäen lirissä. Asia on melko selvä, kun tarkastellaan sitä miten juttu muka uhkasi kansallista turvallisuutta. Ei mitenkään.
                                  

Paavo Väyrynen ja Laura Huhtasaari nostivat esiin Sauli Niinistön perustuslain vastaiset toimet euroliitoksessa. Lisäksi vaalien yhteydessä esiin oli noussut Sauli Niinistön osuus perustuslain ja rikoslain vastaisessa Nato Isäntämaa -sopimuksessa. Tämä kaikki piti saada nopeasti pois julkisuudesta. Siihen tämä kohina kansallisen turvallisuuden vaarantamisesta tuli kuin tilauksesta.

YLE tekikin kaikkensa unohduttakseen nuo asiat A-studiossa maanantaina 18.12., jonne Hesarin päätoimittaja oli kutsuttu kuulemaan nuhteita ja saarnoja YLEn naistoimittajalta ja muilta vierailta.

Mukana hääri Aalto-yliopiston professori Limnell, joka ties monennenko kerran pauhasi kuinka nyt ryssä, eli ulkomainen tiedustelu, sai selville suuria salaisuuksia. Limnell ei voi olla niin tyhmä, ettei muka tiedä että Hesarin jutussa kerrotut asiat ovat olleet Wikipediassa jo vuodesta 2014 ja että Hesari oli kertonut samat asiat tiivistetymmin jo vuonna 2012. Eli professori Limnell joko valehteli maalaillessaan uhkaa ryssien tiedustelukaappauksesta Hesarin jutun pohjalta, tai sitten hän on vain niin tyhmä, etten pysty uskomaan sitä.


Toinen kummajainen on Aalto-yliopiston blondi viestintäoikeuden professori, joka on vuosikausia sanaillut sananvapauden rajoittamisen puolesta, eikä koskaan asetu vahingossakaan puolustamaan sananvapautta, vaan päinvastoin. Professoritar tuo aina hanakasti esille juridisia rajoituksia ja esteitä sananvapaudelle. Näin hän teki A.studiossakin, joskin hienovaraisemmin kuin joissakin aikaisemmissa ulostuloissaan vuosien varrella. Lehdistön vapaus ei ole todellakaan keskeinen asia.


Kokonaan oma lukunsa on Ilkka Kanerva. Miehellä on otsaa puhua kansallisesta turvallisuudesta, vaikka omasta menneisyydestä löytyy jakso yhtenä innokkaimmista Neuvostoliiton suurlähetystön suomalaisista kavereista. Hän on mies jolla oli ikioma kotiryssä, yhteysmies, ja joka Putinin valtaan noustessa kehua retosteli mediassa tuntevansa miehen oikein hyvin. Kanervan Neukku-menneisyydellä ei pitäisi olla mitään oikeutta ruveta moittimaan tietovuotajia missään. Suomettumisen noloimpien muotojen mallipojalla on kuitenkin pokkaa vaihtaa takkia ja ilmettä aina uuden ulkolaisen isännän tahdon mukaiseksi ja niin on nytkin. Liennytysmies on natolainen nykyisin.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/09/ilkka-kanerva-takinkaannon.html

YLE jatkaa tietenkin taisteluaan presidentti Niinistön puolesta ja välttää tiukasti kertomasta istuvan presidentin mahdollisista lainvastaisista toimista takavuosina. Nato Isäntämaan laittomuudesta YLE on vaijennut aina. MTV3 on tietenkin myös osa Sauli Niinistön vaalikoneistoa. Molemmille Hesari Gate on ollut suorastaan nautinnollinen savuverho istuvan presidentin suojelemiseksi.

Kokonaan toinen asia on se, että nyt presidentti Niinistön haastajat saivat lisää ammuksia. He kun kysynevät Sauli Niinistöltä heti seuraavassa tilaisuudessa miksei tämä ole reagoinut näiden samojen tietojen julkaisemiseen jo vuosia sitten. Miksi presidentti Niinistö ärähti nyt Hesarille, eikä Wikipedialle 2014 tai Hesarille jo vuonna 2012?? Miksi presidentti nosti kohun juuri nyt?

No miksi ei? Koska nyt tarvittiin jotakin sellaista, joka vaijentaa puheenvuorot presidentti Sauli Niinistön eurotempuista ja Nato Isäntämaa -sopimuksesta, joka siis  allekirjoitettiin presidentti Niinistön suostumuksella ja suojeluksessa. Medialle mieluista on puhua itsestään, eli tässä tapauksessa Hesarista, joten tätä soppaa tullaan keittelemään innokkaasti ja pitkään Sauli Niinistön kampanjaväen suureksi helpotukseksi. Pahaksi onneksi tahna pusertui jo tuubista. Istuvan presidentin menneisyys tuskin pysyy piilossa koko vaalien ajan ja toiselle kierroksellekin ollaan menossa.

Huomion arvoista on sekin, että maanpetos-juttuja tutkii Suomessa Suojelupoliisi, eikä Keskusrikospoliisi, kuten nyt. Tämä vain siksi, että nyt ei epäillä maanpetoksesta ketään, vaikka YLEn naistoimittajakin sitä sanaa A-studiossa väläytteli. Nyt tutkitaan rikosta, salaisten asiakirjojen vuotamista, eikä maanpetosta. Nato Isäntämaa -sopimushan sensijaan täyttää maanpetoksen tunnusmerkit ja siitä tehtiin jo vuosia sitten useampiakin tutkintapyyntöjä Suojelupoliisille. Sopimus on yksi presidentti Niinistön valtakauden suuria saavutuksia.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/12/hesari-operaatio-nyt.html

7 kommenttia:

 1. Mikä siinä oikein on, mutta tuo Niinistö on olemukseltaan aina ollut kuin syyllinen, ikään kuin aina jotain salattavaa.
  Aatellaanpa sellaista, että laitetaan kaikki kahdeksan presidenttiehdokasta tunnistusriviin, ja pyydetään vaikka vihreä mies Marsista näyttämään kuka voisi olla syyllinen, niin jo marsilainenkin osoittaisi Salea.

  VastaaPoista
 2. Niinistö on hyvin yksinkertainen henkilö ja pelkkä globalistien käsinukke -ohjaajan käsi on syvällä anaalissa mistä johtunee jatkuva naaman vääntely. Kenenkään on turha kuvitella että Niinistö muuttaa tyyliään koska menneisyyden rikokset suomen kansaa vastaan estävät muutoksen vaikka omaa tahtoa olisikin. Sauli on nyt taustaryhmänsä panttivanki ja joutuu tekemään kaiken mitä käsketään -muuten presidentinlinna vaihtuu linnaan jonka ikkunoissa on kalterit.


  VastaaPoista
 3. Parkkosen naisviha on surullista luettavaa, koska se peittää alleen sinällään tärkeitä näkemyksiä. Mistä moinen? Jää lukematta tuotokset, kun ei vain jaksa tuota ääliöimäistä sukupuolen korostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parkkosta naisvihasta syyttänyt, mikä tässä kirjoituksessa oli naisvihaa? En huomannut mitään sellaista, vaikka nainen olenkin.

   Poista
  2. En huomannut minäkään. Ja olen myös nainen.

   Poista
  3. Ihmettelen samaa,kuin edlliset.Olen myös nainen.

   Poista
 4. Salen viimevuotinen uudenvuodenpuhe oli erittäin taidokas. Itse politiikkaa seuraavana kuulin puheessa paljon rivien väliin muotoiltuja uhkauksia ja kansalaisoikeuksia rajaavia tulevaisuudennäkymiä. Meidän talon rouva ihmetteli, että miksi mies vain höpöttää jotain outoja sanoja. Tajusin, että siinä oli ilmeisesti kolme puhetta päällekkäin. Yksi taviksille, yksi ns. keskijohdolle ja luulen, että oli vielä se kolmaskin ulottuvuus tasolle, jolle minulla ei ole asiaa. Tuo ensimmäinen kommentti on mielestäni siksi erittäin osuva. En osaa ottaa kantaa siihen, että onko asia surkealla vai lohdullisella tolalla. En tiedä, miten suuren paineen alla olemme lännen voimatoimien edessä. Voihan se olla, että ne ovat niin suuria, että tämä on vähin paha. Joka tapauksessa allekirjoitan sen, että demokratian kehityksestä ei voida puhua Salen jatkokauden koittaessa, jos muutekaan. On muistettava se tosiasia, että Churchillin toimisto luovutti käytännössä Suomen Stalinille WWII:ssä. Todellisuudessa lännestä ei olla saatu koko valtion historian aikana juurikaan hyötyä. Nyt luvataan sotilaallista turvaa, mutta se on tullut ja tulee jatkossa yhä enemmän liian kalliiksi. EU-jäsenyyden nettokustannuksilla kuitattaisiin tänään kaikki valtion ja kuntien velkataakka pois. Yleinen mieliala on alhaalla ja väestöpohjan ainoana kohentamiskeinona nähdään maahanmuutto. Liiallista geneettistä homogeenisuutta käytetään perusteluna maahanmuutolle, vaikka geneettinen hajonta on Suomessa todellisuudessa Euroopan suurin yksin kantaväestön keskuudessa. Kyllä tässäkin on taas yksi rappari/ryöväri, joka Nälkämaan laulussa kehoitetaan ajamaan maanpakoon. Demokratia ei palaudu ilman rakentavaa keskustelua ja siksi on aiheellista leimata Salea, vaikka ei oli syytäkään. Eli, jos lännen painostustoimenpiteet vain pakottvat tähän idiotismiin. Asiat on saatava tyhmän kansan tietoisuuteen ja päivänvaloon. PS. Suomen NATO-operaatioista ei tiedoteta siksi, että kansa on liian tyhmää päättämään niistä :D

  VastaaPoista