torstai 28. joulukuuta 2017

KUN YHTEISKUNTASOPIMUS LAKKASI OLEMASTA - HYVÄÄ UUTTA VUOTTA


Suuri suomalainen yhteiskuntasopimus valtion hallinnon, poliitikkojen, talouselämän eliitin ja kansan välillä oli suuri saavutus. Se tarkoitti sitä, että kaikki suomalaiset tunsivat olevansa mukana kehittämässä kotimaataan ja se myös toimi. Veroja maksettiin ymmärtäen, että verovaroilla taataan suomalaisten lasten, vanhusten ja sairaiden hoito. Sodan hävinnyt kansakunta nousi ilmiömäisesti maailman rikkaimpien maiden joukkoon ja loi hyvinvointiyhteiskunnan, joka on koko ihmiskunnan historian paras yhteiskuntamalli kansalaisille.

Se oli silloin, nyt on nyt.

Viimeiset kaksi vuosikymmentä maatamme johtava poliittinen ja taloudellinen eliitti on tehnyt kaikkensa tuhotakseen tuon kaiken. Viimeiset kaksi vuosikymmentä poliitikot ja talouselämän johtajat ovat työskennelleet määrätietoisesti suomalaisen yhteiskunnan tuhoamiseksi ja he ovat irtisanoneet yhteiskuntasopimuksen jo aikoja sitten. Nyt se alkaa näkyä kaikessa.

Suomi ei ole velkaantunut. Se on velkaannutettu tietoisesti. Velkaantuminen ei ole johtunut sosiaaliturvasta tai terveydenhoidosta, se on silkkaa paskapuhetta ja kusetusta. Vielä kolme vuosikymmentä sitten sosiaaliturvan ostovoima oli nykyiseen verrattuna lähes kaksinkertainen, vaikka rahaa ja varallisuutta oli paljon vähemmän kuin nyt. Samoin oli eläkkeiden suhteen, ennen kuin niidenkin indeksi jäädytettiin EU-Suomessa vuosikausiksi ja niiden reaaliostovoima laski lähes puoleen. Se oli tietoinen poliittinen päätös.

Ylivoimainen ja absoluuttisesti merkittävin syy valtion velkaantumiseen oli ja on Euroopan Unioni. Sitä eliitti ei kerro, koska se paljastaisi kusetuksen massiiviset mittasuhteet. Parissa vuosikymmenessä Suomi on menettänyt veronmaksajien rahaa 259 miljardia nettona eliitin EU-sekoiluun. Miettikääpä sitä. 259 miljardia nettomiinusta kansantalouteen. Ja kansalaisia haukutaan siitä, etteivät he tee tarpeeksi töitä ja maksa tarpeeksi.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/10/suomi-eun-heittopussi.html

Yhteiskunnan taloudellisen eliitin tukema presidentti käy irvimässä köyhien joulujuhlissa ja puhumassa siitä kuinka pakolaiset ovat pulassa ja kuinka kaikkien suomalaisten on nyt tunnettava olevansa samassa veneessä.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/12/joulun-kunniaksi-torkeyden-huipentuma.html
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712282200631131_pi.shtml

Keskustan entisen puoluesihteerin Jarmo Korhosen mukaan kyseisen presidentin vaalirahoituksesta pimitettiin puolisen miljoonaa.
https://yle.fi/uutiset/3-8391461
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001021719.html

Samainen presidentti on ollut täysin keskeisenä toimijana siinä politiikassa, joka on ollut velkaannuttamassa Suomea. Sama EU-politiikka on vienyt maalta myös itsenäisyyden. Siitä poliittinen eliitti on hipihiljaa.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/12/avoin-kirje-suomalaisille.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/06/miksi-suomi-ei-ole-itsenainen.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/03/avoin-kirje-presidentti-sauli.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/12/miksi-en-juhli-itsenaisyytta.html

Presidentti Niinistö oli viemässä Suomea euroon perustuslainvastaisesti ja on ollut aivan keskeinen henkilö kun maata on viety Natoon lakien vastaisesti, mutta ei se mitään. Presidentti voi valehdella Natoon liittyvistä asioista aivan avoimesti ilman, että mikään taho pahemmin älähtää.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/11/presidentti-niinisto-valehteli.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/12/sauli-niinisto-naton-takuumies-suomessa.html

Perustuslain ja rikoslain vastaisesti Nato-asioissa ja eurossa operoiva presidentti ei kuitenkaan ole ainoa, joka on sanoutunut toiminnallaan irti yhteiskuntasopimuksesta. Eduskunta ja hallitukset ovat tehneet niin jo aikoja sitten ja tekevät edelleen luodessaan maahan pakkotyöjärjestelmän, jollaisesta luovuttiin Venäjälläkin Neuvostoliiton kaaduttua. Hallituksen "työttömien aktivointimalli" on herättänyt suurta kohua, mutta se on vain osa kokonaisuutta. Pakkotyö on ollut jo vuosia poliitikkojen agendalla, uusorjuus on heidän mielestään täysin normaalia toimintaa.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/06/avoin-kirje-kansanedustajille.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/09/hallitus-ryhtyy-ihmiskauppiaaksi.html

Juhana Vartiaisen kommentit uudesta "työttömien aktivointimallista" paljastavat kaikessa karuudessaan sen, ettei kokoomuksen kansanedustaja enää lainkaan koe mitään yhteyttä kansalaisiin tai kansalaisyhteiskuntaan, demokratiaan tai yhteiskuntasopimukseen. Hän kokee olevansa osa eliittiä, jonka tehtävä on hallita kansaa halunsa mukaan ja pakottaa kansa tottelemaan häntä, taloudellusta kiristystä ja uhkaa käyttämällä. Vartiainen ei välitä siitä, että hänen haluamansa malli on orjuutta, uusorjuutta. Sitä se on.

On kohtalon ironiaa, että itseään vuosikymmeniä Neuvostoliiton pakkovallan vastapoolina esitellyt kokoomus ja suomalainen porvaristo ovat juuri ne poliittiset liikkeet, jotka tuovat Suomeen kommunistisen pakkovallan synkimmät elementit. Kyse on suomalaisen gulagin luomisesta. Sen he tekevät, koska katsovat, että he voivat pakottaa kansan tekemään mitä tahansa, töitäkin lähes ilmaiseksi.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/03/orjatyo-suomessa-juuri-nyt.html

SOTE on tietenkin olennainen osa suomalaisen yhteiskuntajärjestelmän ja yhteiskunnan tuhoamista. Terveydenhuoltojärjestelmän yksityistäminen ulkoistuksen kautta, kansakunnan verovaroilla rakennetun terveydenhuoltoinfran luovuttaminen yksityisille toimijoille ilmaiseksi, on sen koko luokan rikos, ettei maamme historia tunne sellaista. Euroopassa vastaavaa on nähty vain Sisiliassa, eikä se ole ihme. Siellä suomalaista SOTE-hanketta vastaavasta terveydenhoitojärjestelystä hyötyy mafia.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/03/sote-rikoshistorian-suurin-kavallus.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/sote-malli-kaytannossa.html

Kenties törkein ja suurin rikos perustuslain ja rikoslain kanssa tehtiin, kun puolustusvoimien komentaja kenraali Jarmo Lindberg allekirjoitti ns. Nato Isäntämaa -sopimuksen. Sopimuksella Suomen puolustusvoimista tehtiin osa Naton johtamaa ylikansallista sotakoneistoa ja alistettiin Suomen armeija ulkomaalaisten komentoon. 90 000 suomalaista antoi toisessa maailmansodassa henkensä, jottei näin tapahtuisi. Kenraali Jarmo Lindberg, presidentti Sauli Niinistö, puolustusministeri Carl Haglund ja eduskunnan UTVA tekivät toisin. He antautuivat ulkolaiselle sotilasmahdille laukaustakaan ampumatta, vastaanpanematta, haluten ja tahoten palvella ulkomaalaista herraa ja komentajaa.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/08/suomi-antautui-ehdoitta.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/maanpetos-seka-valtiopetosrikos-ja-sen.html
http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/05/nato-juridiikkaa.html

Valitettavasti on todettava, että se yhteiskuntasopimus, jolla Suomi nousi sodan jälkeisestä ahdingosta hyvinvoivaksi ja rikkaaksi maaksi, on lakannut olemasta. Sinä ja minä emme sanoneet sitä irti. Me halusimme sitä. He eivät.

Poliittiset puolueet, eduskunta, hallitukset, virkamiesjohto, sotilasjohto ja talouselämän johtajat sanoivat yhteiskuntasopimuksen irti. He katsovat olevansa oma erillinen entiteettinsä, joka voi tehdä kansalle ja kokonaiselle kansakunnalle mitä vain, ilman mitään vastuuta tai velvollisuuksia. He uskovat olevansa turvassa ja suojassa kansan vihalta ja raivolta, ja toistaiseksi ovat olleetkin.

Pahoin pelkään, että se mitä en koskaan haluasi tapahtuvan, tulee tapahtumaan lähiaikoina. Kansan raivo purkautuu ennemmin tai myöhemmin, ja se tulee kohdistumaan tuohon joukkoon, joka pitää itseään suomalaisena yläluokkana, valittuna valiojoukkona, jolla on ollut oikeus irtisanoa yhteiskuntasopimus, se äänetön ja epävirallinen sopimus kansan ja valtion välillä, joka on pitänyt maan yhtenäisenä ja koossa.

Me olisimme halunneet yhteisen isänmaan, yhtenäisen kansakunnan. He eivät. He haluavat olla Natossa ja Euroopan Unionissa, eivät Suomessa. Suomi, kansa ja maa, eivät merkitse heille mitään muuta kuin orjajoukkoa ja taloudellisia resursseja. Ei muuta.

Et usko? No, he rekisteröivät isänmaasi jo kaksi vuosikymmentä sitten yritykseksi. Se oli osa Euroopan Unioniin liittymisprosessia, mutta siitäkään ei sinulle kerrottu yhtään mitään, tai valehdeltiin, että kyse on vain arvolisäveroon liittyvistä muodollisuuksista. Ei ollut. Sinulta vietiin valtio ja siitä tehtiin yritys.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

Ja sama eliitti päätti juhlia Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä, vaikka tietää ettei sellaista ole ollut vuosikausiin olemassa edes muodollisesti. Ne juhlat maksettiin luonnollisesti sinun maksamillasi veroilla.

Hyvää uutta vuotta.

10 kommenttia:

 1. Saulipää hyväksyi kyykytyslain vaikka olisi voinut palauttaa sen takaisin eduskuntaan. Täytyy olla melkoinen pöllöö, kun presidenttipelissä olisi voinut kerätä pointseja itselleen, mutta ei työväen presidentille työttömien ääni passaa. Köyhien jouluruoka kyllä kelpaa ja sen kiitoksen paikka on kyykytyslain hyväksyminen. Kättä purevaa ei kannata ruokkia.

  VastaaPoista
 2. Vartiainen, kuten politikot, kuvittelevat että rahaa syntyy työtä tekemällä. Ei synny. Työllä voi tienata rahaa, mutta raha syntyy osakeyhtiö liikepankin tiskillä. Siellä määrätään minne rahaa annetaan ja kuinka paljon. Vain pankista lainattu ja kiertoon kulutettu raha synnyttää työpaikan. Työpaikka ei siis synnytä rahaa kansantalouteen, ellei vientä huomioida. Kauppatasekin on miinuksella vuodesta toiseen, johtuen juuri eurosta. Emun toisessa vaiheessa julkisyhteisöiltä kielletty keskuspankkirahoitus sinetöi liikepankeille monopolin rahaan.

  Vartiainen(kin) on vain yksinkertainen hölmö jota fianssimaailma tarvitsee politiikkaan muiden samankaltaisen seuraan. Veronmaksaja hän ei ole ollut koskaan. Elättänyt itsensä julkisilla varoilla, kuten moni muukin "päättäjä". Kompetenssina vain puolueen jäsenkirja.

  VastaaPoista
 3. Kivaa Uutta Vuotta 2018

  VastaaPoista
 4. Sande,Suomen velkaantuminen alkoi EY-sopimuksen myötä; sopimus määritteli ettei Suomen Pankki saa enää luotottaa valtiota = aloimme velkaantua muille.

  Se näkyy Suomen Pankin taseista. Katselkaa vaikka vuoden 1985 molemmin puolin (Ikonen, Vappu: Suomen Pankin tase vuosina 1868-1992 : kuukausisarjat https://finna.fi/Record/fennica.613918 )

  terveisin Riikka Söyring

  VastaaPoista
 5. Se joka hallitsee rahaa, hallitsee valtiota ja kansaa. Eduskunta ei voi säätää enää kuin sukupuolineutraalista avioliitosta ja ruokakaupassa myytävän oluen vahvuudesta. Muut lait tulevat vaaleilla valitsemattomasta euroopan unionin komissiosta finanssipiirin sanelemana. Kansalliset ministeriötkin ovat vain pankkien ja sijoittajien perintätoimistoja.

  VastaaPoista
 6. Hollantilainen Ronald Bernard osaa Sanden tavoin selittää asiat tasan niin selvästi ja järkeen käyvästi kuin ne oikeassa elämässä ovatkin.


  https://blogit.perussuomalaiset.fi/markku-tervo/vuoden-merkittavin-henkilo-ronald-bernard-osa-2/

  VastaaPoista
 7. Tullituotot ja alvit jo saatu harmonisoitua EU-tasolla ja suomipoika maksaa!

  VastaaPoista
 8. Monet jotka muistavat ajan ennen globalisaatiota ja ennen Koivistoa ja hillitöntä kansan velkaantumista, muistavat samalla ajan jolloin oli oikea Suomen kansa, sellainen jolla oli oikea tunne siitä että olimme jotenkin "tärkeä" ihan oikea kansa, meillä oli Kekkonen presidenttinä, mies johon luotimme ja mies jota ei tarvinnut hävetä vaikka olimme pieni maa ja paljon kärsinyt kansa, me oikeasti olimme jotakin, ei mitään lihavia masentuneita itsetuhoisia paskiaisia joita sopii vähän pilkata tolloudesta ym. me osasimme ja osasimme paljon, maksettiin sotakorvaukset Neuvostoliittoon jotka olimme ikävän natsiveljemme takia joutuneet kärsimään, olimmehan osallisena mm. Leningradin piirityksen järkyttäviin tapahtumiin muun muassa. Kaikki tämä kestettiin ja kansa näytti osaamisensa ja teki paljon ja oppi. Nyt me olemme masentunut kansa jolla puuttuu omanarvon tunne, tehtaat siirtyivät halpamaihin ja kansa kyykistyi ja meni koloihinsa 90-luvun nöyryytyksen seurauksena, demarit auttoivat kansan alasajossa ulkomaisten lainojen esiinmarssilla kansan keskuuteen joka vei kansan polvilleen. Siitä emme koskaan ole toipuneet. No, pieni kansa, jatkoa seurannut lievän tuhon kierre, siitä se ei toivu helpolla, maahtaako toipua koskaan? Tavallaan etninen puhdistushan tuo kaikkineen on, ollaan kuin inuiitit Alaskasswa, katsotaan kuihtuuko koko pieni kansa kokonaan, aika näyttää.

  VastaaPoista