torstai 30. lokakuuta 2014

RYSSIEN SUKELLUSVENE

Ei mulla sen kummempaa asiaa ole mut haluaisin nyt Ulkopoliittisen instituutin koko saatanan sakin tulevan julkisuuteen ja kertovan millä perusteella he tiesivät, että Tukholman saaristossa oli ryssien sukellusvene. Charly Palsternakka ja se yks tytteli jonka nimen mä aina unohdan ja koko saatanan laitos huusi taas parit viikot kuinka ryssät on hyökänny Ruotsiin, jopa sinä samaisena aamuna jolloin Ruotsin puolustusvoimat ilmoitti ettei niillä ollu mitään näyttöä siitä et siellä olis ollu ryssien botski tai koko botskia ollenkaan. Svedut ilmoittivat jopa ettei mitään venäjänkielistä hätäsignaaliakaan ollut, eikä ryssien radiosanomaa Kaliningradiin, eikä oikein mitään. Se ryssäkommandokin oli paikallinen kalastaja Ove, joka oli aika cool koko hulinasta.

Siis kysymys kuuluu: mikä tämä perkeleen Ulkopoliittinen instituutti on? Sen nokkamiehet ja tää tytteli, jonka nimen mä aina unohdan, ovat joka jeesuksen kerta huutaneet että ryssät hyökkää justiinsa jos ei olla Natossa, että Natoon heti ettei ryssä vie Charlyn joulukinkkua ja design-housuja. Kuka näille maksaa palkan? Natoko? Jenkit?

No Ulkopoliittisen instituutin pitäis tuottaa TIETOA maan ulkopoliittisen johdon käyttöön. Se rahoitetaan verovaroin. Ja tätä paskaa se on. Koko saatanan laitos pitäis näillä näytöillä lopettaa. Ei se ole tuottanut yhtään mitään TIETOA, vaan hysteeristä kitinää ja ininää ja silkkoja paskapuheita julkisuuteen. En halua että multa menee tohon puljuun ja noille huuhaa-tutkijoille senttiäkään.

Ulkopoliittinen instituutti ei ole kyennyt edes analysoimaan, kenties analisoinniltaan, miksi Eesti niin kauheasti haluaa Suomen Natoon. Jokainen perkeleen perunaa syövä peruspertti on sen tajunnu aikoja sitten. Eesti haluaa meidät Natoon, koska sillä ei ole merivoimia, eikä ilmavoimia, eikä pienintäkään aikomusta itse hoitaa maansa puolustusta. Jos me oltais Natossa, me vastattais eestiläisten meri- ja ilmapuolustuksesta, ja tiukan paikan tullen muustakin. Tässä on se koko homman pointti miksi Natokin meidät sinne haluaa. Suomalaiset on kautta historian kelvanneet tykinruoaksi, varsinkin ruotsia puhuvien päättäjien mielestä. Sitä mieltä nämä ovat edelleen.

Eli mun mielestä jokainen Ulkopoliittisen instituutin työntekijä tulis välittömästi sanoa irti ja koko saatanan huuhaa-laitos lopettaa tarpeettomana ja totaalisen epäonnistuneena, jo ihan säästösyistä. Ennemmin ton paskalaitoksen törsäämät miljoonat vanhusten hoitoon ja lasten hoitoon, kun tohon räkäiseen Nato-hysteriaan. Noiden paukapäiden rinnalla Carl Haglundkin vaikuttaa suurelta ajattelijalta ylimielisen snobistisen Nato-juonittelunsa kanssa.

2 kommenttia:

 1. Ulkopoliittisen instituutin johtaja on Teija Tiilikainen. Hän on osallistunut Bilderberg-ryhmän kokouksiin vuosina 2002, 2005 ja 2007, ts. hän on siellä käynyt kuulemassa ohjeistusta. Ohjeistusten antajina ovat otaksuttavasti Bilderberg-sisäpiiriläiset kuten esim. NWO-pääarkkitehti, sotarikollinen Henry Kissinger, läntistä velkaponzi- eli velkahuijaus-rahajärjestelmää hallitseva Rotschild, Rockefeller ja muut NWO-rikolliset.
  Joka ei tiedeä mitä bilderbergit ja NWO ovat, löytää tiivistetyn tietopaketin esim. seuraavasta: http://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.850;wap2 Siinä on kirjaesittely/-yhteenveto espanjalaissyntyisen toimittaja Daniel Estulinin kirjasta "Bilderberg klubi".
  Kirja suomennos sensuroitiin - sensuroinnin takana olleet maanpetturit löytyvät todennäköisesti seuraavassa olevasta luettelosta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4 (Yleisesti ottaen Wikipedia on tämäntyyppisissä asioissa täysin epäluotettava, koska sen tietoja periaatteessa kuka tahansa pääsee muokkaamaa. Tässä tapauksessa annetut tiedot ovat kuitenkin monelta sivustolta tarkistettavissa.)
  Estulinin kirjan sensuroinnista on enemmän tietoa seuraavassa: "Kataisen viides kolonna",
  http://paavosaariranta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70309-kataisen-viides-kolonna
  (NWO, New World Order eli Uusi Maailmanjärjestys)

  VastaaPoista
 2. Pieni U-Boat (säv. Pieni sydän)
  Itämeren sukellusosuuskunnan kunniamarssi

  Russät ne sukeltaa yössä, polkevat hikeä valuen kylkeen.
  Fikkarin valossa Oleg pohtii, näkeekö tälläkin reissulla hylkeen
  ja uubootin päällikkö, hänkin tykkää vodkasta.
  Periskoopista katsoo kippari kaataa suuhun pullon pohjat.

  Kaikki hiki hatussa soudetaan, yli Suomenlahden suhmuroidaan.
  Kuinka monta mahtuu pieneen veneeseen, pieneen veneeseen
  laajan aron asukkaita.
  Kuinka monta mahtuu pieneen veneeseen
  suuri valtio, suuret holkkumat.

  Vladimir katsoo peiliin ja kyselee ken se lienee kaunein täällä
  Huoli valtaa mielen, mistä saadaan laivaston vehkeisiin bensaa
  jotka itämerellä selkäpuoli edellä
  sukellusveneessä Oleg nukahtaa kämmenet hellinä koijaan

  Kaikki samassa veneessä soudetaan, yli Suomenlahden suhmuroidaan
  Kuinka monta mahtuu pieneen veneeseen, pieneen veneeseen
  laajan aron asukkaita.
  Kuinka monta mahtuu pieneen veneeseen
  suuri valtio, suuret holkkumat.

  Kuinka monta mahtuu pieneen veneeseen, pieneen veneeseen
  laajan aron asukkaita.
  Kuinka monta mahtuu pieneen veneeseen
  suuri valtio, suuret holkkumat.

  On kohta keskiyö, käy Vladi lepäämään

  ei pakotteet perhanat loppuneet kai vieläkään

  Kuinka monta mahtuu pieneen veneeseen, pieneen veneeseen
  laajan aron asukkaita.
  Kuinka monta mahtuu pieneen veneeseen
  suuri valtio, suuret holkkumat.

  VastaaPoista