lauantai 9. syyskuuta 2017

SUOMEN YHTENÄISYYS

Pääministerin ja muiden vetoomukset kansallisen yhtenäisyyden puolesta ovat törkeydessään poskettomia. Päättäjämme vaativat kansalaisia vaikenemaan, lopettamaan "vihapuheen" sitä määrittelemättä, ja vaativat, että kansalaiset ovat hiljaa ja kiltisti, eivätkä uhkaile ketään tai rettelöi tai muutenkaan oireile.

Tällaisten vaatimusten tuleminen niiden suista, jotka ovat rikkoneet kansakunnan yhtenäisyyttä tehokkaammin ja laajemmin kuin yksikään Putinin salainen viherä pikku-ukko tai kauhea uusnatsi, on suorastaan pilkkaa. Millä oikeudella ministerit ja virkamiehet, poliitikot jotka ovat ajaneet kansalaisia köyhyyteen ja kurjistaneet kaikkein hädänalaisimpien asemaa monin eri tavoin edes kehtaavat esittää kansalaisille tällaisia vaatimuksia?

Hirtehiseksi tällaiset höpöhöpöpuheet tekee se tosiasia, että juuri tätä maata ja sen yhteiskuntaa tuhoavat yhtenäisyyden vaatijat eivät tietenkään edes aijo tai viitsi tarkistaa politiikkansa linjauksia, juuri niitä asioita, jotka ovat johtamassa maamme ja kansakuntamme hajoamiseen. Päinvastoin. Poliittinen linja, joka on murentamassa koko suomalaisen kansakunnan, jatkuu ennallaan ja monessakin mielessä vain vauhdittuu ja vahvistuu.

En voi uskoa, etteivätkö asianosaiset sitä muka ymmärrä. Pakkohan heidän on tietää, että kun eläkeläisten enemmistö ajetaan tilanteeseen, jossa se joutuu valitsemaan lääkkeittensä tai ruoan välillä., se lisää epätoivoa ja päättäjiä kohtaan tunnettua kaunaa ja vihaa. Päättäjät eivät voi olla niin typeriä, etteivätkö he ymmärrä, että kun köyhiltä viedään pois rahaa, se ei lisää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, varsinkin kun samaan aikaan kaikkein rikkaimpia suositaan.

Ei se, että verottaja käskee jättämään 30 000 euron pimeät lahjat verotuksen ulkopuolelle ja samaan aikaan rusikoi neljä villasukkaparia vuodessa myynyttä kansalaista koko voimallaan, suinkaan lisää kansallista yhtenäisyyden tunnetta. Se kertoo kaikessa alastomuudessaan, ettei edes verottaja kohtele kaikkia samalla tavalla, tasavertaisesti.

Kun pienyrittäjä tekee virheen maksuissaan, verottaja pyrkii kaikin keinoin tuhoamaan hänen koko elämänsä. Kun ylikansallinen suuryritys väärentää kymmenen vuoden ajan koko konsernikirjanpitonsa ja siitä toimitetaan faktat verottajalle, siitä ei seuraa yhtään mitään, ei mitään. Kuinka tällainen lisää kansallista yhteenkuuluvaisuuden tunnetta?

Kansakunnan vihapuhe ja hajoaminen, yhtenäisen Suomen tuhoaminen, on vain ja ainoastaan valitun valtiollisen politiikan seurausta. Tilanne ehkä valkeni päättäjille ja poliitikoille Turun puukotuksen jälkeisessä some-kohinassa, mutta kehityskulku oli nähtävissä jo viisi, kymmenen, viisitoista vuotta sitten. Silti tällä linjalla on jatkettu päättäväisesti ja tarkoituksen mukaisesti.

Te, hyvät päättäjät ja poliitikot, olette tuhonneet suomalaisten uskon yhteiskuntaansa ja sen prosesseihin. Te olette saaneet sen aikaan omalla toiminnallanne ja päätöksillänne. Kuvitteletteko te tosissanne, että kieltämällä vihapuheen, jota ei ole siis edelleenkään määritelty missään virallisesti, ja vaatimalla kansalaisia marssimaan haluamaanne suuntaan, asiat järjestyvät?

Kun köyhille elinsiirtopotilaille tehdään mahdottomaksi heidän tarvitsemiensa lääkkeiden ostaminen, heidät tuomitaan kuolemaan. Kun köyhille diabeetikoille tehdään mahdottomaksi ostaa elämää yllä pitäviä lääkkeitä, heidät tapetaan. Te poliitikot, sinä Juha Sipilä ja kaikki sinun tuttavasi siellä eduskunnassa, olette päättäneet että näin tapahtuu.

Millä oikeudella te vaaditte kansallista yhtenäisyyttä ja vihapuheen lopettamista?5 kommenttia:

 1. Eivät he sitä oikeudella vaadi, vaan väkivallalla. Ei tässä ole oikeudesta kysymys, ei sen enempää kuin Pohjois-Koreassakaan. Ainoastaan vallasta. Väkivallasta. Jos emme tottele, vankileiri odottaa.

  Mutta kun tätä jatketaan riittävän pitkälle, se vankileiri ei pelota enää kauan. Koska se ei eroa merkittävästi tavallisesta arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - vankeus ei kohta enää pelota.

   Nimim. Ei kohta mitään menetettävää

   Poista
 2. Sande.
  Purkauksesi kohdistui ääriuhreihin. Ylimystön ja ääriuhrien välillä on se keski-jotain. Se pitäisi herättää ruususen unestaan. Mutta, koska...

  VastaaPoista
 3. Aivan - terrorismi pienempi paha yht`äkkiä, kuin oman kansan vihapuhe. Mistäköhän tämä "vihapuhe" johtuu? Katsokaa päättäjät peiliin!
  Sitä saa, mitä tilaa! Ja luulenpa että jo piankin...

  VastaaPoista
 4. Yksi hyväpuoli tässä on ja taitaa olla se ainut. Kun ihmiset joutuvat valitsemaan ruuan ja lääkkeiden välillä, vähemmän väestöstä joutuu rahanpuutteen vuoksi lääkärien ja lääketehtaiden mielivallan ja bisneksen uhriksi ja terveyttä voidaan ylläpitää muullakin tavalla, kuin mieltä turruttavia pillereitä popsimalla.

  VastaaPoista