maanantai 25. joulukuuta 2017

JOULUN KUNNIAKSI TÖRKEYDEN HUIPENTUMA

Valtamedia, presidentti Niinistön vaalikampanjan tiedotusosasto, uutisoi laveasti, kun presidentti kävi köyhien jouluaterialla, jonka yksityinen kansalainen erittäin kovalla työllään on saanut taas kasaan, vastoin hallituksen ja eduskunnan tahtoa,
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712242200627528_u0.shtml

Presidentti Niinistö on aina edustanut sitä yhteiskuntapoliittista ja talouspoliittista linjaa, jonka vuoksi tuolla tuhannet vähävaraiset söivät jouluateriaansa tässä tilaisuudessa. Miehellä, joka on aivan keskeisiä vaikuttajia siinä politiikassa joka on moninkertaistanut köyhyyden Suomessa viimeisen parin vuosikymmenen aikana, on pokkaa mennä uhriensa sekaan heittelemään messeviä ajatuksiaan.

"- Taitaa olla hyvyys suvussa. Kunpa meillä olisi paljon sellaista geeniperimää Suomessa, tasavallan presidentti Sauli Niinistö aloitti puhettaan Hurstin joulujuhlassa vähävaraisille ja yksinäisille."

Niin, geeneistähän se onkin ihmisyys ja inhimillisyys kiinni, ei suinkaan ajatuksista, eikä varsinkaan siitä mikä on oikein ja mikä on väärin. Kylmää genetiikkaa vaan. Ilmeisesti presidentti Sauli Niinistöltä puuttuu tämä geeni hyviin töihin ja inhimillisyyteen, ainakin jos katsotaan millaista politiikkaa hän on ajanut maassa vuosikymmenten ajan.

"- Suomesta on sadassa vuodessa tullut parempi maa kuin mitä se oli. Köyhä, sisällissotaa käyvä maa on noussut maailman kärkeen."

Presidentillä on otsaa mennä sanomaan tuollaista juuri niille, joilta hänkin oli valtiovarainministerinä ottamassa pois ja joiden elämää ja ihmisarvoa tuhoavaa politiikkaa hän on ollut tukemassa myös valtion päämiehenä.

"- Pidetään kaikki mukana, ei jätetä ketään. Jokaisen suomalaisen pitäisi saada tuntea olevansa osallinen yhteisössämme ja yhteiskunnassamme, Niinistö sanoi."

Voisin kuvitella, että nälkäisen asunnottoman korvissa tämä kuullostaa suoranaiselta vittuilulta. Presidentti, jonka puolue haluaa ajaa kaikkein köyhimmät ja avuttomimmat perikatoon kaikin keinoin, joka on itse omalla toiminnallaan ollut luomassa suomalaista uuskurjalistoa, kehtaa puhua tuollaisia. Hän menee sitten syömään jouluateriaa perheensä kanssa, kunhan on valokuvat ja uutisfilmin pätkät otettu, mutta se asunnoton lähtee vaeltamaan kaupungin kylmille kaduille vailla toivoa paremmasta. Mutta hei, älä jätä ketään, hei, pidetään kaikki mukana, jep jep.

Vai eikö presidentti tiennyt missä oli ja keille puhui? Vai oliko kyse vain vaalihäppeningistä, tilaisuudesta leikkiä kansan isää ja hyvää ihmistä niiden kustannuksella, joita on ollut kuiluun sysäämässä ja päähän potkimassa? Ilmeisesti vaalit saivat presidentin ilmestymään sortamiensa joukkoon puhumaan pehmoisia. 

Jotta presidentti Niinistön suunnattoman laupeuden ja hyvyyden keikka syrjäytettyjen joulujuhlassa nousisi pohjoiskorealaisiin mittoihin, valtamedia pistää parastaan kertomalla, että tilaisuuden järjestäjä kyynelehti ja presidentti kävi.

Tosin Heikki Hurstin kyynelillä ei ollut oikeastaan mitään tekemistä presidentin hyvyyden ja jumalaisen hellän ihmisrakkauden kanssa. Valtamedia vain yhdisti ne otsikossaan. Ja jottei kenellekään tulisi sellaista väärää kuvaa, että Suomessa olisi jotakin pielessä, valtamedia on kaivanut tuhansien köyhien joukosta yhden, joka todistaa että asiat ovat Suomessa todella hyvin.

Jotta köyhyyttä maassamme kaikin keinoin lisäämään pyrkivän kokoomuksen joulutörkeys tulisi paremmin esiin, oli Ben Z myös paikalla syömässä köyhien ruokia presidentin tavoin.

"Juhlissa on käynyt useana vuonna myös kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz.
- Nykypäivinä ja kaikkina aikoina vapaaehtoisten työ on aivan korvaamatonta. Yhteiskunta ja viranomaiset ei voi korvata sitä työtä, jota vapaaehtoiset tekevät. Kuten tasavallan presidentti Niinistökin puheessaan totsesi, niin kun tekee hyvää toiselle, niin saa itsekin hyvän mielen, Zyskowicz sanoi."

Tällaisessa nälkäisten ja hädänalaisten auttamisessa olennaista ei siis kokoomusveteraanin mukaan ole se, että köyhä saa edes jotain jouluruokaa tai ylipäätään yhden lämpimän aterian, vaan se fiilis, jonka auttaja saa. Benin mielestä valtio ei voi Mtn, mut kiva on et auttajille on tarjolla tällasii mahiksii saada hyvii fiiliksii, ku voi niinku auttaa, et siitä tulee tosi hyvä mieli. Joulunakin, hei.

Just joo.

10 kommenttia:

 1. Erinomaisen irvokasta. Ei riitä nyt sanat ensinkään.

  VastaaPoista
 2. Eihän näillä mitään häpyä ole. Kävihän se käteinenkin muka vanhainkodissa lusikoimassa jollekin vanhukselle velliä emättimeen.. Mihin korppikotkat sulistaan pääsee...

  VastaaPoista
 3. Mitähän hyvää Ben Z on köyhien hyväksi tehnyt? Toivottavasti presidentti toimitti köyhien jouluaterialle edes jotain pientä purtavaa.

  VastaaPoista
 4. Nyt myös pikkuisen suhteellisuudentajua Sanden juttuihin! Tervetuloa nykyiseen kotimaanani, Thaimaahan, katsomaan mitä täydellinen köyhyys tarkoittaa. Olen siinä suhteessa samaa mieltä blogin kanssa että sotien jälkeisestä köyhyydestä lähdettiin. Se että ahkerimmat ja yrittelijäimmät suomalaiset ovat sen jälkeen onnistuneet luomaan (kansainvälisesti katsottuna suhteellisen vaatimattoman määrän) varakkuutta, on mielestäni vain kohtuullista. On tosiasia että kansainvälisesti vertailuna Suomen tuloerot ovat sieltä kaikkein pienimmästä päästä. Se, että suomalaisella "köyhällä" ei ole ihan samoja leluja varakkaimpien kanssa, ei tee kohtuutonta vääryyttä kenellekkään. Suomessa sentään jokaisesta pidetään jonkinlaista huolta. Kylmissään ja nälissään ei ole pakko olla. Kuuluisiko tästä saavutuksesta edes pieni kiitos niille jotka ovat kovalla työllä saaneet sen aikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitenkähän tää liittyy suomen tilanteeseen....me ei olla syyllisiä thaimaan tilanteeseen ja päinvastoin. eikös virokin rakennettu suomalaisten viinan haku reissuilla,miksei sitten thaimaa,siellähän käy joka kolkasta turisteja kuka milläkin reissulla...

   Poista
  2. Se on katsos se diktatuuri jota turistit thaimaassa euroillaan rahottaa, ei suinkaan raha mene siellä kuten suomessa...

   Poista
 5. Sydän itkee köyhien puolesta, ja he ovat ihmisiä! He ovat omalla työllään olleet nostamassa Suomea..meitä kaikkia kohdellaan niin eriarvoisesti..tulee mieleen maaorjuus, ja ei taida olla kaukana tulevaisuudessa ne ajat, jolloin leipäpalasta pitää tehdä päivä raskasta työtä..Luoja auta meitä, Suomen kansaa..

  VastaaPoista
 6. Hyväksikäyttäjät! Patologiset valehtelijat! Psykopaatit! Narsistit! Hullut! Sekopäät! Psykoosissa oleva auktoriteetti!

  Noi ja se noitten ideologia on vain ja ainoastaan ihmisten orjuuttaminen. He toimivat takanaan agenda joka rahoittaa koko Suomi Finland Oyj:iin. Massiivista ihmistaloutta, ihmisten tuottamista, älykkyyden ja tietouden säätelemistä, aivopesua, manipulointia.
  Ihmisten on aika ruveta tutkimaan itseään, mikä on ajatus ja miten se syntyy omassa päässä. On aika erotella ajattelu älykkyydestä mikä tekee elämää, johon ajattelu ei ole millään lailla riippuvainen, se ihmisen pitää tietää ja tuntea, mikä älykkyys se on mikä tekee elämää. Silloin selviää miksi on olemassa edes auktoriteetti! Miksi joku kuvittelee olevansa joku presidentti, tai miksi hänen annetaan leikkiä presidenttiä sen kaikkineen symboleineen. Mikä poliisi on symboleineen elämää tekevälle älykkyydelle, kuten ihmiselle joka ei ole ajattelusta johtuvien ideologien orjana, vaan näkee elämän kuten se on. Alkakaa tutkimaan itseänne! Oivaltakaa miksi te kuvittelette, miksi te pelkäätte. Nähkää kuinka ajattelu peittää mahtavan älykkyyden mikä luo elämää, mikä luo ihmisen ja kaikki, erottakaa se ja ihmisen ajattelulla luotu, nähkää absurdimainen tietämättömyys mikä tätä auktoriteettia maailmalla johtaa ja mihin!

  VastaaPoista
 7. Mestarit tuppaa aina ihailemaan työnsä tuloksia.

  VastaaPoista
 8. Ja kornia on se, että ennen tätä jouluateriaa hallitus leikkasi kaikilta ruokajakelupisteiltä (100kpl) avustukset nolliin ja sitten nämä kehtaa mennä puhumaan lämpimikseen tuonnekin tilaisuuteen.

  VastaaPoista