torstai 14. syyskuuta 2017

JUNCKERIN PUHE

EU:n pääkomissaari eli liittovaltiomme johtaja Juncker piti hiljattain puheen EU-parlamentissa, joka maalaili ruusuista kuvaa kehittyvästä Euroopan Unionista ja yhä tiivimmäksi kehittyvästä liittovaltiosta.
https://ec.europa.eu/commission/state-union-2017_en

https://www.theguardian.com/politics/2017/sep/13/jean-claude-juncker-plays-down-brexit-in-eu-state-of-union-speech

http://www.euronews.com/2017/09/13/eu-state-of-the-union-condensed-quick-summary-of-junckers-speech

Juncker ilmoitti puheessaan myös halunsa lisätä maahanmuuttoa.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4882172/Thank-goodness-leaving-Juncker-wants-migration.html

Ne harhojen vallassa vielä elävät, jotka edelleen inttävät ettei EU:sta tehdä liittovaltiota, voivat miettiä sitäkin, miksi virallisissa yhteyksissä tätä pääkomissaarin puhetta tituleerataan aivan samalla nimellä kuin Yhdysvaltain presidentinkin kansakunnan tilaa käsitteleviä virallisia puheenvuoroja: State of the Union. Ja sitäkin voi kysyä miksei suomalainen media käytä komissaari Junckerin puheesta tätä samaa nimeä? Liekö syynä halu salata se tosiasia, että Euroopan Unioni on liittovaltio ja liittovaltiokehitystä vahvistetaan koko ajan kaikilla tahoilla.

Suomen kannalta olennaista pääkomissaarin puheessa oli tietenkin se, että kansallista valtaa ollaan edelleen kaventamassa ja vähentämässä ja talouspolitiikka aijotaan todellakin ottaa kokonaan komission hallintaan myös Suomelta. Tämä tietenkin tarkoittaa suomalaisen kansakunnan lopullista katoamista kansakuntien joukosta. Mitään Suomen valtiota ei enää olisi edes nykyisessä, fiktiivisessä mielessä.

Tiivistyvän liittovaltion myötä Suomessakin otetaan käyttöön yhä aukottomammin EU-lainsäädäntö, eli se mitä unioni on. Unionin Lissabonin sopimuksessa päivitettyyn perustuslakiin, siis Suomen perustuslain ja kaiken kansallisen lain syrjäyttävään sopimukseen, on kirjattu viranomaisten oikeus kansalaisten tappamiseen, eli käytännössä kuolemantuomio.

Euroopan Unionissa on siis voimassa kuolemantuomio. Se on olemassa, jos sellainen osavaltiolaeista löytyy ja esimerkiksi kansannousun aikana. Tämä on erittäin huomionarvoista ja asia kannattaa mainita seuraavalle, joka alkaa selittää yhteisistä länsimaisista arvoistamme Euroopan Unionissa. Jokainen, joka allekirjoittaa EU:n perusperiaatteet, allekirjoittaa myös sen. Muistin virkistämiseksi: Boris Jeltsin lakkautti kuolemantuomion Venäjällä jo parikymmentä vuotta sitten, eikä edes se hirvittävä hullu diktaattori Putinkaan ole sitä palauttanut. Eurostoliitossa se siis on voimassa peruskirja- eli perustuslakitasolla.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/12/kuolemantuomio-on-voimassa.html

Suomalainen valtamedia ei ole koskaan käsitellyt sitä tosiasiaa, että Euroopan Unionissa on voimassa kuolemantuomio. Ei tietenkään ole, koska se itsensä luotettavaksi valtamediaksi itsensä ylentänyt media ei kerro enää totuuksia, vaan on osa informaatiosotaa meitä vastaan. Sen tehtävä on propagandistinen. Se ei ole enää journalistinen, vaan valtiollisen tiedottamisen ja propagandan kanava, jonka tärkein tehtävä on harhauttaa kansalaisia ja salata näiltä esimerkiksi Euroopan Unionin liittovaltiokehitys.

Juuri siksi se itseään luotettavaksi valtamediaksi kutsuva propagandakoneisto jätti kokonaan uutisoimatta senkin, että Euroopan Unionin parlamentti julisti itsensä ensisijaiseksi ja kansalliset parlamentit toissijaiksi joulukuussa 2016. Selkokielellä, Euroopan Unionin parlamentti lakkautti maamme yhteiskuntajärjestyksen.
http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html

Mielenkiintoinen tähän liittyvä yksityiskohtahan on tämä: miksi kaikki suomalaiset mepit eli europarlamentin jäsenet, siis kaikki, ovat visusti vaijenneet tästäkin EU-parlamentin päätöksestä?

Maamme pääministerillä ei hänelläkään tunnu olevan ihan selkeää käsitystä siitä mihin ollaan matkalla, tai jos on, taitavasti hän asian peittelee.
http://www.sss.fi/2017/09/sipila-junckerin-unionin-tila-puheesta-eteenpain-katsova-puheenvuoro/

3 kommenttia:

 1. Näitä voisi kysellä julkisestikin EU:ta vastaan olevilta henkilöiltä,kuten esim. Väyrys Patelta jne..

  VastaaPoista
 2. Englanti lähti EU:sta. Tynkä EU:hun kuulumisessa ei ole mitään järkeä. Pannaan ero vireille, heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkis vaan! Tämä kansa alistettu - ei näytä hanttiin pistävän. Toosasta tulee tärkeämpää/aivottomien "viihdettä"...

   Kyllästynyt puheisiin & kirjoituksiin

   Poista