keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

SIEG HEIL SUOMI

Tällainen uutinen Uudessa Suomessa ei herättänyt mitään suurempaa kohua tai hälinää toimittajien, kansalaisjärjestöjen, poliitikkojen, tutkijoiden tai yhtään kenenkään parissa. Ihan vaan tällanen pikkuaatelma suomalaiselta kenraalilta, joka on korkea-arvoisessa virassa ja jolla on todella paljon vaikutusvaltaa. Niin ei mitään mistään tähän ajatukseen.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/86599-suomalainen-sotilas-muuttaisi-perustuslakia-kansalaisten-perusoikeuksia-tulisi-voida

Siis kerrataanpa vielä: kun suomalainen ammattisotilas, yksi armeijamme ylimmistä päättäjistä ja vallankäyttäjistä, korkea-arvoisessa tehtävässä puolustusministeriössä, ehdottaa kansalaisten PERUSOIKEUKSIIN kajoamista se on ihan okei.

Kerrataanpas vielä: SOTILAS EHDOTTAA KANSALAISTEN PERUSOIKEUKSIIN KAJOAMISTA.

Eikö vieläkään syty lamppu päässä? No, kokeillaanpa hieman muokata tekstiä. Jospa se sitten herättäisi jotakin ajattelun tynkää.

"Amerikkalainen puolustusministeriön kenraali ehdottaa kansalaisten perusoikeuksiin kajoamista."

Eikö hätkäytä? Noh, uusi versio sitten.

"VENÄLÄISKENRAALI EHDOTTAA KANSALAISTEN PERUSOIKEUKSIIN KAJOAMISTA."

Joko nyt säpsähdit? Niin, paitsi ettei kyse ole amerikkalaisesta tai venäläisestä sotilaasta. Kyse on suomalaisesta sotilaasta, joka haluaa kajota suomalaisten perusoikeuksiin. Tuosta vaan noin, hup hei.

Mieti hetki. Tämä kenraali haluaa kaventaa sinun perusoikeuksiasi. Hän haluaa muuttaa perustuslakia niin, ettei sinulla olisi perusoikeuksia silloin kun hän haluaa. Mieti sitä ideaa. Mieti mitä sellaisen ajatuksen taakse kasvaa. Mieti mitä se tarkoittaa käytännössä.

"POHJOIS-KOREAN JOHTAJA EHDOTTAA KANSALAISTEN PERUSOIKEUKSIIN KAJOAMISTA." 

Joko lamppu syttyi? Vai onko pimeää edelleen?

Mieti millainen on suomalainen kenraali, joka mielestään voi esittää perustuslain vastaisen idean toteuttamista, tai oikeastaan jopa vaatii sitä.

Tämä ei ole uusfasismia, vaan ihan sitä vanhaa ihteään. Tajusipa kernaali sitä itse tai ei. Tästä on syytä olla huolissaan.

2 kommenttia:

 1. Suomen armeijan ylin johto ei enää ole suomen presidentti.
  Tällä hetkellä NATO:lla on, isäntämaasopimuksen perusteella, korkein päätäntävalta suomessa.
  Euroopan Nato-joukkojen komentaja on yhdysvaltalainen, todellinen päätäntävalta on siis yhdysvalloilla.

  Kansalaisoikeuksien kaventaminen on todellisuudessa yhdysvaltojen haluama muutos, jossa heille annetaan juridinen oikeus (vältetään oikeusprosessit) kaikkeen mitä haluavatkaan, vedoten aina poikkeustilanteeseen.

  Muistakaa että Yhdysvallat haluaa hallita eurooppaa ja eurooppalaisia, USA:n ensisijainen tarkoitus euroopassa on pitää eurooppa mahdollisimman tiukassa otteessa (käyttää eurooppaa alusmaanaan) ja hajottaa yhteistyö euroopan ja BRICS-maiden välillä.

  VastaaPoista
 2. "POHJOIS-KOREAN JOHTAJA EHDOTTAA KANSALAISTEN PERUSOIKEUKSIIN KAJOAMISTA."

  Ihan mielenkiinnosta kysyisin: Miten Pohjois-Korean johtaja pystyisi kansalaistensa perusoikeuksiin kajoamaan. Niitä ei ole.

  VastaaPoista