lauantai 25. heinäkuuta 2015

HOMOSIRKUKSET JA IMMOSKOHUT

Ihan alkuun mitä mieltä olen. Mulle on aivan sama jos joku aikuinen haluaa kompuroida kummituskaavussaan pitkin poikin katuja, kunhan ei ole vaatimassa että muiden pitää tehdä samoin ja kunhan riisuu sen uimahallin uima-altaaseen mennessään. Mulle on aivan sama uskooko joku kultaiseen pääsiäismunaan, allahiin, jahveen tai taikavarpuihin, kunhan ei häiritse muita uskomuksillaan. Mulle on siis aivan yhdentekevää miten kukin elelee, kunhan ei pakota muita elämään samalla tavalla.

Suomi on aina ollut suvaitsevainen maa. Jo ammoisina aikoina kylähullut hiihteli pitkin raittia kesät talvet uimalakki päässä ja keskusteli menninkäisten ja pikku-ukkojen kanssa. Jos joku halusi olla Tarzan ja juosta munasillaan pitkin mettiä, niin siitä vaan, kunhan ei meidän tontille tullu. Näin se pitäisi ollakin.

Ennen vanhaan tiedettiin että tuossa talossa oli kaksi isäntää ilman eukkoja, tiedettiin että tuo kirjuri tuoksuu ruusuille ja tuolla asustaa se ikäneito ystävättärensä kanssa. Ja kaikki tiesivät että kyse oli homoista. Saivat asua ja olla, kunhan eivät meuhkanneet asialla. Näin asia oli hoidettu siihen aikaan.

Jostakin kumman syystä nyt, olipa ideologia mikä tahansa, kaikki haluavat kovasti kaikkien olevan samaa mieltä itsensä kanssa. Suvaitsevaisuusylimystö haluaa kaikkien muuttuvan maailmankylän monikulttuurisiksi monirotuisiksi kulttuurien moniottelijaksi, joka hyväksyy kivitystuomiot ja ympärileikkaukset osana ihanaa kulttuurien kirjoa. Rasistisuvaitsemattomuusseurakunta ei halua hyväksyä yhtään mitään mitä tapahtuu Möhniön kunnan rajojen ulkopuolella. Ja kaikki vaativat toisiaan noudattamaan omaa tahtoaan. Se on merkillistä.

Kaikkein merkillisintä on kuitenkin tämä: aina, siis joka jessuksen kerta, kun kansa alkaa päästä oikeasti jyvälle siitä miten meitä kusetetaan ja sorretaan, nousee esiin jompi kumpi: homot tai rasismi.

Aina kun kansalaiskeskustelussa ryhdytään puhumaan ylikansallisesta päätöksenteosta, ylikansallisesta vallankäytöstä meitä kohtaan, esiin pomppaa joku huutamaan homoille oikeuksia tai vastustamaan homojen oikeuksia. Alkaa hillitön homosirkus, jossa huudetaan ja revitään paitoja, ja tärkeämmät asiat painuvat unoholaan.

Kun kansa alkaa päästä jyvälle eurosta ja ryhtyy keräämään nimiä kansanäänestykseen sitä vastaan, kansanedustaja Immonen lataa eetteriin lapsellisen julistuksensa ja taas alkaa rasismimöykkä molempiin suuntiin ja olennaiset asiat unohtuvat.

Näin tapahtuu aina. Kun kansalaiset alkavat löytää toisensa yli poliittisten ideologioiden, kun kansalaiset alkavat löytää yhteistä asioita, aina pomppaa esiin joku perkeleen mölyapina oman asiansa kanssa ja kuinka ollakaan media vetää sen kuin sovitusti lööppeihinsä ja etusivuilleen.

Immosen topeliaaninen julistushan on kuin herkän lukiolaispojan kynästä. Silti siihen suhtaudutaan kuin se olisi pahinta sitten 1860-luvun nälkävuosien. Se on ideakin. Kansa oli tajunnut tulleensa persujen huijaamaksi. Persut olivat syöneet kaikki suuret lupauksensa ja sanoneet Kyllä Natolle, eurolle ja EU:lle. Ja pam: Immonen julistaa ja persujen petos unohtuu. Euro unohtuu. EU unohtuu. Nato unohtuu. Se sopii todellisille EU-fasisteille oikein hyvin. Eurostoliiton kaaderit taputtavat käsiään Immoselle. Huomionsiirto toimi kuin junan vessa.

Ennen Immosta homoavioliitto oli keppihevosena vasemmalla ja oikealla, uskovaisten ja ateistien lemmikki shöynä. Se kuumentaa aina tunteita, kärjistää keskustelua ja mikä olennaista, JAKAA VAHVASTI MIELIPITEITÄ. Se on koko homman ideakin. Hajoita ja hallitse.

Tiedät pannaan rähisemään rättipäistä ja homoista, ja sillä aikaa kun te meuhkaatte noista, maahan tulee lakia toisensa perään jotka vievät kansallisen päätäntävallan rippeetkin. Ei se ole sattumaa. Ne ovat miinoja, joita lauotaan aina kun pääsette liian lähelle oikeita asioita. Rasismi-huuto puolesta ja vastaan alkaa aina, kun liian moni teistä alkaa laskeskella euron todellisia kustannuksia kansalle. Homorähinä pannaan aina pystyyn, kun liian moni teistä alkaa ymmärtää mitä vapaakauppasopimus oikeasti merkitsee.

Näin käy aina ja mikä ettei. Te menette aina samaan vipuun ja ryhdytte rähisemään keskenänne. Se sopii vallanpitäjille oikein mainiosti. Se on juuri sitä mitä he haluavat ja toivovat teidän tekevän. Tapelkaa keskenänne toisarvoisista asioista. Kiinnittäkää huomionne asioihin, jotka saavat teidät unohtamaan että armeijanne antautui laukaustakaan ampumatta, että hallituksenne toimii EU:n määräysten alla sen eduksi teitä vastaan, verovaranne, eläkerahastonne ja kansallisvarantonne kiikutetaan ulkomaille teiltä pois.

Katsokaa erimieltä olevia ja kuvitelkaa edellen, että he ovat vihollisianne, ja antakaa stubbien ja muiden viedä teiltä kaikki sillä välin kun huudatte pää punaisena toiselle suomalaiselle.

Unohtakaa, että eduskuntanne, puolueenne, presidenttinne ja hallituksenne sekä armeijanne ovat rikkoneet perustuslakiamme kahden vuosikymmenen ajan johdonmukaisesti.

Kuten 1800-luvun lopun superkeinottelija ja rosvoparoni Jay Gould totesi:

"You can always hire one half of the poor to kill the other half."

7 kommenttia:

 1. Logiikka on hyvin yksinkertainen.
  Optimistisen olettamuksen mukaan ihmisistä on ulkoapäinohjautuvia n.90 %:a, realistinen näkemys nostaa lukemaa.

  Media on nykyisin lauman johtaja, kertoo kansakunnalle mitä teidän ns.pitää tehdä (seuraa mallia ja olet hyvä ihminen, poikkea kaavasta ja olet luuseri-ohjausmalli) ja mitä pitää mistäkin ajatella (ns.omia mielipiteitä varten minimaalinen toleranssi jossa saa liikkua, todellisuudessa mitää omaa ajatusmallia ei ole) sekä mistä asioista saa ja pitää puhua, myös missä sävyssä pitää puhua (vääräuskoiset saavat kuolemankatseet).

  Käytännössä se joka hallitsee mediaa, hallitsee suomen kansaa.
  Suomi on poikkeuksellisen homogeeninen kansakunta, täällä ei suvaita absoluuttisen totuuden (jonka media nykyään antaa) kyseenalaistajia, persoonallisuuksille sentään lupa annetaan viihdyttää keskivertoväkeä kylähulluudellaan (heille on lupa nauraa ivallisesti, hehän tiivistävät normistandardeja käänteisesti).

  Ainoa keino lopettaa mediaohjailu, kyseessä kuitenkin äärimmäisen pieni ryhmä ihmisiä joka suomi-mediaa hallitsee, on oman näkemysen esiintuonti edelleenkin ja ohjaileminen olennaisten kysymysten suuntaan.
  Yleensä nämä media huomionkääntötemput tarkoittaa että jossain tapahtuu kansakunnalle hyvin tärkeää päätöksentekoa, joten nyt pitää olla erityisen tarkkana ja tuoda asia esille, sekä kertoa em.päätösten lopputulokset ja varsin ketkä päätöksiä tekivät ja ketkä laittoivat tekemään.
  Suomessahan on äärettömän hierarkinen päätöksentekojärjestelmä, kourallinen ihmisiä tekee päätökset jotka muut joutuvat tekemään allekirjoituksillaan, nuo ihmiset eivät mediassa näytä nimeään eikä naamaansa (hyvin harvoin).

  VastaaPoista
 2. Viisaasti kirjoitettu ja ajatuksia herättävä teksti. On tosiaankin surullista, että kansalaiset huutavat toisilleen ja vaativat toisiaan muuttumaan kaltaisikseen, sen sijaan, että antaisivat muiden olla erilaisia rauhassa, ja keskittyisivät niihin oikeisiin ongelmiin. Sillä ihmisten eri uskonnot ja elämäntavat tulevat aina olemaan erilaisia, eivätkä kaikki tule koskaan olemaan kaikesta samaa mieltä. On aivan turhaa tuhlata energiaan jonkun ihmisryhmän haukkumiseen ja käännyttämiseen, oli kyse keistä tahansa.
  Ihmiset, keskittykää kaikkia koskeviin, oikeasti vakaviin ongelmiin, älkääkä pyörikö turhaan oravanpyörässä tappelemassa keskenänne mielipide-eroista.

  VastaaPoista
 3. Blogisti Markus Jansson sanoo olevansa libertaari, skeptikko ja ateisti. Kun joku antaa ymmärtää, että hänelle on yhdentekevää, millaisiksi ihmiset on propagandamedian, ns. valtamedian sekä (valtaapitävien hallitseman) koululaitoksen toimesta aivopesty (mm. ns. tasa-arvoisen avioliittolain ja ah, sen rikastuttavan monikulttuurisuuden ihaileviksi kannattajiksi), niin suosittelen hänelle libertaari, skeptikko ja ateisti Janssonin seuraavan artikkelin lukemista: http://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuurimarxismi-mika-se-on-ja-miksi.html

  Libertaari Jansson ei tuo sitä sananmukaisesti esille puhuessaan artikkelissaan Frankfurtin koulukunnasta, mutta tiedetään että Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  Niin että on yhdentekevää kuka ja millaiseksi meitä aivopesee vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen?

  Minun nenääni todella löyhkää katsoi sitten ympäröivässä yhteiskunnassa mihin suuntaan tahansa
  vaikka kaikki näköjään eivät sitä haista - vuosikymmeniä jatkunut taukoamaton aivopesu on ollut todella tehokasta!
  Tästä myös vallanpitäjiemme toimesta tapahtuvasta suomalaisten mädätyksestä heidän Yle-propagandakoneensa - ja heidän mm. Tampereen punayliopistossa Frankfurt-mädätystekniikoihin perehtyneiden toimittajiensa sekä telaketju-punafeministi-änkyröidensä - avulla on ansiokkaasti raportoitnut http://ylewatch.blogspot.com

  "Kansanedustaja Immonen lataa eetteriin lapsellisen julistuksensa", vrt. "Kalergi suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi", http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm
  (Artikkelin alkupuolella sanotaan mm.:

  "Varoitus:

  Seuraava kirjoitus sisältää rasismia, kansanryhmään kohdistuvan vihan lietsomista, rodullisen eriarvoisuuden avointa ihailua, ja kansanvallan halveksimista. Kuinka muuten voisi ollakaan, sillä lainattu kirjoittaja on EU:n taustalla olevan ryhmän pääideologi. Emme vastaa hänen mielipiteistään, vaan vastustamme niitä, kuten kommenteistamme selviää. R.Coudenhove-Kalergin teksti on julkaistu sellaisenaan, rikoksen tuntomerkit täyttäviä yksityiskohtia poistamatta, sillä haluamme antaa lukijoillemme realistisen kuvan nykyaikaisesta rodullisesta suprematismista, jonka ilmaus on valheellinen "monikulttuuri"-propaganda. Kehoitamme lukijaa käyttämään kriittisyytensä koko arsenaalia.
  Näillä evästyksillä, lukemisen iloa!")

  Tähän Immosen "lapsellisuuteen" liittyy vahvasi myös seuraava, joka osoittaa että em. Kalergi-suunnitelmaa ei tehty pelkästään arkistoitavaksi:

  ”FREE MUSLIM IMMIGRATION TO EUROPE 2
  Secretive European Union-agreements with 10 European and North African Countries
  Abstract from the Barcelona – Euro Mediterranean Declaration of 1995:
  The Euro Mediterranean Declaration was agreed upon by the EU, Morocco, Algeria, Tunisia, Egypt, Jordan, the Palestinian Authority, Syria, Lebanon, Turkey and Israel and comprises:…”,

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

  [Huomaa sana ’SECRETIVE’ eli salattava, salakähmäinen]

  Mainitun Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”

  eli

  EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!

  Kauan eläköön suuri ja mahtava SUPER-Neuvostoliitto?!
  VastaaPoista
 4. liittyen Immosen "lapselliseen lausahdukseen: Eipä Kalergi-suunnitelmaa todellakaan päästetä arkistoon
  pölyttymään: "EU:lla on salainen hanke yli 50 miljoonan afrikkalaisen siirtämiseksi Euroopan Unioniin!!
  Englantilainen Daily Express lehti vahvistaa tiedon.
  Eri puolille Afrikkaa on tarkoitus avata keskuksia joiden kautta afrikkalaiset kehitysmaalaiset ohjataan EU:n alueelle vuoteen 2050 mennessä...",
  http://mvlehti.net/2015/07/27/eulla-on-salainen-hanke-yli-50-miljoonan-afrikkalaisen-siirtamiseksi-euroopan-unioniin/

  Suvaitsevisto-homot/-lesbot voivat sitten afrikkalaisista ruveta estsimään pareja itselleen.
  Niin suopeasti kuin Super-Neuvostoliitto suhtautuukin näiden Fankfurt-mädätystekniikoiden tuotteisiin (siis näillä tekniikoilla aivopestyihin ilmeisesti useimmissa tapauksissa, pieni geeneistä johtuva joukko poisluettuna), niin tässähän syntyy ongelma: vaikka toinen homo- tai lesboliiton puoliskoista on musta ja toinen valkoinen, niin kuinkas sitten Kalergi-suunnitelman mukaisesti synnytetään diktatuuriin helposti alistuva negroidinen sekarotu?! Näiden homo-/homo- ja lesbo-/lesbo-liittojen elinikäisen onnen autuutta tuottavaan voimaan lujasti uskova suvaitsevisto voisi jo ruveta miettimään ratkaisua tähän ongelmaan!

  VastaaPoista
 5. Lisäyksenä edellisiin kommentteihini, että itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser kirjoitti jo yli 20 vuotta sitten kirjan "EU-huomispäivän Super-Neuvostoliitto". Tätä monsteria rakennetaan so. diktatuuria kiristetään pienten askelten taktiikalla (esim. pankkiunioni, budjettivallan siirto Brysseliin), jotta ihmiset eivät huomaisi, mihin ollaan menossa. Peiteilmaisuja diktatuurille, so. on vallan siirtäminen vaaleilla valitsemattomalle politrukki-klikille ovat esim. 'integraatio' ja liittovaltioistaminen.

  Kuinkahan moni Immosen kimppuun hyökänneistä valtaapitävistä maanpettureista tähtää politrukin virkaan Brysselin lihapatojen äärelle?
  Katainenhan osti politrukin viran Brysselistä repäisemällä suomalaisten selkänahasta pelastuspaketin konkurssi-kypsäksi tietämäänsa Kreikkaa rahoittaneiden saksalaisten, ranskalaisten ja britannialaisten pankkigangstereiden keinotteluvoittojen pelastamiseksi - suomalaisilla pankeillahan ei ollut osuutta Kreikan velkoihin. Suomalaisten osuus paketista saatiin kokoon Suomen jo muutenkin kriittiseksi kasvanutta ULKOMAAN-velkaa vastaavalla summalla lisäten - "vastuullisesti, mehän tienataan sillä"!

  Vallanpitäjien läpimädäksi huoraksi, pelkäksi näiden propagandatorveksi korruptoitunut valtamedia on samoin Immosen kimpussa kuin hyenalauma haaskalla.

  Ks.myös
  https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/27/valtamedia-sipila-ja-stubb-paniikissa-koittavat-vaientaa-totuuden-jonka-immonen-sanoi/

  https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/25/kaikille-mamuille-1500-euroa-puhtaana-kateen-vain-suomessa-mahdollista/

  VastaaPoista
 6. Vallanpitäjiemme määräysvallassa, meidän rahoillamme meidän SUOMALAISTEN tuhoamiseksi toimiva propaganda-kone:
  ”YLE HEKUMOI HULLUUDEN RIEMUMARSSILLA”, http://ylewatch.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Vanhustenhoidon tila on järkyttävä. Mutta maahamme tunkee lisää elätettäväksi ja komeasti elävätkin.
  Tolppanen /Immonen gate sopivasti nyt ja TTIP sopimus runnotaan piilossa läpi. Kuten eu ja eurot ja nato.
  Voi meitä.Olemne tuhoon tuomittu kansa. Elovenat tehtailleet jo lapsia kuin liukuhihnalta vanhimmat jo yli 20 vuotiaita. Keskustelin yhden mulatti tytön kanssa, kun ei ole oikein suomalainen eikä afrikkkalainen, ei oikein tiedä mikä on.
  Mutta pian ei olekaan enää mitään muuta.
  Kunhan 50 vuotta kuluu. Olemme sekaisin kaikki ja sinisilmäinen on historiaa.

  VastaaPoista