maanantai 29. kesäkuuta 2015

SOTA LÄNNEN JA VENÄJÄN VÄLILLÄ ON MAAILMANLOPPU

Kun meillä Suomessa kukaan ei tunnu kykenevän tarkastelemaan näitä kriisiskenaarioita kylmän rauhallisesti, lienee pakko tehdä se itse.

Toisin kuin Nato-perseenreijät aivopiereskellessään kuvittelevat, Suomessa ei käytäisi mitään Tali-Ihantalan uusintoja. Tänne ei tulisi mitään uljaita Nato-joukkoja apuun. Baltit eivät saisi mitään apuja mistään. Kukaan ei katsoisi uutisia, koska mitään uutisia ei tulisi mistään. Venäjän ja lännen välinen sota ei olisi mikään "eurooppalainen suursota". Se olisi maailman loppu.

Venäjällä on ydinaseita riittämiin koko Euroopan ja Pohjois-Amerikan hävittämiseen ja se on myös ilmoittanut käyttävänsä niitä, jos tarve vaatii. Se ei ole sapelinkalistelua tai uhkailua, se on maan virallinen sotilasdoktriini. Jos sota sen ja Naton välillä syttyy, Venäjä katsoo sen olevan ydinsodan. Se on sitten menoa.

USA ja muut Nato-ydinasevallat eivät tietenkään jää odottelemaan peukalo persiissä venäläisiä joukkotuhoaseiskuja, vaan vastaavat koko arsenaalillaan. Niillä ei ole muita vaihtoehtoja. Aseellinen konflikti näiden kahden leirin välillä eskaloituu täydeksi ydinsodaksi parissa tunnissa. USAn ja lännen ydinaseet riittävät koko Venäjän tuhoamiseen.

Myös Kiina osallistuu ydinsotaan, koska se on Venäjän liittolainen. Se kykenee ydinpommittamaan Yhdysvaltoja ja Eurooppaa ja tekee sen aivan varmasti, jos tilanne niin vaatii. USAn on siis ydinpommitettava myös Kiinaa.

Israel pommittaa välittömästi Irania ja muita vihollismaitaan ydinasein ja joutuu itsekin ydinasehyökkäyksen kohteeksi, joko Pakistanin tai Iranin toimesta.

Intia ja Pakistan pommittavat toisiaan ydinasein ja liittolaistensa vihollisia, jos kykenevät.

Ensimmäisen vuorokauden aikana maapallolla räjähtää tuhansia ydinpommeja. Se tietää miljardien ihmisten välitöntä tuhoa. Se tietää ihmiskunnan tuhoa. Sivilisaatiot katoavat. Ei ole mitään länttä, Natoa, USAa, Kiinaa, eikä mitään. Sähkölaitteet lakkaavat toimimasta. Energiatalous katoaa. Suurkaupungit katoavat. Tiet ja rautatiet katoavat, järvet kiehuvat, meret saastuvat. Radioktiivinen säteily tappaa kuukausien ajan ihmisiä, joilla ei ole mitään hoitoa. Terveydenhoitojärjestelmät ja sairaalat ovat kadonneet. Lääkärit ja hoitohenkilökunnat ovat kuolleet.

Ilmakehään on sinkoutunut miljoonia tonneja maa-ainesta, tuhkaa ja pölyä. Tulee ydintalvi. Se kestää noin kolme vuotta. Kolmeen vuoteen ei tule kesää, kevättä, satoja, hedelmiä, sieniä, marjoja. Se tietää lajien joukkotuhoa. Jäljelle jää runneltu, ihmiselle elinkelvoton planeetta, jonka toipuminen kestaa vuosikymmeniä. Ihminen lajina katoaa.

Tämä on rauhallisesti ja asiallisesti tarkasteltuna se "lännen ja Venäjän välinen konflikti", tai kuten eräs aivokääpiö Uudessa Suomessa sanoi "eurooppalainen suursota". Tiedemiehet ovat sanoneet kaiken tämän ääneen jo vuosikymmeniä sitten. He ovat tarkastelleet ydinsodan aiheuttamia tuhoja ja todenneet asiallisesti, tieteelliseen tarkasteluun perustuen, että ydinsota on maailmanloppu.

Tuntuu siltä, että suomalaiset toimittajat ovat Nato-munaa imiessään unohtaneet mitä se sota Venäjää vastaan tarkoittaa. Tuntuu siltä, että ryssäfoobikot ovat masturboidessaan unohtaneet kuin siinä käy. Tuntuu myös siltä, että itänaapurista löytyy riittämiin haropäitä jotka eivät hekään tajua tätä tosiasiaa. Baltit eivät tunnu lainkaan käsittävän faktoja. USAssa on kokonainen ideologia, joka uskottelee itselleen ja muille, että jonkinlainen "kontrolloitu ydinsota" on mahdollisuus.

Ei ole. Ydinsota on ihmiskunnan loppu. Ydinsota on maailmanloppu. Tämä on tieteellinen fakta. Venäjän ja lännen sota olisi juuri se.

Se on syytä pitää mielessä.

4 kommenttia:

 1. Tuntuu siltä, että ydinsota olisi tapahtunut jo ajat sitten mikäli ei olisi olemassa käsityskykyni ulkopuolella olevia korkeampia voimia jotka estävät ydinsotaa tapahtumasta.

  VastaaPoista
 2. Aloitat tekstin "Kun meillä Suomessa kukaan ei tunnu kykenevän tarkastelemaan näitä kriisiskenaarioita kylmän rauhallisesti" ja jatkat "Toisin kuin Nato-perseenreijät aivopiereskellessään kuvittelevat". ☺

  VastaaPoista
 3. Kirjoitat taas vakavaa asiaa niinkuin se on. Tämä(kin) teksti pitäisi olla kaikkien luettavissa vaikka Iltalehdessä tai YLEn sivuilla mutta sehän on turha toivo. Suomen päättäjät pelaavat vaarallista peliä kansan kohtalolla eikä eduskunta, siis se jolla valta pitäisi olla, sano mitään. Vai onko sitten niin että ne kaikki edustaa jotain muuta kuin Suomen kansaa.

  VastaaPoista
 4. Sande, se sota olisi jo ellei Putin viisaudessaan jarruttelisi, stupidot ja rkp: n lahja suomelle potter, eivät tajua että he menevät tässä tapauksessa mukana, eivätkä ime nato munaa kuin pilven päällä.

  VastaaPoista