sunnuntai 31. joulukuuta 2017

ESITTELYSSÄ PRESIDENTTIEHDOKKAAT

1. Sauli Niinistö

Sauli Niinistö on kokoomuksen kuningas ja Naton takuumies Suomessa. Hän on myös euron suomalainen kantaisä ja Euroopan Unionin satraappihallitsija maassamme, joka hänen mielestään kuuluu yleiseurooppalaiseen liittovaltioon ja sen hallintomekanismien alamaiseksi. Ei halua, että Suomi hallitsee omia rajojaan. Niinistön toiminta euron ja Nato Isäntmaa -sopimuksen suhteen tulisi selvittää rikosoikeudellisesta näkökulmasta, mutta jostakin kumman syystä Suiomesta ei löydy yhtä ainoaa lainvalvontaviranomaista, joka uskaltaisi selvittää perustuslain ja rikoslain vastaisten sopimusten ja liitosten taustoja. Jos valitset Sauli Niinistön, valitset sen mitä maassamme on tapahtunut ja tehty viimeiset parikymmentä vuotta. Se on ollut Niinistön linjan mukaista "kehitystä". Et siis halua itsenäistä Suomea.

2. Laura Huhtasaari

Perussuomalaisten ehdokas on erimieltä Niinistön kanssa maahanmuutosta. Haluaa, että Suomi hallitsee omia rajojaan. Natoa Huhtasaari ei vastusta, koska on mielissään sotilasyhteistyöstä amerikkalaisten ja brittien kanssa, mikä on aivan sama asia. Huhtasaari on puhunut itsenäisyydestä ja näkee Venäjän uhkaavan meitä. Huhtasaari ei usko evoluutioteoriaan, ilmeisesti siksi ettei oikein tiedä mitä se tarkoittaa. Nuorena naisehdokkaana Huhtasaari on selkeästi vaihtoehto Niinistölle. Ei vastusta ulkolaisten sotajoukkojen tuloa Suomeen, kunhan ne ovat amerikkalaisia tai brittejä.

3. Pekka Haavisto

Edellisten vaalien hurmuripoika Haavisto edustaa näissä vaaleissa samaa linjaa kuin Niinistökin. Mitään erilaista tai uutta Haavistolla ei ole tarjota. Näkee myös mörköjä idässä. Ei halua kansanäänestyksiä. Edellisiin vaaleihin verrattuna Haavisto edustaa vaihtoehdottomuutta ja vanhoja ideoita, eikä ole vaihtoehto Niinistölle. Ei halua itsenäistä Suomea. Ei vastusta ulkolaisten sotilaitten tuloa Suomeen. Ei halua, että Suomi hallitsee omia rajojaan.

4. Nils Torvalds

Takavuosien tulipunaisesta toimittajasta on tullut kiihkeä ryssäfoobikko, joka näkee vihreitä miehiä kaikkialla ja joka kuvittelee, että Putin juoksentelee ympäriinsä vainoamassa hyviä ihmisiä ja länsimaita. Ehdoton Nato-mies, vastustaa kansanäänestyksiä ja haluaa että Suomea hallitaan ulkomailta ylikansallisin laein ja komissioin. Torvalds on menneisyydestään huolimatta tai ehkä juuri siksi kaikkein kiihkein Venäjän-vihaaja ja Natolainen.  Kaikkein innokkain sotakiihkoilija. On suorastaan haltioissaan ja innoissaan ulkolaisista sotajoukoista Suomessa. Ei halua Suomen hallitsevan omia rajojaan.

5. Tuula Haatainen

Demarien ehdokas on hieman väritön, hajuton ja mauton. Varmaan hyvä eduskunnassa ja kuntatasolla, mutta presidenttinä? Ei halua itsenäistä Suomea. Ei mikään suoranainen vaihtoehto Niinistölle. Ei ole ainakaan ääneen vastustanut ulkomaalaisten sotajoukkojen tuloa Suomeen. Ei ole rajojen valvonnassa selkeää kantaa.

6. Merja Kyllönen

Puhuu rakkaudesta ja välittämisestä, mikä on ihan hienoa, mutta ei halua itsenäistä Suomea. Muutenkin linja hieman hakusessa. Ei varsinaisesti ole vaihtoehto Niinistölle presidentin tehtävissä. Ei oikein selvyyttä ulkomaalaisten sotilaisen oleskeluun Suomessa, eikä rajojen hallintaan.

7. Matti Vanhanen

Kepun epätoivoinen yritys vastustaa Paavo Väyrystä. Matilla ei ole mitään annettavaa minkään asian suhteen, eikä miehellä ole mitään uusia ideoita minkään suhteen. Puhuu edelleen tyhjää sujuvasti. Ei mitään uutta, eikä mitään erityistä. Luultavasti ei myöskään halua itsenäistä Suomea. Ei vaihtoehto Niinistölle. Ei ole vastustanut ulkomaalaisten sotilaitten tuloa ja oleskelua Suomessa. Ei halua, että Suomi hallitsee rajojaan.

8. Paavo Väyrynen

Valtamedian boikottiin julistama politiikan ikiliikkuja käy viimeistä taistoa ja sen huomaa. Paavo ei säästele sanojaan ja edustaa selkeästi muista eroavaa linjaa ainakin puheissaan. On ilmoittanut olevansa Paasikiven-Kekkosen linjalla ulkopolitiikassa. Kaikki muut ovat sitä vastaan. Paavo on myös puhunut liittoutumattomuudesta ja puolueettomuudesta, toisin kuin kaikki muut, jotka haluavat enemmän tai vähemmän olla Nato-maiden liittolaisia ja "kavereita".  Vaihtoehto Sauli Niinistölle. Vastustaa ulkolaisten sotajoukkojen oleskelua Suomessa. Haluaa Suomen hallitsevan rajojaan.

12 kommenttia:

 1. Etkös Sande ole itsekin presidenttiehdokas, vaikka (valitettavasti) et virallinen. Mitkä olisivat omat linjauksesi näissä kysymyksissä?

  VastaaPoista
 2. Fixit välittömästi, markka takaisin, ei Natolle. EU ja euro ovat olleet katastrofi Suomelle, sekä taloudellisesti että poliittisesti. Euro vei meiltä taloudellisen päätösvallan, EU nielee joka vuosi verovaroja miljarditolkulla ja Nato-sekoiluun käytetyt sadat miljoonat tulisi sijoittaa maanpuolustukseen, eikä ulkomaalaisten sotilasmahtien mielistelyyn.EU;n oman ilmoituksen mukaan komissio ja europarlamentti ovat unionissa suvereeneja vallankäyttäjiä, mikä tarkoittaa sitä ettei meillä ole itsenäisyyttä. Me emme päätä rajoistamme, emmekä maahanmuutosta nyt, koska emme ole enää itsenäisiä. Nato-yhteeensopivuus tarkoittaa armeijan kehittämistä Naton tarpeisiin, ei meidän. Kymmenien miljardien konekaupat ovat järjettömyyden huipentuma. Muutamalla miljardilla maahan voitaisiin rakentaa ilmapuolustus, jota yksikään ulkopuolinen ei haluaisi tulla edes kokeilemaan. Kaiken kukkuraksi Nato Isäntämaa -sopimus on rikoslain ja perustuslain vastainen rikos. Voisimme olla vapaa omilla jaloillaan seisova kansakunta, joka kävisi kauppaa ympäri maailmaa vapaasti, sensijaan että seisomme yksin pakoterintamassa ulkomaalaisten määräyksessä ja häviämme miljardeja samaan aikaan kun muut käyvät sitä kauppaa nenämme editse. Nato-Norja on jo perustanut yhteisyrityksen Gaspromin kanssa, mutta Suomi kaivelee tikulla takapuoltaan Barentsin tulevan energiabonanzan suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on jumalavit kyllä kutakuinkin ylittämätön: "seisomme yksin pakoterintamassa ulkomaalaisten määräyksessä ja häviämme miljardeja samaan aikaan kun muut käyvät sitä kauppaa". En voi kuin toistaa sen, kuinka valitettavaa on, ettet ole virallisesti ehdokkaana!

   Poista
  2. Suomi on suomettuneempi kuin koskaan, mutta suunta muutettuna idästä länteen. Kekkosen suomettumisen aikan maalla meni hyvin, erittäin hyvin. Suomettumisen syy on kuitenkin edellen sama, kansalaisia pelotellaan suuren naaputin hyökkäysuhkalla. Nyt länsisuomettuminen on johtamassa johtavien taloututkijoiden mukaan yhä huonompaan asemaan.
   https://www.is.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000005107966.html

   Poista
 3. Hei, olisi mielenkiintoista lukea sulta materiaalia liittyen islamisaatioon, joka Suomessa ei ole ehkä niinkään pinnalla (vielä!), ja leftismistä ja poliittisesta korrektiudesta, joka koskettaa koko Eurooppaa, lukuunottamatta Itä-Euroopan maita jotka taistelevat vastaan. Youtubessa/Twitterissä loistavia ovat esim. Pat Condell, Tommy Robinson, Ben Shapiro, Pamela Geller, Angry Foreigner... ja monia, monia muita. Saa nähdä, aukeavatko ihmisten silmät ajoissa.

  VastaaPoista
 4. Ei Natoon. Se on oma kanta ja kyllä ehdoton. Että voiko näissä vaaleissa äänestää? Ei ainakaan sellaista jonka haluaisi itse presidentiksi. Olen äänestänyt jokaisessa äänioikeuden antamassa vaalissa. Miten käy nyt? Ihan hyvin hahmotetlu tämä esittely.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen blogi. Tästä evoluutiosta, on jännää miten Lauraa ollaan piinattu useasti tästä aiheesta. "Miksi et usko olemme apinan jälkeläisiä" kuuluu kysymys. Ihmiset ei todellakaan tiedä mistä edes puhuvat. Luominen vai evolutionismi? Suosittelen kaikille pari videota...
  https://www.youtube.com/watch?v=95GscF_N9Es
  https://www.youtube.com/watch?v=CKQ-OmeNfFw

  VastaaPoista
 6. Huhtasaari vastusta NATOa. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/237664-presidenttiehdokas-laura-huhtasaari-natosta-eri-mielta-kuin-pomonsa-jussi-halla-aho

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep,jep.
   Ainakin teoriassa. Kyseinen presidenttikandi kuitenkin on opiskellut ja asunut siellä demokratian emämaassa. JA sai ihan kantauskonnon pyhää voitelua etuuskunnassa muistaakseni ottaansa, et suhteet välimeren pohjukan taivaaseenkin on hyvät.

   Mitä linkkiisi tulee, ni tyhjäntoimittaja ei huomannut vaiko älynnyt rahavirtojen utelussaan kysyä kuin idän suuntaa. Saatanan retardi!

   Minä olisin kysynyt, etteikö ihan ison rapakon takaa vaiko veittistä, jossa kävi "lomailemassa". Kyllähän sitä lomallakin vähän työasioita saa hoitaa ?

   Ja saatiinhan ne ikkunatkin sopivasti sohittua jääkiekon tuoksinassa rikki, kun alkutenteissä meinasi huomio kääntyä änkyrä-paavon oikeutettuun argumentointiin salen tekemättäjättämisistä. Näin siis noin perstuntumalta en pitäisi liittoutumattomuuden esikuvanana.

   Ja puhumattakaan pitkälle yliopistoissa koulutettu "uskova", jolle Luoja on kaiken muun lisäksi suonut kauneutta. Kovasti koulutetusta väestä tulee mieleen nuo kansakoulun hikipingot sekä koirat. Koulutettu koira ei tee mitään muuta kuin opetetun. Anteeksi vaan kaikki lukenut väki.

   Sitten se telekkarimainos, jossa tyttösestä leivotaan oikeen enkeliä. Kuvottavaa länsimaista propagandan paskaa. Ja muutosta toivovaa miesoletettua suomipoloa viedään kuin teelusikkaa. Valitettavasti !

   Niin en mää vaa tierä montako punasta varotusmerkkiä ihminen vielä tarvitsee em. lisäksi, jotta suomut puttoo silimiltä. Siksipä oma ääneni menee Änkyrälle.

   Poista
  2. Tuosta listasta puuttuu L.H:n varapuheenjohtajuus eduskunnan USA:n ystävyys- ja yhteistyöryhmässä.

   Poista
 7. Suomalaiset ovat unelma niille kaupallisille piireille jotka kiilto silmissään katselevat Hölmölän väkeä, Hölmölä ei ymmärrä että sitä käytetään vain osana suunnitelmia joilla rikastutaan, hölmöläiset eivät huomaa keskenään töniessään että Suomi on maailman suurin kullantuottaja maailmassa, pelkästään Huittisissa louhitaan 1000 kiloa kultaa vuodessa! No, kyllä hölmöläiset sen verran tappelevat keskenään että loputkin luonnonvarat saadaan haltuun, heh, heh, kun ei vaan se Kekkonen nousis näitä hölmöläisä puolustaan, no, ei se tuu, joten jatketaan.....Onhan tää ihan mahtava varasto teknologian mineraalivarannolle ja vettä tullaan tarviin mutta mitäs toi alkuperäiskansa täällä on vähä niinku tiellä, no, kyllä se siitä pois järjestellään,sot, sot ,sote..Siistii on nykyään toi puhdistus, ei satu yhtään eikä tarvi laukaustakaan ampua, konstit on monet, ahdinkoon kun laittaa kansan niin kyllä kutistuu väki, ei se vie kun noin kolkytvuotta niin se on kaput....

  VastaaPoista