maanantai 13. heinäkuuta 2015

MIKSI KREIKKA HAKATAAN MAAHAN?

Moni kuvittelee, että Kreikassa on kyse Kreikan valtion velkaantumisen pysäyttämisestä. Moni uskoo suomalaisten "asiantuntjoiden" ja poliitikkojen höpötyksen siitä että kreikkalaiset ovat huijareita ja varkaita. On siellä niitäkin, mutta todellisuudessa kyse on koko ajan ollut jostakin aivan muusta.

Kreikassa on kyse kahdesta asiasta: kansallisvaltioiden nujertamisesta ja kansallisvarantojen varastamisesta. Kreikka on vain väline tässä pelissä. Jos Kreikassa olisi kyse talouden vakauttamisesta tilanne olisi aivan toinen. Kun Kreikan "kriisi" alkoi, Kreikan valtion velkaprosentti oli noin 100%. Nyt, kuusi vuotta talouskurin ja kymmenien miljardien tukipakettien jälkeen, Kreikan valtion velka on noin 180%. Mieti sitä.

Ylikansallisille pankeille Kreikka on lypsylehmä, jonka avulla ne ovat netonneet miljarditolkulla rahaa. Aivan samoin toimittiin Irlannissa, Portugalissa ja Espanjassa. Islanti teki poikkeuksen, koska islantilaisilla on munaa. He sanoivat suurpankeille, EU:lle, IMF:lle, Maailmanpankille, EKP:lle ja Yhdysvalloille Fuck you ja antoivat pankkiensa kaatua, panivat viisi suurinta pankkiiria linnaan, erottivat hallituksensa ja parlamenttinsa ja noin puolessatoista vuodessa olivat kuivilla. Kreikka ei toivu koskaan.

Se ei ole tarkoituskaan. Kreikka on ensimmäinen eurooppalainen maa, jonka EU ottaa haltuunsa väkisin. Liittovaltio rakennetaan väkisin heikoimmista aloittaen. Kreikka sattui olemaan sopiva kohde, mutta baltit olisivat olleet yhtä helppoja suupaloja. Baltit tosin eivät ole koskaan edes halunneet itsenäisyyttä, vaan ovat innokkaimpia ylikansallisen vallan kannattajia, kenties siksi että tottuivat ulkomaalaisten komenteluun Neuvostoliiton osavaltioina. Eurostoliittohan on samanlainen hanke rakenteeltaan.

Kreikan jälkeen on vuorossa tietenkin seuraava maa, josta tehdään täysverinen EU:n osavaltio. Sitä tehdään jo lujaa vauhtia ja on tehty jo kymmenisen vuotta. Sen maan nimi on Suomi. Suomessa osavaltion uutterimmat työmyyrät istuvat eduskunnassa ja hallituksessa, sekä valtion virkamiesjohdossa, joten saksalaisten ei ole tarvinnut hakata suomalaisia - vielä. Sekin aika koettaa. Juuri siksi on tärkeää saada maahan Nato-tukikohtia. Miehitys ei ole muuten mahdollinen.

Jos joku epäilee, ettei Kreikassa ole kyse Suomesta, jokaisen eurooppalaisen maan ja kansan itsemääräämisoikeudesta ja kansallisesta itsenäisyydestä, voi perehtyä siihen mitä Europarlamentin führer Martin Schultz sanoi vain muutama päivä sitten. Schultzin mukaan Kreikassa on kyse "eurooppalaisen projektin" pelastamisesta, eli Euroopan yhdysvaltojen luomisesta.

Juuri siksi Kreikka hakataan maahan. Se ei saa olla itsenäinen maa ja kansa. Sen on oltava osa "Eurooppaa", jonka entisen natsivirkamiehet unelmoivat 1950-luvun alussa. Ja Suomi on juuri nyt aivan samassa myllyssä. Meilläkin leikataan, supistetaan, myydään kansallisomaisuus ulkolaisille, vaikka valtion velkamme on vain noin 60%, eli 30% vähemmän kuin esim. Ranskalla tai 25% vähemmän kuin Saksalla.

Itsenäisyys on kirosana. Omista asioistaan päättävä kansa on kauhistus eurostoliittolaisille virkamiehille ja poliitikoille. Siksi kreikkalaisia hakataan olan takaa. He sattuivat olemaan jonossa ensimmäisinä. Suomalaiset ovat ilmeisesti seuraavina vuorossa. Ainakin suomalaiset päättäjät ja kenraalit ovat tehneet kaikkensa itsenäisyytemme menettämisen eteen, työskennelleet todella tarmokkaasti ulkolaisten etujen puolesta suomalaisten taloudelliseksi tappioksi, vapaan itsenäisen kansan oikeuksia rajoittaen ja kuristaen.


8 kommenttia:

 1. Kuinkahan hyvin kreikkalaiset pysyy hengissä siellä Kreikassa?

  VastaaPoista
 2. J U U R I N Ä I N !!!

  HYVÄ SAMI, OLET ASIOIDEN YTIMESSÄ, VEIT SANAT SUUSTANI.

  VastaaPoista
 3. ja lampaat vaa määkii..tervetuloa

  VastaaPoista
 4. Kuka todella hallitsee EU-organisaation talouspolitiikkaa ja ulkopolitiikkaa ?

  Katsokaa lopputulosta ja päätelkää itse ?

  Onko EU-organisaation päätösten, talouspolitiikassa sekä ulkopolitiikassa, suurin hyötyjä EU-organisaatio tai yksittäinen eurovaltio ?

  Onko EU-päätösten suurin hyötyjä mahdollisesti joku muu talousalue (samaisen talousalueen finanssisektori/suuryritykset), joka todellisuudessa hallitsee EU-organisaation suuria päätöslinjoja ?

  Taho joka hallitsee EU-organisaation talouspolitiikkaa ja ulkopolitiikkaa, on myös taho joka hallitsee eurooppaa. Annan vinkin, nuo tahot eivät ole eurooppalaisia, toki heitäkin mukana on tilanteesta hyötymässä.

  Samainen taho painostaa kaikkensa Kreikan pitämiseen EU-organisaatiossa hintaan mihin hyvänsä, heille on totaalisen yhdentekevää kuinka paljon eurooppalaiset siitä kärsivät, heitä se ei kiinnosta.
  Samaiseen malliin on ohjattu muitakin pikkuvaltioita, heidän kassaansa on pumpattu rahaa ja pidetty tarkkaan huolta että varat on käytetty kaikkeen muuhun kuin kansakunnan strategiseen kehittämiseen (joka olisi järkevä syy lainoittamiselle).
  Hyvin usein samaiset tahot ovat ohjanneet pikkuvaltiot käyttämään lainaamansa varat tiettyihin tarkoituksiin (tarkastelkaa esim.Kreikan investointeja sotakalustoon), pitäen huolen että lainamäärä kasvaa kasvamistaan.
  Lopputuloksena muuttaa velallisen ikuiseksi velkaorjaksi (vain velan korot pystytään juuri ja juuri maksamaan, valtio pumpataan tyhjäksi), suuryritysten on helppo ostaa valtion omaisuutta pilkkahintaan itselleen.

  Kysymys kuuluukin millä Kreikkaa on todella uhattu mikäli haluaa EU-mafiasta eroon ?

  Onko väläytetty interventiota, joka on erään maan pääasiallinen myyntituote, joka sattuu olemaan pääasiallisena arkkitehtina ja toteuttajana koko velkaorja-busineksessa ?


  Itsestään selvää on että kreikkalaiset haluavat eroon EU-mafiasta ja alkaa elämään itsenäisenä valtiona. Länsimedia yrittää jankata asiaa muuksi, luodaan illuusio, pelkää että muiden valtioiden kansalaiset saisivat saman päämäärän, päästä eroon velkaorjuuden kahleista, ja saada päättää kansakuntansa asioista itse.

  Kuka häviää eniten mikäli EU-mafia lakkautetaan ?
  Miettikääpäs sitä ... suurin voittaja olisi eurooppalaiset valtiot ja eurooppalaiset ihmiset.

  VastaaPoista
 5. Ei jumalauta - näinkö tämä menee! Nyt ymmärrän...

  1%

  VastaaPoista
 6. Tuo tuo kaikki on täyttä asiaa.Isäntämaasopimus kirjattiin jotenkin itsestäänselvyytenä,vaik´ei sen koko sisältöä tiedä edes valtakunnan viisaimmatkaan.Ei tosiaankaan tarvita mitään suurta "terrori-iskua",että voidaan ottaa käyttöön joku lakipykälä,joka taas,edelleen,rajoittaa kansalaisten oikeuksia,sekä lisää viranomaisten valvontaoikeuksia.Se FF:n käyttö muissa maissa on tuottanut moniin maihin surua,pommituksia,siviilien kaltoinkohtelua yms. yksi asia,jota olen kysellyt ystäviltäni koskee Lissabonin diiliä.Siellähän voi olla vaikka mitä palttua.Kukaan sopimuksen allekirjoittaneista (suomalaisista)ei voinut mitenkään tietää,mihin kaikkeen sitä tuli suostuttua.(n.300000 eri pykälää,tai säännöstä).Pakko tämä kaikki on kai niellä,vaikka maistuukin ihan sille itelleen.

  VastaaPoista