perjantai 8. joulukuuta 2017

NATO-KANSANÄÄNESTYS TULOSSA

Vaikka suomalaiset poliitikot etenkin valtakunnan johdossa ovat yhteen ääneen julistaneet, ettei Natosta tai EUsta järjestetä yhtään kansanäänestystä, nyt heillä on sellainen edessään. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Huhtasaari on ollut aika selkeä kannanotoissaan EU-kriittisenä ja Nato-vastaisena, mutta koska hän on vasta-alkaja, Niinistön taakse ryhmittynyt valtamedia ja poliittinen eliitti, sekä natolainen virkamieskunta, ovat olleet itsevarmoja asiastaan. Heidän silmissään Huhtasaaresta ei olisi presidentti Niinistön haastajaksi. Mielipideilmastoa muokkaamaan tilatut mielipidemittauksetkin ovat lupailleet sellaista.

Demarien Haataiseen eivät usko edes omat, Kyllösen uskottavuus on alta nollan, Nils Torvaldsiin tuskin uskoo kukaan, eikä Pekka Haavisto edes haasta Niinistöä. Hän on vain gay-versio Niinistöstä. Matti Vanhaselle ja hänen taakseen asettuneille kepun cityliberaaleille Väyrysen mukaan tulo on tietenkin kuolinisku, koska Vanhasella ei ole mitään eväitä haastaa Väyrystä. Kun keskustalainen media haistaa tämän, ja se tapahtuu aika äkkiä, Paavo Väyrysestä tulee Niinistön päähaastaja.

Tilanne on nyt täysin toinen kuin noissa pohjoiskorealaisia kannatuslukuja Niinistölle lupailleissa gallupeissa. Paavo Väyrynen sai kuin saikin tarvittavan määrän kannattajakortteja ja on mukana kisassa, ja se on Niinistön tukipuolueelle kauhistuksen kanahäkki. On nimittäin varsin hyvin tiedossa, että ehdokkaista Paavo Väyrynen vastustaa Nato-jäsenyyttä ja euroarmeijaa, johon kaikki muut tuntuvat olevan innolla tunkemassa mukaan.
https://www.paavovayrynen.fi/2017/05/01/selkeytta-ja-vakautta-suomen-linjaan/
https://www.suomenmaa.fi/keskusta-nyt/vayrynen-vastustaa-euarmeijaa-6.71.12127.2cca389c8c

Väyrynen on myös ollut johdonmukaisesti Suomen puolueettomuuden ja perinteisen ulkopolitiikan linjalla, päinvastoin kuin kukaan muu ehdokas. Väyrynen vastusti aikoinaan EU-jäsenyyttä ja euroakin, ja hän on koko ajan vastustanut Nato-jäsenyyttä. Hänen ei siis tarvitse esittää mitään sellaista. Kun Timo Soini oli vielä perussuomalaisten kiistaton johtaja, rivikansanedustaja Huhtasaari seurasi puolueen linjaa hallituspuolueessa aina Halla-ahon kumoukseen saakka. Paavo on ollut omalla linjallaan jo vuosikymmeniä.

Väyrynen on ongelma Niinistölle jo siitäkin syystä, että Väyrysellä on pidempi kokemus ulkopolitiikasta kuin Niinistöllä. Hänhän on ollut ulkoministeri useampaan kertaan. Väyrynen on ollut hallituksissa pidempään ja useammin kuin Niinistö. Ja toisin kuin Niinistö, Väyrynen on myös kokeneempi EU-poliitikko. Niinistöllähän ei ole kuin virkamieskokemusta europankkiasioista. Paavo on siis kokeneempi juuri niissä asioissa, jotka tulevat nousemaan presidentinvaalien keskiöön, halusipa Niinistö ja hänen takanaan oleva euronatolainen yleispuolue sitä tai ei.

Istuvalle presidentille ja Nato-puolueille on siis edessä se kaikkein pahin vaihtoehto: presidentin vaalit, joissa kansa sanoo mielipiteensä NATO:sta ja EU:sta. Ja Naton kannatus on ollut kovimmillaankin kolmanneksen luokkaa, kun taas sen vastustus on ollut tasaisesti yli viidenkymmenen prosentin.
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/hs-gallup-enemmisto-suomalaisista-vastustaa-nato-jasenyytta/775185/

On aivan sama mitä presidentti Niinistö yrittää tai haluaa, näistä vaaleista tuli Nato-vaalit. Sauli Niinistö on Naton kannattaja, oli mukana kun lainvastainen Isäntämaa-sopimus allekirjoitettiin Naton kanssa, ja on korostanut eurooppalaista puolustusliittoa eli euroarmeijaa. Sanottiinpa tätä ylikansallista armeijaa Natoksi tai euroarmeijaksi, joita poliitikot yrittävät vältellä kuin ruttoa, se on asia josta nyt tullaan äänestämään.
https://www.verkkouutiset.fi/hs-gallup-suomalaiset-eivat-kannata-nato-jasenyytta/

Valtamedia ja poliitikot ovat kilvan yrittäneet huijata suomalaisia siitä mihin EU on menossa ja ettei mitään euroarmeijaa ole tulossa, mutta jokainen Netin käyttäjä on ollut jo vuosia tietoinen tulevasta liittovaltiosta ja euroarmeijasta. Läntiset mediat ovat kertoneet näistä jo vuosien ajan. Suomalainen valtamedia on tehnyt kaikkensa asian salaamiseksi suurelta yleisöltä. Enää se ei ole mahdollista sulkematta Paavo Väyrysen suuta ja jos valtamedia tekee sen, se paljastaa alastomasti oman puolueellisuutensa.

Jos ja kun Helsingin ja Turun ulkopuolella alkaa vyöry Väyrysen taakse, Niinistön taakse ryhmittyneellä citysinivihreällä kansainvälisyyskaartilla tulee olemaan kädet täynnä tuon vyöryn torppaamisessa. Voi hyvinkin olla, että väki äänestää Väyrystä ihan vain hattuillakseen sille suomalaiselle euroeliitille, joka on viimeiset parikymmentä vuotta mollannut suomalaisia junteiksi ja kipittänyt euroisäntiensä imussa pitkin valtamedian näyttämöä, kansasta pahemmin piittaamatta.

Ja jos käy niin, että Väyrystä äänestetään ihan tämänkin takia, suomalaiselle eurosatraappikaartille tulee hikinen vaalirupeama. Miten se demonisoi Väyrysen ja samaan aikaan vatuloi halveksimansa väestön oman keulakuvansa taakse? Rapa tulee lentämään valtamediassa sellaiseen tyyliin, ettei sitä ole nähty pitkään aikaan tässä maassa.

Se mikä tässä on kaikkein hauskinta on tietenkin Väyrysen armoton pokeri, jota Niinistökään ei saa rikki sitten millään. Eli kun nämä kaksi asettuvat vaaliväittelyissä nokikkain, luvassa on sellaista poliittista viihdettä, jollaista ei ole nähty vuosikymmeniin. Popcornit ja limut esiin.

8 kommenttia:

 1. Niinistö kyllä tulee voittamaan vaalit, siitä ei ole epäilystäkään, mutta olen todella iloinen, että vaalikamppailuun saatiin Väyrynen mukaan, jotta keskusteluissa olisi hieman toisenlaistakin ääntä mukana. Saa tosiaan nähdä millaisella lokakamppanjalla media nyt käy Väyrysen ja hänen aatteidensa kimppuun. Olet oikeassa: popcornit ja limut esiin!

  VastaaPoista
 2. Tuleeko tästä Clinton vs. Trump 2.0? Kaikki mediat uskovat Niinistön voittoon, mutta nyt ruohonjuuritasolla on havaittavissa ennennäkemätöntä liikehdintää. Katsokaa mitä on tapahtunut muissa Euroopan maissa. Yllätyksiä toisensa perään. The lion sleeps no more!

  VastaaPoista
 3. Laitan vielä 13.11.2017 Timo Soinin teon josta ei kansalta kysytty mitään. Liekö paniikki päällä ettei vaan Väyrynen voisi peruuttaa liittovaltion kehitystä ja Niinistö olisi sinetöimässä ennen putoamista.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711132200530222_ul.shtml

  https://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2017/11/sauli-niinisto-lahentyi-kummityttonsa.html

  VastaaPoista
 4. Olen joskus miettinyt ääneen tällä palstalla, kannattaako äänestää. Menen kuitenkin äänestämään Väyrystä ja toivotan Saulille pitkät clintonit...

  VastaaPoista
 5. Kannattajakorttijärjetelmä on aktia sabotoinnille, kaappaan kommenttini Yröperskeles-blogista:
  "Pres.vaaliehokkaiden kannatuskorttien keruu. Olen ymmärtänyt, että 20000 kannattavaa riittää. Jos henkilö allekirjoittaa kahden yritteliään kannattajakortin, molemmt kortit hylätään. Olenko oikeassa?
  Spekuloidaan. Ehdokas sn (suomi natoon) ja ehdokas pv (pitää-vieläkerrankattoo) keruulla. Sn tietää, että satku on varmasti minimi. Pv haluaa kahtenkymppiin. Sn kerjuujoukko kerää alusta pitäen kahteen laariin eli osan pv:lle kans, eli 1-1/kannattaja sanotaan 60000 kantikseen asti . Kun sn:llä on laarissa 80000, on aika kiihdyttää, kunnes pv:n kaarti julistaa: Me saavutettiin 20000. Kunnes lottotarkkailijan moraalilla varustettu ehdokaslottotarkastaja sanoo: Pv:n korteissa noin 1000 kaarnakirkkoveneen mallia, 6000 sn:n kortin kanssa täsmäävää allekirjoitusta. Jää 7000 kantista vajaaksi, so'nmoro! Tämä on matemaattisesti toteutettavissa siten, ettei mitään suunnitelmallista seemaa ole osoitettavissa."

  K-korttikeruu ei ole vaali. Miksi ei voi ehdottaa kahta tai jopa useampaa henkilöä? Jos haluaisi 2 suosikkivaihtoehtoaan kilvoittelemaan vastakkain, sen ehdottaminen ei ole edes mahdollista.
  Googlatkaa kannattajakorttikeräys, saatte vaalimainoksen. Demokratia on.

  VastaaPoista
 6. Ryssäkortti on jo lyöty pöytään. Väitetään, että Paavon kannattajakorttikeruun loppurykäisy olisi tapahtunut ruplarahoitteisesti. Natsikorttia odotellessa...

  VastaaPoista
 7. Tässä Nato-asiassa kannattaisi tarkoin muistaa, mitä presidentti Putin lausahti vierailunsa yhteydessä kesällä 2016: "Jos saisin toisella tavalla muotoilla suomalaisen ystäväni lausuntoa, voisin sanoa, että "todennäköisesti Nato mielellään tulisi sotimaan Venäjän kanssa viimeiseen suomalaiseen sotilaaseen". Tarvitsetteko se sitä? Me emme sitä halua tai tarvitse. Mutta se on teidän päätöksenne ja valintanne."

  Että eikun sutena Natoon, vai mitä TP Niinistö!

  VastaaPoista