torstai 16. heinäkuuta 2015

KREIKKA JA RIKOLLISVALTA

Kreikassa on aina ollut korruptiota, veronkiertoa massiivisessa mitassa ja kaikenlaisia taloushämäryyksiä. Sen valtion talous oli melkoista soosia jo ennen sen euro-jäsenyyttä ja kaikki tiesivät sen. Kysymys ei siis kuulu miksi tällaista touhua suvaitaan. Kysymys kuuluu: ketkä halusivat Kreikan mukaan euroon ja miksi?

Aivan. Juuri ne samat tahot, saksalaiset etunenässä, jotka nyt ovat raiskanneet Kreikan viimeistä suolenmutkaa myöten. Juuri ne samat tahot, jotka tekivät saman tempun Irlannille, Portugalille ja Espanjalle, ja tulevat tekemään muillekin, meillekin.

Se mitä Kreikka-shöy paljastaa on tämä: Euroopan Unioni on laittomuuden valtakunta. Euroopan Unionia ei hallitta laillisuus-periaatteiden mukaisesti. Sitä ei hallita ratifioitujen sopimusten mukaisesti, ei sen oman perustuslain mukaisesti, eikä minkään sitovan sopimuksen tai sovitun mukaisesti.

Euroopan Unionia hallitsee pieni eurokraattien ja ylikansallisen pääoman edustajien klikki, muutaman suurimman jäsenmaan poliitikon avulla. Mitään lakeja ei noudateta, vaan niitä rikotaan avoimesti ja koko ajan, rutiiniluontoisesti.

Kreikan kohtalo ja käsittely kertovat kaikessa alastomuudessaan juuri tämän. On päätetty, että Kreikka otetaan pois kreikkalaisilta, riippumatta siitä mitä Kreikan lait sanovat ja mitä kreikkalaiset haluavat, puhumattakaan siitä mitä Lissabonin sopimus tai Maastrichtin sopimus sanovat. Se vain tehdään ja Fuck you, EU.

Kuvaavaa on mitä Kreikan valtiovarainministerille sanottiin euroryhmän toimesta keskellä vaikeita neuvotteluja.

http://yanisvaroufakis.eu/2015/06/28/as-it-happened-yanis-varoufakis-intervention-during-the-27th-june-2015-eurogroup-meeting/

Kreikan pääneuvottelijalle sanottiin siis suoraan, että koska euroryhmä ei ole virallinen, ts. laillinen ryhmä, sitä eivät lait koske. Ja kuitenkin: se tekee kansoja koskevia sitovia päätöksiä, jotka kohteeksi valikoituneitten kansojen on ratifioitava omissa parlamenteissaan lainvoimaisiksi. Tämä on hyvin mielenkiintoista.

"'The Eurogroup is an informal group. Thus it is not bound by Treaties or written regulations. While unanimity is conventionally adhered to, the Eurogroup President is not bound to explicit rules.'

Näin siis euroryhmä kuvaili itseään vastapuolelle kesken neuvotteluja.

"Euro-ryhmä on epävirallinen ryhmä. Niinpä sitä eivät sido sopimukset tai kirjoitetut säädökset. Vaikka yhtenäisyyttä tavoitellaankin, euroryhmän presoidenttiä eivät sido mitkään säännöt."

Miettikääpä tätä lausuntoa. Miettikää mitä se tarkoittaa. Se tarkoittaa sitä, että mikään sopimus, mikään laki, säädös, direktiivi tai perustuslaki ei koske näitä veijareita. Juuri nämä veijarit ovat vieneet Suomeltakin miljardin toisensa perään. 

Miksi kutsutaan henkilöitä, jotka ilmoittavat etteivät mitkään lait tai sopimukset sido heitä ja jotka jopa omia lakejaan rikkoen vievät muilta rahat?

Aivan. Rikollisiksi.

Euro-ryhmä on oman lausuntonsa mukaan rikollisjoukko. Ja koska se on hierarkinen, selkeästi toimivat organisaatio, se on siis järjestäytynyttä rikollisuutta sen massiivisimmassa muodossa. Se täyttää kaikki kansainväliset ja tieteelliset järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistöt.

Se mikä on kaikkein mielenkiintoisinta on tämä: Suomessa koko poliittinen kenttä laidasta laitaan on innokkaasti mukana tässä toiminnassa. Suomen eliitti tukee euroryhmää, joka on siis oman tunnustuksensa mukaan rikollinen, kaikkien lakien ja sopimusten ulkopuolella operoiva ryhmä. 

Se, että suomalainen eliitti tukee tällaista rikollisjärjestöä, ei ole mitään yllättävää. Suomen poliittinen eliitti presidentti Niinistöstä alaspäin on rikkonut perustuslakiamme, rikoslakiamme ja muita laissa olevia säädöksiä viimeiset parikymmentä vuotta mennen tullen. Voidaankin todeta aivan asiallisesti, että Euroopan Unionin suurin merkitys Suomelle ja Suomessa on ollut se, että lain voima on eliminoitu.

Koko Euroopan Unionin ja euron jäsenyysajan maamme poliittinen, taloudellinen ja virkamiesjohto ovat rikkoneet maamme lakeja. He ovat myös rikkoneet Euroopan Unionin perustuslakeja osana kansainvälistä toimintaa. 

Kyse ei ole mistään ihan pikkujutusta tai yhden bloggarin käninästä. Kyse on yhteiskuntien perustasta. Onko niin, ettei lakia enää ole? Onko niin, että laittomuus on sekä sallittua, suotavaa että normaalia toimintaa? Nythän eliittimme toimii juuri näin. Lailla ei ole mitään merkitystä. 

Tällaiselle laittomuuden tilalle on olemassa oma terminsä. Se on Rikollisvalta. Se tarkoittaa sitä, että hallitsijamme ovat rikollisia ja he toimivat rikollisesti, eli lakien vastaisesti. Meillä tapahtuu juuri nyt juuri näin.

Jos joku ei usko, että näin on, perehtykööt asiaan. Olen jo aikaisemmissa blogiteksteissäni esitellyt ne Euroopan Unionin peruskirjan kohdat joita rikotaan rutiiniluontoisesti, samoin kuin ne Suomen perustuslain, rikoslain ja lain kohdat joita oma hallituksemme, eduskuntamme ja virkamieskuntamme rikkoo jatkuvasti ja rutiiniluontoisesti.

Erittäin mielenkiintoista tässä tilanteessa on lainvalvontaviranomaisten toiminta, tai sen totaalinen puuttuminen. Poliisi, jonka ainoa tehtävä on valvoa lain noudattamista, ei puutu tällaiseen avoimeen rikolliseen toimintaan millään tavalla. En tiedä miten yksittäiset poliisit asian itselleen selittävät, kun katsovat vierestä poliittisen eliittimme rikollista toimintaa ja osallistuvat siihen toimeenpanemalla rikollisia, eli Suiomen lain vastaisia päätöksiä, joilla ei siis ole edes Euroopan Unionin perustuslain nojaa.

Suomalaisten ammattisotilaiden toiminta on tätäkin hämmästyttävämpää. Armeijan ainoa tehtävä on suojella perustuslaillista tasavaltaista Suomea. Kuitenkin armeijan ylin johto osallistuu rikolliseen toimintaan täysin avoimesti ja ilmeisen mielellään. Se on käsittämätöntä. Ilmeisesti suomalainen upseerikunta on hyväksynyt uuden identiteettinsä rikollisjärjestön osana ja siksi voi osallistua perustuslain ja rikoslain vastaiseen toimintaan avoimesti ja julkisesti. Muutakaan selitystä heidän teoilleen en keksi. He ovat omaksuneet Suomen lakien vastaisen roolin ja toimivat sen edellyttämällä tavalla, Suomen lakien vastaisesti, eli rikollisesti. 

Me emme enää eläkään lainvaltaisessa yhteiskunnassa lakien mukaan. Me elämme rikollisvallassa, laittomuuden tilassa. Se on erittäin suuri asia yhteiskunnan kannalta.

6 kommenttia:

 1. Raamatussa sanotaan asiasta näin:

  7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
  Matteuksen evankeliumi:
  24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
  1.Johanneksen kirje:
  3:4 Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus.2.Tessalonikalaiskirje:
  2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,

  VastaaPoista
 2. Täyttä asiaa!

  Sen verran EU:sta, että jo kauan sitten, oliko 90-luvulla, on kirjoitettu kirja "EU- huomisen super-Neuvostoliitto". Natsismi ei mielestäni sovi tähän yhteyteen, sillä kansallissosialismi laittaa juuri isänmaan asiat etusijalle.

  Kansainvälinen sionismi ja "juutalaiset" ovat tämän takana kuten olivat hirmuhallinto Neuvostoliitonkin. "Juutalaiset" lainausmerkeissä, koska eivät ole alkuperäisiä heprealaisia vaan käännynnäisiä kasaareja etelä-Venäjältä. Palvovat Talmudia, jossa ei-juutalaiset ovat kuulemma orjia ja elukoita ja Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä. Juuri he omistavat maailman velkaanperustuvat rikolliset yksityiset pankit(Rotschild, Rockefeller) ja orjuuttavat kokonaisia valtioita. He myös olivat molempien maailmansotien takana. Jo kauan ennen toisen maailmansodan alkua Daily Express kirjoitti v.1933:"Judea declares war on Germany!" Meille opetetaan pienestä pitäen (aivopestään) häpeämään eurooppalaisuutta ja itkemään "holokaustia". Tämän varjolla toteutetaan myös haitallista maahanmuuttoa. Vaikka holokausti nykyään alkaakin vaikuttamaan huijaukselta tai vähintäänkin liioitellulta, ei se ole mitään erikoista(oli totta tai ei) mitä tapahtui valkoisille kristityille toisen maailmansodan melskeissä ja ennen ja jälkeen sen. Historiaa tarvitaan nykytilanteen ymmärtämiselle. Mutta virallinen historia esim. toisesta maailmansodasta on näiden "ihanien" voittajien versio. Asioista on myös voitava puhua niiden varsinaisilla nimillä ilman, että leimataan. Juuri leimaaminen rasistiksi tai yms. on eräs tehokkaimmista keinoista, joilla puhuminen yritetään estää.

  Mm. Iranissa ja Syyriassa on kansallinen valtion omistama pankki(ei velkaan perustuva järjestelmä) ja siksi nämä ovatkin kansainvälisen rikollisen eliitin hampaissa. Ryöstöihin käytetään USA:n armeijaa.

  Lyhyesti, EU on kulttuurimarxistinen, kansallisuuksien tuhoamista varten perustettu orjuutusjärjestelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommentti, Anonyymi17. heinäkuuta 2015 klo 3.29!
   Se sisältää paljon sellaista tärkeää asiaa, josta läpimätä, pelkäksi rikollisten vallanpitäjiemme propaganda-torveksi korruptoitunut valtamediamme ei hiiskahda sanaakaan.

   Myöskään sitä se ei myönnä, että maanpetturi-hallituksemme on tosiasiallisesti taas valmis repimään suomalaisten selkänahasta lisää rahaa konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden keskieurooppalaisten pankkigangsterien keinotteluvoittojen pelastamiseksi - ja samalla osallistuakseen Super-Neuvostoliitto-diktatuurin pystyssä pitämiseeen; diktatuuria kiristetään pienten askelten taktiikalla, jotta propagandamediamme sumuttamat ihmiset eivät huomaisi mihin ollaan menossa.

   Iljettävin näistä maanpettureista on takinkääntäjä-valehtelija Soini - näin hän osti itselleen ministerin paikan, samoin kuin maanpetturi-koijari Katainen osti itselleen Brysselin lihapatojen äärestä politrukin viran myöntämällä edellisen pelastuspaketin keski-eurooppalaisille pankkigangstereille.

   Poista
 3. Ei tässä lännen imperiumissa ole mitään uutta auringon alla.
  Luonnollista sykliä, seuraava vaihe on että keisarikuntamme pirstaloituu jälleen moneksi pieneksi kansakunnaksi.

  VastaaPoista
 4. "Väyrysen kansalaisaloitteella euroeroäänestyksestä jo yli 11 000 allekirjoitusta!!
  Yhdessä päivässä!!", http://mvlehti.net/2015/07/17/vayrysen-kansalaisaloitteella-euroeroaanestyksesta-jo-yli-11-000-allekirjoitusta/

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372

  Tarkoitukseni ei ole mainostaa Väyrystä eikä Kepua!

  VastaaPoista
 5. Näin maanpetturi-hallituksemme pelastaa konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden keskieuroppalaisten pankkigangstereiden keinotteluvoittoja:

  "Eläkeläisten asumistuki poistumassa! -Muille riittää kyllä rahaa!!
  Hallitusohjelmassa kaavaillaan eläkkeensaajan asumistuen poistamista. Se merkitsee dramaattista pudotusta sadantuhannen eläkeläisen tuloihin. Kun nämä ihmiset sinnittelevät nyt juuri ja juuri nykyisen asumistuen avulla, putoavat he todelliseen köyhyysloukkuun,.... Maahanmuuttajia lisää Suomeen ja omilta tuet pois. Kehitysapua kehitysmaihin enemmän ja omilta tuet pois. HYVÄ SUOMI!!"...,
  http://mvlehti.net/2015/07/19/elakelaisten-asumistuki-poistumassa-muille-riittaa-kylla-rahaa/

  VastaaPoista