keskiviikko 20. syyskuuta 2017

ARMEIJAN 3000 RUUMISTA

Hiljattain saimme lukea useista lehdistä, että Suomen armeija on tilannut itselleen 3000 ruumispussia, eli säkkiä joihin ruumis saadaan nopeasti paketoitua kuljetusta varten. Jokainen noista säkeistä tarkoittaa siis yhtä ruumista, eli 3000 ruumissäkkiä tarkoittaa kolmea tuhatta ruumista, vainajaa, kuollutta ihmistä.
https://www.aamulehti.fi/uutiset/puolustusvoimat-hankkii-lahes-3-000-ruumispussia-olemme-paattaneet-nostaa-varautumisastetta-200401220

Ruumissäkkejä ostettiin niin paljon kuin oli varaa hankkia. Majuri Juha Karjalaisen mukaan kyse on valmiusasteen nostamisesta, eli selkosuomella varautumisesta ainakin kolmen tuhannen vainajan pussittamiseen, eli ainakin kolmen tuhannen ihmisen kuolemaan. Karjalaisen mukaan kyse on aivan normaalista touhusta, joka ei liity mihinkään millään tavalla. Paitsi etten ole koskaan kuullut, että armeija olisi hankkinut ruumispusseja, milloinkaan.

No, vaikka pääesikunta ja Karjalainen kiistävät, että tuhansien ruumissäkkien hankkiminen olisi mitään muuta kuin vanhan varusteiston korvaamista uusilla ja pikkuista täydentämistä, herää kysymys mihin tarkoitukseen nuo säkit on hankittu. Mikä on se uhkakuva, jonka vuoksi armeija varautuu kolmen tuhannen ihmisen kuolemaan?

Sota Venäjää vastaan se ei voi olla, koska siinä tuo määrä ruumispusseja ei riittäisi kovinkaan pitkään. Vertailun vuoksi 10.6.1944 kaatui 798 miestä päivässä. 28.6.1944 kaatui 759 miestä päivässä. Vuoden 1941 hyökkäysvaihe vei suomalaisia hautaan noin 18 000. Jokainen käsittää, että sota Venäjää vastaan täyttäisi ruumispussit viikossa aivan kevyesti.

Yksi vaihtoehto voisi olla varautuminen siihen, että Suomi Natolle rikollisesti Isäntämaa-sopimuksella (rikoslaki 12.+13.luku) joutuu ulkomailla käytävään sotaan, jossa suomalaisia arvioidaan kaatuvan muutamia tuhansia. Tämä ei ole mitenkään uskomaton ajatus, kun muistaa että Ilkka Kanerva on julkisestikin ollut jo sotimassa siellä sun täällä noin etukäteen, varmaan siksi ettei hän enää joudu kuolemaan missään taistelussa, ja kun muistetaan sotaministeri Jussi Niinistön viimeaikaiset sotaa ihannoivat ja kovasti kaipaavat puheet.

Toinen vaihtoehto voisi olla se, että armeija arvelee Suomessa syttyvän sisällissodan, jossa sen menetykset olisivat tuota luokkaa. Tai sitten armeija arvelee, että mahdollisessa sisällissodassa tai kansan kuriin palauttamisessa se joutuisi tappamaan kolmisen tuhatta suomalaista. Tai sitten Naton joukot tappaisivat tuon verran kuriin palautettavia suomalaisia armeijan laskelmien mukaan.

Mahdollista on sekin, että armeija varautuu tappamaan maassa laittomasti ja papereitta oleskelevia, palauttamispäätöksestä huolimatta maahan jääneitä turvapaikanhakijoita. Heitä on noin 5-6 000 ja jos ruumissäkkejä on kolmisen tuhatta, eli joka toinen päätyisi pussiin tässä skenaariossa. Mutta tämäkin on pelkkää spekulaatiota, koska Natolle orjuutettu Suomen osavaltioarmeija ei kerro miksi ruumissäkit on hankittu. Se kuitenkin tiedetään, ettei niitä huvinvuoksi ostella eikä vanhanmallisten tilalle.

Sekin tiedetään, että Naton käskyvallan alla oleva nykyarmeija varustautuu johonkin. Reserviläisiä hämmästyttänyt Kodinturvajoukko-aloite, korvamerkityt reserviläiset, tuhannet ruumissäkit... Kuten majuri Juha Karjalainen Aamulehden haastattelussakin totetaa:
"–Täydennämme suorituskykyä. Siitä tässä hankkeessa on kyse."

Kyse on siis suorituskyvystä. Armeija tarvitsee kolme tuhatta ruumispussia suorituskykynsä täydentämiseen? Armeija varautuu siis suorittamaan jotakin, jonka seurauksena se voi joutua pussittamaan 3000 ruumista.

Sauli Niinistö on armeijan ylipäällikkö. Hän on pitänyt turpansa tiukasti kiinni asian suhteen. Jussi Niinistö on jo henkisen erektion vallassa ja puhuu avoimesti ajasta, jolloin rytinä alkaa. Pääministeri Sipilä lähtee Siittä että ja jatkaa linjallaan. Oppositio on hipihiljaa.

Kuitenkin aivan hiljattain uutisoitiin hallituksen ja eduskunnan antaneen miljoonia euroa vihapuheen ja muun sellaisen vastaiseen toimintaan. Poliiseja on suunnattu kymmenittäin pois normaalista poliisityöstä mielipiteitten ja sanomisten vahtijoiksi kymmenien miljoonien eurojen budjetilla
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/230537-poliisi-saamassa-345-miljeu-lisarahan-kohteena-vihapuhe-ja-aariliikkeet#.WcF0D7Ne1n5.facebook

, ja suomalaiset niittävät mainetta maailmalla nettisensuurin edelläkävijöinä. 

Mihin tässä maassa oikein varaudutaan? MITÄ MEILLE OLLAAN TEKEMÄSSÄ?

9 kommenttia:

 1. Jäitä hattuun!
  Provokaatio (siis uutisointi kylmäpusseista). Saat itse valits miltä suunnalta ja miksi, siis uutisvuoto.
  Samalla puolella ollaan, pussin sisältö?

  VastaaPoista
 2. Eiköhän ne lähde Afganistaniin miesten ja muiden romppeiden mukana?

  VastaaPoista
 3. Minusta tässä on vain kyse pelottelupropagandasta.
  Tuo määrä on tosiaan niin pieni että sillä ei ole merkitystä.
  Mistä päättelet ettei ruumispusseja ole puollustusvoimilla?
  Pelastusalalla ja varautumispuolella tuo on normikamaa ja päivittäisessä käytössä.

  Eli kyseessä on vain pelottelua jolla miedät saadaan vapisemaan pelosta ja käpertyyn jonkun voimakkaan viereen turvaan.
  Siis tuo olisi tarkoitus mutta se ei toimi Suomessa. Jopa nuoret ei suostu pelkään turhaan vaikka vuosia heitä on peloteltu.
  Olemme ihmeellinen kansa.
  Liekkö veressämme jotain tosiaan joka saa meidät kylmänrauhallisesti punnitsemaan kiperätkin tilanteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon niin. Ja uskon että näiden sivustojen lukijat myös.
   Sande?

   Poista
  2. Ei taida monta ukkoa lähtiä enää tämmösen maan takia sotimaan,

   Poista
 4. eiköhän ala kiinnostaa, ketä varten tuo provosoiva totuus on tarkoitettu? :-) viesti on kuitenkin: "me olemme valmiita"

  VastaaPoista
 5. "Kuriinpalautettavia" Suomalaisia on pelkästään reservissä enemmän kuin puolustusvoimilla miehistöä ja reservin vahvuuteba on ammattitaito ja kokemus. Joten ?

  VastaaPoista
 6. Eikohän tässäkin seurata amerikkaslaisohjeita. Siellähän on FEMAn keskitysleireillä hyvin runsaasti ruumisarkkuja, joista kuhunkin mahtuu useampi henkilo. Näistä ei paljon puhuta, koska uhreina lienevät tulevaa totalitaarista poliisivaltiota vastustavat henkilot.
  Eräs näistä kohderyhmistä tunnistetaan nyt kristityiksi, jotka muutaman vuoden päästä joutuvat ajojahdin kohteiksi kieltäydyttyään lopettamasta kristinuskosta puhumista. Uutta uskontoa puuhataan maailmanhallituksen toimesta.

  http://www.snopes.com/politics/conspiracy/femacoffins.asp

  VastaaPoista
 7. Voi,kauhistus.Ei missään nimessä tuollaiseen pitäisi yhtään kenenkään suostua,eikä mennä mukaan.Mahdollisimman kaukana olisi vaan parasta olla ja itsenäisenä!

  VastaaPoista