tiistai 9. kesäkuuta 2015

HYVÄT IHMISET

Vaikka mäkin kirjoitan yhteiskunnallisista epäkohdista, räyhään epäkorrektisti ja provosoin, pitää pistää vaihtelun vuoks se kolikon toinen puoli esiin.

Tapasin hiljattain virkamiehen, erittäin haukutun ja moititun lajin sellaisen. Oli erittäin miellyttävä, asiallinen, mukava, joustava ja avulias asiansa osaava ammattilainen. Eli siellä on hyviäkin ihmisiä sielläkin. Tällaiset nimettömät virkamiehet pitävä maan kasassa pomojensa ja poliitikkojen käsittämättömän idioottimaisuuden ja typeryyden keskelläkin, itsestään ja omasta voinnistaan piittaamatta. Suuri kiitos näille harvoille.

Viimevuosien aikana on koeteltu, mutta jostakin löytyy aina joku ystävä, joka auttaa pyytettä, vain siksi että tajuaa että joskus mäkin olen apua tarvinnut. Ei ne suuret sanat, vaan ne teot. Suuretkin sellaiset. Ystäviä on olemassa, hyviä ystäviä, niitä jotka ovat siinä kun tarvitsee. Jokainen sellainen palauttaa uskon ihmisiin juuri silloin kun usko on menossa. Kiitos heille, jokaiselle. Kiitos sulle, joka olet auttanut mua silloinkin kun muut eivät ole. Teitä on muutama.

On myös ihmisiä, joiden pelkkä olemassa olo riittää saamaan hyvälle tuulelle. On olemassa ystäviä, jotka antavat voimia olemalla. Sana, katse, käden ojennus riittää. Ratkaisevalla hetkellä.

Näitä ihmisiä on olemassa. He ovat hyvä ihmisiä. Sellaisiakin on.

Mut ei hallituksessa näköjään :-D

1 kommentti: