torstai 25. kesäkuuta 2015

SUOMI EI PÄÄTÄ MISTÄÄN

Mitä voimme tehdä vientimme edistämiseksi?
Emme juuri mitään. Me olemme eurossa. Voimme vain romahduttaa suomalaisten tulotason.

Mitä voimme tehdä valtion velkaantumisen estämiseksi?
Emme juuri mitään. Me olemme eurossa. Voimme vain totella Brysseliä.

Mitä vaihtoehtoja meillä on yhteiskuntamme alasajon ja tuhoamisen lisäksi?
Ei mitään, sillä olemme euron jäsen ja asiasta on jo päätetty Brysselissä.

Mitä voimme tehdä talouttamme ja yrityksiämme vahingoittaville Venäjä-pakotteille?
Emme yhtään mitään. Olemme Euroopan Unionin osavaltio ja asia on jo päätetty.

Mitä voimme tehdä maahanmuuttokysymyksissä?
Emme yhtään mitään, sillä olemme Euroopan Unionin osavaltio ja asia on jo päätetty Brysselissä.

Mitä voimme tehdä Kreikan suhteen?
Emme yhtään mitään, sillä olemme euron ja Euroopan Unionin osavaltio ja asioista on jo päätetty Brysselissä.

Miten voimme välttyä joutumasta Naton ja Venäjän väliseen sotilaalliseen kriisiin?
Emme mitenkään. Me olemme jo osa Natoa ja Nato tekee päätökset meistä piittaamatta.

Tämä on se tilanne, jossa me olemme juuri nyt. Me olemme tässä tilanteessa, koska meillä ei ole enää lainkaan kansallista päätösvaltaa omiin asioihimme. Voimme kenties valita kuinka toteutamme ne päätökset, jotka on tehty muualla meitä kuulematta ja meistä piittaamatta, mutta siinä kaikki. Meillä ei ole enää vaihtoehtoja, eikä valinnan varaa. Ne ajat ovat ohitse. Me emme ole enää itsenäinen valtio, vaan osavaltio sekä valtio- että sotilasliitossa.

Meidät liitettiin perustuslain vastaisesti Euroopan Unioniin. Meidät liitettiin perustuslainvastaisesti euroon. Meidät liitettiin perustuslain vastaisesti Natoon.

Kaikki johtavat poliitikkomme, eduskuntamme ja korkeimmat virkamiehemme ovat syyllistyneet rikoksiin perustuslakia vastaan. He ovat siis tehneet maanpetoksen. Jokainen heistä. Yksikään heistä ei ole syytön. He kaikki ovat osallistuneet maanpetokselliseen toimintaan, eli rikkoneet perustuslakiamme viimeiset 20 vuotta. Koko ajan. Jatkuvasti. Ja he tekevät sitä edelleen.

Armeijamme korkein johto syyllistyi maanpetokseen tekemällä kaikki valtuutensa ylittäen, sotilasvalansa rikkoen niin sanotun Isäntämaa-sopimuksen Naton kanssa. Tuolla sopimuksella he antautuivat ampumatta laukaustakaan ulkolaiselle sotilasliitolle ja ulkovalloille. Se on pahin rikos mihin sotilashenkilö kykenee. Se on täydellinen maanpetos. 

Juuri siksi me emme enää päätä mistään.

5 kommenttia:

 1. Totta joka sana! Naton kohdalla aikamuoto on väärä mutta ehkä se oli tehokeino ;)

  VastaaPoista
 2. Arto Lauri 120. Fukushima 6

  https://www.youtube.com/watch?v=2mCNRmbva48
  ---

  Arto Lauri 121. ARMAGEDDON

  https://www.youtube.com/watch?v=8aUI4VztQ50
  ------

  121 Rules!. .
  WoHOOO!!!!

  Taisinkin iskeä TÄLLÄ 121 videon paljastuksellani NSA/CIA/SUPO loiseläjiä kunnolla navan alle. Kun sain ENNNEN NÄKEMÄTTÖMÄN SUUREN SAALIIN POLIISILUKIJOILTA alapeukkuja! Sensurointia ja vaikka mitä suunnattomasti! Aikaisemmat ennätykseni rikottu KAIKKI!. Tätä "herkkua" pitää saada PALJON TEHTYÄ LISÄÄ.
  ---------
  T&T Aurinkoenergia
  Harri Junttila

  Aurinkoenergia tykittää ensi vuonna 50 gigan raja rikki.

  Aurinkoenergian asentaminen jatkuu vahvana. Solar Internationalin Growing-global-PV-market mukaan. Tänä vuonna saavutetaan jo lähes 50 GW:n/ 50 000MW raja asennetussa kapasiteetissa. Ensi vuonna tuo raja menee jo rikki.

  Pääasiassa aurinkoenergian käytön kasvusta vastaavat Kiina, Japani ja Yhdysvallat. Myös Intian markkinoiden kasvu alkaa vaikuttaa kokonaisuuteen, selviää PV Market Alliansen markkinakatsauksesta. Vuoteen 2020 mennessä aurinkoenergiaa on asennettu 70-90 GW, järjestö ennustaa.

  * Voidaan malliksi sanoa, että 90 GW ei ole mikään pieni luku. Sen tuottamalla energialla kun pyörisi jo 10 Suomen valtiota. Aurinkovoiman kasvun nopeus on ollut jo vuosia +50%/y
  ----------

  VastaaPoista
 3. Fakta: Suomi ei ole enää itsenäinen. Jos joku muuta väittää niin on se pölhöpopulismia. Jos joku oikeasti kykenee todistamaan suomen itsenäiseksi niin haluaisin kuulla sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta aina vaan vietetään "Itsenäisyysjuhlia" isolla rahalla! Miksi?

   Poista
 4. Totta joka sana, myös naton kohdalla, sillä isäntämaasopimus antaa natolle oikeuden perustaa tukikohtiaan tänne. En pitäisi mahdottomana sitä, että sellainen on jo perustettu kaikessa hiljaisuudessa.
  Eero Tillanen

  VastaaPoista