maanantai 4. syyskuuta 2017

BREXITISTÄ HYÖTYVÄT KÖYHÄT - MIKSI SUOMEN VASEMMISTO VASTUSTAA EU-EROA?

Britannian työväenpuolueen, eli selkosuomella britannian vasemmiston teettämän tutkimuksen mukaan Britannian EU-erosta hyötyvät nimenomaan kaikkein köyhimmät.
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/09/03/poorest-will-gain-brexit-says-labour-report/

Otetaanpa vielä kerran uusiksi niin että selviää jokaiselle: EU.EROSTA HYÖTYVÄT KAIKKEIN KÖYHIMMÄT.

Näin siis Britannian suurimman vasemmistopuolueen oman selvityksen mukaan. Kaikkein köyhimmille EU-ero on siis hyvä asia. Tästä seuraakin kysymys: miksi suomalainen vasemmisto taistelee kynsin ja hampain EU-eroa vastaan?

Miksi suomalainen vasemmisto on sitä mieltä, että meidän pitää kuulua liittovaltioon, jonka jäsenyys on velkaannuttanut Suomen ja tuottanut suomalaisille veronmaksajille vähintään kymmenien miljardien nettomenetykset, jotka ovat aíheuttaneet juuri ne leikkaukset, jotka iskevät kaikkein kipeimmin suomalaisiin köyhiin?

Suomalainen vasemmisto on leikkivasemmisto. Vasemmistoliitto, tai mikä sen nimi tällä viikolla onkaan, ei ole lainkaan kiinnostunut suomalaisista köyhistä. Juhlapuheissa kyllä ja kirjoituksissa muistetaan vanhasta tottumuksesta hymistellä hieman, mutta fokus on kansainvälisyyshankkeissa, monikulttuurillisuusprojekteissa, kaarnalaivoissa ja  kaikenlaisissa hauskoissa, verovaroilla kustannetuissa jubatsuissa, joihin vasemmistoliittolaiset voivat sitten osallistua ja siellä sitten päteä keskenään hyvinä ihmisinä.

Kun Vanhasen ykköshallitus tuli valtaan Suomessa oli noin 250 000 köyhää. Nyt heitä olisi samanlla laskutavalla noin 900 000. Siis joka viides. Maan suurimpien pörssiyhtiöiden veroprosentit liikkuvat alle viidessä, ulkolaiset maassa toimivat suuryritykset eivät maksa veroja, rikkaimpien verotusta on kevennetty, kovatuloisimpien verotusta on kevennetty, kouluja on lakkautettu ja koko maailmalla kehuttua koulujärjestelmää ajetaan alas, suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää tuhotaan, vanhuksia ja pitkäaikaissairaita tapetaan hallinnollisesti eväämällä heiltä lääkkeet taloudellisin perustein ja vasemmistoliittokin osallistuu tähän kaikkeen riemumielin, innokkaana ja ylpeänä saavutuksistaan Kataisen hallituksessa.

"A paper co-authored by Labour Leave and a group of economists estimates that Brexit will bring a reduction in prices and immigration that will save the most deprived families £36 per week."

Labourin selvityksen mukaan kaikkein köyhimmät hyötyisivät noin 35 puntaa viikossa nimenomaan kovasta EU-erosta. Vasemmisto uhosi hankkineensa köyhille noin 20 euroa kuussa lisää Kataisen hallituksessa. Todellisuudessa summa taisi jäädä tuotakin pienemmäksi.

" ...the calculations in the report show that working class Labour voters "were right to back quitting the EU" because "they will see a boost to incomes that have been heavily depressed over the last decade".

Raportin laskelmat osoittavat, että Labourin työväenluokkaiset äänestäjät olivat oikeassa "lopettaessaan" EU-jäsenyyden, koska viimeisen vuosikymmenen aikana alaspainetut tulot tulevat kasvamaan eron myötä. 

Suomalaisen vasemmiston, varsinkin demarien mielikuvitusmaailmassa, EU-jäsenyys on lisännyt työpaikkoja. Onko todellisuudessa tapahtunut näin? No ei tietenkään ole. On käynyt päinvastoin. Työpaikkojen tilalle on saatu uusorjuus, ilmiö jota suomalainen vasemmisto ei ole edes ottanut puheeksi. Ei vaikka se on lain vastainen järjestelmä.

Uusorjuus on pakkotyötä, josta ei saa lainkaan korvausta, eli niin sanottua työnäytteen antamista. Ihminen pakotetaan hallinnollisesti ilmaistöihin muutamaksi kuukaudeksi. Sitten hän saa paperin, jossa kerrotaan, että hän oli ilmaiseksi töissä, ja hänen tilalleen tulee seuraava ilmainen työntekijä. Tai sitten ihminen pakotetaan yhdeksän euron päiväpalkalla töihin mihin tahansa 80 kilometrin säteellä. 


Pääkaupunkiseudulla asuva yhdeksän euron pakkotyöläinen menettää joka päivä joukkoliikenteellä liikkuessaan euron päivässä, koska seutulippu on vitosen sivu. Toki uusorja voi ostaa matkakortin yms. JOS HÄNELLÄ ON SIIHEN VARAA. Minulla ei esimerkiksi ole. Minun päiväbudjettini on kolme euroa ja siinä on kaikki: ruoka, matkat, harrastukset jne.

Varsinkin demarien mielestä tämä on hienoa. Ihmisiä aktivoidaan uusorjuudella. Miettikää sitä. Kuinka kaukana vasemmiston arvoista voi ihminen olla, kun hän pitää tätä uusorjuutta hyvänä asiana? Aika kaukana, kuten suomalainen eduskuntavasemmisto.

Mutta ei se mikään ihme ole, ettei suomalaista vasemmistoa kiinnosta köyhimpien elämä paskanvertaa. Li Anderssonin kuukausitulot ovat ainakin kahdeksantuhatta, jos eivät jopa kymmenen tuhatta euroa. Matkat, ruoka, terveyspalvelut jne. ovat kaikki ilmaisia. Minä en edes vuodessa tienaa sitä minkä Li tienaa kuukaudessa. 

Demarien presidenttiehdokas Haatainenkin ilmoitti väkevästi haluavansa laittaa satamiljoonaa kehitysapuun. Sata miljoonaa euroa. Siis 100 000 000 euroa. Miksei niille 900 000 suomalaiselle köyhälle annettaisi vuodessa satasta per nokka? Se menisi suoraan kotimaiseen kulutukseen, koska köyhä ei voi säästää. Se tukisi kotimaista taloutta, lisäisi valtion verotuloja jne. Mutta ei, suomalaisia köyhiä ei voi auttaa. Ulkomaalaisille on kivempi antaa rahaa, verovaroja. 

Siitä demareilla on vankka kokemus. Lipposen johdolla toteutettu perustuslain vastainen EU-liitoshan lakkautti maamme itsenäisyydenkin. Verovaroja EU on niellyt eri laskelmien mukaan muutamista kymmenistä miljardeista yli sataan miljardiin - NETTOMIINUSTA. 

Mitähän olisi tapahtunut, jos Suomi olisi käyttänyt sata miljardia oman kansansa ja niiden köyhimpien auttamiseen, ja oman taloutensa kehittämiseen? 

Mutta mitäpä pienistä. Suomalainen vasemmisto ei halua köyhimpien hyötyvän mistään. Siksi he tukevat kaikella tarmollaan EU-jäsenyyttä suuryritysten, pankkien ja oikeistopuolueiden kanssa yhteisrintamassa. Jotta kaikkein köyhimmät eivät vahingossakaan pääsisi hyötymään mistään.

Joskus, kauan kauan sitten, vasemmistolle köyhien puolustaminen ja kansojen itsemääräämisoikeus olivat pyhiä asioita, aivan keskeinen elementti poliittisessa toiminnassa. Esimerkiksi YKn yleiskokouksessa 1964.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä - vasemmisto ei ole enää olemassa ja samalla köyhän puolustajaa!

    T: Syrjäytetty

    VastaaPoista
  2. Linkkisi on maksumuurin takana, joten ei ihme ettet itsekään ole lukenut sitä. Linkin tutkimustahan ei todellakaan ole teettänyt vasemmisto (Labour) vaan Labour Leave, jokin muutaman brexitin kannattajan klikki. Samalla tämä moka vie itseasiassa pohjan koko blogiltasi.

    VastaaPoista